Fillers voor en na

Op deze pagina laten wij u de resultaten zien van behandelingen met fillers. Zo kunt u een goed beeld krijgen van het natuurlijke resultaat dat we kunnen behalen.

Foto’s van vóór een filler behandeling

Veel cliënten komen bij ons omdat ze last hebben van volumeverlies in het gezicht, ze zich storen aan bepaalde rimpels of dat ze het volume in het gezicht missen dat ze graag zouden hebben. Dit kan allemaal zorgen voor een verouderde of vermoeide uitstraling, terwijl u zich misschien helemaal niet zo voelt. Na een behandeling met fillers heeft u uw jeugdige en frisse uitstraling weer terug.

Teruggetrokken-kin-voor-Janka

Fillers kaaklijn, kin en lippen voor de behandeling

Het resultaat van een filler-behandeling

Al snel na een behandeling met fillers ziet u resultaat van de behandeling. U ziet er weer jeugdiger en minder vermoeid uit en het volumeverlies in het gezicht is aangepakt. Onze artsen vinden het belangrijk dat u er niet behandeld uitziet. Zij zorgen te allen tijde voor een mooi en natuurlijk resultaat na een filler behandeling.

Teruggetrokken kin na Janka

Fillers kaaklijn, kin en lippen na de behandeling

Voor en na foto’s fillers

Om u een goed beeld te geven van de resultaten die wij met fillers kunnen behalen, laten wij u graag voor- en na foto’s zien van cliënten die bij ons zijn behandeld. Onderstaand vindt u foto’s van het opvullen van de lippen, de neus-lippenplooi, de traangoot, de kaaklijn en de kin.

Neuslippenplooi Inge voor
Neus-lippenplooi voor
Neuslippenplooi Inge na
Neus-lippenplooi na
Neuslippenplooi Marlies voor
Hangende mondhoeken voor
Neuslippenplooi Marlies na
Hangende mondhoeken na
Traangoot opvullen met fillers
Traangoot voor
Traangoot opvullen met fillers - resultaat
Traangoot na
Janka lippen opvullen voor
Kaaklijn, lippen en kin voor
Janka lippen opvullen na
Kaaklijn, lippen en kin na
behandelingen - injectables - Liquid facelift ervaring voor
Liquid facelift voor
behandelingen - injectables - Liquid facelift ervaring na
Liquid facelift na
Wallen onder de ogen man voor
Traangoot voor
Wallen onder de ogen man na
Traangoot na

Het herstel van een filler behandeling

Wij adviseren u om na een filler behandeling de huid altijd rust te geven en contact met de behandelde plekken zoveel mogelijk te vermijden, dus probeer ook niet te wrijven op de plek van behandeling. Door deze regio’s te vermijden, kan de filler goed op zijn plek blijven en is het resultaat het mooiste. Daarnaast is het verstandig om de eerste zes uur na de behandeling géén make-up te dragen om het risico op infectie te verkleinen. Dit raden wij aan omdat er door het gebruik van de naald kleine gaatjes in de huid ontstaan.

De eerste twee weken na de behandeling worden overige gezichtsbehandelingen afgeraden. Laat de huid even tot rust komen en probeer zon zoveel mogelijk te vermijden om hyperpigmentatie te voorkomen. Mocht het noodzakelijk zijn de zon in te gaan, dan raden we een zonnebrandcrème met minimaal factor 30 aan om de huid te beschermen.

De kosten van uw behandeling met fillers

ABC Clinic krijgt vaak de vraag: “Wat kost een filler behandeling?” Om de exacte prijs vast te stellen, is een consult met een van onze ervaren artsen noodzakelijk. Tijdens dit gesprek bespreekt de arts uw persoonlijke wensen en verwachtingen en legt uit hoe de behandeling eruitziet. Daarnaast heeft u natuurlijk alle gelegenheid om vragen te stellen. Een consult is gratis en vrijblijvend. Bel 076 – 542 31 54 of plan direct een afspraak in.

Bekijk alle prijzen
Loyaliteitskorting fillers

Bij ABC Clinic werken we uitsluitend met A-producten, wordt u door zeer ervaren en gespecialiseerde artsen behandeld én hanteren we een goede prijs-kwaliteitsverhouding. Zo bieden we onze Botox, Skinbooster, Sculptra en Profhilo behandelingen altijd tegen een vaste scherpe prijs aan. Voor fillers profiteert u van loyaliteitskortingen die oplopen tot 10%.

Loyaliteitsprogramma FillersKorting
Tweede behandeling met fillers5%
Vanaf uw derde behandeling met fillers10%

Een consult met een specialist van ABC Clinic

Wij starten iedere behandeling met een consultgesprek in Breda. Omdat tijdens dit consult uw wensen en verwachtingen worden besproken, is dit consult ontzettend belangrijk. U krijgt alle tijd om al uw vragen te stellen aan de behandelend arts en de prijzen van uw behandeling worden vastgesteld. Dit consult kunt u inplannen via ons contactformulier, direct online via onze website, of door te bellen naar 076 – 542 31 54.

Online inplannen
Maak een afspraak
De kliniek