e0uo0c66vbcspuy85sctp9t6au306b

Lipfillers

Of je nu dunne lippen hebt, op zoek bent naar vollere lippen, of merkt dat de jaren hun tol eisen op je lipvolume, lipfillers of fillers in de lippen zijn dé oplossing voor jou!

Lipfiller behandeling

Een lipfiller behandeling begint altijd met een gratis en vrijblijvend gesprek met de cosmetisch arts die de behandeling uitvoert. Voorafgaand aan de behandeling worden foto’s genomen, waardoor je zelf ook een duidelijk beeld krijgt van het beoogde resultaat. Zodra de foto’s zijn genomen, gaat de arts over tot het injecteren van de filler in de lippen. Dankzij de toegevoegde verdoving zul je hier minimale hinder van ondervinden. Na de behandeling geniet je van vollere en mooi gevormde lippen. Het resultaat blijft 6 tot 12 maanden zichtbaar, waarna de behandeling veilig herhaald kan worden.

Afspraak maken voor een gratis consult?

Wat zijn de risico’s van lipfillers?

De risico’s van een filler in de lip zijn over het minimaal, vooral wanneer je behandeld wordt door een ervaren cosmetisch arts die met veilige producten werkt. Mogelijke risico’s van lipfillers of fillers in het algemeen kunnen onder meer tijdelijke zwelling, roodheid, blauwe plekken of onregelmatigheden zijn. In zeldzame gevallen kunnen er complicaties optreden, zoals infecties of allergische reacties. Het is belangrijk om voorafgaand aan de behandeling alle risico’s te bespreken met je cosmetisch arts.

Zijn lipfillers veilig?

Lipfillers worden als zeer veilig beschouwd, mits de behandeling dus wordt uitgevoerd door een gekwalificeerde en ervaren arts die met de veilige producten werkt (zoals Restylane).

Lipfillers voor en na foto’s

Lipfillers voor en na foto’s bieden een duidelijk beeld van de impact van de behandeling op de vorm en het volume van de lippen. Ze helpen je realistische verwachtingen te vormen en zijn een handig hulpmiddel bij het nemen van beslissingen over een behandeling.

Hoe voelen mijn lippen na een behandeling met fillers of injectables?

Na een behandeling met fillers of injectables kunnen je lippen zich wat gevoelig of opgezwollen voelen, maar dit zou binnen enkele dagen moeten verbeteren.

behandelingen - injectables - Dunne lippen opvullen voor
Voor
Behandelingen - injectables - Dunne lippen opvullen na
Na
Lippen opvullen man voor - neuslippen plooi
Voor
Lippen opvullen man na - neus lippenplooi
Na
Janka lippen opvullen voor
Voor
Janka lippen opvullen na
Na
Lippen opvullen - Restylane voor - lip fillers - injectables
Voor
Lippen opvullen - Restylane na - lip fillers - injectables
Na
Lippen opvullen voor - Restylane lippen - Sofia - lip fillers - injectables
Voor
Lippen opvullen na - Restylane lippen - Sofia - lip fillers - injectables
Na
Lippen opvullen voor, lip fillers, volle lippen
Voor
Lippen opvullen na
Na
Lippen en kin voor
Voor
Lippen en kin na
Na
Kin en lippen voor
Voor
Kin en lippen na
Na

Hoe gaat de nazorg bij een lipfiller behandeling?

De nazorg bij lipfillers is belangrijk voor een goed herstel. Hier zijn enkele belangrijke tips:

 • De zwelling na de behandeling kan tot 2 dagen aanhouden. Om dit te verminderen, koel je de lippen direct na de behandeling met een kompres. Let op: leg bevroren materialen nooit direct op de zwelling. Zorg er altijd voor dat er een gaasje, washandje of een theedoek tussen zit.
 • Probeer contact met de behandelde plekken zoveel mogelijk te vermijden, zodat de filler op zijn plek blijft en het resultaat het mooiste wordt.
 • Draag de eerste 6 uur na de behandeling geen make-up om het risico op infectie te verkleinen vanwege kleine gaatjes die door de naald in de huid kunnen ontstaan.
 • Wees voorzichtig met hete dranken als er verdoving is gebruikt, om brandwonden te voorkomen.

Daarnaast:

 • Vermijd gedurende de eerste 2 weken na de behandeling andere gezichtsbehandelingen om de huid te laten rusten.
 • Beperk blootstelling aan de zon in deze periode om hyperpigmentatie te voorkomen. Als blootstelling aan de zon onvermijdelijk is, gebruik dan een zonnebrandcrème met minimaal factor 30 om de huid te beschermen.

Het opvolgen van deze adviezen draagt bij aan een succesvolle lipfillers nazorg en een geslaagde lipfiller behandeling.

Niet masseren

Het masseren van lipfillers na een behandeling wordt sterk afgeraden. Lipfillers masseren of niet kan leiden tot verschuiving van de filler en verstoring van het gewenste resultaat. Het is belangrijk om de filler met rust te laten, zodat ze op de juiste plaats blijven zitten en het gewenste volume behouden. Bij vragen over lipfillers masseren of niet, is het verstandig om advies in te winnen bij de behandelend arts. Tijdens het gratis consult wordt dit ook met je besproken.

