Totaal
9.0
860 reviews

Ooglidcorrectie voor en na

Bent u benieuwd naar foto’s van mannen en vrouwen die een ooglidcorrectie ondergingen bij ABC Clinic? Op deze pagina vindt u diverse voor-na foto’s.

Voor en na foto’s van een ooglidcorrectie

Wij laten u graag meerdere voor-en-na foto’s zien van mannen en vrouwen die bij ons een ooglidcorrectie hebben laten uitvoeren. Ieder gezicht en ieder herstel is anders, maar zo krijgt u wel een goed beeld van de mogelijke resultaten van een ooglidcorrectie.

Bovenooglidcorrectie met wenkbrauwlift - voor
Bovenooglidcorrectie met wenkbrauwlift voor
Bovenooglidcorrectie met wenkbrauwlift - na
Na
Grauwmans - bovenooglidcorrectie - voor
Bovenooglidcorrectie voor
Grauwmans - bovenooglidcorrectie - na
Na
Onderooglidcorrectie voor Chantal vooraanzicht
Onderooglidcorrectie voor
Onderooglidcorrectie na Chantal vooraanzicht
Na
Bovenooglidcorrectie voor
Bovenooglidcorrectie voor
Bovenooglidcorrectie na
Na
behandelingen - wenkbrauwlift - Wenkbrauwlift met bovenooglidcorrectie voor
Bovenooglidcorrectie met wenkbrauwlift voor
Hangende oogleden verdwijnen met een ooglidcorrectie
Na
behandelingen - ooglidcorrectie - Onderooglidcorrectie man Breda voor
Onderooglidcorrectie voor
behandelingen - ooglidcorrectie - Onderooglidcorrectie man Breda na
Na
Onderooglidcorrectie voor
Onderooglidcorrectie voor
Onderooglidcorrectie na
Na
Onderooglidcorrectie voor Chantal
Onderooglidcorrectie voor
Onderooglidcorrectie na Chantal
Na
Voor boven- en onderooglidcorrectie - Anoniem
Onderooglidcorrectie voor
Resultaat boven- en onderooglidcorrectie - Anoniem
Na
Bovenooglidcorrectie Corry voor
Bovenooglidcorrectie voor
Resultaat na drie maanden
Na
behandelingen - ooglidcorrectie - Onderooglidcorrectie kliniek voor
Onderooglidcorrectie voor
behandelingen - ooglidcorrectie - Onderooglidcorrectie kliniek na
Na
Onder ooglid correctie voor- Anoniem Drs Fabre
Onderooglidcorrectie voor
Onderooglidcorrectie na - anoniem - Gerd Fabre
Na
Ooglidcorrectie - Bovenooglidcorrectie Breda voor
Bovenooglidcorrectie voor
Ooglidcorrectie - Bovenooglidcorrectie Breda na
Na
Anoniem - bovenooglidcorrectie voor - vooraanzicht
Bovenooglidcorrectie voor
Anoniem - bovenooglidcorrectie na - vooraanzicht
Na
Anoniem - Voor operatie bovenooglidcorrectie - Maarten Doornaert
Bovenooglidcorrectie voor
Anoniem - Na operatie bovenooglidcorrectie - Maarten Doornaert
Na
Ooglidcorrectie bovenste oogleden voor
Bovenooglidcorrectie voor
Bovenooglidcorrectie - resultaat ooglidcorrectie
Na
Ooglidcorrectie - Janny voor
Onderooglidcorrectie voor
Ooglidcorrectie - Janny na
Na
Bovenooglidcorrectie kliniek Kitty voor
Bovenooglidcorrectie voor
Bovenooglidcorrectie kliniek Kitty na
Na
Bovenooglidcorrectie voor
Ooglidcorrectie voor
Bovenooglidcorrectie na
Na
Jan - ooglidcorrectie voor 45 graden links
Bovenooglidcorrectie voor
Jan - ooglidcorrectie na 45 graden links
Na
Ooglidcorrectie voor
Ooglidcorrectie voor
Ooglidcorrectie na
Na

