De kliniek

Bovenooglidcorrectie ervaringen

Veel cliënten nemen hun beslissing voor een kliniek op basis van ervaringen van anderen. Op deze pagina vindt u een overzicht van de ervaringen van cliënten die u voor zijn gegaan voor een bovenooglidcorrectie.

Bovenooglidcorrectie ervaring

Veel van onze cliënten laten een review achter over hun bovenooglidcorrectie. U vindt de bovenooglid ervaringen op deze pagina. Wilt u meer ervaringen met een bovenooglidcorrectie? Kijk dan op reviewsites zoals Kliniekervaringen.nl of ZorgkaartNederland. Hier vindt u verschillende ervaringen van cliënten die een bovenooglidcorrectie operatie bij ons hebben ondergaan.

Kliniekervaringen ABC ClinicZorgkaart Nederland ABC Clinic

Ervaringen over het herstel

Vaak zijn cliënten het meest zenuwachtig over de herstelperiode na een bovenooglidcorrectie. Wij horen vaak achteraf van cliënten dat ze het herstel van de behandeling mee vonden vallen. Echter is ieder gezicht uniek en reageert iedereen anders op de behandeling. We vertellen u graag meer over het herstel van een bovenooglidcorrectie.

Lees meer over het herstel

Is een bovenooglidcorrectie pijnlijk?

Een bovenooglidcorrectie is géén pijnlijke behandeling. Sterker nog: u voelt er niets van. Dit komt doordat onze plastisch chirurgen de behandeling uitvoeren onder lokale verdoving. Onze OK-assistentes staan u tijdens de behandeling bij om u gerust te stellen en met u te praten tijdens de behandeling.

Ervaringen met de bovenooglidcorrectie operatie

Een bovenooglidoperatie is vooraf spannend, maar achteraf valt het reuze mee, zo is de ervaring van de meeste cliënten. De begeleiding vooraf en achteraf geeft ze vertrouwen en na het zien van het resultaat zeggen cliënten vaak dat ze veel eerder voor een bovenooglidcorrectie hadden moeten kiezen. Cliënten geven aan dat ze ná een bovenooglidoperatie af zijn van een vermoeide uitstraling en ook klachten als hoofdpijn, verminderd zicht en problemen bij het opmaken zijn verdwenen.

Waarom kiezen voor ABC Clinic?

ABC Clinic in Breda is sinds 2010 een gespecialiseerde kliniek voor bovenooglidcorrecties. Wij werken met een team van zeer ervaren en gespecialiseerde plastisch chirurgen. Zij voeren deze chirurgische behandelingen onder plaatselijke verdoving uit in onze kliniek aan de Paardeweide in Breda.

De nazorg van een bovenooglidcorrectie door ABC Clinic

Het is belangrijk om na uw bovenooglidcorrectie de nazorg goed op te volgen voor een mooi resultaat. We vertellen u graag meer over de nazorg van uw bovenooglidcorrectie.

Contact opnemen met een professional

Wilt u meer informatie over de bovenooglidcorrectie of wilt u graag in contact komen met een van onze plastisch chirurgen? U bent van harte welkom om een afspraak te maken bij ABC Clinic op de Paardeweide in Breda. Een consult is bij ons geheel vrijblijvend. De plastisch chirurg luistert tijdens dit consult naar u persoonlijke wensen en verwachtingen, analyseert de oorzaak van het probleem en legt uit hoe de behandeling in zijn werk gaat. Natuurlijk krijgt u uitgebreid de gelegenheid om uw vragen te stellen.

Een afspraak plannen kan via ons contactformulier, online of door te bellen naar 076-542 31 54.

Afspraak maken
Is een ooglidcorrectie pijnlijk?

Tijdens de boven– of onderooglidcorrectie word je verdoofd. Van de behandeling zelf voel je dus niks. Na de ingreep kan je last hebben van napijn. Hiervoor kan je medicatie innemen (Ibuprofen of Paracetamol). De behandeling zelf is dus pijnloos, maar achteraf kan er pijn optreden.

Wat is de beste kliniek voor ooglidcorrecties?

