De kliniek

Plastische chirurgie Breda

Ervaren en gespecialiseerde plastisch chirurgen

ABC Clinic is een kliniek voor plastische chirurgie in Breda. Wij werken sinds 2010 met een team van plastisch chirurgen, (cosmetisch) artsen en huidtherapeuten die ieder hun specialisme hebben binnen de kliniek.

Wat is plastische chirurgie?

Het specialisme plastische chirurgie bestaat voornamelijk uit de reconstructieve chirurgie en de esthetische chirurgie. Reconstructieve chirurgie omvat het herstel van aangeboren of opgelopen verminkingen van het lichaam en cosmetische of esthetische chirurgie bestaat uit cosmetische operaties zonder medische noodzaak, zoals borstvergrotingen, facelifts, liposucties, buikwandcorrecties en ooglidcorrecties.

Plastische chirurgie en injectables zijn de laatste jaren steeds populairder geworden. Wij ontvangen in Breda veel aanvragen voor meer informatie of een vrijblijvend consult. Er zijn twee redenen waarom zowel mannen en vrouwen een ingreep ondergaan met cosmetische redenen. Enerzijds willen mensen een onzekerheid weg laten nemen, zoals wallen onder de ogen, te kleine borsten of een slappe buik. Anderzijds willen mensen mooi oud worden en dan zijn injectables of plastische chirurgie een mooie uitkomst, mits uitgevoerd door een bekwame arts of plastisch chirurg.

Werkwijze ABC Clinic Breda

ABC Clinic is een Bredase kliniek voor plastische chirurgie. Wij geloven als kliniek in specialisme, persoonlijke aandacht en een goede nazorg. Dat betekent dat we met artsen, plastisch chirurgen en huidtherapeuten werken die gespecialiseerd zijn in bijvoorbeeld liposucties, injectables (Botox en fillers), ooglidcorrecties, borstcorrecties, buikwandcorrecties en facelifts en dat de cliënt te allen tijde centraal staat. Daarbij werken we enkel met de veiligste producten die er zijn en hanteren we een goede prijs-kwaliteitsverhouding. Ook geloven wij in een totaalaanpak. Doordat we cosmetisch artsen én plastisch chirurgen in huis hebben, weet u zeker dat u het beste advies krijgt. Duizenden mensen gingen u voor en zijn tevreden met het resultaat van hun plastisch of cosmetisch chirurgische ingreep.

Plastische chirurgie prijzen

ABC Clinic in Breda werkt niet samen met verzekeringsmaatschappijen. Een behandeling bij ons dient dus altijd zelf betaald te worden. Een overzicht met de kosten voor een ingreep vindt u op deze pagina.

Bij ABC Clinic heeft u de mogelijkheid om uw behandeling of ingreep te financieren. Hiervoor werken wij samen met cosmetic finance.

Interesse in plastische chirurgie?

Wilt u meer weten over de mogelijkheden van plastische chirurgie? Ons team van ervaren plastisch chirurgen informeert u graag over de juiste behandeling en aanpak. Voor een ingreep wordt u geholpen door één van onze ervaren en erkende plastisch chirurgen.

Foto's van behandeling

Ooglidcorrectie Ine
Ooglidcorrectie - voor de ingreep
Voor
Wallen onder de ogen behandelen met een ooglidcorrectie
na
Resultaat ooglidcorrectie
Ooglidcorrectie - voor de ingreep
Voor
Wallen onder de ogen behandelen met een ooglidcorrectie
na
Borstlift
behandelingen - borstcorrectie - Hangborsten foto's voor
Voor
behandelingen - borstcorrectie - Borstlift foto's na
na
Borstlift voor- en na
behandelingen - borstcorrectie - Hangborsten foto's voor
Voor
behandelingen - borstcorrectie - Borstlift foto's na
na
Ooglidcorrectie - voor de ingreep
Wallen onder de ogen behandelen met een ooglidcorrectie
Ooglidcorrectie Ine

Resultaat ooglidcorrectie

behandelingen - borstcorrectie - Hangborsten foto's voor
behandelingen - borstcorrectie - Borstlift foto's na
Borstlift

Borstlift voor- en na

Onze cliënten vertellen

Hier vertellen onze cliënten over de behandelingen, ervaringen met onze kliniek en de ervaringen met onze medisch specialisten.

Veelgestelde vragen

Wordt plastische chirurgie vergoed door de zorgverzekeraar?

Wij werken niet samen met verzekeringsmaatschappijen voor verzekerde zorg. Een plastisch chirurgische ingreep bij ABC Clinic wordt dus nooit vergoed. In sommige gevallen bestaat de mogelijkheid dat een plastisch chirurgische ingreep vergoed wordt door de zorgverzekering, vaak zijn dit uitzonderlijke gevallen. Veel ingrepen worden niet vergoed omdat de ingreep wordt uitgevoerd om esthetische redenen.

Wat kost een consult?

De kosten van een consult voor plastische chirurgie zijn €35,-. Mocht je een second opinion willen bij een van onze chirurgen, dan betaal je hier €65,- voor.

Moet ik stoppen met roken als ik een plastische ingreep wil?

Wij raden altijd aan om voor een behandeling te stoppen met roken. Roken heeft namelijk een negatieve invloed op de herstelduur van de behandeling. Het beste is om twee weken voor de ingreep te stoppen. Nog beter is het om helemaal te stoppen met roken.

Blijven er zichtbare littekens achter na een borstcorrectie?

Bij een borstlift blijven altijd littekens achter. De plastisch chirurg zal nauwkeurig de plaatsen bepalen waar gesneden zal worden, om de littekens zo klein en onopvallend mogelijk te maken. Waar de littekens zichtbaar zijn is afhankelijk van de omvang van de operatie.

Blijven er zichtbare littekens achter na een buikwandcorrectie?

Er zullen altijd littekens na een buikwandcorrectie achterblijven. Bij de buikwandcorrectie zal het litteken in de bikinilijn vallen. Het litteken zal dus niet zichtbaar zijn voor anderen. De plastische chirurg tracht altijd het litteken tijdens de operatie zo klein mogelijk te houden. Het litteken zal na de behandeling eerst goed zichtbaar zijn, maar na een jaar zal het litteken steeds minder opvallen.

Hier vindt u de meest gestelde vragen. Heeft u het antwoord op uw vraag nog niet kunnen vinden? Neem dan contact met ons op door te bellen naar 076 – 542 31 54 of stuur ons een mailtje.

Vrijblijvend consult