e0uo0c66vbcspuy85sctp9t6au306b

Bovenooglidcorrectie ervaringen

Veel cliënten kiezen voor een kliniek op basis van bovenooglidcorrectie ervaringen van anderen. Op deze pagina vind je een overzicht van ervaringen van cliënten die jou voor zijn gegaan voor een bovenooglidcorrectie.

Bovenooglidcorrectie ervaringen

Veel van onze cliënten laten een review achter over hun bovenooglidcorrectie. Je vindt de bovenooglid ervaringen op deze pagina. Wil je meer ervaringen bekijken? Kijk dan op reviewsites zoals Kliniekervaringen.nl of ZorgkaartNederland. Hier vind je verschillende ervaringen van cliënten die een bovenooglidcorrectie operatie bij ons hebben ondergaan.

Kliniekervaringen ABC Clinic, bovenooglidcorrectie ervaringen

Zorgkaart Nederland ABC Clinic, bovenooglidcorrectie ervaringen

Ervaringen over het herstel

Vaak zijn cliënten het meest zenuwachtig over de herstelperiode na een bovenooglidcorrectie, ooglift of ooglidcorrectie in zijn algemeen. Echter, wij horen achteraf vaak van onze cliënten dat ze het herstel van de behandeling erg vonden meevallen. Omdat ieder gezicht uniek is en anders reageert op een chirurgische ingreep vertellen wij je graag meer over het herstel van een bovenooglidcorrectie.

Meer over herstel

Is een bovenooglidcorrectie pijnlijk?

Een bovenooglidcorrectie is géén pijnlijke behandeling. Sterker nog: je voelt er niets van. Dit komt doordat de plastisch chirurg de behandeling uitvoert onder plaatselijke verdoving. Het plaatsen van deze verdoving wordt goed verdragen omdat deze in de slappe huid van de bovenoogleden wordt geïnjecteerd. Dit zorgt ervoor dat de verdovingsprikjes nauwelijks voelbaar zijn. Tijdens de ingreep word je verder ook gerustgesteld door de OK-assistenten en plastisch chirurg, met wie je gewoon kunt praten tijdens de ingreep.

Meer over de pijn

Ervaringen met de bovenooglidcorrectie operatie

Een bovenooglidcorrectie operatie is vooraf spannend, maar vaak horen wij achteraf dat het reuze mee is gevallen. De begeleiding vooraf en achteraf geeft cliënten vertrouwen en bij de nacontroles na 3 maanden zegt men vaak dat ze veel eerder voor een bovenooglidcorrectie hadden moeten kiezen.

Cliënten geven aan dat ze ná een bovenooglidcorrectie af zijn van een vermoeide uitstraling. Ook klachten als hoofdpijn, verminderd zicht en problemen bij het opmaken zijn verdwenen.

De nazorg van een bovenooglidcorrectie

Het is belangrijk om de raadgevingen na de bovenooglidcorrectie goed op te volgen. Enerzijds voor een mooi herstel, maar anderzijds ook om eventuele complicaties te voorkomen. We vertellen je graag meer over de nazorg van deze populaire ingreep.

Meer over nazorg

Veelgestelde vragen

Is een bovenooglidcorrectie pijnlijk?

Een bovenooglidcorrectie wordt onder plaatselijke verdoving uitgevoerd, waardoor de behandeling zelf niet pijnlijk is. Hoewel sommige cliënten de verdovende injecties onprettig kunnen vinden, zijn ze over het algemeen niet pijnlijk. 

Waarom zou je kiezen voor ABC Clinic voor een bovenooglidcorrectie?

Het antwoord is eenvoudig: wij behoren tot de meest ervaren klinieken van Nederland op het gebied van bovenooglidcorrecties. Wij zijn sinds 2010 gespecialiseerd in deze ingreep en werken met een team van zeer ervaren en gespecialiseerde plastisch chirurgen. Zij voeren de ingreep onder plaatselijke verdoving op dagelijkse basis uit in onze kliniek in Breda.

Gratis (video)consult met de plastisch chirurg?

Een consult is altijd nodig om vast te stellen welke behandeling voor jou geschikt is. Een consult is in te plannen bij ons in de kliniek of als video-consultDe plastisch chirurg staat tijdens het consult stil bij jouw wensen en verwachtingen, legt uit wat de mogelijkheden zijn en beantwoordt eventuele vragen. Je kunt een consult of video-consult inplannen door ons contactformulier in te vullen, online in te plannen of door te bellen naar 076 – 542 31 54.

Maak een afspraak
076 - 542 31 54 WhatsApp Gratis consult