e0uo0c66vbcspuy85sctp9t6au306b

Facelift

Facelift

Heeft u last een verslapte huid in het gezicht of hals en ziet u er vaak vermoeid uit? Dan is een facelift een mooie oplossing. Er zijn verschillende soorten facelifts die we kunnen toepassen.

Facelift-behandeling

Het gezicht is erg bepalend voor uw uitstraling, daarom besteden we ook veel tijd en aandacht aan de verzorging van ons gezicht. Door het natuurlijke verouderingsproces en erfelijke factoren kan de huid in het gezicht wat slapper worden. Hierdoor kunnen de wenkbrauwen en mondhoeken gaan hangen, diepe nasolabiale plooien en hamsterwangen ontstaan en de kaaklijn slapper worden. Dit kan ervoor zorgen dat u er oud of vermoeid uitziet. Een facelift biedt een oplossing tegen dit probleem en zorgt voor een mooi en natuurlijk resultaat.

Bij de ingreep worden de plooien en rimpels in het gezicht weer verzacht en is een frisser en jonger uiterlijk het gevolg. Overtollig vetweefsel wordt weggehaald, de onderliggende structuren worden weer strakgetrokken en de gezichtshuid wordt op een natuurlijke manier gladgetrokken. Hierdoor krijgen de hals- en kaaklijn weer een jeugdigere vorm. Eventueel volumeverlies wordt hersteld middels fillers of eigen vet.

Soorten facelift behandelingen

Er zijn verschillende soorten lifts die de verschillende regio’s in het gezicht aanpakken. Wanneer u last heeft van een verslapte kaaklijn, hamsterwangen en hangende mondhoeken kan een MACS-lift, S-lift of een hals-facelift eventueel in combinatie met een halslift een goede uitkomst bieden. Heeft u meer last van een voorhoofd dat wat slapper wordt en wenkbrauwen die hierdoor gaan hangen, dan kan een wenkbrauwlift of voorhoofdslift een goede oplossing bieden.

Bij een slappe huid in de hals die zorgt voor een ‘kalkoenhals’ biedt een halslift een goede oplossing. De huid bij de hals wordt wat strakker en u ziet er weer jonger en frisser uit. Een halslift wordt altijd gedaan in combinatie met een MACS-lift. Veelal worden facelifts gecombineerd met een ooglidcorrectie. Een bovenooglidcorrectie voor de hangende oogleden aan te pakken en/of  een onderooglidcorrectie om de wallen onder de ogen te verwijderen.

Vindt u een chirurgische ingreep nog iets te heftig of ziet u hier tegenop? Dan kan een liquid facelift of draadlift een mooie en tijdelijke oplossing bieden. Bij deze behandeling wordt het volumeverlies met fillers opgevuld. Het resultaat van een deze behandeling houdt tot twaalf maanden aan en kan daarna weer veilig herhaald worden.

Een lipofilling is een goed alternatief. Bij lipofilling wordt vet verwijderd op plaatsen in het lichaam waar te veel vet aanwezig is. Dit vet wordt gezuiverd en geïnjecteerd op plaatsen in het gezicht waar door veroudering het volume is afgenomen. Het voordeel van lipofilling is dat het een blijvend resultaat geeft.

Facelift kosten

Om te bepalen welke lift noodzakelijk is, is het belangrijk dat de behandelend plastisch chirurg u gezien heeft. Na het consult kan de plastisch chirurg bepalen wat de kosten zijn.

BehandelingPrijs vanaf
Consult€50,-
Full faceliftvanaf€5100,-
Facelift met lipofillingvanaf€5600,-
Halslift (altijd in combinatie met MACS-lift)vanaf€4500,-
Voorhoofdsliftvanaf€3500,-
MACS-lift basisvanaf€4500,-
MACS-lift met bovenooglidcorrectievanaf€5000,-
Draadliftvanaf€ 600,- tot €1800,-

Facelift reviews

Voordat je een afspraak maakt is het belangrijk om ervaringen te lezen van cliënten die jou voor zijn gegaan voor een facelift behandeling. De meeste cliënten komen ook bij ons terecht via bekenden (zoals vriend(in), zus, neef, nicht of buurvrouw) of via de verschillende reviews op platforms. Op de verschillende reviewpagina’s zoals kliniekervaringen.nl en Zorgkaart Nederland hebben onze cliënten ervaringen geplaatst van onder andere de minilift, draadlift, liquid facelift, hals-facelift en de MACS-lift.

