Ma t/m Zo
08h00 - 22h00
Teruggebeld worden? Bel mij terug
Tevredenheid (450+reviews) 8,8
Menu
ABC Clinic

Plastische chirurgie en injectables

Prijslijst plastische chirurgie en injectables Meer informatie?
Ik wil iets aan mijn Gezicht laten doen
Ik wil iets aan mijn Lichaam laten doen
Ik wil iets aan mijn Huid laten doen
Ik wil iets aan mijn Haar laten doen
Gezicht
Ooglidcorrectie

Ooglidcorrectie

Wist je dat een ooglidcorrectie een van de meest dankbare ingrepen is in de cosmetische chirurgie?

Hals-facelift (MACS-lift)

Hals-facelift (MACS-lift)

Dankzij innovatieve technieken is een facelift een veel minder ingrijpende operatie geworden.

Injectables

Injectables

Met injectables krijg je weer een natuurlijke en frisse uitstraling.

Wenkbrauwlift

Wenkbrauwlift

Drukken je wenkbrauwen te zwaar op je ogen? Een wenkbrauwlift zorgt voor een open blik.

Lichaam
Borstvergroting

Borstvergroting

Voor veel vrouwen is een borstvergroting een lang gekoesterde wens. Lees meer over de mogelijkheden.

Borstlift

Borstlift

Hebben je borsten hun mooie contouren verloren? Een borstlift zorgt voor een heel mooi en natuurlijk herstel.

Buikwandcorrectie

Buikwandcorrectie

Veel afgevallen en last van een slappe buik? Een buikwandcorrectie is de oplossing!

Mommy makeover

Mommy makeover

Voelt jij je niet meer thuis in je lichaam na een zwangerschap? Lees meer over onze mommy makeover.

Huid
Haar

ABC Clinic is een kliniek voor plastische chirurgie en injectables in Breda. Wij werken met een team van plastisch chirurgen, cosmetisch artsen en huidtherapeuten die ieder hun specialisme hebben binnen de kliniek in Breda. 

Wat is plastische chirurgie?

Het specialisme plastische chirurgie bestaat voornamelijk uit de cosmetische of esthetische chirurgie en de reconstructieve chirurgie. Reconstructieve chirurgie omvat het herstel van aangeboren of opgelopen verminkingen van het lichaam en cosmetische of esthetische chirurgie bestaat uit cosmetische operaties zonder medische noodzaak, zoals borstvergrotingen, liposucties, buikwandcorrecties, mommy makeovers, ooglidcorrecties en injectables (Botox en fillers).

Plastische chirurgie en injectables zijn de laatste jaren steeds populairder geworden. Veel mensen vragen informatie aan over plastische chirurgie in Nederland en België. Er zijn twee cosmetische redenen waarom mannen en vrouwen plastische chirurgie ondergaan. Enerzijds willen mensen een onzekerheid weg laten nemen, zoals wallen onder de ogen, rimpels in het gezicht, te kleine borsten of een slappe buik. Anderzijds willen mensen op een mooie natuurlijke wijze oud worden en dan zijn injectables of plastische chirurgie een zeer mooie uitkomst.

Werkwijze ABC Clinic

Wij geloven als kliniek in specialisme en persoonlijke aandacht. Dat betekent dat we met artsen, plastisch chirurgen en huidtherapeuten werken die gespecialiseerd zijn in bijvoorbeeld liposucties, injectables, ooglidcorrecties en facelifts en dat de cliënt te allen tijde centraal staat. Daarbij werken we enkel met de veiligste producten die er zijn en hanteren we een goede prijs-kwaliteitverhouding. Daarnaast geloven wij als privékliniek in een totaalaanpak. Wij werken niet enkel met cosmetisch artsen of plastisch chirurgen. Doordat we met zowel cosmetisch artsen, plastisch chirurgen als huidtherapeuten werken weet je zeker dat je het beste advies krijgt. Duizenden mensen gingen je voor en zijn tevreden met het resultaat voor en na de plastische chirurgische ingreep of injectable-behandeling.

Kosten plastische chirurgie

Vergoeding plastische chirurgie of injectables
Plastische chirurgie wordt tegenwoordig bijna niet meer vergoed door de zorgverzekeraar. Enkel een borstverkleining of buikwandcorrectie komt in sommige gevallen nog in aanmerking voor een vergoeding. Bij ABC Clinic richten wij ons dan ook enkel op plastische chirurgie die niet vergoed wordt. Hier vallen injectables ook onder. Een behandeling bij ons dient dus altijd zelf betaald te worden. Wij hebben dan ook geen contracten met de zorgverzekeringsmaatschappijen.

Goede prijs-kwaliteit

Overweeg je een plastisch chirurgische ingreep en ben je benieuwd naar de kosten voor de behandeling? Via deze link vind je een overzicht met de prijzen per ingreep. Een consult voor een plastisch chirurgische ingreep bij de plastisch chirurg kost € 35,-. Consulten voor injectables zijn gratis.

Betaling in termijnen
Bij ABC Clinic heb je de mogelijkheid om je behandeling of ingreep in termijnen te betalen. Hiervoor werken wij samen met cosmetic finance.

Interesse in plastische chirurgie?

Wil je meer weten over de mogelijkheden van plastische chirurgie of injectables? Ons team van ervaren plastisch chirurgen, cosmetisch artsen en huidtherapeuten informeert je graag over de juiste behandeling en aanpak. Voor een plastisch chirurgische ingreep word je geholpen door onze ervaren plastisch chirurgen. Onze cosmetische artsen zijn gespecialiseerd in injectables. Heb je vragen of wil je een afspraak inplannen? Bel naar 076 - 542 31 54 voor een vrijblijvende afspraak of vul het contactformulier in.

Online afspraak maken? Klik hier!