De kliniek

Restylane fillers

Bestrijd rimpels met Restylane!

Restylane is een veilige filler die gebruikt wordt om het volume van de huid te herstellen, de structuur te verbeteren en rimpels en lippen op te vullen.

Wat is Restylane

Restylane is een filler op basis van hyaluronzuur. Deze filler is uitermate geschikt om rimpels op te vullen, volumeverlies tegen te gaan en de vormen en contouren van het gezicht te accentueren. Doordat het de huid hydrateert zorgt het ook voor een frissere uitstraling. Wij gebruiken Restylane vaak om volumeverlies tegen te gaan, de lippen op te vullen, de lippen te hydrateren en het decolleté of de handen te verjongen. Omdat Restylane bestaat uit hyaluronzuur, wat ook voorkomt in onze eigen huid, wordt het goed verdragen door het lichaam en zorgt het voor een langdurig resultaat.

Restylane filler prijzen

De prijs van een behandeling met de Restylane fillers is geheel afhankelijk van uw wensen en verwachtingen en de hoeveelheid Restylane die geïnjecteerd wordt. Daarom is een consult bij ons noodzakelijk om u zekerheid te geven over de prijs. Het consult is geheel gratis en vrijblijvend.

Bekijk onze prijzen
Loyaliteitskorting fillers

Bij ABC Clinic werken we uitsluitend met A-producten (Restylane en Azzalure), wordt u door zeer ervaren en gespecialiseerde artsen behandeld én hanteren we een goede prijs-kwaliteitsverhouding. Zo bieden we onze Botox behandelingen altijd tegen een vaste scherpe prijs aan. Voor fillers profiteert u van loyaliteitskortingen die oplopen tot 10%.

Loyaliteitsprogramma FillersKorting
Tweede behandeling met fillers5%
Vanaf uw derde behandeling met fillers10%

Waar wordt Restylane voor gebruikt?

Er zijn verschillende regio’s in het gezicht en lichaam waar Restylane fillers voor gebruikt worden. De meest bekende regio waarvoor fillers gebruikt worden zijn de lippen, maar wist u ook dat we een teruggetrokken kin of het decolleté kunnen behandelen met deze fillers? Hieronder vindt u een overzicht van de regio’s die we kunnen behandelen:

Varianten van Restylane fillers

Wij werken met verschillende producten van Restylane die ieder voor een andere regio in het gezicht gebruikt wordt. Onze artsen weten precies welk product gebruikt moet worden voor de verschillende regio’s in het gezicht. De verschillende varianten van Restylane zijn:

  • Restylane: ideaal voor de behandeling van rimpels in het gezicht
  • Defyne: voor de behandeling van diepere rimpels en het definiëren van gezichtscontouren
  • Fynesse: ideaal voor de behandeling van oppervlakkige rimpels in het gezicht of decolleté
  • Kysse: voor het opvullen van de lippen en het definiëren van de lipcontouren
  • Lyft: speciaal voor de diepere rimpels in het gelaat
  • Refyne: voor de gemiddelde rimpels in het gezicht
  • Volyme: ideale filler voor het herstellen van volume in het gezicht
  • Vital: voor hydratatie van de huid en vermindering van de fijne rimpels

Hoe gaat een behandeling met Restylane?

Voordat onze artsen u behandelen, zullen zij eerst goed kijken naar de vormen van uw gezicht om het resultaat zo natuurlijk mogelijk te houden. Daarnaast worden er vooraf altijd foto’s gemaakt, zodat u het resultaat van de behandeling achteraf goed kunt zien. Onze artsen injecteren de Restylane met een dunne naald voorzichtig in de juiste huidlaag. Dankzij de verdoving die in de injectie zit, zult u hier nauwelijks hinder van ondervinden. Na afloop kunt u direct uw bezigheden weer hervatten. Houd er wel rekening mee dat er wat lichte zwellingen op de huid kunnen verschijnen of lichte blauwverkleuring.

Lees meer over de behandeling

De ervaringen bij ABC Clinic

Wij begrijpen dat een eerste afspraak voor een filler-behandeling spannend kan zijn. Ook veel cliënten die u voor zijn gegaan hebben vooraf gekeken naar ervaringen met verschillende klinieken voordat zij een afspraak hebben ingepland. Op onze website vindt u verschillende ervaringen met ABC Clinic. Ook op Kliniekervaringen.nlZorgkaartNederland.nl en Klantenvertellen.nl kunt u ervaringen vinden van onze cliënten.

Hoe verloopt de nazorg na een Restylane-behandeling?

Na een filler-behandeling is het belangrijk om de huid rust te geven. Probeer contact met de behandelde plekken zoveel mogelijk te voorkomen, dus probeer ook wrijven te vermijden. Door het behandelde gebied te vermijden, kan de filler op zijn plek blijven en is het resultaat het mooiste. Daarnaast raden we aan de eerste zes uur na de behandeling géén make-up te dragen om het risico op infectie te verkleinen. Dit raden wij aan omdat er door het gebruik van de naald kleine gaatjes in de huid ontstaan.

De eerste twee weken na de behandeling worden overige gezichtsbehandelingen afgeraden. Het is belangrijk de huid even tot rust te laten komen. Ook doet u er verstandig aan de zon zoveel mogelijk te vermijden in de eerste twee weken na de behandeling om hyperpigmentatie te voorkomen. Mocht het noodzakelijk zijn de zon in te gaan, dan raden we een zonnebrandcrème met minimaal factor 30 aan om de huid te beschermen.

Wat zijn de risico’s van een behandeling met Restylane?

Complicaties kunnen zich altijd voordoen na een filler-behandeling. Wanneer u zich door een goede en ervaren arts laat behandelen, wordt het risico op complicaties tot het minimum beperkt. De meest voorkomende complicaties die zich voor kunnen doen zijn een milde tot matige branderigheid of pijn na de behandeling of eventueel verkleuring (blauwe plekken) op de plaats van de injectie. Deze bijwerkingen trekken binnen enkele dagen na de behandeling weg.

Complicaties komen bijna niet voor na een filler-behandeling.

Welk resultaat kan ik verwachten na mijn behandeling met Restylane?

Het resultaat van de behandeling is direct zichtbaar en houdt afhankelijk van de variant tot twaalf maanden aan of zelfs wat langer. Nadien wordt de vloeistof door het lichaam zelf weer afgebroken. Omdat Restylane een zeer veilig middel is, kunt u de behandeling zo vaak herhalen als u dat wilt. De meeste mensen komen jaarlijks voor een behandeling naar ABC Clinic in Breda en houden zo hun gewenste resultaat bij.

Gratis consult