Totaal
8.9
1109 reviews

Restylane fillers

Restylane is een zeer veilige filler. Het wordt gebruikt om rimpels en lippen op te vullen, gezichtscontouren te verbeteren of volume in het gezicht te herstellen. Ook handen en decolleté kunnen behandeld worden met Restylane.

Wat is Restylane

Restylane is een filler op basis van hyaluronzuur. Deze filler is uitermate geschikt om rimpels op te vullen, volumeverlies tegen te gaan en de vormen en contouren van het gezicht te accentueren. Doordat het de huid hydrateert zorgt het ook voor een frissere uitstraling. Wij gebruiken het vaak om volumeverlies tegen te gaan, de lippen op te vullen, de lippen te hydrateren en om het decolleté of de handen te verjongen. Omdat het bestaat uit hyaluronzuur, wat ook voorkomt in onze eigen huid, wordt het goed verdragen door het lichaam en zorgt het voor een langdurig resultaat.

Restylane prijzen

De prijs van een behandeling met fillers is geheel afhankelijk van uw wensen en verwachtingen en de hoeveelheid die geïnjecteerd wordt. Daarom is een consult bij ons noodzakelijk om u zekerheid te geven over de prijs. Het consult is geheel gratis en vrijblijvend.

BehandelingPrijs
ConsultGratis
Restylane
0,5 ml€325,-
1,0 ml€450,-
1,5 ml€650,-
Elke volgende ml€400,-
Sculptra
1 ampul€650,-
2 ampullen€1150,-
Bekijk onze prijzen
Loyaliteitskorting fillers (Restylane)

Bij ABC Clinic werken we uitsluitend met A-producten en A-merken, word je door zeer ervaren en gespecialiseerde cosmetisch artsen (KNMG) behandeld en hanteren we een goede prijs-kwaliteitsverhouding. Zo bieden we onze Botox, Skinboosters, Sculptra en Profhilo behandelingen altijd tegen een vaste scherpe prijs aan. Voor de fillers met Restylane profiteer je van loyaliteitskortingen die oplopen tot 10%.

Loyaliteitsprogramma fillersKorting
Tweede behandeling met fillers5%
Vanaf uw derde behandeling met fillers10%

Voor en na foto’s

Een behandeling met Restylane zorgt voor een mooi en natuurlijk resultaat wanneer u behandeld wordt door een ervaren arts. Onderstaand tonen wij u enkele voor en na foto’s van cliënten die u voor zijn gegaan. Let wel op: ieder gezicht is uniek. Resultaten kunnen per persoon verschillen.

Janka lippen opvullen voor
Voor
Janka lippen opvullen na
Na
Marlies lippen opvullen voor
Voor
Marlies lippen opvullen na
Na
Behandelingen - injectables - Dunne lippen fillers voor
Voor
Behandelingen - injectables - Dunne lippen fillers na
Na
Bekijk meer foto's

Varianten van Restylane fillers

Wij werken met verschillende producten van Restylane die ieder voor een andere regio in het gezicht gebruikt wordt. Onze cosmetisch artsen weten precies welk product gebruikt moet worden voor de verschillende regio’s in het gezicht. De verschillende varianten zijn:

  • Restylane: ideaal voor de behandeling van rimpels in het gezicht
  • Defyne: voor de behandeling van diepere rimpels en het definiëren van gezichtscontouren
  • Fynesse: ideaal voor de behandeling van oppervlakkige rimpels in het gezicht of decolleté
  • Kysse: voor het opvullen van de lippen en het definiëren van de lipcontouren
  • Lyft: speciaal voor de diepere rimpels in het gelaat
  • Refyne: voor de gemiddelde rimpels in het gezicht
  • Volyme: ideale filler voor het herstellen van volume in het gezicht
  • Vital / Skinboosters: voor hydratatie van de huid en vermindering van de fijne rimpels

Hoe gaat een behandeling?

