Totaal
8.9
1109 reviews

Fillers kaaklijn

Door het natuurlijke verouderingsproces verliezen we aan volume en botmassa in het gezicht. Het gevolg is dat de huid gaat hangen en de kaaklijn slapper wordt. Met kaaklijn fillers of met de PDO Draadlift kunnen we uw kaaklijn weer verstrakken.

Kaaklijn verstrakken met fillers

Het gezicht heeft vaak van oorsprong een V-vorm. Door het natuurlijk verouderingsproces zal de huid wat slappen worden. Het gevolg is dat de kaaklijn verslapt en kan het gezicht zijn oorspronkelijke vorm verliezen. Met behulp van fillers in de kaaklijn of de PDO Draadlift kunnen we de contouren van de kaak herstellen. ABC Clinic werkt enkel met Restylane fillers voor het verstrakken van de kaaklijn. De behandeling zorgt voor een mooi en natuurlijk resultaat.

Kaaklijn fillers prijzen

De prijs van een behandeling van de kaaklijn met fillers is geheel afhankelijk van uw wensen en verwachtingen en de behandeling die de voorkeur heeft voor het gewenste resultaat. Een consult is dus geheel noodzakelijk om de kosten  vast te stellen.

BehandelingPrijs
ConsultGratis
Kaaklijn verstrakken fillers€450,-
PDO DraadliftVanaf€1200,-
Bekijk alle prijzen
Loyaliteitskorting fillers (Restylane)

Bij ABC Clinic werken we uitsluitend met A-producten en A-merken, word je door zeer ervaren en gespecialiseerde cosmetisch artsen (KNMG) behandeld en hanteren we een goede prijs-kwaliteitsverhouding. Zo bieden we onze Botox, Skinboosters, Sculptra en Profhilo behandelingen altijd tegen een vaste scherpe prijs aan. Voor de fillers met Restylane profiteer je van loyaliteitskortingen die oplopen tot 10%.

Loyaliteitsprogramma fillersKorting
Tweede behandeling met fillers5%
Vanaf uw derde behandeling met fillers10%

De behandeling

Fillers

Met fillers kunnen we uw kaaklijn verstrakken zonder een operatie. Een filler behandeling van de kaaklijn neemt ongeveer 30 minuten in beslag. De arts injecteert de vloeistof voorzichtig onder de huid. Dit gebeurt met een heel fijne naald. De fillers die de arts onder de huid injecteert, bevatten een verdovingsmiddel; van de prikjes zult u dan ook geen hinder ondervinden. Na afloop van de behandeling kunt u direct uw werkzaamheden hervatten. Houd er wel rekening mee dat u na afloop van de behandeling wat lichte zwellingen en/of blauwe plekken kunt krijgen. Na enkele dagen is dit beurse gevoel weer verdwenen. Koelen helpt en u kunt natuurlijk ook een camouflageproduct gebruiken.

PDO Draadlift

De arts start een draadlift met het reinigen van het te behandelen gebied. Nadat er gereinigd is, zal de plaatselijke verdoving geplaatst worden. Tijdens de behandeling zal de arts op vooraf vastgestelde plaatsen PDO-draden onder de huid aanbrengen met een dunne injectienaald. Deze draden komen vast te zitten onder de huid en zorgen voor het straktrekken van de onderliggende huidlagen.

Omdat de huid na de behandeling zelf start met het aanmaken van collageen, zal het resultaat van deze behandeling langdurig zijn. Het resultaat houdt ongeveer 12 tot 18 maanden aan. Daarna kan de behandeling weer veilig herhaald worden.

Ervaringen met fillers in de kaaklijn

Van de cliënten die u voor zijn gegaan hebben al velen hun ervaringen met onze kliniek gedeeld. De ervaringen met fillers in de kaaklijn zijn op deze pagina te lezen. Voor meer ervaringen kunt u kijken op kliniekervaringen.nl.

