Restylane fillers

Restylane is een zeer veilige filler die gebruikt wordt om het volume van de huid te herstellen, de structuur te verbeteren en rimpels en lippen op te vullen. Ook handen en decolleté kunnen behandeld worden.

Wat is Restylane

Restylane is een filler op basis van hyaluronzuur. Deze filler is uitermate geschikt om rimpels op te vullen, volumeverlies tegen te gaan en de vormen en contouren van het gezicht te accentueren. Doordat het de huid hydrateert zorgt het ook voor een frissere uitstraling. Wij gebruiken het vaak om volumeverlies tegen te gaan, de lippen op te vullen, de lippen te hydrateren en om het decolleté of de handen te verjongen. Omdat het bestaat uit hyaluronzuur, wat ook voorkomt in onze eigen huid, wordt het goed verdragen door het lichaam en zorgt het voor een langdurig resultaat.

Restylane filler prijzen

De prijs van een behandeling met fillers is geheel afhankelijk van uw wensen en verwachtingen en de hoeveelheid die geïnjecteerd wordt. Daarom is een consult bij ons noodzakelijk om u zekerheid te geven over de prijs. Het consult is geheel gratis en vrijblijvend.

BehandelingPrijs
ConsultGratis
Restylane
0,5 ml€325,-
1,0 ml€450,-
1,5 ml€650,-
Elke volgende ml€400,-
2,0 ml in dezelfde regio€750,-
Bekijk onze prijzen
Loyaliteitskorting fillers

Bij ABC Clinic werken we uitsluitend met A-producten, wordt u door zeer ervaren en gespecialiseerde artsen behandeld én hanteren we een goede prijs-kwaliteitsverhouding. Zo bieden we onze Botox, Skinboosters, Sculptra en Profhilo behandelingen altijd tegen een vaste scherpe prijs aan. Voor fillers profiteert u van loyaliteitskortingen die oplopen tot 10%.

Loyaliteitsprogramma FillersKorting
Tweede behandeling met fillers5%
Vanaf uw derde behandeling met fillers10%

Waar wordt Restylane voor gebruikt?

Er zijn verschillende regio’s in het gezicht en lichaam waar deze fillers voor gebruikt worden. De meest bekende regio waarvoor fillers gebruikt worden zijn de lippen, maar wist u ook dat we een teruggetrokken kin of het decolleté kunnen behandelen? Hieronder vindt u een overzicht van de regio’s waar Restylane voor gebruikt wordt:

Voor en na foto’s

Een behandeling met Restylane zorgt voor een mooi en natuurlijk resultaat wanneer u behandeld wordt door een ervaren arts. Onderstaand tonen wij u enkele voor en na foto’s van cliënten die u voor zijn gegaan. Let wel op: ieder gezicht is uniek. Resultaten kunnen per persoon verschillen.

Janka lippen opvullen voor
Voor
Janka lippen opvullen na
Na
Marlies lippen opvullen voor
Voor
Marlies lippen opvullen na
Na
Behandelingen - injectables - Dunne lippen fillers voor
Voor
Behandelingen - injectables - Dunne lippen fillers na
Na
behandelingen - injectables - hamsterwangen - Hamsterwangen fillers voor
Voor
behandelingen - injectables - hamsterwangen - Hamsterwangen fillers na
Na
behandelingen - injectables - rimpels bovenlip - rokerslijntjes - Rimpels bovenlip opvullen voor
Voor
behandelingen - injectables - rimpels bovenlip - rokerslijntjes -Rimpels bovenlip opvullen na
Na

Varianten van Restylane fillers

Wij werken met verschillende producten van Restylane die ieder voor een andere regio in het gezicht gebruikt wordt. Onze artsen weten precies welk product gebruikt moet worden voor de verschillende regio’s in het gezicht. De verschillende varianten zijn:

  • Restylane: ideaal voor de behandeling van rimpels in het gezicht
  • Defyne: voor de behandeling van diepere rimpels en het definiëren van gezichtscontouren
  • Fynesse: ideaal voor de behandeling van oppervlakkige rimpels in het gezicht of decolleté
  • Kysse: voor het opvullen van de lippen en het definiëren van de lipcontouren
  • Lyft: speciaal voor de diepere rimpels in het gelaat
  • Refyne: voor de gemiddelde rimpels in het gezicht
  • Volyme: ideale filler voor het herstellen van volume in het gezicht
  • Vital: voor hydratatie van de huid en vermindering van de fijne rimpels

Hoe gaat een behandeling?