Voordat onze artsen u behandelen, zullen zij eerst goed kijken naar de vormen van uw gezicht om het resultaat zo natuurlijk mogelijk te houden. Daarnaast worden er vooraf altijd foto’s gemaakt, zodat u het resultaat van de behandeling achteraf goed kunt zien. Onze artsen injecteren de Restylane met een dunne naald voorzichtig in de juiste huidlaag. Dankzij de verdoving die in de injectie zit, zult u hier nauwelijks hinder van ondervinden. Na afloop kunt u direct uw bezigheden weer hervatten. Houd er wel rekening mee dat de huid wat kan zwellen en er lichte blauwverkleuringen kunnen ontstaan.

Lees meer over de behandeling

Reviews Restylane

Wij begrijpen dat een eerste afspraak spannend kan zijn. Ook veel cliënten die u voor zijn gegaan hebben vooraf gekeken naar ervaringen met verschillende klinieken voordat zij een afspraak hebben ingepland. Op onze website vindt u verschillende ervaringen met ABC Clinic. Ook op Kliniekervaringen.nl, Google reviews en Zorgkaartnederland.nl kunt u ervaringen vinden van cliënten die bij ons zijn geweest.

Kliniekervaringen ABC Clinic

Zorgkaart Nederland ABC Clinic

 

Hoe verloopt de nazorg na een behandeling?

Na een filler-behandeling is het belangrijk om de huid rust te geven. Probeer contact met de behandelde plekken zoveel mogelijk te voorkomen, dus probeer ook wrijven te vermijden. Door het behandelde gebied te vermijden, kan de filler op zijn plek blijven en is het resultaat het mooiste. Daarnaast raden we aan de eerste zes uur na de behandeling géén make-up te dragen om het risico op infectie te verkleinen. Dit raden wij aan omdat er door het gebruik van de naald kleine gaatjes in de huid ontstaan.

De eerste twee weken na de behandeling worden overige gezichtsbehandelingen afgeraden. Het is belangrijk de huid even tot rust te laten komen. Ook doet u er verstandig aan de zon zoveel mogelijk te vermijden in de eerste twee weken na de behandeling om hyperpigmentatie te voorkomen. Mocht het noodzakelijk zijn de zon in te gaan, dan raden we een zonnebrandcrème met minimaal factor 30 aan om de huid te beschermen.

Wat zijn de risico’s van een behandeling?

Complicaties kunnen zich altijd voordoen na een filler-behandeling. Wanneer u zich door een goede en ervaren arts laat behandelen, wordt het risico op complicaties tot het minimum beperkt. De meest voorkomende complicaties die zich voor kunnen doen zijn een milde tot matige branderigheid of pijn na de behandeling of eventueel verkleuring (blauwe plekken) op de plaats van de injectie. Deze bijwerkingen trekken binnen enkele dagen na de behandeling weg.

Complicaties komen bijna niet voor na een filler-behandeling.

Resultaat

Het resultaat van de behandeling is direct zichtbaar en houdt, afhankelijk van de variant, tot twaalf maanden aan. Nadien wordt de vloeistof door het lichaam zelf weer afgebroken. Omdat Restylane een zeer veilig middel is, kunt u de behandeling zo vaak herhalen als u dat wilt. De meeste mensen komen jaarlijks voor een behandeling naar ABC Clinic en houden zo hun gewenste resultaat bij.

Gratis consult bij ABC Clinic

Een consult bij ABC Clinic is altijd noodzakelijk om zekerheid te kunnen geven over de prijs van de behandeling. Daarvoor moet de cosmetisch arts u dus gezien hebben. Een consult is gratis en vrijblijvend. Bel 076 – 542 31 54 of klik hier voor een consultafspraak. U kunt ook eenvoudig online een afspraak inplannen.

Afspraak inplannen

Met welke producten werken jullie bij ABC Clinic voor de fillers?