Bekijk meer ervaringen

Voor en na foto’s van de behandeling

Het effect van de behandeling van de kaaklijn is direct zichtbaar en zorgt voor een natuurlijk resultaat. Het resultaat blijft ongeveer negen tot twaalf maanden zichtbaar. Daarna kan de behandeling herhaald worden. Een aantal van onze cliënten heeft de foto’s van de behandeling beschikbaar gesteld zodat u een goed beeld kunt krijgen van het resultaat van de behandeling.

Kin-filler-Janka-voor
Voor
Kin filler Janka na
Na
behandelingen - injectables - kaaklijn verstrakken - Kaaklijn verstrakken met injectables voor
Voor
behandelingen - injectables - kaaklijn verstrakken - Kaaklijn verstrakken met injectables na
Na
Kaaklijn man voor
Voor
Kaaklijn man na
Na
Bekijk meer foto's
Loyaliteitskorting fillers (Restylane)

Bij ABC Clinic werken we uitsluitend met A-producten en A-merken, word je door zeer ervaren en gespecialiseerde cosmetisch artsen (KNMG) behandeld en hanteren we een goede prijs-kwaliteitsverhouding. Zo bieden we onze Botox, Skinboosters, Sculptra en Profhilo behandelingen altijd tegen een vaste scherpe prijs aan. Voor de fillers met Restylane profiteer je van loyaliteitskortingen die oplopen tot 10%.

Loyaliteitsprogramma fillersKorting
Tweede behandeling met fillers5%
Vanaf uw derde behandeling met fillers10%

Nazorg en risico’s

Fillers

Hoe gaat de nazorg van een behandeling aan de kaaklijn?

Na een filler-behandeling is het belangrijk om de huid rust te geven. Probeer contact met de behandelde plekken zoveel mogelijk te voorkomen, dus probeer ook wrijven te vermijden. Door het behandelde gebied te vermijden kan de filler op zijn plek blijven en is het resultaat het mooiste.

Daarnaast raden we aan de eerste zes uur na de behandeling géén make-up te dragen om het risico op infectie te verkleinen. Dit raden wij aan omdat er door het gebruik van de naald kleine gaatjes in de huid ontstaan.

De eerste twee weken na de behandeling worden overige gezichtsbehandelingen afgeraden. Het is belangrijk de huid even tot rust te laten komen. Ook doet u er verstandig aan de zon zoveel mogelijk te vermijden in de eerste twee weken na de behandeling om hyperpigmentatie te voorkomen. Mocht het noodzakelijk zijn de zon in te gaan, dan raden we een zonnebrandcrème met minimaal factor 30 aan om de huid te beschermen.

Zitten er risico’s aan het verstrakken van de kaaklijn?

Complicaties kunnen zich altijd voordoen na een filler-behandeling. Wanneer u zich door een goede en ervaren arts laat behandelen wordt het risico op complicaties tot het minimum beperkt.

De meest voorkomende complicaties die zich voor kunnen doen zijn een milde tot matige branderigheid of pijn na de behandeling of eventueel verkleuring (blauwe plekken) op de plaats van de injectie. Deze bijwerkingen trekken binnen enkele dagen na de behandeling weg.

Complicaties komen bijna niet voor na een filler-behandeling.

PDO Draadlift

Zitten er risico’s aan een PDO Draadlift?

Na de behandeling kunt u wat last krijgen van zwelling, roodheid en blauwe plekken in het gebied waar u behandeld bent. Gelukkig trekt dit vanzelf weer weg. Om zwelling zo veel mogelijk te voorkomen is het verstandig om na de behandeling het behandelde gebied goed te koelen. Na de draadlift bestaat een kans dat u een infectie oploopt omdat er met een naald gewerkt wordt. Gelukkig is de kans op een infectie na de draadlift erg klein.

In de eerste twee weken na het plaatsen van de draden kan het voorkomen dat er een draad schiet. Dit is geen probleem en hier heeft u geen last van. Wanneer dit gebeurt kunt u contact met ons opnemen en zal er een afspraak in worden gepland om een nieuwe draad te plaatsen. Ook kan er in enkele gevallen een draadpuntje uit de huid komen. Dit zorgt voor geen verdere klachten en kan door onze arts weer verwijderd worden.

