De kliniek

Bovenooglidcorrectie ervaringen

Veel cliënten kiezen voor een kliniek op basis van bovenooglidcorrectie ervaringen van anderen. Op deze pagina vindt u een overzicht van de ervaringen van cliënten die u voor zijn gegaan voor een bovenooglidcorrectie.

Bovenooglidcorrectie ervaringen

Veel van onze cliënten laten een review achter over hun bovenooglidcorrectie. U vindt de bovenooglid ervaringen op deze pagina. Wilt u meer ervaringen met een bovenooglidcorrectie? Kijk dan op reviewsites zoals Kliniekervaringen.nl of ZorgkaartNederland. Hier vindt u verschillende ervaringen van cliënten die een bovenooglidcorrectie operatie bij ons hebben ondergaan.

Kliniekervaringen ABC ClinicZorgkaart Nederland ABC Clinic

Ervaringen over het herstel

Vaak zijn cliënten het meest zenuwachtig over de herstelperiode na een bovenooglidcorrectie. Wij horen vaak achteraf van cliënten dat ze het herstel van de behandeling erg mee vonden vallen. Echter, ieder gezicht is uniek en reageert anders op een chirurgische ingreep. We vertellen u graag meer over het herstel van een bovenooglidcorrectie.

Lees meer over het herstel

Is een bovenooglidcorrectie pijnlijk?

Een bovenooglidcorrectie is géén pijnlijke behandeling. Sterker nog: u voelt er niets van. Dit komt doordat onze plastisch chirurgen de behandeling uitvoeren onder lokale verdoving. Onze OK-assistentes staan u tijdens de behandeling bij om u gerust te stellen en met u te praten tijdens de ingreep.

Lees meer

Ervaringen met de bovenooglidcorrectie operatie

Een bovenooglidcorrectie operatie is vooraf spannend, maar achteraf valt het reuze mee, zo is de ervaring van de meeste cliënten. De begeleiding vooraf en achteraf geeft ze vertrouwen en na het zien van het resultaat zeggen cliënten vaak dat ze veel eerder voor een bovenooglidcorrectie hadden moeten kiezen. Cliënten geven aan dat ze ná een bovenooglidcorrectie operatie af zijn van een vermoeide uitstraling en ook klachten als hoofdpijn, verminderd zicht en problemen bij het opmaken zijn verdwenen.

Voor en na foto’s van bovenooglidcorrecties

Natuurlijk bent u ook nieuwsgierig naar voor en na foto’s van bovenooglidcorrecties. Let er wel op dat resultaten per persoon kunnen verschillen. Ieder gezicht is uniek en vraagt om een persoonlijke benadering. Ook kan in uw geval wellicht een wenkbrauwlift een betere oplossing zijn. Vandaar dat het consultgesprek met de plastisch chirurg zo belangrijk is.

Ooglidcorrectie bovenste oogleden voor
Voor
Bovenooglidcorrectie - resultaat ooglidcorrectie
Na
Ooglidcorrectie voor man
Voor
Ooglidcorrectie man resultaat
Na
Bovenooglidcorrectie voor
Voor
Bovenooglidcorrectie na
Na
Meer voor en na foto's

Waarom zou u moeten kiezen voor ABC Clinic voor een bovenooglidcorrectie?

Het antwoord is eenvoudig: wij behoren tot de meest ervaren klinieken van Nederland op het gebied van ooglidcorrecties. Wij  zijn sinds 2010 gespecialiseerd in bovenooglidcorrecties. Wij werken met een team van zeer ervaren en gespecialiseerde plastisch chirurgen. Zij voeren deze plastisch chirurgische behandeling onder plaatselijke verdoving veelvuldig uit in onze kliniek in Breda.

Andere redenen om te kiezen voor ons kunnen zijn:

  • Persoonlijke benadering & goede nazorg;
  • Zéér tevreden en enthousiaste cliënten;
  • Wij zijn na de ingreep 24/7 bereikbaar;
  • Wij werken samen met het Amphia-ziekenhuis;
  • U parkeert gratis & discreet voor de deur;
  • Niet ontzettend belangrijk, maar toch, wij hebben verse koffie!

