Ma t/m Zo
08h00 - 22h00
Teruggebeld worden? Bel mij terug
Menu
ABC Clinic

Lachrimpels

Lachrimpels verwijder je met Botox!

Ouder worden is een heel normaal en natuurlijk verschijnsel, dit kun je vaak zien aan de toename of het ontstaan van rimpels zoals de lachrimpels (kraaienpootjes). De meeste lachrimpels verschijnen rond het 30e levensjaar en zijn vaak de eerste tekenen van het ouder worden. Zou je deze rimpels graag weg willen hebben of stoor je jezelf hieraan? Met een Botuline toxine (BotoxAzzalure en Bocouture) en fillers kunnen wij je heel goed helpen. De behandeling is eenvoudig, veilig en biedt een heel mooi resultaat. Hieronder vindt je de gradaties van de diepte van de lachrimpels. Alle gradaties zijn met een Botuline toxine te behandelen. In een enkel geval zal er bij de behandeling van je lachrimpels een filler na de Botuline toxine nodig zijn voor een glad en optimaal resultaat.Kraaienpootjes

Meer informatie

Het resultaat van de behandeling

Voor Lachrimpels voor
Na Lachrimpels na
Resultaat lachrimpels
VoorLachrimpels voor
NaLachrimpels na
Lachrimpels resultaat
VoorVoor lachrimpels
NaNa lachrimpels
Lachrimpels verminderen
VoorLachrimpel behandeling
NaResultaat lachrimpels
Lachrimpels verwijderen
VoorBehandeling lachrimpels
Nalachrimpels resultaat
Lachrimpels
VoorLachrimpels niet behandelt
NaLachrimpels wel behandelt
Verminderen lachrimpels
VoorLachrimpels behandelen
NaLachrimpels na behandeling

Direct na de behandeling kun je je bezigheden weer hervatten. De huid rond de ogen kan wel wat rood en gevoelig zijn. Dit ongemak is echter binnen enkele uren weer verdwenen. Het resultaat van de ingreep wordt, afhankelijk van het toegepaste middel, na twee tot zes dagen zichtbaar en houdt drie tot zes maanden aan. Naar wens kan de ingreep probleemloos herhaald worden.

Let op: Foto's geven een beeld van de werkelijkheid, maar resultaten kunnen per persoon verschillen. Elk gezicht en lichaam is uniek en vraagt om een persoonlijke benadering. Een consult met de behandelend arts is dus altijd noodzakelijk.

Gratis en vrijblijvend consultgesprek?

Een behandeling van de lachrimpels wordt altijd voorafgegaan door een kosteloos consult. De cosmetisch arts bespreekt je wensen en verwachtingen en legt uit hoe de ingreep in zijn werk gaat. Daarnaast is er natuurlijk alle ruimte om vragen te stellen. Bij de behandelingen met injectables is er de mogelijkheid om direct behandeld te worden aan de lachrimpels. Dit gebeurt in overleg met de cosmetisch arts.

Wil je meer weten over het verwijderen of behandelen van de lachrimpels? Bel dan naar 076 - 542 31 54 voor een vrijblijvende afspraak of vul het contactformulier in. Wij zijn maandag t/m zondag van 8.00 tot 22.00 uur telefonisch bereikbaar voor het maken van een afspraak. Het consult vindt plaats in onze kliniek in Breda.

Interesse in een gratis consult? Maak een afspraak!

Meer informatie

Het ontstaan van lachrimpels

Lachrimpels, ook wel kraaienpootjes genoemd, zijn de rimpeltjes aan de zijkant van het oog. Ze ontstaan door lachen of het samenknijpen van de ogen, de rimpels zijn het gevolg van een te actieve oogspier. Daarnaast kunnen ook roken en een teveel aan zon een oorzaak zijn. Gelukkig biedt een injectable behandeling een uitstekende oplossing als je iets wilt doen aan deze kraaienpootjes.

De behandeling

De behandeling van de lachrimpels duurt ongeveer 10 minuten. Eerst maken we een aantal foto’s; dit om na afloop goed te kunnen zien wat het resultaat van de behandeling is. Vervolgens injecteert de cosmetisch arts de vloeistof onder de huid. Dit gebeurt met een heel dunne naald en is zo goed als pijnloos. In overleg met de arts vindt de behandeling plaats met bijvoorbeeld BotoxBocouture of Azzalure.

 

Waarom kiezen voor ABC Clinic voor de behandeling van de lachrimpels?

Prijzen Botox en fillers

Behandeling   Prijs
Consult Botox, fillers en injectables   €0,-
Second opinion   €65,-
Lachrimpels beide ogen met BotoxAzzalure of Bocouture   €149,-
Lachrimpels met wenkbrauwlift vanaf €195,-
Lachrimpels met fronsrimpel vanaf  €298,-
Lachrimpels met voorhoofdsrimpels vanaf  €298,-
Lachrimpels met voorhoofdsrimpels en fronsrimpel vanaf €447,-

Een consult is altijd noodzakelijk om je zekerheid te kunnen geven over de prijs. Daarvoor moet de cosmetisch arts je dus gezien hebben. Een consult is gratis en vrijblijvend. Bel 076 - 542 31 54 of klik hier voor een consultafspraak.

Cosmetisch artsen

A. Ludlage

A. Ludlage

Injectables

Breda
M. Wichers

M. Wichers

Injectables

Breda
E. Soares

E. Soares

Injectables

Breda

Ervaringen lachrimpels

Botox en fillers door Marsha Wichers
‘Complimenten aan mevrouw Wichers! Een aanrader wat mij betreft’
Botox en fillers door Marsha Wichers, Hans
Botox putjes in de kin en lachrimpels
‘Dag lachrimpels en putjes in mijn kin!’
Botox putjes in de kin en lachrimpels, Anoniem Botox Putjes in de kin en lachrimpels
Lachrimpels
‘Lachen zonder zorgen!’
Lachrimpels, Lieke
Lachrimpels behandelen met Botox
‘Binnen no time 5 jaar jonger’
Lachrimpels behandelen met Botox, Sara
Online afspraak maken? Klik hier!