De kliniek

Liposuctie buik

Verwijder buikvet definitief met liposuctie!

Heeft u last van een buikje en krijgt u het er niet afgetraind, wat u ook doet? Juist dan is een liposuctie of liposculptuur van de buik een ideale oplossing!

Een mooie platte buik met liposuctie

Veel vrouwen en mannen hebben er last van: een buikje wat ze er niet afgetraind krijgen. Met buikspieroefeningen en gezond eten kunt u heel wat bereiken, maar als de laatste pondjes zich niet laten bedwingen, dan is liposuctie of liposculptuur van de buik een mooie en blijvende oplossing.

Liposuctie buik voor en na

Een behandeling bestaat uit twee fasen. In de eerste fase maakt de esthetisch arts of plastisch chirurg enkele minuscule incisies waardoor een fysiologische oplossing met verdovingsvloeistof geïnjecteerd wordt. Na een korte wachttijd kan de tweede fase van de behandeling starten. De specialist brengt nu via dezelfde incisies een canule in die vibreert. De vetcellen worden eerst zacht en vloeibaar gemaakt, aansluitend worden ze afgezogen.

Na de ingreep komt u meerdere keren naar de kliniek in Breda voor de nacontroles. Tijdens de laatste nacontrole krijgt u voor en na foto’s te zien van de behandeling. Ook onder aan deze pagina zijn verschillende voor en na foto’s te vinden van een liposuctie van de buik.

Bekijk resultaten

Kosten liposuctie buik

Liposuctie buikKosten
Consult€ 35,-
Tweede consult€ 0,-
Liposuctie buik€ 1.495,-
Liposuctie meerdere zones
Eerste zone€ 1.195,-
Tweede zone€ 1.095,-
Derde zone€ 995,-
Vierde zone€ 895,-
Vijfde zone€ 795,-
Anesthesie
Roesje€ 250,-
Sedatie€ 600,-
Algehele anesthesie€ 600,-
Drukkleding na behandeling
Drukkleding lichaam€ 135,-
Drukkleding gezicht€ 50,-

Een consultgesprek is noodzakelijk om zekerheid te kunnen geven over de mogelijkheden van een behandeling. Tijdens het consult heeft u de mogelijkheid om al uw vragen te stellen aan de specialist. Na het consult weet u precies wat de mogelijkheden zijn en wat de kosten zijn van een behandeling.

Omdat de prijs afhankelijk is van het te behandelen aantal zones, is een consultgesprek altijd noodzakelijk. Tijdens het consult bespreekt de specialist uw wensen en verwachtingen en legt hij uit hoe de liposuctie van de buik in zijn werk gaat. Daarnaast kunt u alle vragen die u heeft stellen.

Liposuctie buik goedkoop

Een liposuctie van de buik is niet goedkoop. Een goede arts, de anesthesie, de juiste apparatuur en een operatiekamer kosten geld. Denk er dus goed over na wanneer u een behandeling overweegt. Heeft u momenteel nog niet voldoende geld om uzelf te laten behandelen in een goede kliniek? Dan raden wij altijd aan nog even door te sparen. Daarnaast bestaat bij ABC Clinic de kans om uw behandeling in termijnen te betalen. Wij werken voor termijnbetalingen of financieringen samen met Cosmetic Finance.

Liposuctie buik ervaringen

Duizenden cliënten zijn u voorgegaan voor een liposuctie van de buik. Onder aan de pagina zijn verschillende ervaringen te vinden met een liposuctie van de buik. Ook op kliniekervaringen.nl en klantenvertellen.nl zijn verschillende ervaringen te vinden van onze cliënten.

Pijn na de liposuctie

In de eerste dagen na de behandeling is het verstandig om rustig aan te doen. U kunt last hebben van pijn, stijfheid, zwellingen en blauwe plekken. Als dit na enkele dagen vermindert, wordt het eerste effect van de behandeling al zichtbaar. Pas na twee tot drie maanden is het lichaam volledig hersteld en zijn de nieuwe contouren blijvend gevormd.

