e0uo0c66vbcspuy85sctp9t6au306b

Botox ervaringen

Ben je benieuwd naar de Botox ervaringen van anderen die bij ABC Clinic behandeld zijn? Je leest er hier meer over.

Ervaringen van onze tevreden cliënten

Als kliniek begrijpen wij volkomen dat je het prettig vindt om voor jouw behandeling ervaringen van anderen te lezen. Hieronder vind je enkele Botox ervaringen van anderen die jou voor zijn gegaan bij ons in de kliniek.

Is een Botox behandeling pijnlijk?

Nee, een behandeling met Botox doet geen pijn. Het naaldje wat gebruikt wordt bij een behandeling is zeer dun, waardoor de injectie slechts licht prikkelend aanvoelt.

Ervaringen over het herstel na een behandeling

Een behandeling met Botox kent geen tijd om te herstellen. Je kunt jouw werkzaamheden of dagelijkse activiteiten grotendeels weer oppakken na de behandeling. Direct na de behandeling kunnen er wat kleine rode plekjes van het naaldje ontstaan. Deze verdwijnen binnen enkele minuten of uren. Er kan in sommige gevallen ook een kleine zwelling ontstaan op de plaats van de injectie. Dit verdwijnt ook binnen enkele uren of dagen na de behandeling.

Ervaringen van het herstel en de behandeling kun je lezen op onafhankelijke reviewsites zoals Kliniekervaringen en Zorgkaart Nederland.

Kliniekervaringen ABC Clinic, Botox ervaringen

Zorgkaart Nederland ABC Clinic, Botox ervaringen

Voor en na foto’s

Hieronder zie je enkele Botox voor en na foto’s van mannen en vrouwen die jou voor zijn gegaan. Let op: ieder gezicht en individu is verschillend en iedere cliënt kan ook andere wensen hebben. De resultaten kunnen daardoor per persoon verschillen.

Ninorta voor behandeling kraaienpootjes
Voor
Ninorta na behandeling kraaienpootjes
Na
behandeling aan de voor hoofd rimpels-Bjorn- Elizia-Soares
Voor
Na foto's voorhoofdrimpel Bjorn Elizia Soares
Na
Bekijk meer foto's

Waarom zou je voor ABC Clinic kiezen voor een Botox behandeling?

Sinds 2010 is ABC Clinic gespecialiseerd in Botox behandelingen. Dagelijks zijn er cosmetisch artsen aanwezig die zich 100% gespecialiseerd hebben in Botox en fillers (injectables). Door dit specialisme hebben wij de afgelopen jaren een zeer goede naam opgebouwd in Nederland. Daarbij zijn onze cosmetisch artsen lid of aspirant lid van de NVCG, de Nederlandse Vereniging voor Cosmetische Geneeskunde. Door dit specialisme behoort ABC Clinic tot de beste en meest ervaren Botox klinieken van Nederland.

Vraag een gratis consult aan bij ABC Clinic

Tijdens een gratis en vrijblijvend consultgesprek bekijkt de cosmetisch arts je gezicht en bespreekt jouw wensen en verwachtingen. Je hebt ruim de tijd om al jouw vragen te stellen over de behandeling. Je kunt jouw consult inplannen via ons contactformulier, online of door ons te bellen op telefoonnummer 076 – 542 31 54.

Afspraak inplannen
076 - 542 31 54 WhatsApp Boek online