De kliniek

Ooglidcorrectie voor en na

Het is belangrijk om vooraf te zien wat het mogelijke resultaat in uw geval zal zijn. Op deze pagina vindt u voor en na foto’s van cliënten die u voor zijn gegaan met de behandeling.

Het resultaat van een ooglidcorrectie

Het is belangrijk om vooraf te zien wat het mogelijke resultaat in uw geval zal zijn. Daarom laten we u graag en aantal voor en na foto’s zien van de bovenooglidcorrectie en onderooglidcorrectie eventueel gecombineerd met een wenkbrauwlift. Ieder gezicht en ieder herstel is anders, maar zo krijgt u een beeld wat een ooglidcorrectie voor u zou kunnen betekenen.

Na een boven- of onderooglidcorrectie is uw vermoeide blik verdwenen. De hangende oogleden en wallen zijn verleden tijd en u heeft uw open uitstraling terug. Ook eventuele klachten zoals hoofdpijn, verminderd zicht, vermoeidheid of problemen met opmaken zijn volledig verdwenen. Verschillende tevreden cliënten die bij ons behandeld zijn, hebben de voor- en na foto’s van hun behandeling beschikbaar gesteld om een goed beeld te geven van het resultaat van de behandeling.

Onderooglidcorrectie Breda voor
Ooglidcorrectie voor
Ooglidcorrectie Breda na
Ooglidcorrectie na
Mw Otto - Bovenooglidcorrectie Voor - Drs. Fabré
Ooglidcorrectie voor
Mw Otto - Bovenooglidcorrectie Na - Drs. Fabré
Ooglidcorrectie na
behandelingen - wenkbrauwlift - Wenkbrauwlift met bovenooglidcorrectie voor
Ooglidcorrectie met wenkbrauwlift voor
Hangende oogleden verdwijnen met een ooglidcorrectie
Ooglidcorrectie met wenkbrauwlift na
behandelingen - ooglidcorrectie - Onderooglidcorrectie man Breda voor
Ooglidcorrectie onder voor
behandelingen - ooglidcorrectie - Onderooglidcorrectie man Breda na
Ooglidcorrectie onder na
Voor boven- en onderooglidcorrectie - Anoniem
Boven- en onderooglidcorrectie
Resultaat boven- en onderooglidcorrectie - Anoniem
Boven- en onderooglidcorrectie
Onderooglidcorrectie voor
Ooglidcorrectie onder voor
Onderooglidcorrectie na
Ooglidcorrectie onder na
Ooglidcorrectie voor man
Ooglidcorrectie boven voor
Bovenooglidcorrectie resultaat
Ooglidcorrectie boven na
onderooglid correctie voor - Anoniem Drs Fabre
Ooglidcorrectie onder voor
Onderooglidcorrectie na - anoniem - Gerd Fabre
Ooglidcorrectie onder na
behandelingen - ooglidcorrectie - Onderooglidcorrectie kliniek voor
Ooglidcorrectie onder voor
behandelingen - ooglidcorrectie - Onderooglidcorrectie kliniek na
Ooglidcorrectie onder na
Bovenooglidcorrectie kliniek Breda Kitty voor
Ooglidcorrectie boven voor
Bovenooglidcorrectie kliniek Breda Kitty na
Ooglidcorrectie boven na
Bovenooglidcorrectie Corry voor
Ooglidcorrectie boven voor
Resultaat na drie maanden
Ooglidcorrectie boven na
Onder ooglid correctie voor- Anoniem Drs Fabre
Ooglidcorrectie onder voor
Onderooglidcorrectie na - anoniem - Gerd Fabre
Ooglidcorrectie onder na
Hangende wenkbrauwen voor - mw. Bakker - Gerd Fabré
Ooglidcorrectie boven voor
Hangende wenkbrauwen na - mw. Bakker - Gerd Fabré
Ooglidcorrectie boven na
Onderooglidcorrectie voor de behandeling
Ooglidcorrectie onder voor
Resultaat onderooglidcorrectie
Ooglidcorrectie onder na
Ooglidcorrectie - Bovenooglidcorrectie Breda voor
Ooglidcorrectie boven voor
Ooglidcorrectie - Bovenooglidcorrectie Breda na
Ooglidcorrectie boven na

