e0uo0c66vbcspuy85sctp9t6au306b
photo-frame Drs. Dennis Goossens - Plastisch chirurg
De informatie op deze pagina is medisch getoetst door:
Dennis Goossens

Mini facelift

Ouder worden is fijn, er ouder uitzien niet. Bij het ouder worden verslapt de huid en ontstaan de eerste rimpels en plooien. Daarna ontstaat volumeverlies, waardoor delen van de huid gaan verzakken.

Een mini facelift voor een minder ingrijpende facelift

De marionetlijnen verschijnen, de neus-lippenplooi wordt dieper, de hamsterwangen ontstaan en de kaaklijn verliest stevigheid. Een mini facelift of minilift is een behandeling die geschikt is voor mannen en vrouwen die last krijgen van de eerste verouderingsverschijnselen in het wanggedeelte. De minilift doet verder weinig aan de hals, kaaklijn of hamsterwangen. Wij voeren de minilift in sommige gevallen uit. Een beter alternatief voor een minilift is de S-lift of een PDO-draadlift. Een beter alternatief is altijd een hals-facelift of MACS-lift.

Draadlift voor
Draadlift voor
Draadlift na
Na
3. Sculptra man voor
Sculptra voor
3. Sculptra man na
Na

Wat kost een mini facelift?

Omdat er op voorhand niet aan te geven is wat voor behandeling er noodzakelijk is, kunnen we geen exacte prijzen noemen. Consulten voor de PDO-draadlift en Sculptra zijn gratis.

BehandelingPrijs
PDO draadlift
Hals€800
Wangen€1200
Wenkbrauw€600
Pakketten PDO draadlift
Hals & wangen€1600
Volledig gelaat€1600
Volledig gelaat & hals€2150
BehandelingPrijs
Sculptra1 ampul€650
2 ampullen€1150

Gratis consult mini facelift?

Omdat een goede analyse van uw gezicht heel belangrijk is, start een behandeling altijd met een gratis en vrijblijvend consult in de kliniek in Breda. De cosmetisch arts staat stil bij uw wensen en verwachtingen, legt uit hoe de behandeling in zijn werk gaat en beantwoordt graag uw vragen.

Meer weten? Bel 076 – 542 31 54 voor een vrijblijvende afspraak of vul het contactformulier  in.

Afspraak inplannen
076 - 542 31 54 WhatsApp Boek online