e0uo0c66vbcspuy85sctp9t6au306b

Liposuctie buik

Heeft u last van een buikje en krijgt u het er niet afgetraind, wat u ook doet? Juist dan is een liposuctie of liposculptuur van de buik een ideale oplossing.

Vet wegzuigen buik met liposuctie

Heeft u last van een buikje en krijgt u het er niet afgetraind, wat u ook doet? Met buikspieroefeningen en gezond eten kunt u heel wat bereiken, maar helaas laten die laatste pondjes zich niet bedwingen. Een liposuctie van de buik is in dit geval de ideale oplossing! Zowel voor het bierbuikje van de man als de overtollige vetophopingen van de vrouw. Het overtollige vet wegzuigen van de buik gebeurt op een zeer veilige en efficiënte manier in de juiste setting door zeer ervaren specialisten.

Liposuctie buik vrouw

Veel vrouwen hebben last van een buikje wat ze er niet goed afgetraind krijgen. Het buikje krijgen ze er niet af na een of meerdere zwangerschappen, maar een groot gedeelte van de vrouwen heeft ook gewoonweg veel moeite om het lokale vet bij of rondom de buik weg te krijgen. Ook na sport, beweging en gezonde voeding krijgen ze het er niet af. Een liposuctie is dan een hele mooie uitkomst.

Liposuctie buik man

De belangrijkste oorzaken van het ontstaan van buikvet zijn overgewicht en gebrek aan beweging, maar ook stress en erfelijkheid spelen een rol bij de toename van plaatselijk vet rondom de buikstreek. Veel van onze cliënten die komen voor een liposuctie van de buik zijn man. De liposuctie van de buik en lovehandles zijn, samen met de onderkin en mannenborsten, de populairste zones die bij mannen behandeld worden. Dankzij verfijnde technieken kunnen onze artsen en plastisch chirurgen het buikvet veilig verwijderen.

Liposuctie voor en na

Liposuctie buik voor en na

Na de behandeling ziet u direct al resultaat. Uw buik is platter, maar het duurt nog drie maanden voordat het definitieve resultaat zichtbaar is. Verbaas u over de voor en na foto’s van een liposuctie van de buik.

Liposuctie van de buik voor 3
Voor
Liposuctie van de buik na 3
Na
Liposuctie buik voor
Voor
Liposuctie buik na behandeling
Na
Anoniem - liposuctie buik en lovehandles - - voor
Voor
Anoniem - liposuctie buik en lovehandles - - na
Na
Liposuctie buik voor
Voor
Liposuctie buik na
Na
Liposuctie buik voor
Voor
Liposuctie buik na
Na

Kosten liposuctie buik

Bent u benieuwd naar de kosten van een buikliposuctie? Deze kosten zijn afhankelijk van het aantal te behandelen zones. Hiervoor is het noodzakelijk dat de arts of plastisch chirurg u gezien heeft. Het consult is geheel vrijblijvend en kost €50,-. De arts of plastisch chirurg bespreekt tijdens dit gesprek uw wensen en verwachtingen en legt uit hoe de behandeling in zijn werk gaat. U krijgt uitgebreid de mogelijkheid om al uw vragen te stellen.

LiposuctieKosten
Consult€50,-
Behandeling van één zone€1995,-
Liposuctie meerdere zones
Eerste zone€1295,-
Tweede zone€1195,-
Derde zone€1095,-
Vierde zone€995,-
Vijfde zone€895,-
Anesthesie
Roesje€250,-
Sedatie€700,-
Algehele anesthesie€600,-
Drukkleding na behandeling
Drukkleding lichaam€145,-
Drukkleding gezicht€100,-

*Zorghotel Rotterdam

Dr. Michel Visser werkt voor de liposuctiebehandelingen samen met een zorghotel in Rotterdam. Tijdens uw consultgesprek bekijkt dr. Michel Visser of het noodzakelijk is om in het hotel te overnachten.

Liposuctie buik financieren?

Heeft u nog niet voldoende gespaard voor uw liposuctie? Het is mogelijk om uw behandeling te financieren. Dit loopt via Cosmetic Finance.

De behandeling van de buik

Een liposuctie behandeling van de buik bestaat uit twee fasen. In de eerste fase maakt de esthetisch arts of plastisch chirurg enkele minuscule incisies waardoor hij een fysiologische oplossing met verdovingsvloeistof injecteert. Na een korte wachttijd start de tweede fase van de behandeling. De specialist brengt via dezelfde incisies een canule in die vibreert. De vetcellen worden hierdoor eerst zacht en vloeibaar gemaakt. Aansluitend worden de vetcellen afgezogen.

Voordat u de kliniek verlaat, ontvangt u enkele richtlijnen rondom de nazorg. We adviseren deze altijd goed op te volgen. Na de ingreep komt u meerdere keren terug voor uw nacontrole. Tijdens de nacontrole krijgt u de voor- en na foto’s van de behandeling te zien.

Welke liposuctie-techniek wordt toegepast?

Voor de liposuctie of liposculptuur van de buik wordt de vibro-liposculpture toegepast. Onze arts en plastisch chirurg hebben verschillende technieken voorbij zien komen en zijn overtuigd van de vele voordelen van de vibro-liposculpture.