Voordat onze artsen u behandelen, zullen zij eerst goed kijken naar de vormen van uw gezicht om het resultaat zo natuurlijk mogelijk te houden. Daarnaast worden er vooraf altijd foto’s gemaakt, zodat u het resultaat van de behandeling achteraf goed kunt zien. Onze artsen injecteren de Restylane met een dunne naald voorzichtig in de juiste huidlaag. Dankzij de verdoving die in de injectie zit, zult u hier nauwelijks hinder van ondervinden. Na afloop kunt u direct uw bezigheden weer hervatten. Houd er wel rekening mee dat de huid wat kan zwellen en er lichte blauwverkleuringen kunnen ontstaan.

Lees meer over de behandeling

De ervaringen bij ABC Clinic

Wij begrijpen dat een eerste afspraak spannend kan zijn. Ook veel cliënten die u voor zijn gegaan hebben vooraf gekeken naar ervaringen met verschillende klinieken voordat zij een afspraak hebben ingepland. Op onze website vindt u verschillende ervaringen met ABC Clinic. Ook op kliniekervaringen.nl en zorgkaartnederland.nl kunt u ervaringen vinden.

Hoe verloopt de nazorg na een behandeling?

Na een filler-behandeling is het belangrijk om de huid rust te geven. Probeer contact met de behandelde plekken zoveel mogelijk te voorkomen, dus probeer ook wrijven te vermijden. Door het behandelde gebied te vermijden, kan de filler op zijn plek blijven en is het resultaat het mooiste. Daarnaast raden we aan de eerste zes uur na de behandeling géén make-up te dragen om het risico op infectie te verkleinen. Dit raden wij aan omdat er door het gebruik van de naald kleine gaatjes in de huid ontstaan.

De eerste twee weken na de behandeling worden overige gezichtsbehandelingen afgeraden. Het is belangrijk de huid even tot rust te laten komen. Ook doet u er verstandig aan de zon zoveel mogelijk te vermijden in de eerste twee weken na de behandeling om hyperpigmentatie te voorkomen. Mocht het noodzakelijk zijn de zon in te gaan, dan raden we een zonnebrandcrème met minimaal factor 30 aan om de huid te beschermen.

Wat zijn de risico’s van een behandeling?

Complicaties kunnen zich altijd voordoen na een filler-behandeling. Wanneer u zich door een goede en ervaren arts laat behandelen, wordt het risico op complicaties tot het minimum beperkt. De meest voorkomende complicaties die zich voor kunnen doen zijn een milde tot matige branderigheid of pijn na de behandeling of eventueel verkleuring (blauwe plekken) op de plaats van de injectie. Deze bijwerkingen trekken binnen enkele dagen na de behandeling weg.

Complicaties komen bijna niet voor na een filler-behandeling.

Resultaat

Het resultaat van de behandeling is direct zichtbaar en houdt, afhankelijk van de variant, tot twaalf maanden aan. Nadien wordt de vloeistof door het lichaam zelf weer afgebroken. Omdat Restylane een zeer veilig middel is, kunt u de behandeling zo vaak herhalen als u dat wilt. De meeste mensen komen jaarlijks voor een behandeling naar ABC Clinic in Breda en houden zo hun gewenste resultaat bij.

Gratis en vrijblijvend consultgesprek

Heeft u interesse in een behandeling of wilt u graag meer informatie? U kunt een gratis en vrijblijvend consult direct online inplannen of door te bellen naar 076 – 542 31 54. Tijdens dit consult worden uw wensen en verwachtingen besproken. Daarnaast kunt u al uw vragen stellen en zal de arts u meer informatie geven over de behandeling en het herstel.

Online inplannen
Maak een afspraak
De kliniek