Totaal
9.0
850 reviews

Fillers Tilburg

Overweegt u injectables zoals Botuline toxines of fillers en bent u hiervoor opzoek naar een goede arts en privékliniek in de omgeving van Tilburg?

Voor de omgeving Tilburg is ABC Clinic een van de beste privéklinieken voor behandelingen met injectables.

Onze zeer ervaren cosmetisch artsen staan voor u klaar voor een gratis en vrijblijvend consultgesprek. Deze cosmetisch artsen hebben zich 100% gespecialiseerd in behandelingen met injectables en fillers, zij doen dagelijks niets anders.

Wat zijn fillers?

Fillers zijn vulmiddelen om rimpels en lijnen op te vullen, contouren te verbeteren of volume te herstellen in het gezicht. Ook handenlippen en decolletés kunnen worden behandeld met vulmiddelen. Het resultaat is dat u er beter uit gaat zien. Tegenwoordig zijn fillers erg veilig en bij juiste toediening ervan leidt het tot zeer mooie en natuurlijke resultaten. Erg belangrijk is dat ze door een ervaren arts toegediend worden en dat er voor een veilige filler gekozen wordt. Als consument dient u dus kritisch te zijn bij de keuze voor een kliniek.

Verschil fillers en Botox

Veel mannen en vrouwen denken nog steeds dat fillers en Botox hetzelfde zijn. Dat is niet zo. Fillers zijn niet hetzelfde als Botox. Bij fillers vullen we een rimpel op of herstelt u het volume in het gezicht door gebieden in het gezicht daadwerkelijk op te vullen. Bij Botox vult u niets op, maar zorgt u ervoor dat een spiergerelateerde rimpel wordt verzacht of verwijderd. Botox schakelt de spier tijdelijk uit die voor de rimpel zorgt. Voorbeelden van spiergerelateerde rimpels zijn vooral de fronsrimpelde voorhoofdrimpels en de lachrimpels bij de ogen (ook wel kraaienpootjes genoemd).

Populaire indicaties voor fillers zijn:

Soorten fillers

Er zijn verschillende soorten fillers. U heeft tijdelijke fillers en permanente fillers. Tijdelijke fillers worden door het lichaam afgebroken en hebben een resultaat van zes tot achttien maanden. Tijdelijke fillers bestaan uit hyaluronzuur, melkzuur (Sculptra) of calciumhydroxylapatiet (Radiesse), allemaal stoffen die in de huid of in het lichaam voorkomen. Calciumhydroxylapatiet (Radiesse) en melkzuur zijn collageenstimulatoren en leiden tot langdurige resultaten. Hyaluronzuur zorgt voor een directe opvulling van de rimpel, maar stimuleren geen collageenaanmaak. Een voorbeeld van hyaluronzuur is Restylane.

Voor en na foto’s

Fillers zorgen voor een mooi en natuurlijk resultaat wanneer u behandeld wordt door een ervaren arts. Onderstaand tonen wij u enkele voor en na foto’s van cliënten die u voor zijn gegaan. Let wel op: ieder gezicht is uniek. Resultaten kunnen per persoon verschillen.

behandelingen - injectables - Liquid facelift ervaring voor
Voor
behandelingen - injectables - Slappe kaaklijn fillers na
Na
Wallen verwijderen man voor
Voor
Wallen verwijderen man na
Na
Skinboosters Restylane voor
Voor
Skinboosters Restylane na
Na
3. Sculptra man voor
Voor
3. Sculptra man na
Na
Wangen man voor
Voor
Wangen man na
Na
Wangen en jukbeenderen voor behandeling
Voor
Hangende mondhoeken ervaringen
Na
Meer voor en na foto's

Wat kost een filler-behandeling?

BehandelingPrijs
ConsultGratis
Restylane
0,5 ml€325,-
1,0 ml€450,-
1,5 ml€650,-
Elke volgende ml€400,-
2,0 ml in dezelfde regio€750,-
Sculptra
1 ampul€650,-
2 ampullen€1150,-
Loyaliteitskorting fillers (Restylane)

Bij ABC Clinic werken we uitsluitend met A-producten, wordt u door zeer ervaren en gespecialiseerde artsen behandeld en hanteren we een goede prijs-kwaliteitsverhouding. Zo bieden we onze Botox, Skinboosters, Sculptra en Profhilo behandelingen altijd tegen een vaste scherpe prijs aan. Voor de fillers met Restylane profiteert u van loyaliteitskortingen die oplopen tot 10%.