Liposuctie buik reviews

Voordat je een afspraak maakt is het belangrijk om ervaringen te lezen van cliënten die jou voor zijn gegaan voor een liposuctie van de buik. Verreweg de meeste cliënten komen ook bij ons terecht via bekenden (zoals vriend(in), zus, neef, nicht of buurvrouw) of via de verschillende reviews op platforms. Wij hebben als privékliniek verschillende disciplines waarin we met gespecialiseerde artsen of plastisch chirurgen werken, zoals liposuctie, lipoedeem, lipofilling, Botox, fillers, injectables, ooglidcorrecties, tepelcorrecties, schaamlipcorrecties en plastische chirurgie (samenwerking Amphia ziekenhuis). Op Kliniekervaringen, Google reviews en Zorgkaart Nederland kun je reviews lezen van mensen die je zijn voorgegaan.

Kliniekervaringen ABC Clinic, liposuctie buik

Zorgkaart Nederland ABC Clinic, liposuctie buik

Waar vindt de liposuctie-behandeling plaats?

Waar uw behandeling plaatsvindt is geheel afhankelijk van de arts die u behandelt. In onderstaand schema vindt u een overzicht van de behandellocaties.

Naam specialistLocatie consultLocatie behandeling
Cedric de MahieuBredaBrussel
Michel VisserBredaRotterdam
Voor lipofilling van de borstenBredaAmphia ziekenhuis
Voor lipofilling van de billenBredaBrussel of Rotterdam

Herstel na liposuctie van de buik

Na deze behandeling zult u een week of twee moeten herstellen. U krijgt last van zwellingen, stijfheid en blauwe plekken. Soms voelt de behandelde plek wat verdoofd aan. Dit zijn normale verschijnselen die vanzelf verdwijnen. Na een aantal dagen zijn de blauwe plekken minder en neemt de zwelling af. Het eerste effect is nu al zichtbaar. Pas na twee tot drie maanden is het lichaam volledig hersteld en zijn de nieuwe contouren blijvend gevormd. Na drie maanden komt u terug en maken we weer foto’s.

De eerste twaalf uur na de operatie kan er wondvocht uit de wondjes komen. Dit is normaal. Op dag twee kunt u weer douchen. De eerste week is het belangrijk om rust te nemen, maar wel te blijven bewegen in verband met de bloedsomloop. Wij adviseren om na de behandeling drukkleding te dragen. Eerst dag en nacht, daarna alleen overdag. Na twee weken kunt u (afhankelijk van uw werk) uw werkzaamheden weer hervatten. Na zes weken mag u weer rustig beginnen met sporten. Liposuctie laat nauwelijks sporen achter. De littekens zijn klein en onopvallend.

Risico’s en complicaties liposuctie buik

Net als bij iedere operatie zijn ook bij een buikliposuctie complicaties als nabloeding of een infectie mogelijk. De kans hierop is echter klein. Complicaties liggen wél op de loer als te grote gebieden ineens behandeld worden. De artsen adviseren u graag. Zo waarschuwen ze u ook dat liposuctie geen middel is om af te vallen. Deze behandeling is bedoeld voor mensen die last hebben van vetophopingen op en rondom de buik die ondanks sport en juiste voeding niet verdwijnen.

Vrijblijvend consult met de specialist?

Bij ABC Clinic starten we een liposuctie van de buik altijd met een vrijblijvend consult in onze kliniek in Breda. De arts of plastisch chirurg staat stil bij uw wensen en verwachtingen, legt uit wat de mogelijkheden zijn en beantwoordt al uw vragen. Behandelingen worden uitgevoerd in Rotterdam of Brussel.

Wilt u meer weten over de mogelijkheden? Bel 076 – 542 31 54 voor een vrijblijvende afspraak of vul het contactformulier in. U kunt ook eenvoudig online een afspraak inplannen.

Een consult inplannen?

Veelgestelde vragen

Hoe lang moet ik de elastische panty dragen na de liposuctie?

Afhankelijk van de behandelde zone adviseren wij je om een aantal weken een elastische panty te dragen. De eerste week na de behandeling draag je de elastische panty dag en nacht. Na deze week hoef je de panty de komende vijf weken alleen nog maar overdag te dragen. Gedurende de eerste dagen na de behandeling is het belangrijk om rustig aan te doen. Intensief sporten is pas weer mogelijk na vier weken

Wat is de beste kliniek voor een liposuctie of liposculptuur?

Kies altijd voor een kliniek met ervaren specialisten wanneer je een liposuctie overweegt. Zorg er ook altijd voor dat je een consultgesprek hebt met de behandelend arts of plastisch chirurg en vraag naar zijn of haar ervaringen. Controleer ook of er reviews zijn en vraag hoe de nazorg eruit ziet. Tenslotte zijn kortingen verboden, kies dus niet voor klinieken die met kortingen werken in een bepaalde periode. Maak hier melding van bij de Reclame Code Commissie.

Wat is het verschil tussen buikwandcorrectie en liposuctie?

Bij een buikwandcorrectie wordt er voornamelijk overtollig huid weggehaald en krijg je een litteken. Bij liposuctie wordt er overtollig vet verwijderd en zijn er minimale littekens.

Hoe lang mag ik niet zonnen of zwemmen na een liposuctie-behandeling?

Na een liposuctie-behandeling mag je zes weken niet zwemmen of zonnen. Bij het zonnen kan door de warmte een zwelling ontstaan en kan het litteken verbranden. Er wordt aangeraden om het litteken minimaal een jaar na de ingreep goed te beschermen tegen de zon (SPF 50). Wanneer een litteken verbrandt, zal deze altijd goed zichtbaar blijven. Zwemmen raden we af omdat de wondjes hierdoor week kunnen worden.

076 - 542 31 54 WhatsApp Boek online