Kies altijd voor een kliniek met ervaren en gecertificeerde plastisch chirurgen wanneer je een ooglidcorrectie overweegt. Zorg er ook voor dat je het consultgesprek hebt met de behandelend plastisch chirurg (géén consulente) en vraag naar zijn of haar ervaringen. Daarnaast is het belangrijk om te controleren of de plastisch chirurg reviews heeft en hoe de nazorg eruit ziet. Tenslotte zijn kortingen verboden, kies dus niet voor klinieken die met kortingen werken in een bepaalde periode. Maak hier melding van bij de Reclame Code Commissie.

Wie voert de ooglidcorrectie uit bij ABC Clinic?

Ooglidcorrecties of ooglifts worden bij ABC Clinic Breda altijd uitgevoerd door ervaren plastisch chirurgen. Al onze plastisch chirurgen zijn lid van de Nederlandse of Belgische Vereniging voor Plastische Chirurgie (NVPC of RBSPS) en hebben veel ervaring in de ooglidchirurgie. Door het specialisme van de kliniek is de opgebouwde ervaring op het gebied van ooglidcorrecties en wenkbrauwliften enorm groot.

Waarom een plastisch chirurg?

Een ooglidcorrectie lijkt een eenvoudige ingreep, maar is dit allerminst. Het is niet altijd een kwestie van een reepje huid wegsnijden. Er zijn diverse technieken om het resultaat zo natuurlijk mogelijk te krijgen. Denk daarbij aan het verwijderen van een reepje huid, maar ook aan het verwijderen of verplaatsen van vet. Ook kan het noodzakelijk zijn om de spier deels te verwijderen of te fixeren. Tenslotte komt het regelmatig dat een wenkbrauwlift aanbevolen wordt in combinatie met een bovenooglidcorrectie. Veel basisartsen of cosmetisch artsen kunnen dit niet, omdat ze de opleiding nu eenmaal niet gehad hebben en de ervaring missen om dit structureel goed uit te kunnen voeren. Ieder mens is anders en ook de anatomie van ieder mens is nooit helemaal gelijk. Daarom is het zo belangrijk dat u behandeld wordt door een ervaren plastisch chirurg die de juiste opleiding heeft genoten. Bij ABC Clinic in Breda is dit het geval!

Waarom zou u voor ABC Clinic Breda kiezen voor een ooglidcorrectie?

  • Consult en behandeling door gespecialiseerde en ervaren plastisch chirurgen;
  • Persoonlijke benadering;
  • Goede nazorg;
  • Zéér tevreden cliënten;
  • Samenwerking met het ziekenhuis in Breda;
  • Wij zijn na een ingreep 24/7 bereikbaar;
  • Gratis & discreet parkeren voor de deur;
  • Niet ontzettend belangrijk, maar toch, wij hebben verse koffie (tijdens Corona moet u deze koffie alleen zelf pakken)!
Wie voert de bovenooglidcorrectie uit?

Een bovenooglidcorrectie wordt bij ons altijd uitgevoerd door ervaren plastisch chirurgen. De bovenooglidcorrectie wordt uitgevoerd door dr. Maarten Doornaertdrs. Gerd Fabré of dr. Tim Nijhuis. Zij hebben allen veel ervaring met de ooglidcorrectie en zijn gespecialiseerd in deze behandeling.

Hoe lang duurt de zwelling na een ooglidcorrectie?

Ieder gezicht is anders en ieder persoon herstelt op een andere manier. Hoe lang de zwelling duurt na een ooglidcorrectie verschilt per persoon. Zwelling kan na een week weg zijn, soms duurt het twee weken voordat de zwelling afneemt. Na het verwijderen van de hechtingen is het eerste resultaat van de behandeling al zichtbaar.

Hoe lang duurt een ooglidcorrectie?

Een ooglidcorrectie van de bovenste oogleden duurt 45 tot 60 minuten, een onderooglidcorrectie duurt ongeveer 60 tot 75 minuten en een ooglidcorrectie van zowel de bovenste als onderste oogleden duurt 90 tot 120 minuten.

Vrijblijvend consult