Ma t/m Zo
08h00 - 22h00
Teruggebeld worden? Bel mij terug
Menu
ABC Clinic

Oorlelcorrectie

De oplossing bij hangende, lange of gescheurde oorlellen!

Door het dragen van oorbellen kunnen de gaatjes in de oorlellen uitrekken, inscheuren of zelfs uitscheuren. Een andere mogelijkheid is dat je tunnels in je oren hebt laten zetten, maar dat je toch van deze grote gaten in je oren af wilt. Dit kan ervoor zorgen dat je helemaal geen oorbellen meer kan dragen, dat kleine oorbellen niet goed meer blijven zitten of dat je de uitgescheurde, lange of uitgerekte oorlel niet mooi vindt. Met een oorlelcorrectie kunnen de oorlellen weer hersteld worden.

Meer informatie

Resultaat van de oorlelcorrectie

Een oorlelcorrectie zorgt voor een heel mooi en natuurlijk resultaat voor de rest van je leven. Je kan weer oorbellen dragen of hebt geen last meer van grote oorlellen. Drie maanden na de ingreep kunnen de gaatjes voor oorbellen eventueel opnieuw geschoten worden.

Consult oorlelcorrectie

Omdat een goede analyse van je klachten belangrijk is, start een oorlelcorrectie altijd met een vrijblijvend consult. De plastisch chirurg staat stil bij je wensen en verwachtingen, legt uit wat de mogelijkheden zijn en beantwoordt eventuele vragen over de behandeling.

Wil je meer weten over het uitvoeren van een oorlelcorrectie? Bel 076 - 542 31 54 voor een vrijblijvende afspraak of vul het contactformulier in. Wij zijn maandag t/m zondag van 8.00 tot 22.00 uur telefonisch bereikbaar.

Interesse in een vrijblijvend consult? Maak een afspraak

Meer informatie

De behandeling

Een oorlelcorrectie is een kleine ingreep waarmee de oorlellen worden hersteld. De correctie wordt uitgevoerd onder lokale verdoving. De behandeling is afhankelijk van de klacht waarmee je bij ons terecht bent gekomen.

Wanneer je last hebt van een uitgescheurde oorlel of wanneer je tunnels hebt gehad zal er weefsel worden verwijderd om de uiteinden weer mooi aan elkaar te hechten. Wanneer je oorlellen zijn uitgerekt door het dragen van oorbellen of wanneer je last hebt van grote oorlellen zal er een stukje huid worden weggehaald aan de voorkant van de oorlel.

Na de ingreep worden de wondjes gehecht en kan je de kliniek weer verlaten.

Waar word ik geopereerd?

Een oorlelcorrectie onder plaatselijke verdoving wordt bij ABC Clinic in Breda uitgevoerd. Na de behandeling mag je de kliniek weer verlaten. Na een week kom je terug om de hechtingen te laten verwijderen en zal het eerste resultaat zichtbaar zijn.

Kosten oorlelcorrectie

Behandeling   Prijs
Oorlelcorrectie Gescheurd of uitgerekt een oor € 500,-
  twee oren € 850,-
Oorlelverkleining twee oren € 995,-

Een consult is noodzakelijk om je zekerheid te kunnen geven over de prijs en het resultaat van een oorlelcorrectie. Daarvoor moet de plastisch chirurg je dus gezien hebben. Het consult is geheel vrijblijvend en kost € 35,-.

Wij zijn maandag t/m zondag van 8.00 tot 22.00 uur telefonisch bereikbaar. Bel 076 - 542 31 54 of klik hier voor een afspraak bij ABC Clinic Breda.

Je oorlelcorrectie betalen in termijnen?
Wij werken voor termijnbetalingen of financieringen samen met Cosmetic Finance

Plastisch chirurgen

G. Fabre

G. Fabre

Medisch eerstverantwoordelijke, Ooglidcorrectie, Plastische chirurgie

Breda
M. Vandevoort

M. Vandevoort

Ooglidcorrectie, Plastische chirurgie

Breda
M. Doornaert

M. Doornaert

Liposuctie en lipofilling , Ooglidcorrectie, Plastische chirurgie

Breda