De kliniek

Missie en visie

Missie en visie van ABC Clinic

Missie en visie

Missie ABC Clinic

Onze missie is het vervullen van de wensen van iedereen die zijn of haar schoonheid wil verbeteren en behouden door bewezen esthetische behandelingen en producten, in een veilige, verantwoorde en vriendelijke omgeving. Mooi jezelf blijven is niet voor niets onze pay-off.

In alles wat wij doen moeten onze potentiële cliënten continue de bevestiging krijgen dat zij met ABC Clinic de juiste keuze maken voor hun cosmetische behandeling of plastisch chirurgische ingreep. Hetzelfde geldt voor onze bestaande cliënten: zij moeten continue de bevestiging krijgen dat ze de juiste keuze gemaakt hebben en niet overstappen naar een andere arts of kliniek.

Dit doen wij door:

  • Te werken met A-Producten en technieken die zich bewezen hebben (o.a. Restylane, Radiesse, Botox, Azzalure)
  • Een samenwerking aan te gaan met deskundige artsen, medisch specialisten (plastisch chirurgen en dermatologen) en huidtherapeuten die passie hebben voor hun vak en een rijke ervaring met onze producten en technieken;
  • Naar onze (potentiële) cliënten te luisteren, hun wensen te respecteren en hen uitgebreid voor te lichten, hoe we de beste resultaten voor hen kunnen bereiken;
  • Onze processen zodanig in te richten dat kwaliteit en veiligheid gewaarborgd kunnen worden;
  • Betrokkenheid van onze medewerkers terug te zien die plezier hebben in het werk, wat zichtbaar is voor onze cliënten en potentiële cliënten;
  • Een goede prijs/kwaliteit verhouding te bieden;
  • Het eventueel volgen van nieuwe technieken, waarmee wij aan de vraag van de markt kunnen voldoen.

Visie ABC Clinic

In 2019 behoort ABC Clinic Breda tot de top vijf van genoemde privéklinieken in Nederland en is ABC Clinic de nummer één privékliniek voor niet-verzekerde zorg in Midden- en West-Brabant op het gebied van cosmetische behandelingen en plastisch chirurgische ingrepen (injectables, plastische chirurgie en huidverbetering).

ABC Clinic beschikt in haar kliniek over vier behandelkamers en een zelfstandige behandelkamer. Voor ingrepen die niet in een zelfstandige behandelkamer uitgevoerd mogen worden is ABC Clinic een samenwerking aangegaan met haar artsen.


Waarden ABC Clinic

Kwaliteit

Wij bieden onze cliënten kwaliteit, door steeds verantwoording te nemen voor het continue verbeteren van onze processen en werkmethoden die de veiligheid en de beste resultaten in alles wat we doen kunnen waarborgen.

Cliëntgerichtheid

Wij zorgen ervoor dat iedere cliënt zich binnen ABC Clinic thuis voelt. Dit doen we door goed naar hen te luisteren en hun wensen te respecteren. Wij kennen en herkennen onze cliënten en maken dit zichtbaar.

Focus

Wij weten wat onze doelen en prioriteiten zijn, concentreren ons hierop, maken SMART-afspraken en komen deze na.

Samenwerking

Wij werken samen als een team. Wij weten wat het belang van de verschillende schakels in het cliëntenproces is, betrekken, informeren en helpen elkaar waar nodig om onze missie, ambitie en doelstellingen als één team te bereiken.

Efficiëntie

Wij waarborgen de efficiëntie van processen en planning, respecteren de kostbare tijd van onze cliënten en houden ons, zoveel mogelijk, aan de agenda.

Communicatie

Wij hanteren een duidelijk communicatiebeleid zodat iedere werknemer en leverancier (artsen, plastisch chirurgen en huidtherapeuten) weet waar hij of zij aan toe is en het beleid voor iedereen duidelijk en helder is. Dit om zo effectief en efficiënt mogelijk te werken. Pro-activiteit wordt hierbij gewaardeerd en zoveel mogelijk gestimuleerd.

Maak een afspraak