Bovenooglidcorrectie ervaringen

Veel cliënten kiezen voor een kliniek op basis van bovenooglidcorrectie ervaringen van anderen. Op deze pagina vindt u een overzicht van de ervaringen van cliënten die u voor zijn gegaan voor een bovenooglidcorrectie.

Ervaringen over het herstel

Vaak zijn cliënten het meest zenuwachtig over de herstelperiode na een bovenooglidcorrectie. Echter, wij horen achteraf vaak van onze cliënten dat ze het herstel van de behandeling erg vonden meevallen. Omdat ieder gezicht uniek is en anders reageert op een chirurgische ingreep vertellen wij u graag meer over het herstel van een bovenooglidcorrectie.

Lees meer over het herstel

Is een bovenooglidcorrectie pijnlijk?

Een bovenooglidcorrectie is géén pijnlijke behandeling. Sterker nog: u voelt er niets van. Dit komt doordat de plastisch chirurg de behandeling uitvoert onder plaatselijke verdoving. Het zetten van deze verdoving wordt vaak goed verdragen omdat deze in de slappe huid van de bovenoogleden wordt geïnjecteerd. Dit zorgt ervoor dat de verdovingsprikjes nauwelijks voelbaar zijn. Tijdens de ingreep wordt u verder ook gerustgesteld door de OK-assistenten en plastisch chirurg, met wie u gewoon kunt praten tijdens de ingreep.

Lees meer

Bovenooglidcorrectie ervaringen

Veel van onze cliënten laten een review achter over hun bovenooglidcorrectie. U vindt de bovenooglid ervaringen op deze pagina. Wilt u meer ervaringen? Kijk dan op reviewsites zoals Kliniekervaringen.nl of ZorgkaartNederland. Hier vindt u verschillende ervaringen van cliënten die een bovenooglidcorrectie operatie bij ons hebben ondergaan.

 

Ervaringen met de bovenooglidcorrectie operatie

Een bovenooglidcorrectie operatie is vooraf spannend, maar vaak horen wij achteraf dat het reuze mee is gevallen. De begeleiding vooraf en achteraf geeft cliënten vertrouwen en bij de nacontroles na 3 maanden zegt men vaak dat ze veel eerder voor een bovenooglidcorrectie hadden moeten kiezen.

Cliënten geven aan dat ze ná een bovenooglidcorrectie af zijn van een vermoeide uitstraling. Ook klachten als hoofdpijn, verminderd zicht en problemen bij het opmaken zijn verdwenen.

Voor en na foto’s van bovenooglidcorrecties

Natuurlijk bent u ook nieuwsgierig naar voor en na foto’s van bovenooglidcorrecties. Let er wel op dat resultaten per persoon kunnen verschillen. Ieder gezicht is uniek en vraagt om een persoonlijke benadering. Ook kan in uw geval wellicht een wenkbrauwlift een betere oplossing zijn. Vandaar dat het consultgesprek met de plastisch chirurg zo belangrijk is.

Hangende oogleden voor
Voor de ingreep
Resultaat wenkbrauwlift bij hangende oogleden
Na de ingreep
Bovenooglidcorrectie voor
Voor de ingreep
Bovenooglidcorrectie na
Na de ingreep
Meer voor en na foto's

De nazorg van een bovenooglidcorrectie door ABC Clinic

Het is belangrijk om de raadgevingen na uw bovenooglidcorrectie goed op te volgen. Enerzijds voor een mooi herstel, maar anderzijds ook om eventuele complicaties te voorkomen. We vertellen u graag meer over de nazorg van deze populaire ingreep.

Lees meer over de nazorg

Waarom zou u kiezen voor ABC Clinic voor een bovenooglidcorrectie?

Het antwoord is eenvoudig: wij behoren tot de meest ervaren klinieken van Nederland op het gebied van bovenooglidcorrecties. Wij zijn sinds 2010 gespecialiseerd in deze ingreep en werken met een team van zeer ervaren en gespecialiseerde plastisch chirurgen. Zij voeren de ingreep onder plaatselijke verdoving op dagelijkse basis uit in onze kliniek in Breda.

Gratis consult of video-consult met de plastisch chirurg?

Een consult is altijd nodig om vast te stellen welke behandeling voor u geschikt is. Een consult is in te plannen bij ons in de kliniek of als video-consult. Een video-consult is enkel in te plannen voor de bovenooglidcorrectie bij plastisch chirurg Marjolijn van Abeelen.

De plastisch chirurg staat tijdens het consult stil bij uw wensen en verwachtingen, legt uit wat de mogelijkheden zijn en beantwoordt eventuele vragen. U kunt uw consult of video-consult inplannen door ons contactformulier in te vullen, online in te plannen of door te bellen naar 076 – 542 31 54.

Gratis consult inplannen
Wie voert de bovenooglidcorrectie uit?

Een bovenooglidcorrectie wordt bij ons altijd uitgevoerd door ervaren plastisch chirurgen. De bovenooglidcorrectie wordt uitgevoerd door de plastisch chirurgen drs. Marjolijn van Abeelen, dr. Maarten Doornaert en drs. Gerd Fabré. Zij hebben allen veel ervaring met de ooglidcorrectie en zijn gespecialiseerd in deze behandeling.

Heb ik zichtbare littekens na een bovenooglidcorrectie?

De littekens na een bovenooglidcorrectie zijn niet zichtbaar. De incisie wordt gemaakt in de plooi van de oogleden. Hierdoor zal het litteken van de ingreep helemaal wegvallen.

Is het gebruik van bloedverdunners een probleem voor mijn bovenooglidcorrectie?

Het is belangrijk om tijdig te stoppen met bloedverdunners voordat u een bovenooglidcorrectie ondergaat. U kunt bij de voorschrijver navragen of het eventueel mogelijk is om (tijdelijk) te stoppen met uw bloedverdunners.

Hoe zit het met roken voor mijn bovenooglidcorrectie?

ABC Clinic adviseert om twee weken voor de bovenooglidcorrectie te stoppen met roken. Nog beter is om helemaal te stoppen met roken. Roken heeft namelijk een slechte invloed op de huid en gezondheid. Het herstel van een ooglidcorrectie wordt negatief beïnvloed en de kans op een infectie is groter.

Is het resultaat van mijn bovenooglidcorrectie blijvend?

Hoe lang het resultaat aanhoudt is verschillend per persoon. Het resultaat blijft lang na een bovenooglidcorrectie, maar zal niet blijvend zijn. Het  verouderingsproces blijft gewoon doorgaan. Wij raden u aan om goed voor uzelf en uw huid te zorgen om het proces te vertragen. Met een gezonde levensstijl heeft u zeker tien tot vijftien jaar plezier van het resultaat.

Mag ik alcohol voor of na mijn bovenooglidcorrectie?

Wij raden altijd aan om minimaal twee dagen voor én na de bovenooglidcorrectie te stopen met het nuttigen van alcohol. Dit doen wij omdat alcohol een slechte invloed heeft op de verdoving en het bloedverdunnend is. Hierdoor kan dit zorgen voor complicaties tijdens de ingreep.

Gratis consult