Voor de fillers werken wij enkel met de beste en veiligste producten die wereldwijd verkrijgbaar zijn. Dit zijn niet-permanente fillers, zoals Restylane. Deze hebben in Amerika een FDA-goedkeuring gekregen. Je weet dus zeker dat je met de veiligste vulmiddelen behandeld wordt.

Wat is hyaluronzuur?

Hyaluronzuur is een lichaamseigen stof. Beter gezegd, het is een huideigen stof. Het komt van nature in het lichaam voor, onder andere in de huid en is verantwoordelijk voor het vasthouden van water. Het trekt vocht aan, hydrateert, geeft veerkracht, volume en soepelheid. Dit is de gouden standaard op het gebied van rimpelvullers wereldwijd. Het is een veilig middel om de tekenen van veroudering aan te pakken, mits goed getest.

Omdat hyaluronzuur een huideigen bestanddeel is, is de kans op allergische reacties te verwaarlozen. Belangrijk is de samenstelling en hoe het is gemaakt. Hier zitten wel verschillen tussen. De twee bekendste en veiligste producten die er wereldwijd zijn heten Restylane en Juvederm. Beiden zijn hyaluronzuren en beschikbaar als rimpelvuller. Ze bestaan uit een transparante gel die in kleine hoeveelheden met een naaldje of canule in de huid wordt gebracht. Hierdoor verdwijnen rimpels en krijg je volume op de plaatsen waar je dat wenst.

Hyaluronzuur is ook ideaal voor het opvullen van lippen, decollete-rimpels of handverjonging. Het resultaat is direct zichtbaar. Naast hyaluronzuur bestaan er ook rimpelvullers op basis van polymelkzuur (Sculptra), permanente vullers en rimpelvullers op basis van Calciumhydroxylapatiet (Radiesse).

Welk product wordt gebruikt voor de lip smoothie?

Voor een lip smoothie maken we gebruik van Restylane Refresh of Restylane Vital. Het gebruik van deze producten is 100% veilig. Het resultaat houdt ongeveer zes tot acht maanden aan, daarna kun je de behandeling gerust herhalen.

Welke verschillende soorten fillers zijn er?

Er zijn vier soorten fillers. Hieronder kan je meer lezen over de vier fillers.

Permanente fillers
Deze kunnen niet door het lichaam worden afgebroken. In Nederland zijn permanente fillers voor cosmetische doeleinden verboden, omdat ze te veel risico’s met zich meebrengen.

Niet-permanente fillers
Dit zijn fillers met hyaluronzuur. Deze fillers kunnen wel door het lichaam worden afgebroken en zijn dus ook maar voor een bepaalde periode zichtbaar. Wanneer de filler is uitgewerkt, kan je de behandeling probleemloos herhalen. Wij gebruiken het volgende (hyaluronzuur filler) product: Restylane.

Collageen-aanmakende fillers
Deze fillers zorgen voor volume in bijvoorbeeld je gezicht en stimuleren de aanmaak van eigen collageen. Door de verhoogde collageen-aanmaak blijft de filler langer zitten; gemiddeld blijft de filler twaalf tot 24 maanden zichtbaar. Wij gebruiken Radiesse en Sculptra als collageen-aanmakende fillers.

Fillers van lichaamseigen materiaal.
Deze fillers worden ook wel ‘Plaatjes Rijk Plasma (PRP)’ genoemd. De behandeling is een PRP Facelift, het wordt ook wel de ‘vampire facelift’ genoemd. Je kunt met deze filler meer eigen collageen aanmaken. Je huid krijgt hierdoor zijn stevigheid weer terug. En dit zorgt er weer voor dat je huid jonger lijkt. Wij maken geen gebruik van deze techniek, omdat wij andere (betere) technieken toepassen.

Welke filler is voor mij geschikt?

Tijdens een consultgesprek met een cosmetisch arts, zal je te horen krijgen welke filler (Restylane, Radiesse of Sculptra), of wellicht welke Botuline toxine  (Botox of Azzalure) het meest geschikt voor jou zal zijn. De cosmetisch arts zal zijn advies baseren op je probleemgebied of probleemgebieden en wensen.

