Totaal
9.0
850 reviews

Fillers prijzen

De prijzen die vastzitten aan een filler-behandeling verschillen per behandeling. De kosten van fillers worden vastgesteld naar aanleiding van de hoeveelheid filler die noodzakelijk is.

Prijzen voor fillers

Wij begrijpen dat u benieuwd bent naar de prijzen van een filler behandeling. Om u een goed beeld te geven van de prijzen, vindt u in onderstaand schema de verschillende tarieven van de behandelingen. Om de prijzen vast te stellen is een consultgesprek met een cosmetisch arts noodzakelijk. Tijdens dit gesprek bespreekt de arts uw wensen en verwachtingen en beantwoordt hij al uw vragen.

BehandelingPrijs
ConsultGratis
Restylane
0,5 ml€325,-
1,0 ml€450,-
1,5 ml€650,-
Elke volgende ml€400,-
2,0 ml in dezelfde regio€750,-
Sculptra
1 ampul€650,-
2 ampullen€1150,-

Let op: kortingen op fillers zijn sinds 2018 verboden in Nederland

Wanneer u fillers overweegt kies dan altijd voor een kliniek met artsen die aangesloten zijn bij de NVCG, de Nederlandse Vereniging Cosmetische Geneeskunde. Deze vereniging waarborgt een goede uitvoering van filler behandelingen. De vereniging verbiedt artsen bijvoorbeeld om aanbiedingen te doen met tijdsdruk.

Geen enkele kliniek met artsen, aangesloten bij de NVCG, zal dus met aanbiedingen werken. Op deze manier handhaaft de NVCG de betrouwbaarheid en veiligheid van behandelingen met fillers. Kortingen met tijdsdruk zijn overigens sowieso sinds 15 oktober 2018 verboden. Reclames voor cosmetische ingrepen moeten sindsdien aan regels voldoen. De cosmetische branche heeft daarvoor met subsidie van het ministerie van Volksgezondheid een reclamecode opgesteld.

Loyaliteitskorting fillers (Restylane)

Bij ABC Clinic werken we uitsluitend met A-producten, wordt u door zeer ervaren en gespecialiseerde artsen behandeld en hanteren we een goede prijs-kwaliteitsverhouding. Zo bieden we onze Botox, Skinboosters, Sculptra en Profhilo behandelingen altijd tegen een vaste scherpe prijs aan. Voor de fillers met Restylane profiteert u van loyaliteitskortingen die oplopen tot 10%.

Loyaliteitsprogramma fillersKorting
Tweede behandeling met fillers5%
Vanaf uw derde behandeling met fillers10%

Worden filler behandelingen vergoed?

Wij begrijpen dat u benieuwd bent of uw behandeling vergoed wordt of niet. Een behandeling met fillers wordt altijd gezien als een cosmetische behandeling. Om deze reden zal uw zorgverzekeraar de behandeling niet vergoeden.

Gratis consult bij ABC Clinic

Om zekerheid te krijgen over de prijs van uw behandeling is een consult met een cosmetisch arts noodzakelijk. De behandelend arts bekijkt uw probleem en bespreekt uw wensen en verwachtingen. Daarnaast heeft u alle tijd om al uw vragen te stelen. U kunt uw consult inplannen via ons contactformulier, online of door te bellen naar 076 – 542 31 54. Er zijn consult- en behandelmogelijkheden in Breda, Den Haag en Zoetermeer.

Ik wil een gratis consult inplannen
Gratis consult