Kliniekervaringen ABC Clinic, facelift

Zorgkaart Nederland ABC Clinic,, facelift

Facelift voor en na

Op de behandelpagina’s staan verschillende voor en na foto’s. In verband met privacy bestaat de mogelijkheid dat niet bij iedere behandeling voor en na foto’s te vinden zijn. Tijdens het consult met de behandelend plastisch chirurg krijgt u de mogelijkheid om voor en na foto’s te zien van cliënten die u voor zijn gegaan.

Resultaat van een facelift

Chirurgische facelift

Een facelift zorgt altijd voor een mooi en natuurlijk resultaat. Na de ingreep zal de huid nog rood van kleur zijn, gespannen aanvoelen en wat zwellingen vertonen. Deze zwellingen zullen na ongeveer enkele weken afnemen. Wanneer de zwellingen weg beginnen te trekken, is het eerste resultaat van de behandeling al zichtbaar. Enkele maanden na de ingreep zal het definitieve effect bereikt zijn en ziet u er weer zo jong uit als u zichzelf voelt.

Liquid facelift

Het effect van de liquid facelift is direct zichtbaar en houdt tot twaalf maanden aan. De huid is strakker en uw gezichtscontouren zijn weer stevig. U kunt jaren van uw ware leeftijd afhalen, zo opgefrist ziet u eruit.

Draadlift

Na een draadlift ziet de huid er steviger en voller uit door de aanmaak van collageen. Toch kan het effect na een aantal dagen minder worden. Dit komt door zwelling die af is genomen. Maar wees niet bang: het uiteindelijke resultaat van de behandeling zal langzaamaan steeds zichtbaarder worden. Dit kan wel 6 weken duren.

 

Vrijblijvend consult?

Wilt u meer informatie over een facelift, draadlift, liquid facelift of andere behandeling of heeft u behoefte aan een goed advies van één van de plastisch chirurgen? U bent van harte welkom om een afspraak te maken bij ABC Clinic. De plastisch chirurg luistert naar uw persoonlijke wensen en verwachtingen, analyseert uw gezicht en legt uit hoe een eventuele behandeling in zijn werk gaat. Natuurlijk krijgt u ook uitgebreid de gelegenheid om uw vragen te stellen.

Een afspraak maken kan via ons contactformulier, online of door te bellen naar 076 – 542 31 54.

Wanneer kan ik mijn werkzaamheden hervatten na een hals-facelift?

Dit is afhankelijk van het werk dat je doet. Meestal kan je na twee weken weer aan het werk. De eerste dagen heb je verband rondom je gezicht en mag je geen lichamelijke inspanningen verrichten. Na een maand mag je pas zwaardere inspanningen verrichten.

Wat is het verschil tussen een facelift en een minilift?

Bij een facelift wordt het hele gezicht gelift. Bij een minilift wordt alleen het wanggedeelte gelift. Een minilift biedt dus enkel een oplossing bij verslapping van de huid in het wanggedeelte.

Wat zijn de risico’s en complicaties bij een hals-facelift?

Elke operatieve ingreep brengt risico’s met zich mee, al is de kans bij een plastisch chirurgische ingreep erg klein. Zo kan er bij een hals-facelift een nabloeding of infectie optreden, kunnen er vochtophopingen of wat stuggere plekjes ontstaan, een aangezichtszenuw worden geraakt en het gevoel in de huid veranderen. De kans dat de hierboven genoemde complicaties zich voordoen is minimaal. Bij ABC Clinic ondergaan mensen wekelijks een succesvolle hals-facelift.

Wordt een hals-facelift vergoed door de zorgverzekeraar?

Verzekeringsmaatschappijen vergoeden alleen een behandeling als er sprake is van medische redenen. Als dit niet het geval is en de behandeling om cosmetische redenen wordt uitgevoerd, dan zal je zorgverzekeraar de behandeling niet vergoeden. Voor verdere informatie betreft het vergoeden van een behandeling adviseren we je contact op te nemen met jouw verzekeringsmaatschappij.

LET OP: bij ABC Clinic voeren we géén verzekerde zorg uit. Je dient de behandeling zelf te betalen.

Zijn de littekens van een hals-facelift goed te zien?

De plastisch chirurgen doen er alles aan doen om de littekens nauwelijks zichtbaar te laten zijn. Ze proberen de littekens te verbergen achter het oor, in de haargrens en in de plooi onder de kin. De littekens zullen de eerste maanden zichtbaar zijn. Op den duur zullen de littekens de kleur van de huid aannemen en zal er niet meer overblijven dan een klein, licht lijntje.

076 - 542 31 54 WhatsApp Boek online