e0uo0c66vbcspuy85sctp9t6au306b
photo-frame Cosmetisch arts KNMG - Merel Eefting
De informatie op deze pagina is medisch getoetst door:
Merel Eefting

Fillers voor en na

Op deze pagina laten wij u de resultaten zien van behandelingen met fillers. Zo kunt u een goed beeld krijgen van het natuurlijke resultaat dat we kunnen behalen.

Fillers voor en na

Veel cliënten komen bij ons omdat ze last hebben van volumeverlies in het gezicht, ze zich storen aan bepaalde rimpels of dat ze het volume in het gezicht missen dat ze graag zouden hebben. Dit kan allemaal zorgen voor een verouderde of vermoeide uitstraling, terwijl u zich misschien helemaal niet zo voelt. Na een behandeling met fillers of Sculptra heeft u uw jeugdige en frisse uitstraling weer terug.

Teruggetrokken-kin-voor-Janka, fillers voor en na

Fillers kaaklijn, kin en lippen voor de behandeling

Het resultaat van een filler-behandeling

Al snel na een behandeling met fillers ziet u resultaat van de behandeling. U ziet er weer jeugdiger en minder vermoeid uit en het volumeverlies in het gezicht is aangepakt. Onze cosmetisch artsen vinden het belangrijk dat u er niet behandeld uitziet. Zij zorgen te allen tijde voor een mooi en natuurlijk resultaat na een filler behandeling.

Teruggetrokken kin na Janka

Fillers kaaklijn, kin en lippen na de behandeling

Voor en na foto’s fillers

Om u een goed beeld te geven van de resultaten die wij met fillers (inclusief Sculptra) kunnen behalen, laten wij u graag voor- en na foto’s zien van cliënten die bij ons zijn behandeld. Onderstaand vindt u foto’s van het opvullen van de lippen, de neus-lippenplooi, de traangoot, de kaaklijn en de kin.

Injectables Janka voor
Voor
Injectables Janka na
Na
Neuslippen plooi voor
Voor
Neuslippen plooi na
Na
Wallen onder de ogen fillers - injectables voor
Voor
Wallen onder de ogen fillers-injectables na
Na
Traangoot opvullen met fillers
Voor
Traangoot opvullen met fillers - resultaat
Na
Traandal of traangoot voor injectables - fillers Vanessa
Voor
Traandal of traangoot na injectables - fillers Vanessa
Na
1. Sculptra voor
Voor
1. Sculptra na 25 maanden
Na
Behandeling neuslippen plooi voor Restylane filler - Sally
Voor
Behandeling neuslippen plooi na Restylane filler - Sally
Na
behandelingen - injectables - Liquid facelift ervaring voor
Voor
behandelingen - injectables - Liquid facelift ervaring na
Na
Wallen onder de ogen man voor
Voor
Wallen onder de ogen man na
Na
3. Sculptra man voor
Voor
3. Sculptra man na
na
Fillers voor, injectables voor
Voor
Fillers na, injectables na
Na
Fillers man voor
Voor
Fillers man na
Na
Neuslippen plooi - nasolabiale plooi voor
Voor
Neuslippen plooi - nasolabiale plooi voor en na
Na
Oude handen voor de behandeling
Voor
Oude handen behandeling met Radiesse
Na

Het herstel van een filler behandeling

Wij adviseren u om na een filler behandeling de huid altijd rust te geven en contact met de behandelde plekken zoveel mogelijk te vermijden, dus probeer ook niet te wrijven op de plek van behandeling. Door deze regio’s te vermijden, kan de filler goed op zijn plek blijven en is het resultaat het mooiste. Daarnaast is het verstandig om de eerste zes uur na de behandeling géén make-up te dragen om het risico op infectie te verkleinen. Dit raden wij aan omdat er door het gebruik van de naald kleine gaatjes in de huid ontstaan.

De eerste twee weken na de behandeling worden overige gezichtsbehandelingen afgeraden. Laat de huid even tot rust komen en probeer zon zoveel mogelijk te vermijden om hyperpigmentatie te voorkomen. Mocht het noodzakelijk zijn de zon in te gaan, dan raden we een zonnebrandcrème met minimaal factor 30 aan om de huid te beschermen.

De kosten van een behandeling met fillers

ABC Clinic krijgt vaak de vraag: “Wat kost een filler behandeling?” Om de exacte prijs vast te stellen, is een consult met een van onze ervaren artsen noodzakelijk. Tijdens dit gesprek bespreekt de arts uw persoonlijke wensen en verwachtingen en legt uit hoe de behandeling eruitziet. Daarnaast heeft u natuurlijk alle gelegenheid om vragen te stellen. Een consult is gratis en vrijblijvend.

Alle prijzen
Loyaliteitskorting fillers (Restylane)

Bij ABC Clinic werken we uitsluitend met A-producten en A-merken, word je door zeer ervaren en gespecialiseerde cosmetisch artsen (KNMG) behandeld en hanteren we een goede prijs-kwaliteitsverhouding. Zo bieden we onze Botox, Skinboosters, Sculptra en Profhilo behandelingen altijd tegen een vaste scherpe prijs aan. Voor de fillers met Restylane en Aliaxin profiteer je van loyaliteitskortingen die oplopen tot 10%. Vaste cliënten worden dus beloond bij ABC Clinic.

Loyaliteitsprogramma fillersKorting
Tweede behandeling met fillers5%
Vanaf uw derde behandeling met fillers10%

Pakketprijzen

Wist je trouwens dat we voor de injectables mooie pakketprijzen hanteren? Vraag er ook naar tijdens het consult wat je hebt met jouw cosmetisch arts (KNMG).

Een gratis consult met een specialist van ABC Clinic

Wij starten iedere behandeling met een gratis en vrijblijvend consultgesprek. Omdat tijdens dit consult uw wensen en verwachtingen worden besproken, is dit consult ontzettend belangrijk. U krijgt alle tijd om al uw vragen te stellen aan de behandelend arts en de prijzen van uw behandeling worden vastgesteld. Dit consult kunt u inplannen via ons contactformulier, direct online via onze website, of door te bellen naar 076 – 542 31 54.

Gratis consult?
076 - 542 31 54 WhatsApp Boek online