De kliniek
Mooi
jezelf
blijven
Mooi
jezelf
blijven

Onze behandelingen

ABC Clinic biedt een uitgebreid scala aan behandelingen aan op het gebied van injectables, plastische- en cosmetische chirurgie en huidverbetering. Klik op een van de afbeeldingen hieronder voor meer informatie over de behandelingen.

Behandelingen - Injectables - rimpels bovenlip

Injectables

Met injectables worden Botox en fillers bedoeld. Dit is een verzamelnaam voor producten die via een injectie in de huid, onder de huid of in de spieren van het gezicht worden aangebracht met cosmetische redenen.

Behandelingen - ooglidcorrectie - Bovenooglidcorrectie

Ooglidcorrectie

Zeer ervaren en gespecialiseerde plastisch chirurgen voeren de ooglidcorrecties bij ABC Clinic uit. De behandelingen worden onder plaatselijke verdoving uitgevoerd in onze kliniek in Breda.

Behandelingen -Liposuctie - benen

Liposuctie

Onze ervaren artsen, dermatologen en plastisch chirurgen hebben zich gespecialiseerd in liposuctie. Zij verwijderen uw vet en herstellen de contouren van het lichaam op een veilige en doeltreffende manier.

Behandelingen - Injectables - rimpels onder ogen

Gezicht

Stoort u zich aan een bepaald kenmerk in het gezicht en zou u dit graag veranderd zien, maar wel met behoud van uw eigen, natuurlijke uitstraling? Onze plastisch chirurgen helpen u graag. Tijdens een consult vertellen ze meer over de mogelijkheden en behandelingen.

Behandelingen - borstcorrectie - Lipofilling borsten

Bovenlichaam Plastische chirurgie

Stoort u zich aan uw borsten, uw buik of uw bovenarmen? Onze plastisch chirurgen helpen u graag van uw onzekerheden af.  Tijdens een vrijblijvend consult vertellen zij u graag meer over onze behandelingen.

Behandelingen - liposuctie - binnenkant benen

Onderlichaam Plastische chirurgie

Stoort u zich aan bijvoorbeeld uw billen, dijbenen of heeft u last van de grootte van uw schaamlippen? Onze plastisch chirurgen helpen u graag van uw onzekerheden af.  Tijdens een vrijblijvend consult vertellen zij u graag meer over onze behandelingen.

Behandelingen - Injectables - wangen opvullen

Huidverbetering

ABC Clinic werkt voor de huidbehandelingen intensief samen met de huidtherapeuten van het HuidTherapeutisch Centrum Breda, al 25 jaar een begrip in Breda en omstreken. We hebben een ruim aanbod aan behandelingen.

Niet gevonden wat u zocht?

Stoort u zich aan een bepaald deel van uw gezicht of lichaam, maar weet u niet precies welke behandeling hierbij hoort? Via onze behandelwijzer kunt u zonder problemen en binnen enkele stappen op zoek naar de geschikte behandeling.

Behandelingswijzer
Waar stoort u zich aan?
Lichaam
Gezicht
Huid
Borsten
Mond
Ogen
Mannen

Veelgestelde vragen

Hier vindt u de meest gestelde vragen. Heeft u het antwoord op uw vraag nog niet kunnen vinden? Neem dan contact met ons op door te bellen naar 076 – 542 31 54 of vul neem contact met ons op in.

Maak een afspraak