Liposuctie buik man

De belangrijkste oorzaken van het ontstaan van buikvet zijn overgewicht en gebrek aan beweging, maar ook stress en erfelijkheid spelen een rol bij de toename van plaatselijk vet rondom de buikstreek. Veel van onze cliënten die komen voor een liposuctie van de buik zijn man. De liposuctie van de buik en lovehandles zijn, samen met de onderkin en mannenborsten, de populairste zones die bij mannen behandeld worden. Dankzij de verfijnde technieken kunnen onze artsen en plastisch chirurgen veilig het buikvet definitief verwijderen.

Herstel na liposuctie aan de buik

Na deze behandeling zult u een week of twee moeten herstellen. Daarna worden de hechtpleisters verwijderd. U krijgt last van zwellingen, stijfheid en blauwe plekken. Soms voelt de behandelde plek wat verdoofd aan. Dit zijn normale verschijnselen die vanzelf verdwijnen. Na een aantal dagen zijn de blauwe plekken minder en zal de zwelling ook afnemen. Wij adviseren om na de behandeling drukkleding te dragen. Eerst dag en nacht, daarna alleen overdag.

De eerste twaalf uur na de operatie kan er wondvocht uit de wondjes komen. Dit is normaal. Op dag twee kunt u weer douchen. De eerste week moet u rust nemen, maar het is wel belangrijk om te blijven bewegen in verband met de bloedsomloop. Na twee weken kunt u (afhankelijk van uw werk) werkzaamheden weer opvatten. Na zes weken mag u weer beginnen met sporten (rustig opbouwen). Liposuctie laat nauwelijks sporen achter. De littekens zijn klein en onopvallend.

Liposuctie buik

Waar vindt de behandeling plaats?

Op het gebied van liposuctie en lipofilling werken wij samen met esthetisch arts drs. Cedric de Mahieu (meer dan 25 jaar ervaring met liposuctie) en plastisch chirurg dr. Maarten Doornaert (gespecialiseerd in liposuctie en lipofilling). Wij faciliteren de consulten in onze kliniek in Breda. Consulten vinden plaats in onze kliniek in Breda, de eventuele behandeling wordt uitgevoerd in de kliniek in Antwerpen of Brussel.

Naam specialistLocatie consultLocatie behandeling
Cedric de MahieuBredaBrussel
Maarten DoornaertBredaAntwerpen

Foto's van behandeling

Anoniem
Liposuctie buik voor
Voor
Liposuctie buik na behandeling
na
Behandeling door Maarten Doornaert
Liposuctie buik voor
Voor
Liposuctie buik na behandeling
na
Liposuctie van de buik
behandelingen - liposuctie - buik - Liposuctie van de buik voor
Voor
behandelingen - liposuctie - buik - Liposuctie van de buik na
na
Voor- en na foto liposuctie buik
behandelingen - liposuctie - buik - Liposuctie van de buik voor
Voor
behandelingen - liposuctie - buik - Liposuctie van de buik na
na
Liposuctie buik voor
Liposuctie buik na behandeling
Anoniem

Behandeling door Maarten Doornaert

behandelingen - liposuctie - buik - Liposuctie van de buik voor
behandelingen - liposuctie - buik - Liposuctie van de buik na
Liposuctie van de buik

Voor- en na foto liposuctie buik

Onze cliënten vertellen

Hier vertellen onze cliënten over de behandelingen, ervaringen met onze kliniek en de ervaringen met onze medisch specialisten.

Veelgestelde vragen

Komt het vet na de liposuctie-behandeling op andere plekken terug?

Het vet komt na de liposuctie-behandeling niet op andere plekken terug. Echter, zodra je gewicht na de behandeling toeneemt, zal het vet in het behandelde gebied wat dikker kunnen worden. Dit dikker worden is in verhouding met je nieuwe lichaam. Je zal dus niet meer zo dik worden als je hiervoor was. Weggehaalde vetcellen zijn definitief weg en komen ook niet meer terug.

Om deze reden is het belangrijk dat je voor de behandeling op jouw streefgewicht bent en je na de behandeling niet aankomt.

Waar moet ik voor een liposuctie-behandeling rekening mee houden?

Hieronder kan je lezen waarmee je rekening moet houden voordat je een liposuctie-behandeling ondergaat.

