Totaal
8.9
1109 reviews
Onze
behandelingen
Onze
behandelingen

Onze behandelingen

ABC Clinic is sinds 2010 gespecialiseerd in injectables, ooglidcorrecties, schaamlipcorrecties, tepelcorrecties, liposuctie, plastische chirurgie en huidverbetering. Klik op de afbeeldingen hieronder voor meer informatie over de betreffende behandeling of ingreep.

Behandelingen - Injectables - rimpels bovenlip

Injectables

De term injectables is een verzamelnaam voor behandelingen die toegepast kunnen worden om rimpels te behandelen, volumeverlies tegen te gaan of de huid te verjongen. Hieronder vallen o.a. Botox en fillers. Behandelingen worden uitgevoerd door ervaren en gespecialiseerde cosmetisch artsen (KNMG).

Behandelingen ABC Clinic - ooglidcorrectie

Ooglidcorrectie

Een ooglidcorrectie is een chirurgische ingreep die wordt uitgevoerd om de oogleden te corrigeren. Het woord zegt het eigenlijk zelf: correctie van het ooglid. Mensen die kiezen voor een ooglidcorrectie zoeken een veilige manier om overtollige huid, vet of spieren van de bovenste of onderste oogleden te verwijderen of te fixeren.  Hierdoor verminderen de tekenen van vermoeidheid, veroudering en kunnen wallen onder de ogen verminderen of zelfs verdwijnen.

Behandelingen -Liposuctie - benen

Liposuctie

Liposuctie zorgt ervoor dat uw vet definitief verwijderd wordt met veilige en doeltreffende technieken. Het is een zeer populaire ingreep bij zowel mannen als vrouwen. Onze ervaren artsen en chirurgen hebben zich gespecialiseerd in liposuctie.

Behandelingen - Injectables - rimpels onder ogen

Gezicht

Stoort u zich aan een bepaald kenmerk in het gezicht en zou u dit graag veranderd zien, maar wel met behoud van uw eigen, natuurlijke uitstraling Onze plastisch chirurgen helpen u graag.  Tijdens een vrijblijvend consult vertellen zij u alles over de mogelijkheden. Klik op een van de behandelingen hieronder voor meer informatie.

Borstvergroting met eigen vet

Bovenlichaam

Stoort u zich aan uw borsten, buik of bovenarmen? Onze plastisch chirurgen helpen u graag van uw onzekerheden af.  Tijdens een vrijblijvend consult vertellen zij u alles over de mogelijkheden. Klik op een van de behandelingen hieronder voor meer informatie.

Behandelingen - lichaam - schaamlipcorrectie, labiacorrectie

Onderlichaam

Stoort u zich aan uw billen, benen, dijbenen of heeft u last van de grootte van uw schaamlippen? Onze plastisch chirurgen helpen u graag van uw onzekerheden af.  Tijdens een vrijblijvend consult vertellen zij u alles over de mogelijkheden. Klik op een van de behandelingen hieronder voor meer informatie.

Behandelingen - Injectables - wangen opvullen

Huidverbetering

ABC Clinic werkt voor de huidverbetering en huidbehandelingen samen met de huidtherapeuten van PUUR Huidinstituut. Ze hebben een ruim aanbod aan behandelingen.

Behandelwijzer

Stoort u zich aan een bepaald deel van uw gezicht of lichaam, maar weet u niet precies welke behandeling hierbij hoort? Via onze behandelwijzer kunt u zonder problemen en binnen enkele stappen op zoek gaan naar de geschikte behandeling.

Behandelingswijzer
Waar stoort u zich aan?
Mond
Ogen
Behandelingen voor mannen
Lichaam
Gezicht
Huid
Borsten

Veelgestelde vragen

Hier vind je de meest gestelde vragen. Heb je het antwoord op jouw vraag nog niet kunnen vinden? Neem dan contact met ons op door te bellen naar 076 – 542 31 54 of stuur ons een mailtje.

    Maak een afspraak