Loyaliteitsprogramma fillersKorting
Tweede behandeling met fillers5%
Vanaf uw derde behandeling met fillers10%
Hoe lang houdt de werking van jullie fillers aan?

De fillers die wij gebruiken blijven bij de meeste cliënten een jaar of langer zichtbaar. De duur van het resultaat kan per persoon verschillen, afhankelijk van iemands leeftijd, huidtype, spieractiviteit en leefstijl. Sculptra blijft ongeveer twee jaar zichtbaar. Daarna kunnen behandelingen gewoon herhaald worden.

Wat zijn fillers?

Fillers zijn rimpelvullers. Je kunt met fillers rimpels opvullen, de contouren van het gezicht versterken en lippen voller maken. Hierdoor krijg je het verloren volume weer terug. Tevens kunnen we met fillers handen en het decolleté verjongen.

Welke verschillende soorten fillers zijn er?

Er zijn vier soorten fillers. Hieronder kan je meer lezen over de vier fillers.

Permanente fillers
Deze kunnen niet door het lichaam worden afgebroken. In Nederland zijn permanente fillers voor cosmetische doeleinden verboden, omdat ze te veel risico’s met zich meebrengen.

Niet-permanente fillers
Dit zijn fillers met hyaluronzuur. Deze fillers kunnen wel door het lichaam worden afgebroken en zijn dus ook maar voor een bepaalde periode zichtbaar. Wanneer de filler is uitgewerkt, kan je de behandeling probleemloos herhalen. Wij gebruiken het volgende (hyaluronzuur filler) product: Restylane.

Collageen-aanmakende fillers
Deze fillers zorgen voor volume in bijvoorbeeld je gezicht en stimuleren de aanmaak van eigen collageen. Door de verhoogde collageen-aanmaak blijft de filler langer zitten; gemiddeld blijft de filler twaalf tot 24 maanden zichtbaar. Wij gebruiken Radiesse en Sculptra als collageen-aanmakende fillers.

Fillers van lichaamseigen materiaal.
Deze fillers worden ook wel ‘Plaatjes Rijk Plasma (PRP)’ genoemd. De behandeling is een PRP Facelift, het wordt ook wel de ‘vampire facelift’ genoemd. Je kunt met deze filler meer eigen collageen aanmaken. Je huid krijgt hierdoor zijn stevigheid weer terug. En dit zorgt er weer voor dat je huid jonger lijkt. Wij maken geen gebruik van deze techniek, omdat wij andere (betere) technieken toepassen.

Wat als ik medicatie gebruik en fillers overweeg?

Medicijnen kunnen de behandeling eventueel beïnvloeden. Je wordt verzocht onze artsen te informeren over je medicijngebruik. Voorafgaand aan de behandeling neemt de arts je medische dossier door.

Met welke producten werken jullie bij ABC Clinic voor de fillers?

Voor de fillers werken wij enkel met de beste en veiligste producten die wereldwijd verkrijgbaar zijn. Dit zijn niet-permanente fillers, zoals Restylane. Deze hebben in Amerika een FDA-goedkeuring gekregen. Je weet dus zeker dat je met de veiligste vulmiddelen behandeld wordt.

Relevante blogs

Lees al onze blogs

Een gratis consult met een cosmetisch arts?

Wij starten iedere filler behandeling met een gratis en vrijblijvend consultgesprek. Tijdens dit consult worden uw wensen en verwachtingen besproken en wordt er eventueel een behandelplan opgesteld. U krijgt alle tijd om al uw vragen te stellen aan de behandelend arts en de prijzen van uw behandeling worden ook besproken. Dit consult kunt u inplannen via ons contactformulier of u kunt eenvoudig online een afspraak inplannen. U kunt ons natuurlijk ook bellen via telefoonnummer 076 – 542 31 54. Er zijn consult- en behandelmogelijkheden in Breda, Den Haag en Zoetermeer.

Ik wil een gratis consult inplannen
Gratis consult