De kliniek

Plastische chirurgie Breda

Ervaren en gespecialiseerde plastisch chirurgen

ABC Clinic is een kliniek voor plastische chirurgie in Breda. Wij werken sinds 2010 met een team van plastisch chirurgen, (cosmetisch) artsen en huidtherapeuten die ieder hun specialisme hebben binnen de kliniek.

Wat is plastische chirurgie?

Het specialisme plastische chirurgie bestaat voornamelijk uit de reconstructieve chirurgie en de esthetische chirurgie. Reconstructieve chirurgie omvat het herstel van aangeboren of opgelopen verminkingen van het lichaam en cosmetische of esthetische chirurgie bestaat uit cosmetische operaties zonder medische noodzaak, zoals borstvergrotingen, facelifts, liposucties, buikwandcorrecties en ooglidcorrecties.

Plastische chirurgie en injectables zijn de laatste jaren steeds populairder geworden. Wij ontvangen in Breda veel aanvragen voor meer informatie of een vrijblijvend consult. Er zijn twee redenen waarom zowel mannen en vrouwen een ingreep ondergaan met cosmetische redenen. Enerzijds willen mensen een onzekerheid weg laten nemen, zoals wallen onder de ogen, te kleine borsten of een slappe buik. Anderzijds willen mensen mooi oud worden en dan zijn injectables of plastische chirurgie een mooie uitkomst, mits uitgevoerd door een bekwame arts of plastisch chirurg.

Werkwijze ABC Clinic Breda

ABC Clinic is een Bredase kliniek voor plastische chirurgie. Wij geloven als kliniek in specialisme, persoonlijke aandacht en een goede nazorg. Dat betekent dat we met artsen, plastisch chirurgen en huidtherapeuten werken die gespecialiseerd zijn in bijvoorbeeld liposucties, injectables (Botox en fillers), ooglidcorrecties, borstcorrecties, buikwandcorrecties en facelifts en dat de cliënt te allen tijde centraal staat.

Daarbij werken we enkel met de veiligste producten die er zijn en hanteren we een goede prijs-kwaliteitsverhouding. Ook geloven wij in een totaalaanpak. Doordat we cosmetisch artsen én plastisch chirurgen in huis hebben, weet u zeker dat u het beste advies krijgt. Duizenden mensen gingen u voor en zijn tevreden met het resultaat van hun plastisch of cosmetisch chirurgische ingreep.

Plastische chirurgie prijzen

ABC Clinic in Breda werkt niet samen met verzekeringsmaatschappijen. Een behandeling bij ons dient dus altijd zelf betaald te worden. Een overzicht met de kosten voor een ingreep vindt u op deze pagina.

Bij ABC Clinic heeft u de mogelijkheid om uw behandeling of ingreep te financieren. Hiervoor werken wij samen met cosmetic finance.

Interesse in plastische chirurgie?

Wilt u meer weten over de mogelijkheden van plastische chirurgie? Ons team van ervaren plastisch chirurgen informeert u graag over de juiste behandeling en aanpak. Voor een ingreep wordt u geholpen door één van onze ervaren en erkende plastisch chirurgen.

Online inplannen
Maak een afspraak