De kliniek
Over
onze
kliniek

De kliniek

Missie en visie

Missie

Onze missie is het vervullen van de wensen van iedereen die zijn of haar schoonheid wil verbeteren en behouden (onze pay-off luidt niet voor niets ‘Mooi jezelf blijven’) door bewezen esthetische behandelingen en producten, in een veilige, verantwoorde en vriendelijke omgeving. Daarnaast bieden wij cosmetische behandelingen aan om medische problemen te kunnen aanpakken zoals hyperhidrosis, acne, migraine en bruxisme.

Visie

In 2021 is ABC Clinic de nummer één privékliniek in Breda en omstreken op het gebied van injectables en behoort ABC Clinic op het gebied van ooglidcorrecties tot de bekendste en populairste privéklinieken van Zuid Nederland.

Kwaliteit

Bij ABC Clinic hechten we veel waarde aan kwaliteit en veiligheid. Kwaliteit is de rode draad in onze bedrijfsvoering. Want alleen zo kunnen we de beste en veiligste zorg bieden. Wij werken enkel met de beste gespecialiseerde artsen en medisch specialisten (plastisch chirurgen), die zich aangesloten hebben bij de verschillende beroepsverenigingen.

over abc- kwaliteit - Logo's kwaliteit - NVCG - NVCP
NVPC plastisch chirurgen
NVCG cosmetisch artsen
BIG geregistreerde artsen

Samenwerkingsverbanden

ABC Clinic werkt samen met Amphia Ziekenhuis Breda en o2 Clinic in Antwerpen voor de plastische chirurgie onder algehele narcose.

Locatie o2 Clinic in Antwerpen
Maak een afspraak