Ma t/m Zo
08h00 - 22h00
Teruggebeld worden? Bel mij terug
Tevredenheid (450+reviews) 8,8
Menu
ABC Clinic

Schaamlipcorrectie?

Een schaamlipcorrectie bij te grote schaamlippen

Geen pijn meer
Sommige vrouwen worden in hun dagelijkse bezigheden belemmerd door de grootte van hun schaamlippen. Zo kunnen fietsen en paardrijden een pijnlijke aangelegenheid worden. Maar ook remmingen in het seksuele leven komen veel voor. Een schaamlipcorrectie (labiacorrectie) of schaamlipverkleining is een heel dankbare ingreep die voor een goede oplossing zorgt, mits goed uitgevoerd door een ervaren plastisch chirurg! Niet iedere plastisch chirurg heeft zich bekwaamd in de schaamlipcorrectie of schaamlipverkleining en dus is de keuze voor de plastisch chirurg een belangrijke. Een schaamlipcorrectie of schaamlipverkleining is een zeer gespecialiseerde ingreep. Veel plastisch chirurgen en artsen zorgen helaas voor een onregelmatig litteken op de rand van de schaamlippen, hetgeen vaak zeer pijnlijk is. Dit is bij de technieken die wij hanteren niet het geval. 

Meer informatie

Schaamlipcorrectie resultaten

Een schaamlipcorrectie of schaamlipverkleining zorgt voor een heel mooi en natuurlijk resultaat. In de dagen na de behandeling kunt u wel last hebben van zwellingen. Koelen kan helpen om het ongemak hiervan te verminderen. Na enkele dagen kunt u uw werkzaamheden weer oppakken. Na zes weken bent u volledig hersteld en is ook seksuele activiteit weer mogelijk.

Let op: Foto's geven een beeld van de werkelijkheid, maar resultaten van een schaamlipcorrectie of schaamlipverkleining kunnen per persoon verschillen. Elk lichaam is uniek en vraagt om een persoonlijke benadering. Een consult met de behandelend plastisch chirurg is dus altijd noodzakelijk. Tijdens het consult kan de plastisch chirurg u voor- en nafoto's tonen van vergelijkbare situaties.

Consult schaamlipcorrectie?

Bij ABC Clinic starten we een schaamlipcorrectie altijd met een vrijblijvend consult met de behandelend plastisch chirurg. De plastisch chirurg bespreekt uw wensen en verwachtingen, legt uit wat de mogelijkheden zijn van een schaamlipcorrectie en beantwoordt graag uw vragen. 

Wilt u meer weten over het uitvoeren van een schaamlipcorrectie? Bel dan naar 076 - 542 31 54 voor een vrijblijvende afspraak in Breda of vul het contactformulier in. Wij zijn maandag t/m zondag van 8.00 tot 22.00 uur telefonisch bereikbaar voor het maken van een afspraak.

Interesse in een vrijblijvend consult? Maak een afspraak!

Meer informatie

Schaamlipcorrectie mogelijkheden

Zwangerschappen, bevallingen maar ook erfelijke factoren kunnen er de oorzaak van zijn dat de binnenste schaamlippen groter zijn (geworden) dan de buitenste. Het brengt vaak veel pijn en ongemak met zich mee. Tijdens een schaamlipcorrectie of schaamlipverkleining wordt het overtollig weefsel secuur weggehaald; de binnenste en soms ook buitenste schaamlippen worden gecorrigeerd en verkleind.

De behandeling

Een schaamlipcorrectie vindt plaats onder algehele of lokale verdoving en wordt uitgevoerd door onze plastisch chirurgen. Na de behandeling mag je dezelfde dag het ziekenhuis of de kliniek verlaten. Je komt op postoperatieve controle bij de plastisch chirurg één week na de operatie. De hechtingen zijn oplosbaar, dus die hoeven niet verwijderd te worden.

