e0uo0c66vbcspuy85sctp9t6au306b

S-lift

Naarmate u ouder wordt, neemt helaas de elasticiteit van de huid af waardoor de huid slapper wordt en uw gezicht zijn volume verliest.

Een S-lift voor een jongere uitstraling?

Gevolgen van het ouder worden kunnen zijn: hangende mondhoekenhamsterwangendiepe nasolabiale plooien en een slapper wordende kaaklijn. Hierdoor kunt u er oud of vermoeid uitzien, terwijl u zich wellicht helemaal niet zo voelt. Een S-lift biedt dan een mooie oplossing.

De ingreep

De operatie duurt ongeveer 2 à 3 uur en vind plaats onder plaatselijke verdoving. De plastisch chirurg zal vooraf met een stift markeren waar hij de incisies wil maken: de littekens lopen vrijwel onzichtbaar voor de oorschelp langs en boven/achter de oorschelp doorlopend in de haargrens. Er zal worden gehecht met onderhuidse oplosbare hechtingen, waarna de huid wordt gesloten met niet oplosbare hechtingen.

Wat kost een S-lift?

Wij bieden de S-lift aan tegen een goede prijs-kwaliteitverhouding. Voorafgaand aan de ingreep ontvangt u een eerlijke en volledige prijsopgave, zodat u nooit voor onaangename verrassingen komt te staan.

BehandelingPrijs
ConsultGratis
S-liftvanaf€3250,-
Ik wil graag een consult inplannen

Na de ingreep

Na de ingreep wordt er gestart met het koelen van het behandelde gebied. De eerste week dient u rekening er houden dat u druk verhogende momenten vermijd. Daarnaast zal u na de ingreep een drukmasker dragen, eerste week overdag en ’s nachts. Daarna nog 2 weken ’s nachts. Na zes tot acht dagen worden de hechtingen verwijderd.

Gratis consult voor de S-lift?

Omdat een goede analyse van uw klachten heel belangrijk is, start de S-lift altijd met een vrijblijvend consult. De plastisch chirurg staat stil bij uw wensen en verwachtingen, legt uit hoe de behandeling in zijn werk gaat en beantwoordt graag uw vragen.

Meer weten over de S-lift? Bel 076 – 542 31 54 voor een vrijblijvende afspraak of vul het contactformulier in. U kunt ook online eenvoudig een afspraak inplannen.

Ik wil een gratis consult inplannen
076 - 542 31 54 WhatsApp Boek online