Ma t/m Zo
08h00 - 22h00
Teruggebeld worden? Bel mij terug
Tevredenheid (450+reviews) 8,8
Menu
ABC Clinic

Borstlift

Een borstlift voor stevige borsten

Borsten die gezien mogen worden
Uw borsten kunnen in de loop van de jaren hun stevigheid en mooie contouren verliezen. U krijgt last van hangende of slappere borsten. Vooral door ouderdom en een of meerdere zwangerschappen wordt de huid slapper, verliezen de borsten aan stevigheid en gaan de borsten meer hangen. Dit verschilt per persoon. Het is een normaal en natuurlijk verschijnsel waar veel vrouwen last van hebben. Toch hoeft u het er niet bij te laten zitten. Met behulp van een borstlift of borstcorrectie zorgen onze plastisch chirurgen ervoor dat het volume in de borsten op een veilige en natuurlijke manier wordt hersteld. Een borstlift kan ook worden uitgevoerd in combinatie met implantaten of eigen vet. Een borstlift wordt ook vaak uitgevoerd bij een mommy makeover.

Meer informatie

Resultaat van de borstlift

Voor Borsten voor borstlift
Na Borsten na borstlift
Hangborsten?
VoorBorsten voor borstlift
NaBorsten na borstlift
Borsten liften?
VoorHangende borsten voor borstlift
NaStevige borsten na borstlift
Borstlift?
VoorBorsten voor borstlift
NaResultaat borstlift
Hangende borsten?
VoorHangende borsten voor borstlift
NaStevige borsten als resultaat van borstlift
Borstlift?
VoorBorsten voor borstlift
NaBorsten na borstlift
Hangende borsten?
VoorHangende borsten voor borstlift
NaStevige borsten dankzij een borstlift

Een borstlift is een zeer dankbare ingreep die voor een heel natuurlijk resultaat zorgt. Wel zal uw lichaam enige tijd nodig hebben om te herstellen na de ingreep. De eerste dagen zult u wat last hebben van zwellingen en blauwe plekken. Daarnaast kan het litteken gedurende enkele weken nog wat vurig van kleur zijn. Na enkele maanden wordt dit minder. Helemaal verdwijnen zal het litteken echter niet. Echter, na enkele maanden zal het litteken nauwelijks nog zichtbaar zijn.

Let op: Foto's geven een beeld van de werkelijkheid, maar resultaten van een borstlift kunnen per persoon verschillen. Elk lichaam is uniek en vraagt om een persoonlijke benadering. Een consult met de behandelend plastisch chirurg is dus altijd noodzakelijk. De plastisch chirurgen van het Amphia maken eventueel gebruik van een 3D-scan om het te verwachte resultaat te bekijken. Dit gebeurt tijdens het tweede verplichte gesprek wat plaatsvindt in het Amphia ziekenhuis!

Consult borstlift

Bij ABC Clinic starten we een borstlift of borstcorrectie altijd met een vrijblijvend consult met de behandelend plastisch chirurg. De plastisch chirurg staat stil bij uw wensen en verwachtingen, legt uit wat de mogelijkheden zijn van een borstlift en beantwoordt eventuele vragen over de behandeling.

De plastisch chirurgen van het Amphia maken eventueel gebruik van een 3D-scan om het te verwachte resultaat te bekijken. Dit gebeurt tijdens het tweede verplichte gesprek wat plaatsvindt in het Amphia ziekenhuis!

3D-scan borstlift

3D simulatie

Wilt u meer weten over de mogelijkheden van een borstlift of borstcorrectie? Bel dan naar 076 - 542 31 54 voor een vrijblijvende afspraak of vul het contactformulier in. Wij zijn maandag t/m zondag van 8.00 tot 22.00 uur telefonisch bereikbaar voor het maken van een afspraak.

Interesse in een vrijblijvend consult? Maak een afspraak!

Meer informatie

De mogelijkheden van een borstlift

Naarmate u ouder wordt, kunnen uw borsten wat gaan hangen. En of het nu door gewichtsverlies, zwangerschappen of borstvoeding komt, veel vrouwen hebben er moeite mee. Gelukkig kan een borstlift voor een uitstekende oplossing zorgen. Wel is het belangrijk van tevoren goed te bepalen wat de uitkomst van deze behandeling zal zijn. Soms is het beter om het liften van de borsten te combineren met een borstvergroting. Onze ervaren plastisch chirurgen adviseren u graag over deze veilige en dankbare ingreep.

