Totaal
8.9
1176 reviews

Fillers Tilburg

Overweegt u injectables zoals Botuline toxines of fillers en bent u hiervoor opzoek naar een goede arts en privékliniek in de omgeving van Tilburg?

Voor de omgeving Tilburg is ABC Clinic een van de beste privéklinieken voor behandelingen met injectables.

Onze zeer ervaren cosmetisch artsen staan voor u klaar voor een gratis en vrijblijvend consultgesprek. Deze cosmetisch artsen hebben zich 100% gespecialiseerd in behandelingen met injectables en fillers, zij doen dagelijks niets anders.

Wat zijn fillers?

Fillers zijn vulmiddelen om rimpels en lijnen op te vullen, contouren te verbeteren of volume te herstellen in het gezicht. Ook handenlippen en decolletés kunnen worden behandeld met vulmiddelen. Het resultaat is dat u er beter uit gaat zien. Tegenwoordig zijn fillers erg veilig en bij juiste toediening ervan leidt het tot zeer mooie en natuurlijke resultaten. Erg belangrijk is dat ze door een ervaren arts toegediend worden en dat er voor een veilige filler gekozen wordt. Als consument dient u dus kritisch te zijn bij de keuze voor een kliniek.

Verschil fillers en Botox

Veel mannen en vrouwen denken nog steeds dat fillers en Botox hetzelfde zijn. Dat is niet zo. Fillers zijn niet hetzelfde als Botox. Bij fillers vullen we een rimpel op of herstelt u het volume in het gezicht door gebieden in het gezicht daadwerkelijk op te vullen. Bij Botox vult u niets op, maar zorgt u ervoor dat een spiergerelateerde rimpel wordt verzacht of verwijderd. Botox schakelt de spier tijdelijk uit die voor de rimpel zorgt. Voorbeelden van spiergerelateerde rimpels zijn vooral de fronsrimpelde voorhoofdrimpels en de lachrimpels bij de ogen (ook wel kraaienpootjes genoemd).

Populaire indicaties voor fillers zijn:

Soorten fillers

Er zijn verschillende soorten fillers. U heeft tijdelijke fillers en permanente fillers. Tijdelijke fillers worden door het lichaam afgebroken en hebben een resultaat van zes tot achttien maanden. Tijdelijke fillers bestaan uit hyaluronzuur, melkzuur (Sculptra) of calciumhydroxylapatiet (Radiesse), allemaal stoffen die in de huid of in het lichaam voorkomen. Calciumhydroxylapatiet (Radiesse) en melkzuur zijn collageenstimulatoren en leiden tot langdurige resultaten. Hyaluronzuur zorgt voor een directe opvulling van de rimpel, maar stimuleren geen collageenaanmaak. Een voorbeeld van hyaluronzuur is Restylane.

Voor en na foto’s

Fillers zorgen voor een mooi en natuurlijk resultaat wanneer u behandeld wordt door een ervaren arts. Onderstaand tonen wij u enkele voor en na foto’s van cliënten die u voor zijn gegaan. Let wel op: ieder gezicht is uniek. Resultaten kunnen per persoon verschillen.

behandelingen - injectables - Liquid facelift ervaring voor
Voor
behandelingen - injectables - Slappe kaaklijn fillers na
Na
3. Sculptra man voor
Voor
3. Sculptra man na
Na
Wangen en jukbeenderen voor behandeling
Voor
Hangende mondhoeken ervaringen
Na
Meer voor en na foto's

Wat kost een filler-behandeling?

BehandelingPrijs
ConsultGratis
Restylane
0,5 ml€325,-
1,0 ml€450,-
1,5 ml€650,-
Elke volgende ml€400,-
Sculptra
1 ampul€650,-
2 ampullen€1150,-
Loyaliteitskorting fillers (Restylane)

Bij ABC Clinic werken we uitsluitend met A-producten en A-merken, word je door zeer ervaren en gespecialiseerde cosmetisch artsen (KNMG) behandeld en hanteren we een goede prijs-kwaliteitsverhouding. Zo bieden we onze Botox, Skinboosters, Sculptra en Profhilo behandelingen altijd tegen een vaste scherpe prijs aan. Voor de fillers met Restylane profiteer je van loyaliteitskortingen die oplopen tot 10%.

Loyaliteitsprogramma fillersKorting
Tweede behandeling met fillers5%
Vanaf uw derde behandeling met fillers10%

Een gratis consult met een cosmetisch arts?

Wij starten iedere filler behandeling met een gratis en vrijblijvend consultgesprek. Tijdens dit consult worden uw wensen en verwachtingen besproken en wordt er eventueel een behandelplan opgesteld. U krijgt alle tijd om al uw vragen te stellen aan de behandelend arts en de prijzen van uw behandeling worden ook besproken. Dit consult kunt u inplannen via ons contactformulier of u kunt eenvoudig online een afspraak inplannen. U kunt ons natuurlijk ook bellen via telefoonnummer 076 – 542 31 54.

Afspraak inplannen

Veelgestelde vragen

Hoe lang houdt de werking van jullie fillers aan?

De fillers die wij gebruiken blijven bij de meeste cliënten een jaar of langer zichtbaar. De duur van het resultaat kan per persoon verschillen, afhankelijk van iemands leeftijd, huidtype, spieractiviteit en leefstijl. Sculptra blijft ongeveer twee jaar zichtbaar. Daarna kunnen behandelingen gewoon herhaald worden.

Wat zijn fillers?

Fillers zijn rimpelvullers. Je kunt met fillers rimpels opvullen, de contouren van het gezicht versterken en lippen voller maken. Hierdoor krijg je het verloren volume weer terug. Tevens kunnen we met fillers handen en het decolleté verjongen.

Kan ik met fillers behandeld worden tijdens het geven van borstvoeding?

Er is geen onderzoek gedaan naar het gebruik van fillers tijdens het geven van borstvoeding. Omdat de gevolgen van een filler-behandeling tijdens het geven van borstvoeding onbekend zijn, zullen wij voor je eigen veiligheid en die van je baby niet behandelen tijdens het geven van borstvoeding.

Mag ik met fillers behandeld worden tijdens mijn zwangerschap?

Er is geen onderzoek gedaan naar het gebruik van fillers en Botox tijdens de zwangerschap. Voor jouw veiligheid en de veiligheid van de baby behandelen wij niet tijdens een zwangerschap.

Met welke producten werken jullie bij ABC Clinic voor de fillers?

Voor de fillers werken wij enkel met de beste en veiligste producten die wereldwijd verkrijgbaar zijn. Dit zijn niet-permanente fillers, zoals Restylane. Deze hebben in Amerika een FDA-goedkeuring gekregen. Je weet dus zeker dat je met de veiligste vulmiddelen behandeld wordt.

Wat als ik medicatie gebruik en fillers overweeg?

Medicijnen kunnen de behandeling met fillers eventueel beïnvloeden. Je wordt verzocht onze artsen te informeren over je medicijngebruik. Voorafgaand aan de behandeling neemt de arts je medische dossier door.

Gratis consult