Totaal
8.9
1176 reviews

Fillers prijzen

De filler-prijzen verschillen per behandeling. De kosten van fillers worden vastgesteld naar aanleiding van de hoeveelheid filler die noodzakelijk is.

Fillers prijzen

Wij begrijpen dat u benieuwd bent naar de prijzen van een filler behandeling. Om u een goed beeld te geven van de prijzen, vindt u in onderstaand schema de verschillende tarieven van de behandelingen. Om de filler prijzen vast te stellen is een consultgesprek met een cosmetisch arts noodzakelijk. Tijdens dit gesprek bespreekt de arts uw wensen en verwachtingen en beantwoordt hij al uw vragen.

BehandelingPrijs
ConsultGratis
Restylane
0,5 ml€325,-
1,0 ml€450,-
1,5 ml€650,-
Elke volgende ml€400,-
Sculptra
1 ampul€650,-
2 ampullen€1150,-
Loyaliteitskorting fillers (Restylane)

Bij ABC Clinic werken we uitsluitend met A-producten en A-merken, word je door zeer ervaren en gespecialiseerde cosmetisch artsen (KNMG) behandeld en hanteren we een goede prijs-kwaliteitsverhouding. Zo bieden we onze Botox, Skinboosters, Sculptra en Profhilo behandelingen altijd tegen een vaste scherpe prijs aan. Voor de fillers met Restylane profiteer je van loyaliteitskortingen die oplopen tot 10%.

Loyaliteitsprogramma fillersKorting
Tweede behandeling met fillers5%
Vanaf uw derde behandeling met fillers10%

Worden filler behandelingen vergoed?

Wij begrijpen dat u benieuwd bent of uw behandeling vergoed wordt of niet. Een behandeling met fillers wordt altijd gezien als een cosmetische behandeling. Om deze reden zal uw zorgverzekeraar de behandeling nooit vergoeden.

Reviews en ervaringen

De meerderheid van onze cliënten komt naar onze kliniek via ervaringen van anderen die een behandeling met fillers hebben ondergaan. Lees de verschillende filler op onafhankelijke websites zoals Kliniekervaringen en Zorgkaart Nederland.

Kliniekervaringen ABC Clinic, fillers prijzen

 

 

 

Zorgkaart Nederland ABC Clinic

Gratis consult bij ABC Clinic

Om zekerheid te krijgen over de prijs van uw behandeling is een consult met een cosmetisch arts noodzakelijk. De behandelend arts bekijkt uw probleem en bespreekt uw wensen en verwachtingen. Daarnaast heeft u alle tijd om al uw vragen te stelen. U kunt uw consult inplannen via ons contactformulier, online of door te bellen naar 076 – 542 31 54.

Afspraak inplannen
Gratis consult