De kliniek

Bovenooglidcorrectie voor en na

Voor en na foto’s bovenooglidcorrectie

Op deze pagina vindt u verschillende voor en na foto’s van een bovenooglidcorrectie. U krijgt zo een goed beeld van de resultaten van een dergelijke plastisch chirurgische ingreep.

Resultaat bovenooglidcorrectie

Na een bovenooglidcorrectie heeft u weer een frisse blik en zijn eventuele klachten die u had vóór de ingreep verdwenen. Veel mensen zijn van hun hoofdpijn of vermoeidheid af en zien gewoonweg beter na een correctie van de bovenste oogleden. Ook hebben vrouwen géén problemen meer met het aanbrengen van make-up bij de ogen.

Voor bovenooglidcorrectie - mw. otten - Drs. Fabré
Ooglidcorrectie boven voor
Na bovenooglidcorrectie - mw. otten - Drs. Fabré
Ooglidcorrectie boven na
Ooglidcorrectie Sonja - Voor
Ooglidcorrectie boven voor
Ooglidcorrectie Sonja - Na
Ooglidcorrectie boven na
Bovenooglidcorrectie voor - mw. Bakker - Drs. Gerd Fabre
Ooglidcorrectie boven voor
Bovenooglidcorrectie na - mw. Bakker - Drs. Gerd Fabre
Ooglidcorrectie boven na
Anoniem - voor bovenooglidcorrectie - Maarten Doornaert
Ooglidcorrectie boven voor
Anoniem - na bovenooglidcorrectie - Maarten Doornaert
Ooglidcorrectie boven na
Hangende oogleden voor
Ooglidcorrectie boven voor
Hangende oogleden verdwijnen met een ooglidcorrectie
Ooglidcorrectie boven na
Bovenooglidcorrectie kliniek Breda Kitty voor
Ooglidcorrectie boven voor
Bovenooglidcorrectie kliniek Breda Kitty na
Ooglidcorrectie boven na
Bovenooglidcorrectie man Edwin voorfoto
Ooglidcorrectie boven voor
Bovenooglidcorrectie man Edwin nafoto
Ooglidcorrectie boven na
Bovenooglidcorrectie Sandra voor
Ooglidcorrectie boven voor
Bovenooglidcorrectie Sandra na
Ooglidcorrectie boven na
Bovenooglidcorrectie voor
Ooglidcorrectie boven voor
Bovenooglidcorrectie na
Ooglidcorrectie boven na

Bovenooglidcorrectie herstel

Bij iedereen loopt het bovenooglidcorrectie herstel anders. We geven u een globaal overzicht van het herstelverloop na uw ingreep. Zo heeft u vooraf inzicht in wat u kunt verwachten ná de ingreep.

Lees meer over het herstel

Situatie vóór de bovenooglidcorrectie

Vóór een bovenooglidcorrectie hebben mensen last van huidoverschot boven de ogen of hangende oogleden. Dit zorgt niet alleen voor een vermoeide blik of verouderde uitstraling, maar ook vaak voor hoofdpijn, een verminderd zicht of make-up problemen in het gebied rond de ogen.

Bovenooglidcorrectie Corry voor

Resultaat na 1 week

De eerste week na uw bovenooglidcorrectie doet u er verstandig aan om voldoende rust te nemen en goed te koelen (vooral de eerste 2 dagen goed koelen). Na ongeveer een week is de ergste verkleuring weggetrokken en is de zwelling weg. Ook worden de hechtingen dan verwijderd in onze kliniek. Het eerste resultaat is nu ook al goed zichtbaar.

Bovenooglidcorrectie na een week

Resultaat na 6 weken

Vaak is na zes weken duidelijk wat het eindresultaat is van de bovenooglidcorrectie. Wél kunt u nog wat last hebben van zwelling en kan het litteken nog wat rood gekleurd zijn. Let er goed op dat u het litteken insmeert met een goede zonnebrand (factor 50) wanneer u naar buiten gaat. Roodkleuring en zwelling trekken vanzelf weg. Nog even geduld.

