De kliniek
Informatie

Wat is plastische chirurgie

Het specialisme plastische chirurgie bestaat voornamelijk uit de reconstructieve chirurgie en de esthetische chirurgie. Reconstructieve chirurgie omvat het herstel van aangeboren of opgelopen verminkingen van het lichaam en cosmetische of esthetische chirurgie bestaat uit cosmetische operaties zonder medische noodzaak, zoals borstvergrotingen, liposucties, buikwandcorrecties en ooglidcorrecties.

Plastische chirurgie en injectables zijn de laatste jaren steeds populairder geworden. Veel mensen vragen informatie op over plastische chirurgie in Nederland en België. Er zijn twee redenen waarom zowel mannen en vrouwen plastische chirurgie ondergaan met cosmetische redenen. Enerzijds willen mensen een onzekerheid weg laten nemen, zoals wallen onder de ogen, te kleine borsten of een slappe buik. Anderzijds willen mensen mooi oud worden en dan is plastische chirurgie een mooie uitkomst (met name injectables).

Werkwijze ABC Clinic

Wij geloven als kliniek in specialisme en persoonlijke aandacht. Dat betekent dat we met artsen, plastisch chirurgen en huidtherapeuten werken die gespecialiseerd zijn in bijvoorbeeld liposucties, injectables (Botox en fillers), ooglidcorrecties en facelifts en dat de cliënt te allen tijde centraal staat. Daarbij werken we enkel met de veiligste producten die er zijn en hanteren we een goede prijs-kwaliteitsverhouding. Ook geloven wij in een totaalaanpak. Wij werken niet enkel met cosmetisch artsen of plastisch chirurgen. Doordat we beide specialismen in huis hebben weet je zeker dat je het beste advies krijgt. Duizenden mensen gingen je voor en zijn tevreden met het resultaat voor en na de plastisch chirurgische ingreep.

Prijzen

Kosten plastische chirurgie

ABC Clinic werkt niet samen met verzekeringsmaatschappijen. Daarom wordt een behandeling bij ons niet vergoed door de zorgverzekeraar. Een behandeling bij ons dient altijd zelf betaald te worden.

Overweeg je een plastisch chirurgische ingreep en ben je benieuwd naar de kosten voor de behandeling? Via deze link vind je een overzicht met de prijzen per ingreep. Een consult voor een plastisch chirurgische ingreep kost € 35,-.

Bij ABC Clinic heb je de mogelijkheid om je behandeling of ingreep in termijnen te betalen. Hiervoor werken wij samen met cosmetic finance.

Consult

Interesse in plastische chirurgie?

Wil je meer weten over de mogelijkheden van plastische chirurgie? Ons team van ervaren plastisch chirurgen informeert je graag over de juiste behandeling en aanpak. Voor een plastisch chirurgische ingreep word je geholpen door onze ervaren en erkende plastisch chirurgen. Onze cosmetisch artsen zijn gespecialiseerd in injectables. Heb je vragen of wil je een afspraak inplannen? Bel 076 – 542 31 54 of vul het contactformulier in voor een vrijblijvende afspraak.

Vrijblijvend consult