De behandeling

Voorafgaand aan een borstlift brengt de anesthesist u onder algehele narcose. Aansluitend begint de plastisch chirurg de ingreep met het maken van een incisie. Meestal loopt deze vanaf de tepel naar beneden en eindigt in de borstplooi. Het teveel aan huid wordt vervolgens weggesneden en de tepel op de goede hoogte gebracht. Vervolgens wordt er wel of geen implantaat geplaatst. Dit verschilt per persoon. De ingreep eindigt met het plaatsen van twee drains, het hechten van de wond en het aanbrengen van een drukverband. De drains worden na 24 tot 48 uur alweer verwijderd en ook het drukverband hoeft slechts enkele dagen te blijven zitten.

Waar word ik geopereerd?

De borstlift wordt door de Nederlandse plastisch chirurgen uitgevoerd in het Amphia Ziekenhuis in Breda. Onze Belgische plastisch chirurgen opereren in de o2 kliniek in Antwerpen en in het AZ Delta ziekenhuis in Roeselare. U profiteert zo van de luxe, discrete en ongedwongen sfeer van een privékliniek (met gratis parkeren en verse koffie) en de veilige omgeving van een ziekenhuis.

Waarom zou u voor ABC Clinic kiezen voor een borstlift?

  • Gespecialiseerde plastisch chirurgen die gespecialiseerd zijn in de borstlift en borstvergroting;
  • Persoonlijke aandacht en goede nazorg;
  • Goede en eerlijke prijs-kwaliteit verhouding;
  • Cliënten waarderen ons met een 8,8 (meer dan 450 ervaringen);
  • 3D-software kan gebruikt worden voor het tonen van het resultaat van de borstvergroting;
  • Wij werken enkel met de veiligste en bewezen borstprotheses (Natrelle, Mentor, Sebbin);
  • Consultgesprek met de behandelend plastisch chirurg;
  • Korte wachttijden;
  • Gratis en discreet parkeren voor de kliniek en verse koffie.

Kosten borstlift

     Prijs
Borstcorrectie zonder prothese                vanaf €3950,- 
Borstcorrectie met ronde prothese vanaf  €5100,-
Borstcorrectie met anatomische prothese  vanaf  €5100,-
Borstcorrectie met prothese dual plane vanaf  €5100,-


Een consult is te allen tijde noodzakelijk om u zekerheid te kunnen geven over de prijs en het resultaat van de borstlift of borstcorrectie. Daarvoor moet de plastisch chirurg u dus gezien hebben. Het consult is geheel vrijblijvend en kost €35,-. 

Bel 076 - 542 31 54 voor een consult of klik hier voor een consultafspraak. Wij zijn maandag t/m zondag van 8.00 tot 22.00 uur telefonisch bereikbaar voor het maken van een afspraak.

Liposuctie in termijnen betalen
Uw borstlift betalen in termijnen?

Wij werken voor termijnbetalingen of financieringen samen met Cosmetic Finance

Plastisch chirurgen

G. Fabre

G. Fabre

Medisch eerstverantwoordelijke, Ooglidcorrectie, Plastische chirurgie

Breda
M. Vandevoort

M. Vandevoort

Ooglidcorrectie, Plastische chirurgie

Breda
M. Doornaert

M. Doornaert

Liposuctie en lipofilling , Ooglidcorrectie, Plastische chirurgie

Breda
G. Dolmans

G. Dolmans

Plastische chirurgie

Breda
T. de Wit

T. de Wit

Plastische chirurgie

Breda
W. Kolkman

W. Kolkman

Plastische chirurgie

Breda

Ervaringen borstlift

Mommy Makeover
‘ Alleen maar lof voor de dokter en de ABC Kliniek.’
Mommy Makeover, Mw D. van der Linden mommy makeover
Borstcorrectie
‘'Blij met het resultaat'’
Borstcorrectie, Janina_borstcorrectie_MV
Borstlift Anna
‘'Ik kan het iedereen aanraden!'’
Borstlift Anna, Anna_borstlift_PV
Mw. van Hooijdonk borstlift
‘Tevreden van begin tot het einde’
Mw. van Hooijdonk borstlift, Borstlift bij Dokter Kolkman bij ABC Clinic