Tevens krijg je tijdens het consultgesprek de gelegenheid om vragen te stellen. Vooraf aan het consult dient er een medische vragenlijst ingevuld te worden, de arts neemt deze dan met je door en bepaalt of een filler geschikt is. Tijdens de zwangerschap of gedurende de periode van het geven van borstvoeding behandelen we niet met injectables.

Wat is het verschil tussen Sculptra en een filler?

Sculptra en hyaluronzuur fillers zoals Restylane zijn allebei cosmetische behandelingen met injectables die worden gebruikt om het volume te herstellen en het uiterlijk van het gezicht te verbeteren. Ze werken echter op verschillende manieren en hebben ook verschillende eigenschappen.

Fillers met hyaluronzuur

Hyaluronzuurvullers zijn gemaakt van een stof die van nature in het lichaam en huid wordt aangetroffen, hyaluronzuur. Dit wordt gebruikt om rimpels en lijntjes op te vullen, volume aan de wangen en lippen toe te voegen en het uiterlijk van de huid te verbeteren. Fillers worden rechtstreeks in de huid geïnjecteerd en je ziet direct een resultaat. De resultaten van fillers duren doorgaans tussen de 6 en 18 maanden, afhankelijk van het product en de plaats van de injectie. Lippen hebben minder lang resultaat dan een traangoot of neuslippen plooi.

Sculptra

Sculptra is een collageenstimulerend vulmiddel gemaakt van poly-L-melkzuur dat biologisch afbreekbaar is. Sculptra wordt dieper in de huid geïnjecteerd dan een filler en stimuleert de collageenproductie in het behandelde gebied. Dit resulteert in een geleidelijke verbetering van de huidtextuur en stevigheid. Sculptra-resultaten zijn, in tegenstelling tot die van fillers, niet direct zichtbaar en het kan enkele maanden duren voordat je resultaat ziet. De effecten van Sculptra kunnen 2-3 jaar aanhouden, afhankelijk van het individu.

Hoe veilig is Restylane?

Restylane is de veiligste FDA goedgekeurde filler die er wereldwijd is. Het is een huidvuller bestaande uit het huideigen en lichaamseigen hyaluronzuur. Het wordt gebruikt om het volume te herstellen en rimpels en fijne lijntjes in het gezicht glad te strijken of te verzachten. Ook wordt het gebruikt voor de behandeling van lippen, decolleté en handen. Bij correct gebruik door een ervaren en gekwalificeerde arts wordt Restylane als zeer veilig beschouwd.

Alhoewel Restylane veilig is zijn er altijd risico’s verbonden aan een cosmetische behandeling, zoals blauwe plekken, zwelling, roodheid, jeuk en infectie op de plek van injecteren. In zeldzame gevallen kunnen ernstigere complicaties optreden, zoals allergische reacties, granulomen en vasculaire occlusie (verstopping van een bloedvat).

Het is zeer belangrijk om een ​​gekwalificeerde arts te kiezen die jouw gezicht goed kan beoordelen, de mogelijke risico’s en voordelen van de behandeling kan bespreken en de injecties veilig en effectief kan toedienen. Je moet ook eventuele medische aandoeningen, allergieën of medicijnen die je gebruikt doorgeven aan de arts voordat je een behandeling met Restylane ondergaat.

Met welke producten werken jullie bij ABC Clinic voor de injectables?

Bij ABC Clinic werken we met de beste en veiligste producten die er wereldwijd zijn. Voor de Botuline toxine werken we met Azzalure en Botox. Qua fillers, ofwel vulmiddelen, werken we met Restylane, Sculptra en Profhilo. Deze producten zijn wereldwijd de best onderzochte vulmiddelen en hebben vrijwel allemaal in Amerika ook een FDA-goedkeuring gekregen. Je weet dus zeker dat je met de veiligste tijdelijke producten wordt behandeld.

Gratis consult