  • Een dag voor de ingreep is koffie (cafeïne) niet toegestaan;
  • Roken en alcohol hebben een slechte invloed op je huid, het is aan te raden hiermee vroegtijdig te stoppen. Het gebruik van alcohol is twee dagen voor de ingreep niet toegestaan;
  • Neem geen aspirine (bloedverdunnend) gedurende tien dagen voor de ingreep;
  • Als je antistolling medicijnen gebruikt (acenocoumarol of fenprocoumon tabletten) neem vooraf contact op met je arts en de trombosedienst;
  • Zorg dat je Ibuprofen 400 mg, paracetamol 500 mg, Betadine (druppels of zalf) en pleisters in huis haalt;
  • Indien je tussen het consult en de ingreep nieuwe medicijnen krijgt, laat ons dit dan weten;
  • Wanneer je ziek bent of koorts hebt, kan de ingreep niet doorgaan. Breng ons hier zo spoedig mogelijk van op de hoogte;
  • Wij adviseren je om acht dagen voor de ingreep ‘Arnica Montana’ druppels D6 van VSM te gaan slikken. Dit is een homeopathisch kruid dat de doorbloeding bevordert en blauwe plekken kan beperken. Op de dag van de ingreep en de dag erna mag je de maximale dosering innemen. Daarna mag je hiermee stoppen;
  • Je bent de avond en nacht na de ingreep niet alleen thuis.
Wanneer kan ik het resultaat van de liposuctie-behandeling zien?

In de dagen na de behandeling zullen de behandelde zones gezwollen zijn en zal je wat last van bloeduitstortingen hebben. Daarnaast kunnen ook plaatselijke verhardingen van het onderhuidse weefsel ontstaan en kan je last hebben van stijfheid. Zowel de zwellingen als de bloeduitstortingen en plaatselijke verhardingen zullen na enkele maanden verdwenen zijn. Circa twee maanden na de ingreep is 80% van het resultaat van de liposuctie-behandeling te zien. Het definitieve resultaat is pas na drie maanden bereikt.

Wanneer kan ik mijn dagelijkse werkzaamheden hervatten na een liposuctie-behandeling?

We adviseren je om het de eerste week na de liposuctie-behandeling rustig aan te doen. Het is wel aan te raden om direct na de behandeling weer rustig in beweging te komen. Dit zal de bloedsomloop namelijk stimuleren en het genezingsproces versnellen. Na twee weken ben je weer volledig actief, maar pas na zes weken mag je weer gaan sporten en zwaar lichamelijk werk verrichten.

Wat is het verschil tussen buikwandcorrectie en liposuctie?

Buikwandcorrectie: Bij een buikwandcorrectie wordt de ‘hangbuik’ verwijderd. Er zijn vier soorten behandelingen.

Allereerst is er de mini-buikwandcorrectie. Bij de mini-buikwandcorrectie wordt het teveel aan buikhuid verwijderd. Deze operatie is geschikt als je graag het overtollig vel wilt laten verwijderen, waarbij de navel niet verplaatst hoeft te worden.

Mocht je graag de buikhuid en je uitgerekte onderliggend spierlaag verwijderd hebben en is het zo dat uw navel verplaatst moet worden, dan is de normale buikwandcorrectie geschikt.

De derde mogelijkheid is een normale buikwandcorrectie met liposuctie.

Ten slotte is er ook nog de mogelijkheid om voor de liposuctie zonder de normale buikwandcorrectie te gaan.

Tijdens het consultgesprek krijg je van de plastisch chirurg te horen welke van de vier types behandelingen past bij jouw wensen. Je hoeft je dus geen zorgen te maken als wanneer nog niet weet welke behandeling het meest geschikt voor je is. Liposuctie betekent letterlijk het vet wegzuigen. Deze ingreep is geschikt als je teveel vet onder de huid hebt. Liposuctie kan naast het buikgedeelte ook op andere plekken worden toegepast.

Hier vindt u de meest gestelde vragen. Heeft u het antwoord op uw vraag nog niet kunnen vinden? Neem dan contact met ons op door te bellen naar 076 – 542 31 54 of vul neem contact met ons op in.

Vrijblijvend consult