Resultaat na zes weken

Resultaat na 3 maanden

Na 3 maanden is het eindresultaat van de bovenooglidcorrectie zichtbaar. De zwelling is weggetrokken en u heeft uw frisse blik terug. Ook zijn uw evt. klachten verdwenen. De nacontrole vindt ook in deze periode plaats. Onze plastisch chirurg toont u de voor- en na foto’s van de behandeling zodat u de situatie vóór uw bovenooglidcorrectie goed kunt vergelijken met de situatie ná de behandeling.

Resultaat na drie maanden

Consult met de plastisch chirurg?

Wilt u meer informatie over de bovenooglidcorrectie? Dan kunt u contact met ons opnemen via 076 – 542 31 54. U kunt ook het contactformulier invullen. Wanneer u een ingreep overweegt aan uw bovenoogleden is een vrijblijvend consult met de plastisch chirurg altijd noodzakelijk. De plastisch chirurg staat tijdens dit consult stil bij uw wensen en verwachtingen. Hij analyseert de oorzaak van het probleem en bekijkt of een bovenooglidcorrectie ook daadwerkelijk de beste en mooiste oplossing voor u is.

Neem contact met ons op
Hoe zit het met roken voor mijn bovenooglidcorrectie?

ABC Clinic adviseert om twee weken voor de bovenooglidcorrectie te stoppen met roken. Nog beter is om helemaal te stoppen met roken. Roken heeft namelijk een slechte invloed op de huid en gezondheid. Het herstel van een ooglidcorrectie wordt negatief beïnvloed en de kans op een infectie is groter.

Wat zijn de klachten die ik heb bij hangende oogleden?

Er zijn verschillende klachten die u kunt ervaren door hangende oogleden. Hoofdpijn is een klacht die veel voorkomt. Om uw zware oogleden open te houden, kan het voorkomen dat u uw voorhoofdsspier optrekt. De spieren die u hiermee gebruikt, kunnen zorgen voor hoofdpijn. Daarnaast kan verminderd zicht ontstaan doordat de huid van de oogleden zo ver naar beneden hangt dat het een dode hoek veroorzaakt. Een andere klacht die kan ontstaan is vermoeidheid. Uw ogen voelen zwaar aan door het vel dat op de oogleden hangt. Een laatste probleem voor vrouwen kan zijn dat make-up tussen de overtollige huid ophoopt. Bij deze klachten biedt een bovenooglidcorrectie verlichting.

Verdwijnt mijn hoofdpijn na een bovenooglidcorrectie?

Hoofdpijn is een klacht die vaak voorkomt bij hangende oogleden. Om uw zware oogleden open te houden, kan het voorkomen dat u uw voorhoofdsspier optrekt. De spieren die u hiermee gebruikt, kunnen zorgen voor hoofdpijn. Wanneer uw hoofdpijn veroorzaakt wordt door uw hangende oogleden, zal deze verdwijnen na een bovenooglidcorrectie.

Mag ik alcohol voor of na mijn bovenooglidcorrectie?

Wij raden altijd aan om minimaal twee dagen voor én na de bovenooglidcorrectie te stopen met het nuttigen van alcohol. Dit doen wij omdat alcohol een slechte invloed heeft op de verdoving en het bloedverdunnend is. Hierdoor kan dit zorgen voor complicaties tijdens de ingreep.

Is het gebruik van bloedverdunners een probleem voor mijn bovenooglidcorrectie?

Het is belangrijk om tijdig te stoppen met bloedverdunners voordat u een bovenooglidcorrectie ondergaat. U kunt bij de voorschrijver navragen of het eventueel mogelijk is om (tijdelijk) te stoppen met uw bloedverdunners.

Vrijblijvend consult