Het herstel van een ooglidcorrectie

Een ooglidcorrectie is een chirurgische of operatieve ingreep. Uw lichaam heeft na de behandeling de tijd nodig om te herstellen. Afhankelijk van uw reactie op de operatie, kan het drie tot zes maanden duren voordat het eindresultaat volledig zichtbaar is. Wij schetsen u hoe het ooglidcorrectie herstel ongeveer verloopt.

Ooglidcorrectie herstel

Situatie vóór een ooglidcorrectie

Voor de ooglidcorrectie heeft u last van hangende oogleden, wallen of donkere kringen. Dit kan zorgen voor een vermoeide blik of verouderde uitstraling, terwijl u zich helemaal niet vermoeid voelt. Daarnaast kunnen hangende oogleden zorgen voor hoofdpijn, een verminderd zicht, vermoeidheid of problemen met het opmaken van de ogen.

Situatie voor de ooglidcorrectie

Resultaat na één week

Wij raden aan om uw rust te nemen en de ogen goed te koelen na een ooglidcorrectie. Na een week is de ergste zwelling en blauwkleuring weggetrokken. Hoe snel dit verdwijnt verschilt per persoon. Ook worden na een week de hechtingen verwijderd, dit is voor veel mensen een opluchting. Het ooglidcorrectie resultaat na één week is vanaf deze periode al goed zichtbaar.

Bovenooglidcorrectie na een week

Resultaat na 6 weken

Het is nu 6 weken na de ooglidcorrectie. Over het algemeen is rond deze periode duidelijk wat het eindresultaat is van de behandeling. Er kan nog sprake zijn van wat zwelling en het litteken kan nog rood gekleurd zijn. Dit trekt vanzelf weg.

Resultaat bovenooglidcorrectie na zes weken

Resultaat na 3 maanden

Vaak is na drie maanden het resultaat al bijna volledig zichtbaar. Alle zwelling is weggetrokken, al kan dit per persoon verschillen. Omdat het resultaat al zeer goed zichtbaar is na drie maanden vindt de nacontrole ook plaats op dat moment. Tijdens de nacontrole ziet u de voor- en na foto’s van de behandeling.

Resultaat na drie maanden

Resultaat bovenooglidcorrectie na drie maanden

Gratis consult met de plastisch chirurg?

Een consult is noodzakelijk om vast te stellen welke behandeling voor u geschikt is. Een consult is in te plannen bij ons in de kliniek of als videoconsult. Een videoconsult is enkel in te plannen voor de bovenooglidcorrectie en wel bij plastisch chirurg Marjolijn van Abeelen.

De plastisch chirurg staat tijdens het consult stil bij uw wensen en verwachtingen, legt uit wat de mogelijkheden zijn en beantwoordt eventuele vragen. U kunt uw consult of videoconsult inplannen door ons contactformulier in te vullen, online in te plannen of door te bellen naar 076-542 31 54.

Afspraak maken
Hoe lang duurt een ooglidcorrectie?

Een ooglidcorrectie van de bovenste oogleden duurt 45 tot 60 minuten, een onderooglidcorrectie duurt ongeveer 60 tot 75 minuten en een ooglidcorrectie van zowel de bovenste als onderste oogleden duurt 90 tot 120 minuten.

Hoe lang duurt het herstel na een ooglidcorrectie?

Ieder gezicht is anders en ieder herstel verloopt hierdoor anders. Vaak is de eerste week na de ooglidcorrectie de huid wat verkleurd en verdikt. Door voldoende te koelen kan dit worden tegengegaan. Na een week, wanneer de hechtingen verwijderd worden, is het eerste resultaat zichtbaar. Op de pagina’s van de boven– en onderooglidcorrectie vindt u meer informatie over het herstel per behandeling.

