Ma t/m Zo
08h00 - 22h00
Teruggebeld worden? Bel mij terug
Tevredenheid (450+reviews) 8,8
Menu
ABC Clinic
Botox

Botox kliniek in Breda

Voor Botox lachrimpels ervaringen
Na Resultaat Botox lachrimpels
Botox lachrimpels
VoorBotox lachrimpels ervaringen
NaResultaat Botox lachrimpels
Fronsrimpel
VoorFronsrimpel
NaFronsrimpel
Botox
VoorBotox
NaBotox
Fronsrimpel verwijderen
VoorFronsrimpel voor Botox
NaFronsrimpel na Botox
Botox
VoorBotox
NaBotox
Botox
VoorBotox
NaBotox

Iedereen heeft er wel eens van gehoord, Botox. Toch bestaan er nog veel misverstanden over Botox. Wat is Botox nu precies en welke rimpels kunnen nu behandeld worden met Botox?  ABC Clinic in Breda is een Botox kliniek. Dagelijks zijn gecertificeerde, gespecialiseerde en zeer ervaren artsen bezig met Botox-behandelingen. Onze cosmetisch artsen werkenintensief samen met de plastisch chirurgen en huidtherapeuten van ABC Clinic, zodat je altijd het beste advies krijgt.

Wat is Botox?

Botuline toxine

Wanneer er over Botox wordt gesproken wordt er in feite Botuline toxine bedoeld. Botox is een van de drie merken Botuline toxines die er zijn. Naast Botox bestaan de merken Azzalure en Bocouture.
Botox is een eiwit, een gezuiverde vorm van Botuline Toxine. Dit eiwit vermindert de activiteit van spieren en wordt al sinds de jaren 90 zeer veilig en succesvol gebruikt om spiergerelateerde rimpels in het gezicht te behandelen. Voorbeelden hiervan zijn de fronsrimpelvoorhoofdsrimpels en kraaienpootjes (lachrimpels). Het zorgt er dus voor dat de spieren ontspannen, de huid gladder wordt en de rimpels in het gezicht verdwijnen of verzachten.

Wat houdt een Botox-behandeling in?

Afhankelijk van je uitstraling en je mimiek bepaalt de cosmetisch arts waar de Botox het best ingespoten kan worden. Dit is niet eenvoudig! Een kundig en ervaren arts weet precies waar hij of zij moet injecteren om een mooi en vooral natuurlijk resultaat te verkrijgen. De Botox wordt met een heel dun naaldje onder de huid, in de spier, geïnjecteerd. Een verdoving is niet nodig; de injecties voelen slechts kort licht prikkelend aan. Na de behandeling kun je gewoon weer naar huis en je werkzaamheden hervatten.

Na een behandeling zal je huid na enkele dagen gladder worden. Na twee weken is het definitieve resultaat van de Botox-behandeling bereikt. Dan volgt er eventueel een controle in de kliniek in Breda. Het resultaat zal drie tot vijf maanden aanhouden. Na twee tot drie maanden zal je spieractiviteit langzaam weer op gang komen. Nadien kun je de Botox-behandeling probleemloos herhalen, daar het een zeer veilig middel is.

Botox voor en na

Wanneer Botox door een ervaren en gespecialiseerde arts wordt geinjecteerd leidt het tot zeer mooie en natuurlijke resultaten. Voor- en na foto's van Botox-behandelingen geven een beeld van de werkelijkheid, maar resultaten kunnen per persoon verschillen. Elk gezicht is uniek en vraagt om een persoonlijke benadering door een ervaren en kundige arts. Een consult is daarom altijd noodzakelijk.

Waar wordt Botox voor gebruikt?

Botox in de lippen?

