e0uo0c66vbcspuy85sctp9t6au306b

Lachrimpels

Door veel te lachen kunnen lachrimpels rondom de ogen ontstaan. Stoort u zich aan deze rimpels? Onze cosmetisch artsen kunnen deze rimpels verminderen of verwijderen.

Heeft u last van lachrimpels?

Lachrimpels bevinden zich aan de zijkant van het oog en worden zo genoemd omdat ze ontstaan door het samenknijpen van het oog, iets wat vaak gebeurd wanneer u lacht. Deze kraaienpootjes kunnen ook veroorzaakt worden door een teveel aan zon. Heeft u last van deze rimpels? Met een Botox-behandeling bent u gemakkelijk van uw lachrimpels af.

Wat is het resultaat van een behandeling?

De Botuline toxine rondom de ogen gaat na ongeveer twee tot zes dagen werken. Na twee weken is het resultaat optimaal. Het resultaat van de Botox-behandeling houdt ongeveer drie tot zes maanden aan. Na deze periode kunt u de behandeling weer herhalen.

Kraaienpootjes - Lachrimpels voor
Voor
Kraaienpootjes - lachrimpels voor en na
Na
Kraaienpootjes Janka voor
Voor
Kraaienpootjes Janka na
Na
Kraaienpootjes Marlies voor
Voor
Kraaienpootjes Marlies na
Na
Lachrimpels Esther voor
Voor
Lachrimpels Esther na
Na
Lachrimpels Inge voor
Voor
Lachrimpels Inge na
Na
kraaienpootjes man voor
Voor
kraaienpootjes man na
Na

Kosten behandeling lachrimpels

BehandelingPrijs
ConsultGratis
Lachrimpelseen zone€149,-
een 2e zone tijdens dezelfde behandeling€129,-
een 3e zone tijdens dezelfde behandeling€129,-

 

Lachrimpels verwijderen

Een behandeling aan de lachrimpels duur ongeveer vijftien minuten. De arts maakt voor de behandeling enkele foto’s om het resultaat van de behandeling goed te zien. Daarna injecteert hij de Botuline toxine (Botox of Azzalure) onder de huid zodat de rimpels verminderen of verdwijnen.

Na de behandeling kan de huid rondom de ogen wat rood en gevoelig zijn en bestaat er een kleine kans op een blauwe plek. Dit ongemak is binnen enkele uren weer verdwenen. Een blauwe plek kan twee tot zeven dagen aanhouden.

Hoe verloopt de nazorg na de behandeling?

Na een behandeling met Botuline toxine (zoals Botox of Azzalure) is het belangrijk om er goed op te letten dat u niet teveel aan het behandelde gebied komt en u tot ten minste vier uur na de behandeling geen make-up gebruikt om infecties te voorkomen. Dit raden we aan omdat er door het gebruik van de naald kleine gaatjes in de huid ontstaan. Daarnaast raden we aan 12 tot 24 uur na de behandeling niet te sporten en de sauna en/of zonnebank te vermijden.

Het is belangrijk om het eerste uur na de behandeling de geïnjecteerde spier zo veel mogelijk te bewegen en te gebruiken, zodat de Botuline toxine zich zo snel mogelijk in de spier kan nestelen.

Zitten er risico’s aan deze behandeling?

Na de behandeling kan de huid wat rood kleuren, zwellen en een stijf of vol gevoel veroorzaken. Deze mogelijke bijwerkingen verdwijnen binnen enkele uren na de behandeling. Over het algemeen zijn er na het gebruik van Botox geen complicaties, nadelen of gevaren. Wél is het belangrijk dat de juiste dosering gebruikt wordt. Bij een behandeling aan het lachrimpels met Botox bestaat namelijk de mogelijkheid dat het ooglid en/of wenkbrauwen gaan hangen bij een onjuiste dosering of techniek.

Deze risico’s of complicaties komen over het algemeen weinig voor wanneer u zich laat behandelen door een ervaren arts.

Gratis consult bij ABC Clinic?

Iedere behandeling bij ABC Clinic start met een gratis consult. Tijdens dit consult luisteren onze artsen naar uw persoonlijke wensen en verwachtingen en analyseren ze de oorzaak van het probleem. Daarnaast leggen ze uit hoe de behandeling in zijn werk gaat. Tijdens dit consult kunt u alle vragen stellen die u op uw hart heeft. In overleg met de arts kunt u eventueel direct behandeld worden. Vrijblijvend een afspraak maken? Bel 076 – 542 31 54, vul het contactformulier in of plan uw afspraak online.

Afspraak inplannen
076 - 542 31 54 WhatsApp Boek online