De kliniek

Bovenooglidcorrectie kosten

We krijgen vaak de vraag: “Wat zijn de kosten van een bovenooglidcorrectie?”. Dit is geheel afhankelijk van uw situatie.

Prijzen bovenooglidcorrectie

We krijgen vaak de vraag: “Wat zijn de kosten van een bovenooglidcorrectie?”. Dit is geheel afhankelijk van uw situatie. Tijdens een consultgesprek kunt u uw wensen en verwachtingen met de plastisch chirurg bespreken en heeft u alle tijd om vragen te stellen over (de kosten van) een bovenooglidcorrectie. Onze plastisch chirurg adviseert u over de mogelijkheden en of een bovenooglidcorrectie voor het gewenst resultaat zorgt.

Tarieven bovenooglidcorrectie behandelingen

In onderstaand schema vindt u de tarieven van een bovenooglidcorrectiebehandeling. De prijs is geheel afhankelijk van uw situatie. Tijdens een vrijblijvend consultgesprek analyseert de plastisch chirurg uw klachten en bekijkt of een bovenooglidcorrectie voldoende is, of dat een eventuele wenkbrauwlift voor een beter resultaat zal zorgen.

Behandeling Lokale verdoving
Consult€ 35,-
Tweede consult€ 0,-
Bovenooglidcorrectiebeide ogen€ 995,-
Wenkbrauwlift (chirurgisch)beide wenkbrauwen€ 1.850,-
Bovenooglidcorrectie met wenkbrauwliftbeide ogen€ 2.650,-
Onderooglidcorrectie (mid-facelift)beide ogen€ 1.695,-
Boven- en onderooglidcorrectiebeide ogen€ 2.595,-

Mogelijkheden bespreken met onze professionals

De plastisch chirurg staat tijdens het consult stil bij uw wensen en verwachtingen, legt uit wat de mogelijkheden zijn en beantwoordt eventuele vragen. U kunt uw consult inplannen door ons contactformulier in te vullen, online in te plannen of door te bellen met 076-542 31 54.

Afspraak maken
Kan een onder- en bovenooglidcorrectie tegelijk?

Het is mogelijk om een onder- en bovenooglidcorrectie tegelijk uit te voeren. U moet een behandeling van de boven- en onderoogleden echter niet onderschatten. Het herstel zal wat langer duren dan wanneer u een ingreep uit laat voeren. Houd rekening met een herstelperiode van twee weken.

Wie voert de bovenooglidcorrectie uit?

Een bovenooglidcorrectie wordt bij ons altijd uitgevoerd door ervaren plastisch chirurgen. De bovenooglidcorrectie wordt uitgevoerd door dr. Maarten Doornaertdrs. Gerd Fabré of dr. Tim Nijhuis. Zij hebben allen veel ervaring met de ooglidcorrectie en zijn gespecialiseerd in deze behandeling.

Hoe lang duurt het herstel na een ooglidcorrectie?

Ieder gezicht is anders en ieder herstel verloopt hierdoor anders. Vaak is de eerste week na de ooglidcorrectie de huid wat verkleurd en verdikt. Door voldoende te koelen kan dit worden tegengegaan. Na een week, wanneer de hechtingen verwijderd worden, is het eerste resultaat zichtbaar. Op de pagina’s van de boven– en onderooglidcorrectie vindt u meer informatie over het herstel per behandeling.

Wanneer wordt een ooglidcorrectie vergoed?

Een ooglidcorrectie wordt eigenlijk bijna nooit vergoed. Alleen een bovenooglidcorrectie kan vergoed worden vanuit de basisverzekering (vanaf 1 januari 2017). Dan moet er sprake zijn van een medische indicatie. Deze indicatie krijg je alleen aan de volgende zeer strike voorwaarden wordt voldaan. Een onderooglidcorrectie wordt overigens nooit vergoed.

De voorwaarden om in aanmerking te komen voor een vergoeding vind je hier.

Wie voert de ooglidcorrectie uit?

Wij begrijpen dat u benieuwd bent naar de behandelaar voor uw ooglidcorrectie. Wij werken enkel met ervaren plastisch chirurgen voor de ooglidcorrecties. De bovenooglidcorrectie wordt uitgevoerd door dr. Maarten Doornaert, drs. Gerd Fabré of dr. Tim Nijhuis. De onderooglidcorrectie wordt bij ABC Clinic uitgevoerd door dr. Maarten Doornaert en drs. Gerd Fabré. Zij hebben allen veel ervaring met de ooglidcorrectie en zijn gespecialiseerd in deze behandeling.

Zijn de weergegeven kosten voor één oog of beide ogen?

De kosten die op onze website worden weergegeven zijn voor beide ogen. U betaalt de behandeling dus niet per oog.

Vrijblijvend consult