Gratis consult bij ABC Clinic?

Heeft u nog vragen na het lezen van bovenstaande informatie of wilt u graag een consultafspraak inplannen? Onze artsen helpen u graag verder tijdens een gratis en vrijblijvend consult. Tijdens dit consult luisteren onze artsen naar uw wensen en verwachtingen en zullen zij al uw vragen beantwoorden. U kunt uw consult online inplannen of door te bellen naar 076 – 542 31 54.

Consult inplannen

Hoe lang houdt de werking van jullie fillers aan?

De fillers die wij gebruiken blijven bij de meeste cliënten een jaar of langer zichtbaar. De duur van het resultaat kan per persoon verschillen, afhankelijk van iemands leeftijd, huidtype, spieractiviteit en leefstijl. Sculptra blijft ongeveer twee jaar zichtbaar. Daarna kunnen behandelingen gewoon herhaald worden.

Mag ik met fillers behandeld worden tijdens mijn zwangerschap?

Er is geen onderzoek gedaan naar het gebruik van fillers en Botox tijdens de zwangerschap. Voor jouw veiligheid en de veiligheid van de baby behandelen wij niet tijdens een zwangerschap.

Met welke producten werken jullie bij ABC Clinic voor de fillers?

Voor de fillers werken wij enkel met de beste en veiligste producten die wereldwijd verkrijgbaar zijn. Dit zijn niet-permanente fillers, zoals Restylane. Deze hebben in Amerika een FDA-goedkeuring gekregen. Je weet dus zeker dat je met de veiligste vulmiddelen behandeld wordt.

Wat als ik medicatie gebruik en fillers overweeg?

Medicijnen kunnen de behandeling met fillers eventueel beïnvloeden. Je wordt verzocht onze artsen te informeren over je medicijngebruik. Voorafgaand aan de behandeling neemt de arts je medische dossier door.

Welke verschillende soorten fillers zijn er?

Er zijn vier soorten fillers. Hieronder kan je meer lezen over de vier fillers.

Permanente fillers
Deze kunnen niet door het lichaam worden afgebroken. In Nederland zijn permanente fillers voor cosmetische doeleinden verboden, omdat ze te veel risico’s met zich meebrengen.

Niet-permanente fillers
Dit zijn fillers met hyaluronzuur. Deze fillers kunnen wel door het lichaam worden afgebroken en zijn dus ook maar voor een bepaalde periode zichtbaar. Wanneer de filler is uitgewerkt, kan je de behandeling probleemloos herhalen. Wij gebruiken het volgende (hyaluronzuur filler) product: Restylane.

Collageen-aanmakende fillers
Deze fillers zorgen voor volume in bijvoorbeeld je gezicht en stimuleren de aanmaak van eigen collageen. Door de verhoogde collageen-aanmaak blijft de filler langer zitten; gemiddeld blijft de filler twaalf tot 24 maanden zichtbaar. Wij gebruiken Radiesse en Sculptra als collageen-aanmakende fillers.

Fillers van lichaamseigen materiaal.
Deze fillers worden ook wel ‘Plaatjes Rijk Plasma (PRP)’ genoemd. De behandeling is een PRP Facelift, het wordt ook wel de ‘vampire facelift’ genoemd. Je kunt met deze filler meer eigen collageen aanmaken. Je huid krijgt hierdoor zijn stevigheid weer terug. En dit zorgt er weer voor dat je huid jonger lijkt. Wij maken geen gebruik van deze techniek, omdat wij andere (betere) technieken toepassen.

Werken jullie met permanente fillers?

Nee, wij werken enkel met de veiligste tijdelijke fillers die er in de wereld zijn. Dit zijn Restylane, Radiesse, Profhilo en Sculptra voor de fillers en Azzalure, Dysport en Botox voor de Botuline toxines.

Gratis consult