Totaal
8.9
1176 reviews

Minilift

Ouder worden is fijn, er ouder uitzien niet. Bij het ouder worden verslapt de huid en ontstaan de eerste rimpels en plooien. Daarna ontstaat volumeverlies, waardoor delen van de huid gaan verzakken.

Een minilift voor een minder ingrijpende facelift

De marionetlijnen verschijnen, de neus-lippenplooi wordt dieper, de hamsterwangen ontstaan en de kaaklijn verliest stevigheid. Een minilift is een behandeling die geschikt is voor mannen en vrouwen die last krijgen van de eerste verouderingsverschijnselen in het wanggedeelte. De minilift doet verder weinig aan de hals, kaaklijn of hamsterwangen. Wij voeren dan ook geen miniliften uit. Een beter alternatief voor een minilift is een PDO-draadlift of een behandeling met Sculptra.

Draadlift voor
Draadlift voor
Draadlift na
Na
3. Sculptra man voor
Sculptra voor
3. Sculptra man na
Na

Wat kost een minilift?

Omdat er op voorhand niet aan te geven is wat voor behandeling er noodzakelijk is, kunnen we geen exacte prijzen noemen. Consulten voor de PDO-draadlift en Sculptra zijn gratis.

BehandelingPrijs
Draadlift halsVanaf€600,-
Draadlift wenkbrauwVanaf€600,-
Combinatiebehandeling hals en wangenVanaf€1600,-
Combinatiebehandeling wangen/kaaklijn en wenkbrauwVanaf€1200,-
Combinatiebehandeling wangen/kaaklijn, wenkbrauw en halsVanaf€1800,-
BehandelingPrijs
Sculptra1 ampul€650,-
Sculptra2 ampullen€1150,-

Gratis consult minilift?

Omdat een goede analyse van uw gezicht heel belangrijk is, start een behandeling altijd met een gratis en vrijblijvend consult in de kliniek in Breda. De cosmetisch arts staat stil bij uw wensen en verwachtingen, legt uit hoe de behandeling in zijn werk gaat en beantwoordt graag uw vragen.

Meer weten? Bel 076 – 542 31 54 voor een vrijblijvende afspraak of vul het contactformulier  in.

Afspraak inplannen
Maak een afspraak