Situatie vóór de ooglidcorrectie

Vóór de ooglidcorrectie heeft u last van hangende oogleden, zware oogleden, wallen of donkere kringen. Dit zorgt vaak voor een vermoeide blik, verouderde of verdrietige uitstraling. Dit terwijl u zich helemaal niet vermoeid of verdrietig hoeft te voelen. Daarnaast kunnen hangende oogleden zorgen voor hoofdpijn, een verminderd zicht, vermoeidheid of problemen met opmaken (make-up rondom de ogen).

Resultaat na 1 week

Wij raden aan om uw rust te nemen en de ogen goed te koelen na een ooglidcorrectie. Twee tot drie dagen na de behandeling is de ergste zwelling alweer weggetrokken. Hoe snel dit verdwijnt verschilt per persoon. Na een week is de ergste blauwverkleuring ook weggetrokken. Ook worden na een week de hechtingen alweer verwijderd, dit is voor veel mensen een opluchting. Het resultaat van een ooglidcorrectie is na 1 week al goed zichtbaar.

Ooglidcorrectie na 6 weken

Over het algemeen is 6 weken na de ooglidcorrectie al goed te zien wat het resultaat van de ingreep zal zijn. Er kan nog sprake zijn van wat zwelling en het litteken kan nog rood gekleurd zijn. Maar maakt u zich geen zorgen, dit trekt vanzelf weg.

Resultaat na 3 maanden

Na 3 maanden is het eindresultaat van de ooglidcorrectie zichtbaar. Alle zwelling is weggetrokken, al kan in een enkel geval nog sprake zijn van een minimale zwelling. Dit verschilt écht per persoon.

Definitief resultaat ooglidcorrectie

Na 3 maanden vindt de laatste nacontrole plaats in onze kliniek. U heeft dan weer een afspraak met de plastisch chirurg die u heeft behandeld. Er worden foto’s gemaakt en het resultaat wordt met u bespreken. Het vergelijken van de voor- en na foto’s is altijd een leuk moment, zowel voor u als voor de plastisch chirurg.

Na een ooglidcorrectie is uw vermoeide blik verdwenen. De hangende oogleden of wallen zijn verleden tijd en u heeft uw open uitstraling terug. Ook eventuele klachten zoals hoofdpijn, verminderd zicht, vermoeidheid of problemen met opmaken zijn verdwenen.

Ooglidcorrectie herstel

Een ooglidcorrectie is een plastisch chirurgische ingreep. Uw lichaam heeft na de behandeling tijd nodig om te herstellen. Het herstel neemt ongeveer 7 tot 10 dagen in beslag. Het eindresultaat van de ingreep is na 3 maanden zichtbaar. Om meer te weten te komen over het herstel na een ingreep zullen wij u vertellen wat u deze periode kunt verwachten.

Alles over het herstel

Gratis (video)consult met de plastisch chirurg?

Een consult is altijd nodig om vast te stellen welke behandeling voor u geschikt is. Een consult is in te plannen bij ons in de kliniek of als video-consult. De plastisch chirurg staat tijdens het consult stil bij uw wensen en verwachtingen, legt uit wat de mogelijkheden zijn en beantwoordt eventuele vragen. U kunt uw consult of video-consult inplannen door ons contactformulier in te vullen, online in te plannen of door te bellen naar 076 – 542 31 54.

Afspraak maken
Hoe lang duurt een ooglidcorrectie?

Een ooglidcorrectie van de bovenste oogleden duurt 45 tot 60 minuten, een onderooglidcorrectie duurt ongeveer 60 tot 75 minuten en een ooglidcorrectie van zowel de bovenste als onderste oogleden duurt 90 tot 120 minuten.

Hoe lang duurt het herstel na een ooglidcorrectie?

