De kliniek

Bovenooglidcorrectie voor en na

Op deze pagina vindt u het resultaat van een bovenooglidcorrectie. Wij hebben een aantal voor- en na foto’s voor u uitgelicht, zodat u een goed beeld krijgt van het resultaat.

Resultaat bovenooglidcorrectie

Na de bovenooglidcorrectie heeft u weer een frisse blik en zijn eventuele klachten van voor de behandeling verdwenen. Uw hangende oogleden zijn verdwenen en eventuele hoofdpijn, een verminderd zicht, vermoeidheid of problemen met opmaken zijn verdwenen.

Voor bovenooglidcorrectie - mw. otten - Drs. Fabré
Ooglidcorrectie boven voor
Na bovenooglidcorrectie - mw. otten - Drs. Fabré
Ooglidcorrectie boven na
Ooglidcorrectie Sonja - Voor
Ooglidcorrectie boven voor
Ooglidcorrectie Sonja - Na
Ooglidcorrectie boven na
Bovenooglidcorrectie voor - mw. Bakker - Drs. Gerd Fabre
Ooglidcorrectie boven voor
Bovenooglidcorrectie na - mw. Bakker - Drs. Gerd Fabre
Ooglidcorrectie boven na
Anoniem - voor bovenooglidcorrectie - Maarten Doornaert
Ooglidcorrectie boven voor
Anoniem - na bovenooglidcorrectie - Maarten Doornaert
Ooglidcorrectie boven na
Hangende oogleden voor
Ooglidcorrectie boven voor
Hangende oogleden verdwijnen met een ooglidcorrectie
Ooglidcorrectie boven na
Bovenooglidcorrectie kliniek Breda Kitty voor
Ooglidcorrectie boven voor
Bovenooglidcorrectie kliniek Breda Kitty na
Ooglidcorrectie boven na
Bovenooglidcorrectie man Edwin voorfoto
Ooglidcorrectie boven voor
Bovenooglidcorrectie man Edwin nafoto
Ooglidcorrectie boven na
Bovenooglidcorrectie Sandra voor
Ooglidcorrectie boven voor
Bovenooglidcorrectie Sandra na
Ooglidcorrectie boven na

Bovenooglidcorrectie herstel

Bij iedereen loopt het herstel van een bovenooglidcorrectie anders. We geven u een globaal overzicht van het herstelverloop van uw ingreep. Zo heeft u vooraf inzicht in wat u kunt verwachten ná de behandeling.

Lees meer over het herstel

Situatie vóór de bovenooglidcorrectie

Vóór uw bovenooglidcorrectie heeft u hangende oogleden. Dit kan niet alleen zorgen voor een vermoeide of verouderde uitstraling, maar ook voor hoofdpijn, een verminderd zicht, vermoeidheid of problemen met opmaken.

Bovenooglidcorrectie Corry voor

Resultaat na één week

De eerste week na uw bovenooglidcorrectie doet u er verstandig aan om voldoende rust te nemen en goed te koelen. Na ongeveer een week is de ergste verkleuring weggetrokken. Ook worden dan de hechtingen verwijderd. Het eerste resultaat is nu goed zichtbaar.

Bovenooglidcorrectie na een week

Resultaat na zes weken

Vaak is na zes weken duidelijk wat het eindresultaat is van de bovenooglidcorrectie. Wel kunt u nog wat last hebben van zwelling en kan het litteken rood gekleurd zijn. Let er goed op dat u het litteken insmeert met een goede zonnebrand wanneer u naar buiten gaat. Roodkleuring en zwelling trekken vanzelf weg. Nog even geduld.

Resultaat na zes weken

Resultaat na drie maanden

Bij de meeste cliënten is na drie maanden het resultaat zichtbaar. De zwelling is weggetrokken en u heeft uw frisse blik terug. De nacontrole vindt daarom plaats na drie maanden. Onze plastisch chirurg toont u de voor- en na foto’s van de behandeling zodat u uw uitstraling vóór uw bovenooglidcorrectie goed kunt vergelijken met de uitstraling ná de behandeling.

Resultaat na drie maanden

Contact opnemen met ABC Clinic?

Wilt u meer informatie over de bovenooglidcorrectie? Dan kunt u contact met ons opnemen via 076-5423154. U kunt ook het contactformulier invullen. Wilt u een behandeling aan uw bovenoogleden? Dan is een vrijblijvend consult met een van onze plastisch chirurgen noodzakelijk. De chirurg staat tijdens dit consult stil bij uw wensen en verwachtingen. Hij analyseert de oorzaak van het probleem en bekijkt of een bovenooglidcorrectie de beste oplossing is.

Neem contact met ons op
Hoe zit het met roken voor mijn bovenooglidcorrectie?

ABC Clinic adviseert om twee weken voor de bovenooglidcorrectie te stoppen met roken. Nog beter is om helemaal te stoppen met roken. Roken heeft namelijk een slechte invloed op de huid en gezondheid. Het herstel van een ooglidcorrectie wordt negatief beïnvloed en de kans op een infectie is groter.

Wat zijn de klachten die ik heb bij hangende oogleden?

Er zijn verschillende klachten die u kunt ervaren door hangende oogleden. Hoofdpijn is een klacht die veel voorkomt. Om uw zware oogleden open te houden, kan het voorkomen dat u uw voorhoofdsspier optrekt. De spieren die u hiermee gebruikt, kunnen zorgen voor hoofdpijn. Daarnaast kan verminderd zicht ontstaan doordat de huid van de oogleden zo ver naar beneden hangt dat het een dode hoek veroorzaakt. Een andere klacht die kan ontstaan is vermoeidheid. Uw ogen voelen zwaar aan door het vel dat op de oogleden hangt. Een laatste probleem voor vrouwen kan zijn dat make-up tussen de overtollige huid ophoopt. Bij deze klachten biedt een bovenooglidcorrectie verlichting.

Verdwijnt mijn hoofdpijn na een bovenooglidcorrectie?

Hoofdpijn is een klacht die vaak voorkomt bij hangende oogleden. Om uw zware oogleden open te houden, kan het voorkomen dat u uw voorhoofdsspier optrekt. De spieren die u hiermee gebruikt, kunnen zorgen voor hoofdpijn. Wanneer uw hoofdpijn veroorzaakt wordt door uw hangende oogleden, zal deze verdwijnen na een bovenooglidcorrectie.

Mag ik alcohol voor of na mijn bovenooglidcorrectie?

Wij raden altijd aan om minimaal twee dagen voor én na de bovenooglidcorrectie te stopen met het nuttigen van alcohol. Dit doen wij omdat alcohol een slechte invloed heeft op de verdoving en het bloedverdunnend is. Hierdoor kan dit zorgen voor complicaties tijdens de ingreep.

Is het gebruik van bloedverdunners een probleem voor mijn bovenooglidcorrectie?

Het is belangrijk om tijdig te stoppen met bloedverdunners voordat u een bovenooglidcorrectie ondergaat. U kunt bij de voorschrijver navragen of het eventueel mogelijk is om (tijdelijk) te stoppen met uw bloedverdunners.

Vrijblijvend consult