De kliniek
Mooi
jezelf
blijven
Mooi
jezelf
blijven

Onze behandelingen

ABC Clinic biedt een uitgebreid scala aan behandelingen aan op het gebied van injectables, ooglidcorrecties, liposuctie, plastische chirurgie en huidverbetering. Klik op een van de afbeeldingen hieronder voor meer informatie over de behandelingen.

Behandelingen - Injectables - rimpels bovenlip

Injectables

Met injectables worden Botox en fillers bedoeld. Injectables zijn een verzamelnaam voor producten die gebruikt worden om rimpels, lippen, decolleté of handen op te vullen of volumeverlies tegen te gaan. Ook Restylane Skinboosters en Profhilo behoren tot de injectables.

Behandelingen - ooglidcorrectie man

Ooglidcorrectie

Een ooglidcorrectie is dé oplossing bij hangende oogleden of wallen onder de ogen. Ooglidcorrecties worden bij ABC Clinic uitgevoerd door gespecialiseerde plastisch chirurgen.

Haartransplantatie

Haartransplantatie

Kaalheid is voor veel mannen en vrouwen een probleem. Logisch, daar niemand het leuk vindt om haren definitief te verliezen.

Behandelingen -Liposuctie - benen

Liposuctie

Definitief vet verwijderen met liposuctie is een zeer populaire ingreep bij zowel mannen als vrouwen. Onze ervaren artsen en plastisch chirurgen hebben zich gespecialiseerd in liposuctie, ook wel liposculptuur genoemd.

Behandelingen - Injectables - rimpels onder ogen

Gezicht

Stoort u zich aan een bepaald kenmerk in het gezicht en zou u dit graag veranderd zien, maar wel met behoud van uw eigen, natuurlijke uitstraling? Onze plastisch chirurgen helpen u graag. Tijdens een consult vertellen ze meer over de mogelijkheden en behandelingen.

Behandelingen - borstcorrectie - Lipofilling borsten

Bovenlichaam

Stoort u zich aan uw borsten, uw buik of uw bovenarmen? Onze plastisch chirurgen helpen u graag van uw onzekerheden af.  Tijdens een vrijblijvend consult vertellen zij u graag meer over onze behandelingen.

Behandelingen - liposuctie - binnenkant benen

Onderlichaam

Stoort u zich aan bijvoorbeeld uw billen, dijbenen of heeft u last van de grootte van uw schaamlippen? Onze plastisch chirurgen helpen u graag van uw onzekerheden af.  Tijdens een vrijblijvend consult vertellen zij u graag meer over onze behandelingen.

Behandelingen - Injectables - wangen opvullen

Huidverbetering

ABC Clinic werkt voor de huidbehandelingen intensief samen met de huidtherapeuten van het HuidTherapeutisch Centrum Breda, al 25 jaar een begrip in Breda en omstreken. We hebben een ruim aanbod aan behandelingen.

Niet gevonden wat u zocht?

Stoort u zich aan een bepaald deel van uw gezicht of lichaam, maar weet u niet precies welke behandeling hierbij hoort? Via onze behandelwijzer kunt u zonder problemen en binnen enkele stappen op zoek gaan naar de geschikte behandeling.

Behandelingswijzer
Waar stoort u zich aan?
Lichaam
Gezicht
Huid
Borsten
Mond
Ogen
Behandelingen voor mannen

Veelgestelde vragen

Hier vindt u de meest gestelde vragen. Heeft u het antwoord op uw vraag nog niet kunnen vinden? Neem dan contact met ons op door te bellen naar 076 – 542 31 54 of stuur ons een mailtje.

    Maak een afspraak