e0uo0c66vbcspuy85sctp9t6au306b
photo-frame Drs. Dennis Goossens - Plastisch chirurg
De informatie op deze pagina is medisch getoetst door:
Dennis Goossens

S-lift

Naarmate u ouder wordt, neemt helaas de elasticiteit van de huid af waardoor de huid slapper wordt en uw gezicht zijn volume verliest.

Een S-lift voor een jongere uitstraling?

Gevolgen van het ouder worden kunnen zijn: hangende mondhoekenhamsterwangendiepe nasolabiale plooien en een slapper wordende kaaklijn. Hierdoor kunt u er oud of vermoeid uitzien, terwijl u zich wellicht helemaal niet zo voelt. Een S-lift biedt dan een mooie oplossing.

De ingreep

De operatie duurt ongeveer 2 à 3 uur en vind plaats onder plaatselijke verdoving. De plastisch chirurg zal vooraf met een stift markeren waar hij de incisies wil maken: de littekens lopen vrijwel onzichtbaar voor de oorschelp langs en boven/achter de oorschelp doorlopend in de haargrens. Er zal worden gehecht met onderhuidse oplosbare hechtingen, waarna de huid wordt gesloten met niet oplosbare hechtingen. De behandeling kan vaak gecombineerd worden met een ooglidcorrectie.

S-lift kosten

Wij bieden de S-lift aan tegen een goede prijs-kwaliteitverhouding. Voorafgaand aan de ingreep ontvangt u, tijdens het consult, een eerlijke en volledige prijsopgave van de S-lift kosten. U komt zo nooit voor onaangename verrassingen te staan. Tijdens dit consult met de plastisch chirurg heeft u ook alle gelegenheid om vragen te stellen over de ingreep en het herstel. De algemene S-lift prijs kunt u in onderstaand schema bekijken.

BehandelingPrijs
ConsultGratis
S-liftvanaf€3250,-
Ik wil graag een consult inplannen

Na de ingreep

Na de ingreep wordt er gestart met het koelen van het behandelde gebied. De eerste week dient u rekening te houden dat u druk verhogende momenten vermijd. Daarnaast zal u na de ingreep een drukmasker dragen. De eerste week doet u dit overdag en ’s nachts, daarna nog 2 weken alleen ’s nachts. Na zes tot acht dagen worden de hechtingen verwijderd.

Samenwerking cosmetisch artsen en plastisch chirurgen

Wij streven we naar het hoogste niveau van zorg en expertise voor onze cliënten. De samenwerking tussen cosmetisch artsen (KNMG) en plastisch chirurgen binnen de kliniek zorgt ervoor dat elke cliënt de best mogelijke behandeling krijgt. Met hun respectievelijke specialisaties in injectables en chirurgie, vullen onze artsen elkaar perfect aan. Indien nodig sturen ze cliënten naar elkaar door, waarbij de cosmetisch arts zich richt op behandelingen zoals de liquid facelift of draadlift, terwijl de plastisch chirurg de meer invasieve procedures uitvoert, zoals de S-lift. Deze naadloze samenwerking resulteert in een optimaal advies en zorg op maat voor elke cliënt. Je bent dus verzekerd van een behandeling door een specialist die het best geschikt is voor jouw specifieke behoeften, met als ultiem doel jouw tevredenheid en welzijn.

Mogelijke nadelen S-lift

Hoewel de S-lift als een zeer veilige en mooie procedure wordt beschouwd, zijn er enkele mogelijke nadelen en risico’s waarmee rekening moet worden gehouden:

  • Littekens: Hoewel de incisies bij een S-lift kleiner zijn dan bij een traditionele facelift, kunnen ze nog steeds littekens achterlaten. Deze littekens kunnen in sommige gevallen zichtbaar blijven, vooral als de genezing niet goed verloopt of als de cliënt gevoelig is voor littekenvorming.
  • Infectie: Zoals bij elke chirurgische ingreep bestaat er een risico op infectie. Het is belangrijk dat je na de operatie zorgvuldig de instructies van de plastisch chirurg opvolgt om het risico op infectie te minimaliseren.
  • Zwelling en blauwe plekken: Na een S-lift kan zwelling en blauwe plekken optreden, wat enkele dagen tot enkele weken kan aanhouden. Dit kan ongemak veroorzaken en het herstelproces vertragen.
  • Asymmetrie: Hoewel zeldzaam, bestaat er altijd een risico op asymmetrie na een S-lift. Dit kan te wijten zijn aan verschillen in genezing tussen de twee zijden van het gezicht.
  • Gevoelloosheid: Tijdelijke gevoelloosheid in bepaalde delen van het gezicht, met name rond de incisies, kan optreden na een S-lift. In sommige gevallen kan dit wat langer aanhouden.
  • Teleurstellend resultaat: Ondanks dat verreweg de meeste cliënten erg tevreden zijn met de resultaten van een S-lift, bestaat er altijd een risico dat het uiteindelijke resultaat niet aan de verwachtingen voldoet. Vooral bij de S-lift is het belangrijk dat cliënten realistische verwachtingen hebben en een uitgebreid consult hebben met de plastisch chirurg om hun doelen en mogelijke resultaten te bespreken. De plastisch chirurg zal ook altijd spreken over de andere facelift methoden, zoals de MACS-lift, minilift en uitgebreide hals-facelift, eventueel gecombineerd met lipofilling en laserbehandelingen.

Door de behandeling te ondergaan bij een ervaren plastisch chirurg, realistische verwachtingen te hebben en een geschikte procedure te kiezen, zullen cliënten de voordelen van een facelift maximaliseren terwijl de mogelijke nadelen van de S-lift worden geminimaliseerd.

Gratis consult voor de S-lift?

Omdat een goede analyse van uw klachten heel belangrijk is, start de S-lift altijd met een vrijblijvend consult. De plastisch chirurg staat stil bij uw wensen en verwachtingen, legt uit hoe de behandeling in zijn werk gaat en beantwoordt graag uw vragen.

Meer weten over de S-lift? Bel 076 – 542 31 54 voor een vrijblijvende afspraak of vul het contactformulier in. U kunt ook online eenvoudig een afspraak inplannen.

Ik wil een gratis consult inplannen
076 - 542 31 54 WhatsApp Boek online