Totaal
8.9
1176 reviews

S-lift

Naarmate u ouder wordt, neemt helaas de elasticiteit van de huid af waardoor de huid slapper wordt en uw gezicht zijn volume verliest.

Een S-lift voor een jongere uitstraling?

Gevolgen van het ouder worden kunnen zijn: hangende mondhoekenhamsterwangendiepe nasolabiale plooien en een slapper wordende kaaklijn. Hierdoor kunt u er oud of vermoeid uitzien, terwijl u zich wellicht helemaal niet zo voelt. Een S-lift zou een oplossing kunnen bieden. Echter, een S-lift geeft uitsluitend resultaat voor het gebied net boven de kaaklijn. Wanneer u vooral plooien en rimpels heeft in het onderste deel van uw gezicht, dan kan een MACS-lift of hals-facelift de oplossing zijn.  De S-lift doet namelijk niets aan de hals of kaaklijn. Wij voeren dan ook geen S-liften uit. Betere alternatieven zijn de PDO-draadlift of een behandeling met Sculptra.

Draadlift voor
Voor
Draadlift na
Na
3. Sculptra man voor
Voor
3. Sculptra man na
Na

Wat kost een S-lift?

Omdat er op voorhand niet aan te geven is wat voor behandeling er nodig is, worden er geen prijzen genoemd op deze pagina. Een consult is noodzakelijk om u zekerheid te kunnen geven over de prijs en het resultaat van de S-lift. Daarvoor moet de behandelend plastisch chirurg of cosmetisch arts u dus gezien hebben. Een S-lift wordt in veel gevallen gecombineerd met een ooglidcorrectie (bovenooglidcorrectie of onderooglidcorrectie).

BehandelingPrijs
Draadlift halsVanaf€600,-
Draadlift wenkbrauwVanaf€600,-
Combinatiebehandeling hals en wangenVanaf€1600,-
Combinatiebehandeling wangen/kaaklijn en wenkbrauwVanaf€1200,-
Combinatiebehandeling wangen/kaaklijn, wenkbrauw en halsVanaf€1800,-
BehandelingPrijs
Sculptra1 ampul€650,-
Sculptra2 ampullen€1150,-
Ik wil graag een consult inplannen

Gratis consult voor de S-lift?

Omdat een goede analyse van uw klachten heel belangrijk is, start de S-lift altijd met een vrijblijvend consult. De plastisch chirurg of cosmetisch arts staat stil bij uw wensen en verwachtingen, legt uit hoe de behandeling in zijn werk gaat en beantwoordt graag uw vragen.

Meer weten over de S-lift? Bel 076 – 542 31 54 voor een vrijblijvende afspraak of vul het contactformulier in. U kunt ook online eenvoudig een afspraak inplannen.

Ik wil een gratis consult inplannen
Maak een afspraak