Ma t/m Zo
08h00 - 22h00
Teruggebeld worden? Bel mij terug
Menu
ABC Clinic
Hangende oogleden

Wat een frisse blik…

Een ooglidcorrectie tegen hangende of overhangende bovenoogleden is een hele, dankbare ingreep. Tegenwoordig is de ooglidcorrectie een van de populairste én meest dankbare ingrepen in de plastische chirurgie. Vroeg of laat krijgt iedereen er mee te maken en vanaf ongeveer het 35e levensjaar kunnen er zelfs klachten ontstaan door de hangende oogleden. Ze kunnen zorgen voor hoofdpijn en een vermoeide blik. Soms wordt je zelfs ouder geschat en dit is voor veel mensen geen prettige situatie. Een ooglidcorrectie tegen hangende oogleden wordt vaak gecombineerd met een onderooglidcorrectie.

Resultaat

Na afloop van een ooglidcorrectie tegen hangende oogleden kunt u wat last ervaren van zwellingen en blauwe plekken. Dit verschilt echter per persoon. De zwellingen en blauwe plekken zullen echter in de loop van de week afnemen en het eerste resultaat van de ooglidcorrectie zal zichtbaar worden. Na zes tot acht dagen worden de hechtingen verwijderd en zult u versteld staan van het resultaat van de ooglidcorrectie en uw oogleden die niet meer hangen. Na twee tot drie maanden zijn uw ogen volledig hersteld. Op dat moment is ook het definitieve resultaat van de ooglidcorrectie bereikt en zijn uw hangende oogleden verleden tijd.

Hangende oogleden voor  Hangende oogleden na
Voor de ingreep                                                                                  Na de ingreep

hangende oogleden voor Hangende oogleden na vrouw
Voor de ingreep                                                                                  Na de ingreep

Bovenooglidcorrectie hangende oogleden voor Bovenooglidcorrectie hangende oogleden na
Voor de ingreep                                                                                  Na de ingreep

Let op: Foto's geven een beeld van de werkelijkheid, maar de resultaten van een ooglidcorrectie tegen hangende oogleden kunnen per persoon verschillen. Elk gezicht en lichaam is uniek en vraagt om een persoonlijke benadering. Een consult met de behandelend arts of plastisch chirurg is dus altijd noodzakelijk.

De behandeling van hangende oogleden

Voorafgaand aan de ooglidcorrectie zal de plastisch chirurg het teveel aan huid zorgvuldig aftekenen bij uw hangende oogleden. Vervolgens wordt u plaatselijk verdoofd en start de ingreep. De plastisch chirurg verwijdert het teveel aan huid, spierweefsel en eventueel vet rond de oogleden. Daarna wordt de huid weer zorgvuldig gehecht. Bij de onderoogleden wordt de incisie vaak net onder de wimpers gemaakt. Soms moet een bovenooglidcorrectie tegen hangende oogleden worden gecombineerd met een wenkbrauwlift om een optimaal resultaat te behalen, daar vaak niet alleen het ooglid, maar ook de wenkbrauw is uitgezakt. Dit wordt tijdens een consult besproken. Nadat de sneetjes zijn gehecht, kunt u de kliniek verlaten. Drie maanden na de ingreep komt u terug naar ABC Clinic in Breda voor een eindcontrole.

Waarom zou u voor ABC Clinic kiezen voor een ooglidcorrectie?

• Erkende en ervaren plastisch chirurgen die qua anatomie van de ogen zeer ervaren zijn (géén huisarts of cosmetisch arts);
• Persoonlijke aandacht en goede nazorg;
• Goede en eerlijke prijs-kwaliteit verhouding;
• Cliënten waarderen ons gemiddeld met een 9.3 (meer dan 450 ervaringen);
• Wij hanteren een kwaliteitsmanagementsysteem conform ISO9001:2015;
• Consultgesprek met de behandelend plastisch chirurg;
• Korte wachttijden;
• Gratis en discreet parkeren voor de kliniek en heerlijke verse koffie.

Consult ooglidcorrectie?

Elke behandeling starten we met een vrijblijvend, eerste consult met de behandelend plastisch chirurg. Onze plastisch chirurgen luisteren naar uw persoonlijke wensen en verwachtingen, leggen uit wat de ingreep inhoudt en bespreken de verschillende mogelijkheden. Aansluitend krijgt u de gelegenheid om uw vragen te stellen.

Bij ABC Clinic hechten we veel waarde aan de intake. We vinden het belangrijk dat u een prettig contact heeft met de plastisch chirurg die u gaat behandelen en dat u de ingreep met vertrouwen tegemoet kunt zien.

Wilt u meer weten over een ooglidcorrectie bij hangende oogleden? Bel dan naar 076 - 542 31 54 voor een vrijblijvende afspraak of vul het contactformulier in. Wij zijn maandag t/m zondag van 8.00 tot 22.00 uur telefonisch bereikbaar voor het maken van een afspraak.

Kosten ooglidcorrectie

Behandeling Lokale verdoving Algehele verdoving
Bovenooglidcorrectie (beide ogen) €995,-  
Bovenooglidcorrectie met wenkbrauwlift (beide ogen) €2650,-    
Onderooglidcorrectie (beide ogen) €1495,-  
Boven- en onderooglidcorrectie (beide ogen) €2395,-  
MACS-lift met bovenooglidcorrectie   €5000,-

Een consult met de plastisch chirurg is noodzakelijk om u zekerheid te kunnen geven over de prijs en het resultaat van de ooglidcorrectie tegen hangende oogleden. Daarvoor moet de plastisch chirurg u dus gezien hebben. Het consult is geheel vrijblijvend en kost €35,-.

Wij zijn maandag t/m zondag van 8.00 tot 22.00 uur telefonisch bereikbaar voor het maken van een afspraak. Bel 076 - 542 31 54 of klik hier voor een consultafspraak bij ABC Clinic Breda.

Liposuctie in termijnen betalen
Uw ooglidcorrectie betalen in termijnen?

Wij werken voor termijnbetalingen of financieringen samen met Cosmetic Finance