Geassocieerde ingrepen bij de schaamlipcorrectie

Vaginaplastie (vaginale verjonging of vaginavernauwing)

Na een bevalling kan de vagina, die dient als geboortekanaal, onder grote stress hebben gestaan. Deze uitrekking herstelt meestal van zichzelf, maar soms kan de vaginawand zeer slap blijven. Op dat ogenblik is een vaginale verjonging noodzakelijk. Een vaginavernauwing kan in dezelfde operatie plaatsvinden met een schaamlipverkleining.

Clitoral hood reduction

Tijdens een schaamlipcorrectie kan ook de huid over de clitoris bijgetrimd worden. Sommige vrouwen vragen daarentegen juist om de clitoris wat meer te bedekken, omdat deze te gevoelig is. Ook dit is mogelijk tijdens dezelfde ingreep.

Verkleining van de grote, buitenste schaamlippen (labia majora)

Meestal verdwijnt het vet uit de grote schaamlippen tijdens het ouder worden. Op dat moment kan het nodig zijn om dit vet opnieuw in te brengen (via lipofilling) , of het teveel aan huid te verwijderen. Ook dit gebeurt met aandacht voor symmetrie en plaatsing van de littekens. Deze littekens liggen tussen de grote en kleine schaamlippen en zijn dus onzichtbaar na de ingreep.

Waar word ik geopereerd?

De schaamlipcorrectie wordt uitgevoerd (onder plaatselijke verdoving) in de ABC Clinic in Breda.

Waarom zou u voor ABC Clinic kiezen voor een schaamlipcorrectie?

  • Gespecialiseerde plastisch chirurgen die zich gespecialiseerd heeft in esthetische genitale chirurgie (inclusief revisiechirurgie);
  • Persoonlijke aandacht en goede nazorg;
  • Goede en eerlijke prijs-kwaliteit verhouding;
  • Cliënten waarderen ons met een 8,8 (meer dan 450 ervaringen);
  • Consultgesprek met de behandelend plastisch chirurg;
  • Korte wachttijden;
  • Gratis en discreet parkeren voor de kliniek en verse koffie.

Kosten schaamlipcorrectie

     Lokale verdoving Algehele verdoving 
Schaamlipcorrectie vanaf €1700,-     €2200,-   

Een consult is altijd noodzakelijk om u zekerheid te kunnen geven over de prijs en het resultaat van de schaamlipcorrectie of schaamlipverkleining. Daarvoor moet de plastisch chirurg u dus gezien hebben. Het consult in Breda is geheel vrijblijvend en kost €35,-.

Wij zijn maandag t/m zondag van 8.00 tot 22.00 uur telefonisch bereikbaar voor het maken van een afspraak. Bel 076 - 542 31 54 of klik hier voor een consultafspraak.

Liposuctie in termijnen betalen
Uw schaamlipcorrectie betalen in termijnen?

Wij werken voor termijnbetalingen of financieringen samen met Cosmetic Finance

Plastisch chirurgen

G. Fabre

G. Fabre

Medisch eerstverantwoordelijke, Ooglidcorrectie, Plastische chirurgie

Breda
M. Doornaert

M. Doornaert

Liposuctie en lipofilling , Ooglidcorrectie, Plastische chirurgie

Breda

Schaamlipcorrectie ervaringen

Schaamlipcorrectie Loes
‘Blij, blij, blij!’
Schaamlipcorrectie Loes, Loes_schaamlipcorrectie_PV
Laura_b schaamlipcorrectie-labiacorrectie
‘Erg blij met het resultaat!’
Laura_b schaamlipcorrectie-labiacorrectie, Schaamlipcorrectie-labiacorrectie
Julie schaamlipcorrectie-labiacorrectie
‘Ik had direct naar Dokter Vermeulen moeten gaan’
Julie schaamlipcorrectie-labiacorrectie, Ik had direct naar Dokter Vermeulen moeten gaan
Femke schaamlipcorrectie-labiacorrectie
‘Ik ben zó blij met het resultaat!’
Femke schaamlipcorrectie-labiacorrectie, Schaamlipcorrectie of labiacorrectie bij ABC Clinic
Anoniem schaamlipcorrectie of labiacorrectie
‘Het resultaat heeft al mijn verwachtingen overtroffen!’
Anoniem schaamlipcorrectie of labiacorrectie, Correctie na mislukte operatie