Over
ABC
Clinic

De kliniek

Missie en visie

Missie

Onze missie is het vervullen van de wensen van iedereen die zijn of haar schoonheid wil verbeteren en behouden door bewezen esthetische behandelingen en producten, in een veilige, verantwoorde en vriendelijke omgeving. Mooi jezelf blijven is niet voor niets onze pay-off.

Daarnaast bieden wij behandelingen aan om medische problemen te verhelpen zoals Botuline toxine behandelingen tegen overmatig zweten (hyperhidrosis), tandenknarsen (bruxisme), acne-littekens en  migraine.

Visie

In 2022 is ABC Clinic de nummer één privékliniek in Zuid-West Nederland op het gebied van injectables, ooglidcorrecties & plastische chirurgie en behoort ABC Clinic tot de meest vooraanstaande privéklinieken in Nederland op het gebied van ooglidcorrecties & wenkbrauwliften.

Bekijk tevens onze kernwaarden.

Kwaliteit

Bij ABC Clinic hechten we veel waarde aan kwaliteit en veiligheid. Kwaliteit is de rode draad in onze bedrijfsvoering. Want alleen zo kunnen we de beste en veiligste zorg bieden. Wij werken enkel met ervaren en gespecialiseerde artsen, plastisch chirurgen en huidtherapeuten, die zich aangesloten hebben bij de verschillende beroepsverenigingen.

over abc- kwaliteit - Logo's kwaliteit - NVCG - NVCP
NVPC plastisch chirurgen
NVCG cosmetisch artsen
BIG geregistreerde artsen

Samenwerkingsverbanden

ABC Clinic is een samenwerking aangegaan voor plastische chirurgie onder algehele narcose met de plastisch chirurgen van het Amphia ziekenhuis in Breda en de plastisch chirurgen Maarten Doornaert en Gerd Fabre. Voor liposuctie en lipofilling werken wij intensief samen met drs. Cedric de Mahieu, plastisch chirurg Maarten Doornaert en algemeen chirurg Michel Visser.

 

Locatie o2 Clinic in Antwerpen
Maak een afspraak
De kliniek