e0uo0c66vbcspuy85sctp9t6au306b
Onze
behandelingen
Onze
behandelingen

Onze behandelingen

ABC Clinic is sinds 2010 gespecialiseerd in injectables, ooglidcorrecties, schaamlipcorrecties, liposuctie, plastische chirurgie en huidverbetering. Klik op de afbeeldingen hieronder voor meer informatie over de betreffende behandeling of ingreep.

Behandelingen - Injectables - rimpels bovenlip

Injectables

Injectables zijn een verzamelnaam voor cosmetische behandelingen met Botox, fillers of Skinboosters. Injectables zijn populair omdat ze kunnen zorgen voor mooie, frisse en natuurlijke resultaten.

Behandelingen ABC Clinic - ooglidcorrectie

Ooglidcorrectie specialist

Heb je last van hangende oogleden of wallen onder de ogen? Een ooglidcorrectie is dan een mooie en zeer dankbare oplossing. Je ziet er frisser uit en hoofdpijnklachten zullen verdwijnen. Behandeling door ervaren plastisch chirurgen.

Behandelingen -Liposuctie - benen

Liposuctie

Liposuctie zorgt ervoor dat overtollig plaatselijk vet definitief verwijderd wordt met veilige en doeltreffende technieken. Het is een zeer populaire ingreep bij zowel mannen als vrouwen.

Behandelingen - Injectables - rimpels onder ogen

Gezicht

Stoort u zich aan een bepaald kenmerk in het gezicht en zou u dit graag veranderd zien, maar wel met behoud van uw eigen, natuurlijke uitstraling Onze plastisch chirurgen helpen u graag.  Tijdens een vrijblijvend consult vertellen zij u alles over de mogelijkheden. Klik op een van de behandelingen hieronder voor meer informatie.

Borstvergroting met eigen vet, borstvergroting

Bovenlichaam

Stoort u zich aan uw borsten, buik of bovenarmen? Onze plastisch chirurgen helpen u graag van uw onzekerheden af.  Tijdens een vrijblijvend consult vertellen zij u alles over de mogelijkheden. Klik op een van de behandelingen hieronder voor meer informatie.

Behandelingen - lichaam - schaamlipcorrectie, labiacorrectie

Onderlichaam

Klik op een van de behandelingen hieronder voor meer informatie over de mogelijkheden. Boek vervolgens jouw vrijblijvend consult met één van de specialisten.

Behandelingen - Injectables - wangen opvullen

Huidverbetering

ABC Clinic werkt voor de huidverbetering en huidbehandelingen samen met de huidtherapeuten van PUUR Huidinstituut. Ze hebben een ruim aanbod aan behandelingen.

Behandelwijzer

Stoort u zich aan een bepaald deel van uw gezicht of lichaam, maar weet u niet precies welke behandeling hierbij hoort? Via onze behandelwijzer kunt u zonder problemen en binnen enkele stappen op zoek gaan naar de geschikte behandeling.

Behandelingswijzer
Waar stoort u zich aan?
Lichaam
Gezicht
Huid
Borsten
Mond
Ogen
Behandelingen voor mannen

Veelgestelde vragen

Hier vind je de meest gestelde vragen. Heb je het antwoord op jouw vraag nog niet kunnen vinden? Neem dan contact met ons op door te bellen naar 076 – 542 31 54 of stuur ons een mailtje.

    Deze website is beschermd met reCAPTCHA, zie hiervoor de privacyverklaring en servicevoorwaarden van Google.

    076 - 542 31 54 WhatsApp Boek online