Ma t/m Zo
08h00 - 22h00
Teruggebeld worden? Bel mij terug
Tevredenheid (450+reviews) 8,8
Menu
ABC Clinic

Tepelcorrectie

Een tepelcorrectie voor mooie tepels

Een eenvoudige oplossing voor mooie tepels
Soms kan de grootte of vorm van de tepel vrouwen in de weg zitten. En ook een ingetrokken tepel kan voor schaamte zorgen. Een tepelcorrectie kan hierbij een welkome oplossing bieden. De tepelcorrectie is een relatief eenvoudige ingreep met een heel mooi resultaat.

Meer informatie

Resultaat van een tepelcorrectie

Voor Ingetrokken tepels voor tepelcorrectie
Na Resultaat tepelcorrectie
Ingetrokken tepels of lelijke tepels?
VoorIngetrokken tepels voor tepelcorrectie
NaResultaat tepelcorrectie

Een tepelcorrectie is een heel dankbare ingreep met een mooi en natuurlijk resultaat. De tepels kunnen in het begin wel wat gezwollen en gevoelloos zijn. Maakt u zich hierover geen zorgen, dit trekt vanzelf weer weg. De littekens van een tepelcorrectie worden in de loop van de tijd minder vurig van kleur en zijn na enkele maanden nauwelijks meer zichtbaar.

Let op: Foto's geven een beeld van de werkelijkheid, maar de resultaten van een tepelcorrectie kunnen per persoon verschillen. Elk lichaam is uniek en vraagt om een persoonlijke benadering. Een consult met de behandelend arts of plastisch chirurg is dus altijd noodzakelijk. Tijdens het consult kan de plastisch chirurg u voor- en nafoto's tonen van vergelijkbare situaties.

Consultgesprek tepelcorrectie?

Bij ABC Clinic starten we een tepelcorrectie altijd met een vrijblijvend consult. De plastisch chirurg bespreekt uw wensen en verwachtingen, legt uit wat de mogelijkheden zijn van een tepelcorrectie en beantwoordt graag uw vragen.

Wilt u meer weten over het uitvoeren van een tepelcorrectie? Bel dan naar 076 - 542 31 54 voor een vrijblijvende afspraak of vul het contactformulier in. Wij zijn maandag t/m zondag van 8.00 tot 22.00 uur telefonisch bereikbaar voor het maken van een afspraak.

Interesse in een vrijblijvend consult? Maak een afspraak!

Meer informatie

De mogelijkheden van een tepelcorrectie

Erfelijke factoren, maar bijvoorbeeld ook zwangerschappen, kunnen ervoor zorgen dat uw tepels er wat afwijkend uitzien. Voelt u zich hierdoor belemmerd dan is het goed er wat aan te doen. Met hulp van een tepelcorrectie kan zowel de vorm als de grootte van de tepel aangepast worden. Daarnaast kunnen we ook een ingetrokken tepel goed corrigeren.
Soms heeft deze ingreep tot gevolg dat borstvoeding niet meer mogelijk is. Onze ervaren plastisch chirurgen kunnen u goed informeren over de eventuele consequenties van de tepelcorrectie.

De behandeling

Over het algemeen vindt een tepelcorrectie onder algehele narcose plaats. In geval van een verkleining van de tepelhof maakt de plastisch chirurg een incisie rond de tepel of tepelhof en verwijdert het teveel aan huid. Is er sprake van een te grote tepel, dan wordt deze verkleind door het teveel aan huid en klierweefsel weg te nemen. Voor een ingetrokken tepel worden de melkgangetjes onder de tepel losgemaakt. Dit zorgt ervoor de dat de tepel niet meer naar binnen gaat staan. De behandeling eindigt met het hechten van de gemaakte incisies. Na ongeveer een week worden deze weer verwijderd.

Waar word ik geopereerd?

Een tepelcorrectie onder lokale verdoving wordt gewoon in de kliniek in Breda uitgevoerd. Mocht de plastisch chirurg de behandeling onder algehele verdoving willen uitvoeren dan wordt de behandeling in het ziekenhuis uitgevoerd. De Nederlandse plastisch chirurgen voeren de behandeling uit in het Amphia Ziekenhuis in Breda. Onze Belgische plastisch chirurgen opereren in de o2 kliniek in Antwerpen en in het AZ Delta ziekenhuis in Roeselare. U profiteert zo van de luxe, discrete en ongedwongen sfeer van een privékliniek (met gratis parkeren en verse koffie) en de veilige omgeving van een ziekenhuis.

Waarom zou u voor ABC Clinic kiezen voor een tepelcorrectie?

Kosten tepelcorrectie

   Lokale verdoving Algehele verdoving
Tepelcorrectie   €1500,- €1900,-
Tepelhofverkleining €1500,- €1900,-
Correctie ingetrokken tepels €1500,- €1900,-

Een consult is te allen tijde noodzakelijk om u zekerheid te kunnen geven over de prijs en het resultaat van de tepelcorrectie. Daarvoor moet de plastisch chirurg u dus gezien hebben. Het consult is geheel vrijblijvend en kost €35,-.  

Wij zijn maandag t/m zondag van 8.00 tot 22.00 uur telefonisch bereikbaar voor het maken van een afspraak. Bel 076 - 542 31 54 of klik hier voor een consultafspraak.

Liposuctie in termijnen betalen
Uw tepelcorrectie betalen in termijnen?

Wij werken voor termijnbetalingen of financieringen samen met Cosmetic Finance

Plastisch chirurgen

G. Fabre

G. Fabre

Medisch eerstverantwoordelijke, Ooglidcorrectie, Plastische chirurgie

Breda
M. Vandevoort

M. Vandevoort

Ooglidcorrectie, Plastische chirurgie

Breda
M. Doornaert

M. Doornaert

Liposuctie en lipofilling , Ooglidcorrectie, Plastische chirurgie

Breda
G. Dolmans

G. Dolmans

Plastische chirurgie

Breda
T. de Wit

T. de Wit

Plastische chirurgie

Breda
W. Kolkman

W. Kolkman

Plastische chirurgie

Breda

Ervaringen tepelcorrectie

Anoniem tepelcorrectie
‘Ik ben zo blij!’
Anoniem tepelcorrectie, Tepelcorrectie
Katja tepelcorrectie
‘Ik ben trots op mijn borsten! ’
Katja tepelcorrectie, Tepelcorrectie bij ABC Clinic
Mijn tepelcorrectie bij ABC Clinic
‘Geen schaamte meer’
Mijn tepelcorrectie bij ABC Clinic, Anoniem
Een tepelcorrectie bij ABC Clinic
‘Zonder schaamte naar het strand ’
Een tepelcorrectie bij ABC Clinic, Hans