e0uo0c66vbcspuy85sctp9t6au306b

Cindy Wessels-Nobelen

Mijn naam is Cindy Wessels-Nobelen. Ik ben sinds mei 2022 werkzaam bij ABC Clinic. In het Albert Schweitzer ziekenhuis in Dordrecht heb ik mijn opleiding gevolgd en mijn diploma behaald. Ik kom oorspronkelijk uit Breda en woon hier ook in de buurt. Vandaar dat ik na het behalen van mijn diploma naar het Amphia ziekenhuis ben gegaan. Ik heb hier gewerkt als allround operatieassistente.Cindy Wessels-Nobelen

Ervaren OK-assistent

Na de geboorte van mijn zoon bleek het werk in het ziekenhuis in combinatie met het moederschap te zwaar. Samen met een arbeidscoach ben ik toen op zoek gegaan naar wat meer bij mij zou kunnen passen. Via een omweg kwam ik erachter dat ik toch wel graag in de zorg werk. Vandaar dat ik graag wilde kijken of het werk als operatieassistente nog mogelijk zou zijn in een kleinschaligere setting. Vandaar dat ik toen in de omgeving ben gaan rondkijken wat er zoal in privéklinieken gedaan wordt. Via een zoektocht kwam ik toen bij ABC Clinic terecht, omdat er een vacature open stond. Zij geven mij de mogelijkheid om het moederschap te combineren met het werk op de behandelkamer. U kunt mij hier regelmatig tegenkomen bij het instrumenteren en assisteren bij de ooglidcorrecties, oorcorrectiesoorlelcorrecties en de schaamlipcorrecties.

De kleinschaligheid, klantvriendelijkheid en de persoonlijke aandacht voor en naar de cliënten toe is wat mij zo bijzonder aanspreekt bij deze kliniek.

Wellicht dat ik u eens mag ontmoeten bij ABC Clinic.

Cindy

076 - 542 31 54 WhatsApp Boek online