e0uo0c66vbcspuy85sctp9t6au306b

Sonja Blom

over abc - medewerkers - Sonja Blom

Mijn naam is Sonja Blom-Galesloot. Na mijn HAVO ben ik gaan solliciteren voor de opleiding tot operatiekamer-assistente. In het Twenteborg Ziekenhuis in Almelo heb ik mijn diploma gehaald. Tijdens mijn opleiding heb ik mijn man leren kennen die in Breda woonde. Aangezien hij zeevarend is en Breda veel centraler ligt voor zeevarenden dan Almelo, ben ik verhuisd naar het zuiden. Het toentertijd nog hetende Laurens Ziekenhuis werd mijn werkplek. In de jaren die daarop volgde waren er twee fusies. De naam van het ziekenhuis werd Amphia Ziekenhuis. Na de geboorte van onze zoon en dochter ben ik gestopt met werken op de operatiekamer.
Na drie jaar fulltime moeder te zijn vond ik het tijd worden om weer aan de slag te gaan.

Een jaar Franciscus Ziekenhuis op de operatiekamer, Anderhalf jaar bij de Belastingdienst en een jaar bij de Kaakchirurgie. Hierna ben ik bij het SHL (stichting huisartsen laboratorium) terecht gekomen. Sinds een aantal jaren beman ik een eigen prikcentrum en ga ik op huisbezoek bij de mensen die niet naar de prikpost kunnen komen.
Via een vriendin van me kwam ik in contact met ABC Clinic. Op dat moment hadden ze een vacature open staan. ABC Clinic gaf mij de mogelijkheid om mijn werk bij het SHL te combineren met plastische ingrepen bij ABC Clinic. Ik assisteer de plastisch chirurgen bij de ooglidcorrecties, oorcorrecties, oorlelcorrecties en schaamlipcorrecties.

De cliëntvriendelijkheid, kwaliteit van dienstverlening en de persoonlijke aandacht voor en naar de cliënten toe is wat mij zo bijzonder aanspreekt bij de kliniek.

Wellicht dat ik u eens mag ontmoeten bij ABC Clinic!

Sonja

076 - 542 31 54 WhatsApp Boek online