De kliniek

Fillers voor en na

Op deze pagina laten wij u de resultaten zien van behandelingen met fillers. Zo kunt u een goed beeld krijgen van het natuurlijke resultaat dat we kunnen behalen.

Foto’s van vóór een filler-behandeling

Er zijn verschillende zones die behandeld kunnen worden met fillers. Denk hierbij aan een neus-lippenplooi teruggetrokken kin, volumeverlies onder de ogen, het opvullen van de lippen en hangende mondhoeken. Om u een goed beeld te geven van cliënten die hier zijn geweest, tonen wij u hieronder een aantal foto’s van onze cliënten voor een filler-behandeling.

Teruggetrokken-kin-voor-Janka

Fillers kaaklijn, kin en lippen voor de behandeling

Het resultaat van een filler-behandeling

Wij begrijpen dat het spannend kan zijn om een afspraak in te plannen bij een kliniek en dat u misschien angst heeft voor een onnatuurlijk resultaat door het gebruik van fillers. Om u een goed beeld te geven van de natuurlijke resultaten die wij behalen met behulp van fillers, ziet u hier een aantal voor- en na foto’s van de behandeling.

Teruggetrokken kin na Janka

Fillers kaaklijn, kin en lippen na de behandeling

Voor en na foto’s fillers

Om u een goed beeld te geven van de resultaten die wij met fillers kunnen behalen, delen wij hieronder een aantal voor- en na foto’s van onze filler-behandelingen. Onderstaand kunt u foto’s vinden van het opvullen van de lippen, de neus-lippenplooi, de kaaklijn en de kin.

Neuslippen plooi - nasolabiale plooi voor
Neus-lippenplooi voor
Neuslippen plooi - nasolabiale plooi voor en na
Neus-lippenplooi na
Hangende mondhoeken voor
Hangende mondhoeken voor
Hangende mondhoeken ervaringen
Hangende mondhoeken na
Lippen opvullen Breda
Lippen opvullen voor
Lippen opvullen ervaringen
Lippen opvullen na
Traangoot opvullen met fillers
Traangoot voor
Traangoot opvullen met fillers - resultaat
Traangoot na
Kin fillers ervaringen voor
Kaaklijn en kin voor
Kin fillers ervaringen na
Kaaklijn en kin na

Het herstel van een filler-behandeling

Wij adviseren u om na een filler-behandeling de huid altijd rust te geven en contact met de behandelde plekken zoveel mogelijk te vermijden, dus probeer ook niet te wrijven op de plek van behandeling. Door deze regio’s te vermijden, kan de filler goed op zijn plek blijven en is het resultaat het mooiste. Daarnaast is het verstandig om de eerste zes uur na de behandeling géén make-up te dragen om het risico op infectie te verkleinen. Dit raden wij aan omdat er door het gebruik van de naald kleine gaatjes in de huid ontstaan.

De eerste twee weken na de behandeling worden overige gezichtsbehandelingen afgeraden. Laat de huid even tot rust komen en probeer zon zoveel mogelijk te vermijden om hyperpigmentatie te voorkomen. Mocht het noodzakelijk zijn de zon in te gaan, dan raden we een zonnebrandcrème met minimaal factor 30 aan om de huid te beschermen.

De kosten om uw wallen te verwijderen met fillers

ABC Clinic krijgt vaak de vraag: “Wat kost een filler-behandeling?” Om de exacte prijs vast te stellen, is een consult met een van onze ervaren artsen noodzakelijk. Tijdens dit gesprek bespreekt de arts uw persoonlijke wensen en verwachtingen en legt uit hoe de behandeling eruitziet. Daarnaast heeft u natuurlijk alle gelegenheid om vragen te stellen. Een consult is gratis en vrijblijvend. Bel 076 – 542 31 54 of plan direct een afspraak in.

Bekijk alle prijzen
Loyaliteitskorting fillers

Bij ABC Clinic werken we uitsluitend met A-producten (Restylane en Azzalure), wordt u door zeer ervaren en gespecialiseerde artsen behandeld én hanteren we een goede prijs-kwaliteitsverhouding. Zo bieden we onze Botox behandelingen altijd tegen een vaste scherpe prijs aan. Voor fillers profiteert u van loyaliteitskortingen die oplopen tot 10%.

Loyaliteitsprogramma FillersKorting
Tweede behandeling met fillers5%
Vanaf uw derde behandeling met fillers10%

Een consult met een specialist van ABC Clinic

Wij starten iedere behandeling met een consultgesprek in Breda. Omdat tijdens dit consult uw wensen en verwachtingen worden besproken, is dit consult ontzettend belangrijk. U krijgt alle tijd om al uw vragen te stellen aan de behandelend arts en de prijzen van uw behandeling worden vastgesteld. Dit consult kunt u inplannen via ons contactformulier, direct online via onze website, of door te bellen naar 076 – 542 31 54.

Online inplannen
Gratis consult