Totaal
9.0
1008 reviews

Bovenooglidcorrectie ervaringen

Veel cliënten kiezen voor een kliniek op basis van bovenooglidcorrectie ervaringen van anderen. Op deze pagina vind je een overzicht van ervaringen van cliënten die jou voor zijn gegaan voor een bovenooglidcorrectie.

Bovenooglidcorrectie ervaringen

Veel van onze cliënten laten een review achter over hun bovenooglidcorrectie. Je vindt de bovenooglid ervaringen op deze pagina. Wil je meer ervaringen bekijken? Kijk dan op reviewsites zoals Kliniekervaringen.nl of ZorgkaartNederland. Hier vind je verschillende ervaringen van cliënten die een bovenooglidcorrectie operatie bij ons hebben ondergaan.

Kliniekervaringen ABC Clinic

Zorgkaart Nederland ABC Clinic

Ervaringen over het herstel

Vaak zijn cliënten het meest zenuwachtig over de herstelperiode na een bovenooglidcorrectie. Echter, wij horen achteraf vaak van onze cliënten dat ze het herstel van de behandeling erg vonden meevallen. Omdat ieder gezicht uniek is en anders reageert op een chirurgische ingreep vertellen wij je graag meer over het herstel van een bovenooglidcorrectie.

Lees meer over het herstel

Is een bovenooglidcorrectie pijnlijk?

Een bovenooglidcorrectie is géén pijnlijke behandeling. Sterker nog: je voelt er niets van. Dit komt doordat de plastisch chirurg de behandeling uitvoert onder plaatselijke verdoving. Het plaatsen van deze verdoving wordt goed verdragen omdat deze in de slappe huid van de bovenoogleden wordt geïnjecteerd. Dit zorgt ervoor dat de verdovingsprikjes nauwelijks voelbaar zijn. Tijdens de ingreep word je verder ook gerustgesteld door de OK-assistenten en plastisch chirurg, met wie je gewoon kunt praten tijdens de ingreep.

Lees meer over de pijn

Ervaringen met de bovenooglidcorrectie operatie

Een bovenooglidcorrectie operatie is vooraf spannend, maar vaak horen wij achteraf dat het reuze mee is gevallen. De begeleiding vooraf en achteraf geeft cliënten vertrouwen en bij de nacontroles na 3 maanden zegt men vaak dat ze veel eerder voor een bovenooglidcorrectie hadden moeten kiezen.

Cliënten geven aan dat ze ná een bovenooglidcorrectie af zijn van een vermoeide uitstraling. Ook klachten als hoofdpijn, verminderd zicht en problemen bij het opmaken zijn verdwenen.

De nazorg van een bovenooglidcorrectie

Het is belangrijk om de raadgevingen na de bovenooglidcorrectie goed op te volgen. Enerzijds voor een mooi herstel, maar anderzijds ook om eventuele complicaties te voorkomen. We vertellen je graag meer over de nazorg van deze populaire ingreep.

Lees meer over de nazorg

Waarom zou je kiezen voor ABC Clinic voor een bovenooglidcorrectie?

Het antwoord is eenvoudig: wij behoren tot de meest ervaren klinieken van Nederland op het gebied van bovenooglidcorrecties. Wij zijn sinds 2010 gespecialiseerd in deze ingreep en werken met een team van zeer ervaren en gespecialiseerde plastisch chirurgen. Zij voeren de ingreep onder plaatselijke verdoving op dagelijkse basis uit in onze kliniek in Breda.

Bovenooglidcorrectie - ooglidcorrectie bovenste oogleden - ooglidcorrectie

Gratis (video)consult met de plastisch chirurg?

Een consult is altijd nodig om vast te stellen welke behandeling voor jou geschikt is. Een consult is in te plannen bij ons in de kliniek of als video-consultDe plastisch chirurg staat tijdens het consult stil bij jouw wensen en verwachtingen, legt uit wat de mogelijkheden zijn en beantwoordt eventuele vragen. Je kunt een consult of video-consult inplannen door ons contactformulier in te vullen, online in te plannen of door te bellen naar 076 – 542 31 54.

Maak een afspraak
Wie voert de bovenooglidcorrectie uit?

Een bovenooglidcorrectie wordt bij ons altijd uitgevoerd door ervaren plastisch chirurgen. De bovenooglidcorrectie wordt uitgevoerd door de plastisch chirurgen drs. Marjolijn van Abeelen, drs. Dennis Goossens, dr. Inge van Doorn-Hoevenaren en drs. Gerd Fabré. Zij hebben allen veel ervaring met de ooglidcorrectie en zijn gespecialiseerd in deze behandeling.

Heb ik zichtbare littekens na een bovenooglidcorrectie?

De littekens na een bovenooglidcorrectie zijn niet zichtbaar. De incisie wordt gemaakt in de plooi van de oogleden. Hierdoor zal het litteken van de ingreep helemaal wegvallen.

Is het gebruik van bloedverdunners een probleem voor mijn bovenooglidcorrectie?

Het is belangrijk om tijdig te stoppen met bloedverdunners voordat u een bovenooglidcorrectie ondergaat. U kunt bij de voorschrijver navragen of het eventueel mogelijk is om (tijdelijk) te stoppen met uw bloedverdunners.

Hoe zit het met roken voor mijn bovenooglidcorrectie?

ABC Clinic adviseert om twee weken voor de bovenooglidcorrectie te stoppen met roken. Nog beter is om helemaal te stoppen met roken. Roken heeft namelijk een slechte invloed op de huid en gezondheid. Het herstel van een ooglidcorrectie wordt negatief beïnvloed en de kans op een infectie is groter.

Is het resultaat van mijn bovenooglidcorrectie blijvend?

Hoe lang het resultaat aanhoudt is verschillend per persoon. Het resultaat blijft lang na een bovenooglidcorrectie, maar zal niet blijvend zijn. Het  verouderingsproces blijft gewoon doorgaan. Wij raden u aan om goed voor uzelf en uw huid te zorgen om het proces te vertragen. Met een gezonde levensstijl heeft u zeker tien tot vijftien jaar plezier van het resultaat.

Mag ik alcohol voor of na mijn bovenooglidcorrectie?

Wij raden altijd aan om minimaal twee dagen voor én na de bovenooglidcorrectie te stopen met het nuttigen van alcohol. Dit doen wij omdat alcohol een slechte invloed heeft op de verdoving en het bloedverdunnend is. Hierdoor kan dit zorgen voor complicaties tijdens de ingreep.

Gratis consult