Is een ooglidcorrectie blijvend?

Een ooglidcorrectie zorgt voor een langdurig resultaat. Ondanks een ooglidcorrectie is de huid alsnog onderhevig aan verslapping en veroudering van de huid. Hierdoor kunnen de oogleden, ook na een ooglidcorrectie, op latere leeftijd alsnog gaan hangen.

Hoe kan ik me voorbereiden op een ooglidcorrectie?

Voor de ingreep sturen wij altijd een lijst mee met de raadgevingen die u vooraf dient op te volgen. Op deze pagina vindt u de lijst met voorbereidingen voor de ingreep:

– De dag van de ingreep is koffie (cafeïne) niet toegestaan.
– Roken: het beste is om 2 weken vóór de ingreep te stoppen met roken. Nog beter is het om helemaal te stoppen met roken. Roken heeft namelijk een zeer slechte invloed op uw huid. Roken heeft ook een negatieve invloed op het herstel van de behandeling.
– Alcohol: Geen alcohol minimaal twee dagen vóór de ingreep.
– Aspirine: Stop met aspirine minimaal 1 week vóór de ingreep.
– Als u antistolling (bloedverdunners) gebruikt (acenocoumarol of fenprocoumon tabletten) neem dan vóóraf contact op met uw arts en/of de trombosedienst. Bespreek de uitslagen met het secretariaat van ABC Clinic, die het weer bespreekt met uw behandelend plastisch chirurg.
– U kunt na de ingreep niet zelf naar huis rijden. Zorg dat iemand u op komt halen.
– Start eventueel 8 dagen voor de ingreep met Arnica Montana D6 van VSM. Dit homeopathisch kruid bevordert de doorbloeding en kan blauwe plekken eventueel kan beperken. Dit is te koop bij de drogist.
– Wanneer u ziek bent of koorts heeft kan de ingreep niet doorgaan. Breng ons hier zo spoedig mogelijk van op de hoogte!
– Indien u tussen het consult en de ingreep (nieuwe) medicijnen krijgt voorgeschreven van uw arts, breng ons dan hiervan op de hoogte.
– Bij voorkeur bent u de avond/nacht na de ingreep niet alleen thuis. Op de behandeldag kunt u normaal ontbijten.
– Zorg ervoor dat voor de ingreep de boodschappen van de komende dagen zijn gedaan. Daarnaast is het belangrijk dat u de (zwaardere) huishoudelijke werkzaamheden al heeft afgerond, of dat iemand anders daar zorg voor draagt voor enkele dagen.

Mag ik alcohol nuttigen voor of na de ooglidcorrectie?

Omdat alcohol een slechte invloed heeft op de verdoving raden wij aan om twee dagen voor én na de ooglidcorrectie te stoppen met het nuttigen van alcohol. Alcohol is bloedverdunnend en kan voor complicaties zorgen tijdens de ingreep, zoals een bloedinkje die niet te stelpen is.

Ga ik onder narcose bij een onderooglidcorrectie?

Nee, onze plastisch chirurgen voeren de onderooglidcorrectie onder plaatselijke verdoving uit. De behandeling kan eventueel onder algehele narcose worden uitgevoerd, maar de narcose maakt het onnodig duurder. Voor de eventuele angst voor pijn tijdens de ooglidcorrectie hoeft u de behandeling niet onder narcose te laten uitvoeren. Vrijwel al onze cliënten vertellen dat ze de verdovingsprikjes amper hebben gevoeld en dat zij de gehele ingreep erg vonden meevallen.

Hoe lang duurt de zwelling na een ooglidcorrectie?

Ieder gezicht is anders en ieder persoon herstelt op een andere manier. Hoe lang de zwelling duurt na een ooglidcorrectie verschilt per persoon. Zwelling kan na een week weg zijn, soms duurt het twee weken voordat de zwelling afneemt. Na het verwijderen van de hechtingen is het eerste resultaat van de behandeling al zichtbaar.

Vrijblijvend consult