Ieder gezicht is anders en ieder herstel verloopt hierdoor anders. Vaak is de eerste week na de ooglidcorrectie de huid wat verkleurd en verdikt. Door voldoende te koelen kan dit worden tegengegaan. Na een week, wanneer de hechtingen verwijderd worden, is het eerste resultaat zichtbaar. Op de pagina’s van de boven– en onderooglidcorrectie vindt u meer informatie over het herstel per behandeling.

Is een ooglidcorrectie blijvend?

Een ooglidcorrectie zorgt voor een langdurig resultaat. Ondanks een ooglidcorrectie is de huid alsnog onderhevig aan verslapping en veroudering van de huid. Hierdoor kunnen de oogleden, ook na een ooglidcorrectie, op latere leeftijd alsnog gaan hangen.

Hoe kan ik me voorbereiden op een ooglidcorrectie?

Voor de ingreep sturen wij altijd een lijst mee met de raadgevingen die u vooraf dient op te volgen. Op deze pagina vindt u de lijst met voorbereidingen voor de ingreep:

– De dag van de ingreep is koffie (cafeïne) niet toegestaan.
– Roken: het beste is om 2 weken vóór de ingreep te stoppen met roken. Nog beter is het om helemaal te stoppen met roken. Roken heeft namelijk een zeer slechte invloed op uw huid. Roken heeft ook een negatieve invloed op het herstel van de behandeling.
– Alcohol: Geen alcohol minimaal twee dagen vóór de ingreep.
– Aspirine: Stop met aspirine minimaal 1 week vóór de ingreep.
– Als u antistolling (bloedverdunners) gebruikt (acenocoumarol of fenprocoumon tabletten) neem dan vóóraf contact op met uw arts en/of de trombosedienst. Bespreek de uitslagen met het secretariaat van ABC Clinic, die het weer bespreekt met uw behandelend plastisch chirurg.
– U kunt na de ingreep niet zelf naar huis rijden. Zorg dat iemand u op komt halen.
– Start eventueel 8 dagen voor de ingreep met Arnica Montana D6 van VSM. Dit homeopathisch kruid bevordert de doorbloeding en kan blauwe plekken eventueel kan beperken. Dit is te koop bij de drogist.
– Wanneer u ziek bent of koorts heeft kan de ingreep niet doorgaan. Breng ons hier zo spoedig mogelijk van op de hoogte!
– Indien u tussen het consult en de ingreep (nieuwe) medicijnen krijgt voorgeschreven van uw arts, breng ons dan hiervan op de hoogte.
– Bij voorkeur bent u de avond/nacht na de ingreep niet alleen thuis. Op de behandeldag kunt u normaal ontbijten.
– Zorg ervoor dat voor de ingreep de boodschappen van de komende dagen zijn gedaan. Daarnaast is het belangrijk dat u de (zwaardere) huishoudelijke werkzaamheden al heeft afgerond, of dat iemand anders daar zorg voor draagt voor enkele dagen.

Ga ik onder narcose bij een onderooglidcorrectie?

Nee, onze plastisch chirurgen voeren de onderooglidcorrectie onder plaatselijke verdoving uit. De behandeling kan eventueel onder algehele narcose worden uitgevoerd, maar de narcose maakt het onnodig duurder. Voor de eventuele angst voor pijn tijdens de ooglidcorrectie hoeft u de behandeling niet onder narcose te laten uitvoeren. Vrijwel al onze cliënten vertellen dat ze de verdovingsprikjes amper hebben gevoeld en dat zij de gehele ingreep erg vonden meevallen.

Hoe lang duurt de zwelling na een ooglidcorrectie?

Ieder gezicht is anders en ieder persoon herstelt op een andere manier. Hoe lang de zwelling duurt na een ooglidcorrectie verschilt per persoon. Zwelling kan na een week weg zijn, soms duurt het twee weken voordat de zwelling afneemt. Na het verwijderen van de hechtingen is het eerste resultaat van de behandeling al zichtbaar.

Gratis consult