De nazorg van een bovenooglidcorrectie door ABC Clinic

Het is belangrijk om de raadgevingen na uw bovenooglidcorrectie goed op te volgen. Enerzijds voor een mooi herstel, maar anderzijds ook om eventuele complicaties te voorkomen. We vertellen u graag meer over de nazorg van deze populaire ingreep.

Lees meer over de nazorg

Consult met de plastisch chirurg?

Wilt u meer informatie over de bovenooglidcorrectie of wilt u graag een consult met één van onze plastisch chirurgen? U bent van harte welkom bij ABC Clinic in Breda. Een consult is geheel vrijblijvend. De plastisch chirurg luistert naar u persoonlijke wensen en verwachtingen, analyseert de oorzaak van het probleem en legt uit hoe de behandeling in zijn werk gaat. Natuurlijk krijgt u uitgebreid de gelegenheid om uw vragen te stellen.

Een afspraak plannen kan via ons contactformulier, online of door te bellen naar 076 – 542 31 54.

Afspraak maken
Wie voert de bovenooglidcorrectie uit?

Een bovenooglidcorrectie wordt bij ons altijd uitgevoerd door ervaren plastisch chirurgen. De bovenooglidcorrectie wordt uitgevoerd door dr. Maarten Doornaert en drs. Gerd Fabré. Zij hebben allen veel ervaring met de ooglidcorrectie en zijn gespecialiseerd in deze behandeling.

Heb ik zichtbare littekens na een bovenooglidcorrectie?

De littekens na een bovenooglidcorrectie zijn niet zichtbaar. De incisie wordt gemaakt in de plooi van de oogleden. Hierdoor zal het litteken van de ingreep helemaal wegvallen.

Is het gebruik van bloedverdunners een probleem voor mijn bovenooglidcorrectie?

Het is belangrijk om tijdig te stoppen met bloedverdunners voordat u een bovenooglidcorrectie ondergaat. U kunt bij de voorschrijver navragen of het eventueel mogelijk is om (tijdelijk) te stoppen met uw bloedverdunners.

Hoe zit het met roken voor mijn bovenooglidcorrectie?

ABC Clinic adviseert om twee weken voor de bovenooglidcorrectie te stoppen met roken. Nog beter is om helemaal te stoppen met roken. Roken heeft namelijk een slechte invloed op de huid en gezondheid. Het herstel van een ooglidcorrectie wordt negatief beïnvloed en de kans op een infectie is groter.

Is het resultaat van mijn bovenooglidcorrectie blijvend?

Hoe lang het resultaat aanhoudt is verschillend per persoon. Het resultaat blijft lang na een bovenooglidcorrectie, maar zal niet blijvend zijn. Het  verouderingsproces blijft gewoon doorgaan. Wij raden u aan om goed voor uzelf en uw huid te zorgen om het proces te vertragen. Met een gezonde levensstijl heeft u zeker tien tot vijftien jaar plezier van het resultaat.

Kan een onder- en bovenooglidcorrectie tegelijk?

Het is mogelijk om een onder- en bovenooglidcorrectie tegelijk uit te voeren. U moet een behandeling van de boven- en onderoogleden echter niet onderschatten. Het herstel zal wat langer duren dan wanneer u een ingreep uit laat voeren. Houd rekening met een herstelperiode van twee weken.

Mag ik alcohol voor of na mijn bovenooglidcorrectie?

Wij raden altijd aan om minimaal twee dagen voor én na de bovenooglidcorrectie te stopen met het nuttigen van alcohol. Dit doen wij omdat alcohol een slechte invloed heeft op de verdoving en het bloedverdunnend is. Hierdoor kan dit zorgen voor complicaties tijdens de ingreep.

Vrijblijvend consult