De kliniek
Mooi
jezelf
blijven

Plastische chirurgie van het gezicht

Stoort u zich aan een bepaald kenmerk in het gezicht en zou u dit graag veranderd zien, maar wel met behoud van uw eigen, natuurlijke uitstraling? Onze plastisch chirurgen helpen u graag. Tijdens een consult vertellen ze meer over de mogelijkheden en behandelingen.

Behandelingen - gezicht - oorlelcorrectie
Oorlelcorrectie

Mooie oorlellen?

Door het dragen van oorbellen kunnen de gaatjes in de oorlellen uitrekken, inscheuren of zelfs uitscheuren. Een andere mogelijkheid is dat u tunnels of plugs in uw oren heeft laten zetten, maar dat u toch van deze gaten in uw oren af wilt.

behandelingen - gezicht - kincorrectie
Halscorrectie

Een mooie hals met een halscorrectie

Vaak gaat alle aandacht uit naar het gezicht, maar ook aan de hals kunt u zien dat de jaren vorderen. Ook in de hals zal de huid wat uitzakken en komen rimpeltjes en plooitjes tevoorschijn.

behandelingen - gezicht - facelift - voorhoofdslift
Voorhoofdslift

Wilt u van die vermoeide blik af?

Is er iets? Zware nacht gehad? Krijgt u dit soort vragen vaak terwijl u helemaal niet moe bent? Bij sommige mensen drukken de wenkbrauwen samen met het voorhoofd zo zwaar op de ogen dat er huidoverschot ontstaat.

Behandelingen - facelift - S-lift
S-lift

Wilt u een jonger uiterlijk?

Naarmate u ouder wordt, neemt helaas de elasticiteit van de huid af waardoor de huid slapper wordt en uw gezicht zijn volume verliest.

Behandelingen - facelift - macs-lift1
MACS-lift

De meest natuurlijke facelift!

Een verouderde uitstraling die eigenlijk helemaal niet bij u past? Een slappere huid is het natuurlijke gevolg van ouder worden. De MACS-lift is een facelift methode die voor zeer natuurlijke resultaten zorgt.

behandelingen - gezicht - facelift - minilift
Minilift

Wilt u de eerste tekenen van ouder worden te lijf gaan?

Ouder worden is fijn, er ouder uitzien niet. Bij het ouder worden verslapt de huid en ontstaan de eerste rimpels en plooien. Daarna ontstaat volumeverlies, waardoor delen van de huid gaan verzakken.

Behandelingen - facelift - hals-facelift
Hals-facelift

Een jongere en frisse uitstraling

Ziet u er ouder uit dan u zich voelt? Veroudering is een natuurlijk proces, maar op huidverslapping en rimpels zit u natuurlijk helemaal niet te wachten.

Behandelingen - facelift - halslift
Halslift

Wilt u een mooie jonge hals?

Ziet uw gezicht er jeugdig uit, maar verraadt uw hals uw ware leeftijd? Naarmate u ouder wordt, zakt de huid wat uit, komen rimpels en plooien tevoorschijn en wordt de hals slapper.

Ooglidcorrectie
Bovenooglidcorrectie

Heeft u last van hangende oogleden?

Een bovenooglidcorrectie is de oplossing bij hangende oogleden! Behandeling door ervaren en gespecialiseerde plastisch chirurgen.

Behandelingen - ooglidcorrectie - onderooglidcorrectie
Onderooglidcorrectie

Weg met wallen of donkere kringen!

Wallen onder de ogen kunnen verzacht of verwijderd worden met een onderooglidcorrectie. Zeer natuurlijke resultaten door ervaren plastisch chirurgen!

Behandelingen - gezicht - oorcorrectie
Oorcorrectie

Mooie rechte oren?

Oren zijn net als de neus en ogen heel bepalend voor uw uitstraling. Bent u ontevreden over de stand, grootte of de vorm van uw oren?

behandelingen - gezicht - neuscorrectie
Neuscorrectie

Wilt u een neus die bij u past?

Uw neus is heel bepalend voor uw uiterlijk. Niet zo gek dus dat veel mensen iets aan hun neus laten doen

behandelingen - gezicht - Plastisch - liposculptuur onderkin
Onderkin

Wilt u van uw onderkin af?

Vaak ziet u pas op een foto dat u een onderkin heeft. En het liefst wilt u hem meteen deleten. Zowel de foto als uw kin.

behandelingen - gezicht - kincorrectie
Kincorrectie

Wilt u een gezicht dat in balans is?

De verhouding tussen uw neus en kin is bepalend voor het profiel van uw gezicht. Als gevolg van erfelijke factoren kan die balans verstoord zijn.

Maak een afspraak