Vaak wordt ons de vraag gesteld of we Botox in de lippen kunnen spuiten. Het antwoord is ‘Nee’. Botox kan niet gebruikt worden in de lippen. Hier bestaan nogal misverstanden over. Lippen kun je wat voller maken met een filler, een opvulmiddel. Botox is niet geschikt voor het opvullen van lippen. Het kan enkel de rimpels behandelen die ontstaan door spieractiviteit. De tandvleeslach, zichtbaar tandvlees bij het lachen, ofwel de gummy smile, kan wel behandeld worden met Botox.


Botox voorhoofd

Botox is het ideale middel om rimpels op het voorhoofd te verzachten. Deze voorhoofdsrimpels zorgen vaak voor een vermoeid uiterlijk. Bij de behandeling van voorhoofdsrimpels is het de kunst om je mimiek te behouden op het voorhoofd, dat zorgt voor een natuurlijke oplossing. Vandaar dat de keuze voor een kundige kliniek en arts zo belangrijk is. Naast het voorhoofd zijn de fronsrimpel en lachrimpels (kraaienpootjes) de populaire indicaties.


Botox oksels en andere medische toepassingen

Botox kent ook verschillende medische toepassingen. Het kan uitstekend gebruikt worden voor de behandeling van overmatig zweten (hyperhidrosis), migraine (spanningshoofdpijn), tandenknarsen, een overactieve kinspier en een tandvleeslach.

Botox prijs behandeling

De prijzen van Botox die ABC Clinic hanteert kun je vinden in onderstaand schema. De kosten van de behandeling kunnen per kliniek verschillen. De prijs is afhankelijk van het merk wat gebruikt wordt, de kundigheid en ervaring van de arts en de hoeveelheid die gebruikt moet worden voor een mooi en vooral natuurlijk resultaat.

Behandeling Botox   Prijs
Fronsrimpel     vanaf  €149,-
Kraaienpootjes vanaf  €149,-
Voorhoofdsrimpels vanaf  €149,-
Migraine of spanningshoofdpijn  vanaf €149,-
Tandenknarsen (bruxisme) vanaf  €300,-
Wenkbrauwlift vanaf €95,-
Neusrimpels (bunny lines) vanaf  €95,-
Gummy smile (tandvleeslach) vanaf  €95,-

Consult ABC Clinic

Een consult bij ABC Clinic in Breda is altijd noodzakelijk om je zekerheid te kunnen geven over de prijs van de behandeling met Botox. Daarvoor moet de cosmetisch arts je dus gezien hebben. Een consult in Breda is gratis en vrijblijvend. Bel 076 - 542 31 54 of klik hier voor een consultafspraak. Wij zijn maandag t/m zondag van 8.00 tot 22.00 uur telefonisch bereikbaar voor het maken van een afspraak.

Video over Botox

Cosmetisch artsen

A. Ludlage

A. Ludlage

Injectables

Breda
M. Wichers

M. Wichers

Injectables

Breda
E. Soares

E. Soares

Injectables

Breda

Ervaringen Botox

Azzalure behandeling ABC Clinic
‘Erg tevreden’
Azzalure behandeling ABC Clinic, Anoniem
Fronsrimpel Botox
‘Dit had ik veel eerder moeten doen! ’
Fronsrimpel Botox , Mw. Rissa
Botox en fillers door Marsha Wichers
‘Complimenten aan mevrouw Wichers! Een aanrader wat mij betreft’
Botox en fillers door Marsha Wichers, Hans
Fronsrimpel en bovenlip behandelen
‘Echt heel blij mee en de volgende keer ga ik hier weer heen.’
Fronsrimpel en bovenlip behandelen, Mw. Suurland
Voorhoofdsrimpels en fronsrimpel met Botox
‘ Ik voelde me meteen thuis en binnen 5 minuten werden mijn vragen over de eerdere behandeling beantwoord.’
Voorhoofdsrimpels en fronsrimpel met Botox, Anoniem Botox voorhoofd en frons
Bunny lines
‘Weg met die neusrimpels!’
Bunny lines, Anne_Marlijn_bunny-lines_MW
Online afspraak maken? Klik hier!