Lipfillers prijs

Voor het vaststellen van de lipfillers prijs is een gratis consultgesprek met de cosmetisch arts noodzakelijk. Tijdens dit gesprek luistert de arts naar jouw wensen en verwachtingen en informeert hij of zij je over de behandeling en de lipfiller kosten. Naar aanleiding van dit gesprek wordt de prijs van de behandeling vastgesteld. Wil je weten hoeveel een lip filler kost? Meer informatie over lipfiller kosten vind je in onderstaande tabel.

BehandelingPrijs
ConsultGratis
Lippen opvullen0,5 ml€325,-
1,0 ml€450,-
Meer over prijzen
Loyaliteitskorting fillers (Restylane)

Bij ABC Clinic werken we uitsluitend met A-producten en A-merken, word je door zeer ervaren en gespecialiseerde cosmetisch artsen (KNMG) behandeld en hanteren we een goede prijs-kwaliteitsverhouding. Zo bieden we onze Botox, Skinboosters, Sculptra en Profhilo behandelingen altijd tegen een vaste scherpe prijs aan. Voor de fillers met Restylane en Aliaxin profiteer je van loyaliteitskortingen die oplopen tot 10%. Vaste cliënten worden dus beloond bij ABC Clinic.

Loyaliteitsprogramma fillersKorting
Tweede behandeling met fillers5%
Vanaf uw derde behandeling met fillers10%

Pakketprijzen

Wist je trouwens dat we voor de injectables mooie pakketprijzen hanteren? Vraag er ook naar tijdens het consult wat je hebt met jouw cosmetisch arts (KNMG).

Ervaringen van cliënten

Veel cliënten hebben al gekozen voor deze behandeling en hebben hun lipfiller ervaring gedeeld. Lees hun ervaringen hieronder. Wil je meer lipfiller ervaringen lezen? Kijk dan ook eens op kliniekervaringen.nl of Zorgkaart Nederland.

Lipfillers

Fillers lippen

Bekijk meer ervaringen

Gratis consult met de cosmetisch arts?

Heb je nog vragen na het lezen van deze pagina of wil je graag een lipfiller consult inplannen? Je kunt jouw gratis en vrijblijvende consultgesprek eenvoudig inplannen via onze website of door te bellen naar 076 – 542 31 54.

Afspraak maken?

Veelgestelde vragen lipfillers

Hoe lang zijn je lippen gezwollen na fillers?

De zwelling na lipfiller kan enkele dagen aanhouden. Koel met een koud kompres om de lipfiller zwelling te verminderen. Vermijd in ieder geval masseren van de lippen.

Mag je eten na lip fillers?

Ja, je mag eten na een lipfiller behandeling. Vermijd alleen heet voedsel en hete dranken. Kies voor zacht voedsel.

Wat mag je niet doen na lip fillers?

Wat niet doen na een lip filler:

 • Vermijd masseren van de lippen.
 • Raak de lippen niet te veel aan.
 • Gebruik geen make-up of lippenstift in de eerste 24 uur.
 • Vermijd zonlicht en warmte.
 • Sport niet intensief in de eerste 24 uur.
 • Neem geen bloedverdunnende medicijnen, zoals aspirine.

Hoe lang blijven lip fillers zitten?

Hoe lang blijft een lip filler zitten? is een van de meest gestelde vragen. De duur hangt af van het type filler, de hoeveelheid filler en de stofwisseling van de cliënt. Over het algemeen blijven lip fillers gemiddeld 6 tot 12 maanden zitten.

Hoeveel ml lip filler?

Hoeveel ml lip filler je nodig hebt hangt af van het gewenste resultaat en hoeveel ml filler hiervoor nodig. Dit wordt met je besproken tijdens het gratis consult met de cosmetisch arts.

Waar zijn lip fillers van gemaakt?

Lip fillers worden gemaakt van hyaluronzuur, een stof die van nature in de huid en het lichaam voorkomt.

Zijn lip fillers pijnlijk?

De vraag “doet een lipfiller pijn?” varieert van persoon tot persoon, maar over het algemeen wordt het als licht ongemakkelijk ervaren. De cosmetisch arts werkt zeer voorzichtig en biedt vaak opties voor verdoving, zoals het gebruik van een verdovende EMLA crème of lokale verdoving. Bovendien bevatten veel fillers zelf ook een verdovende vloeistof om de lipfiller minder pijnlijk te maken.

Moeten lip fillers in beide lippen of kan je ook alleen de bovenlip behandelen?

Je kunt zowel de boven- als onderlip behandelen met lipfillers, maar dat is afhankelijk van jouw wensen. Meestal wordt een lipfiller in de bovenlip geïnjecteerd. Tijdens het consult wordt met je besproken wat de mogelijkheden zijn en wat het mooiste resultaat geeft. Allemaal op basis van jouw wensen, al wordt er wel goed gekeken naar je gezichtsverhoudingen.

Mag ik sporten na lipfillers?

Sporten na lipfillers wordt afgeraden. Verhoogde bloedtoevoer naar je gezicht kan de zwelling verergeren, dus is het raadzaam om sporten na de een lipfiller de eerste 24 uur te vermijden.

Worden mijn lippen blauw na een behandeling met lip fillers?

Een lipfiller geeft vaak blauwe plekken na een behandeling, maar dit is van voorbijgaande aard en zal maximaal een week duren.

076 - 542 31 54 WhatsApp Boek online