e0uo0c66vbcspuy85sctp9t6au306b

Missie, visie en kernwaarden ABC Clinic

Missie en visie

Missie

Onze missie is het vervullen van de wensen van iedereen die zijn of haar schoonheid wil verbeteren en behouden door bewezen esthetische behandelingen en producten, in een veilige, verantwoorde en vriendelijke omgeving. Mooi jezelf blijven is niet voor niets al sinds 2010 onze pay-off.

Daarnaast bieden wij behandelingen aan om medische problemen te verhelpen zoals Botuline toxine behandelingen tegen overmatig zweten (hyperhidrosis), tandenknarsen (bruxisme), acne-littekens en migraine of spanningshoofdpijn.

Dit doen wij door:

 • Te werken met A-Producten en technieken die zich bewezen hebben (o.a. Restylane, Sculptra, draadliften, Botox, Azzalure (Dysport) en Alluzience);
 • Een samenwerking aan te gaan met deskundige en gespecialiseerde cosmetisch artsen, plastisch chirurgen en huidtherapeuten die passie hebben voor hun vak en een rijke ervaring met onze producten, behandelingen en technieken;
 • Alléén te werken met plastisch chirurgen voor de chirurgische ingrepen zoals ooglidcorrecties, schaamlipcorrecties en tepelcorrecties én met een team van gespecialiseerde cosmetisch artsen voor de injectable-behandelingen met o.a. Botox en fillers;
 • Naar onze (potentiële) cliënten te luisteren, hun wensen te respecteren en hen uitgebreid voor te lichten, hoe we de beste resultaten voor hen kunnen bereiken;
 • Onze processen zodanig in te richten dat kwaliteit en veiligheid gewaarborgd kunnen worden;
 • Betrokkenheid van onze medewerkers terug te zien die plezier hebben in het werk, wat zichtbaar is voor onze cliënten en potentiële cliënten;
 • Een goede prijs/kwaliteit verhouding te bieden;
 • Het eventueel volgen van nieuwe technieken, waarmee wij aan de vraag van de markt kunnen voldoen.

Visie

In 2024 is ABC Clinic de nummer één privékliniek in midden en zuid Nederland op het gebied van injectables en ooglidcorrecties en behoort ABC Clinic tot de meest vooraanstaande privéklinieken in Nederland op het gebied van plastische chirurgie.

Tevens werkt ABC Clinic als bemiddelaar intensief samen met artsen, medisch specialisten en huidtherapeuten op het gebied van plastische chirurgie (Amphia ziekenhuis), liposuctie, lipofilling en huidverbetering.


Onze kernwaarden 

Kwaliteit
Wij bieden onze cliënten kwaliteit, door steeds verantwoording te nemen voor het continue verbeteren van onze processen en werkmethoden die de veiligheid en de beste resultaten in alles wat we doen kunnen waarborgen.

Optimaal advies
Wij bieden onze cliënten een optimaal advies doordat onze cosmetisch artsen en plastisch chirurgen intensief met elkaar samenwerken. Daarbij werken wij ook samen met verschillende huidtherapeuten.

Clientgerichtheid
Wij zorgen ervoor dat iedere cliënt zich binnen ABC Clinic thuis voelt. Dit doen we door goed naar hen te luisteren, persoonlijk te benaderen en hun wensen te respecteren.
In alles wat wij doen krijgen onze cliënten én potentiële cliënten de bevestiging dat zij met ABC Clinic de juiste keuze maken óf de juiste keuze gemaakt hebben voor hun cosmetische behandeling of chirurgische ingreep.

Samenwerking
Wij werken proactief samen als een team; zowel artsen als ondersteunende medewerkers. Wij weten wat het belang is van de verschillende schakels in het proces. Betrekken, informeren en helpen elkaar waar nodig om onze missie, visie en doelstellingen als een team te bereiken

Efficiëntie
Wij waarborgen de efficiëntie van processen en planning, respecteren de kostbare tijd van onze cliënten en houden ons, zoveel mogelijk, aan de agenda.

Communicatie
Wij hanteren een duidelijk communicatiebeleid zodat iedere werknemer en leverancier weet waar hij of zij aan toe is en het beleid voor iedereen duidelijk en helder is. Dit om zo effectief en efficiënt mogelijk te werken.

Clienttevredenheid
Het nastreven van een zo hoog mogelijke cliënttevredenheid is ons doel, waarbij we uitgaan van onderstaande dimensies die deze kwaliteit mede bepalen:

 1. Betrouwbaarheid
 2. Responsiviteit
 3. Competentie
 4. Toegankelijkheid
 5. Hoffelijkheid
 6. Geloofwaardigheid
 7. Empathie
 8. Uitstraling
076 - 542 31 54 WhatsApp Boek online