e0uo0c66vbcspuy85sctp9t6au306b

Botox bij kraaienpootjes

Lachen is gezond dus dat moet u zeker blijven doen. Alleen ontstaan die vervelende kraaienpootjes rond de ogen. Deze rimpeltjes zijn de eerste tekenen van het ouder worden en verschijnen vaak al rond uw dertigste.

Heeft u last van kraaienpootjes?

Kraaienpootjes ontstaan door veelvuldig lachen en knijpen met de ogen. In principe is er niks mis met deze rimpels. Deze rimpelvorming is eigenlijk best charmant. Wanneer deze rimpels dieper worden of in de huid blijven staan als we níet lachen, ervaren veel mensen deze rimpels als storend. Botox biedt in dat geval een mooie oplossing. Omdat kraaienpootjes ontstaan door veelvuldig lachen, staan deze rimpels ook wel bekend als lachrimpels.

Het verminderen van diepe lachrimpels met Botox

Lachrimpels verwijderen we met Azzalure en Alluzience (Botox). Wanneer er diepe rimpels ontstaan zijn en deze niet te verwijderen zijn met enkel Botox, dan gebruiken we aanvullend fillers om diepe lachrimpels te verwijderen.

Kraaienpootjes Janka voor
Voor
Kraaienpootjes Janka na
Na
kraaienpootjes man voor
Voor
kraaienpootjes man na
Na
Lachrimpels Esther voor
Voor
Lachrimpels Esther na
Na
Lachrimpels Inge voor
Voor
Lachrimpels Inge na
Na
Lachrimpels en wallen voor
Voor
Lachrimpels en wallen na
Na

De Botox-behandeling tegen kraaienpootjes

De behandeling van kraaienpootjes is eenvoudig en duurt hooguit tien minuten. De cosmetisch arts (KNMG) injecteert de vloeistof in de spier zodat de rimpels gladtrekken. Na de behandeling zijn de rimpels verminderd of verwijderd. Vooraf maken we enkele ‘voor-foto’s’ zodat het verschil achteraf goed te zien is.

Direct na de behandeling kunt u uw bezigheden hervatten. De huid rond de ogen kan wel wat rood en gevoelig zijn en soms ontstaat een blauwe plek op de behandelde huid. Houd dus een camouflagestift bij de hand. Dit ongemak verdwijnt binnen enkele. Een blauwe plek kan twee tot zeven dagen aanhouden.

Prijzen kraaienpootjes behandeling

In onderstaand schema vindt u de prijs voor een Botox-behandeling aan de kraaienpootjes. Om de exacte prijs vast te stellen, is het van belang dat u eerst op consult komt.

BehandelingPrijs
ConsultGratis
Behandeling kraaienpootjeseen zone€149,-
Een 2e zone tijdens dezelfde behandeling€129,-
Een 3e zone tijdens dezelfde behandeling€129,-

Ervaringen kraaienpootjes behandelingen met Botox

Wij begrijpen dat u zenuwachtig kunt zijn voor uw Botox-behandeling. Iedereen ervaart een behandeling aan de kraaienpootjes anders. Wanneer u wilt weten hoe anderen de behandeling hebben ervaren, kunt u onder aan deze pagina de ervaringen van anderen lezen. Bent u op zoek naar aanvullende ervaringen? Kijk dan op Kliniekervaringen.nl.

Kliniekervaringen ABC Clinic, Botox kraaienpootjes

Gratis consult bij ABC Clinic

Iedere behandeling start met een gratis en vrijblijvend consult. Onze artsen luisteren naar uw wensen en verwachtingen, analyseren de oorzaak en bekijken naar de beste oplossing. Tijdens het consult worden de exacte prijzen vastgesteld. U kunt een afspraak maken via ons contactformulier, online of door te bellen naar 076-542 31 54.

Consult inplannen
076 - 542 31 54 WhatsApp Boek online