Plastische chirurgie

ABC Clinic is een kliniek voor plastische chirurgie in Breda. Wij werken sinds 2010 met een team van plastisch chirurgen, (cosmetisch) artsen en huidtherapeuten die ieder hun specialisme hebben binnen de kliniek.

Wat is plastische chirurgie?

Het specialisme plastische chirurgie bestaat voornamelijk uit de reconstructieve chirurgie en de esthetische chirurgie. Reconstructieve chirurgie omvat het herstel van aangeboren of opgelopen verminkingen van het lichaam en cosmetische of esthetische chirurgie bestaat uit cosmetische operaties zonder medische noodzaak, zoals borstvergrotingen, faceliften, liposucties, buikwandcorrecties en ooglidcorrecties.

Plastische chirurgie en injectables zijn de laatste jaren steeds populairder geworden. Wij ontvangen in onze kliniek in Breda veel aanvragen voor meer informatie of een vrijblijvend consult. Er zijn simpelweg twee redenen waarom mannen en vrouwen een cosmetische ingreep willen ondergaan. Enerzijds willen mensen een onzekerheid weg laten nemen, zoals wallen onder de ogen, te kleine borsten of een slappe buik. Anderzijds willen mensen mooi oud worden en dan zijn injectables of plastische chirurgie een mooie uitkomst, mits uitgevoerd door een bekwame arts of plastisch chirurg. Het creëren van natuurlijke resultaten vinden wij belangrijk.

Werkwijze ABC Clinic

Wij geloven als kliniek in specialisme, persoonlijke aandacht en het leveren van goede nazorg. Dat betekent dat we met artsen, plastisch chirurgen en huidtherapeuten werken die gespecialiseerd zijn in bijvoorbeeld liposucties, injectables (Botox en fillers), ooglidcorrecties, borstcorrecties, buikwandcorrecties en facelifts en dat de cliënt te allen tijde centraal staat.

Daarbij werken we enkel met de veiligste producten die er zijn en hanteren we een goede prijs-kwaliteitsverhouding. Ook geloven wij in een totaalaanpak. Doordat we cosmetisch artsen én plastisch chirurgen in huis hebben, weet u zeker dat u het beste advies krijgt. Duizenden mensen gingen u voor en zijn tevreden met het resultaat van hun plastisch of cosmetisch chirurgische ingreep.

Op het gebied van plastische chirurgie zijn wij in de kliniek dagelijks bezig met ooglidcorrecties. Voor de overige vormen van plastische chirurgie werken wij samen met de plastisch chirurgen van het Amphia ziekenhuis in Breda. Op het gebied van liposuctie en lipofilling werken we samen met drie gespecialiseerde artsen en medisch specialisten

Plastische chirurgie prijzen

ABC Clinic werkt niet samen met verzekeringsmaatschappijen. Een behandeling bij ons dient dus altijd zelf betaald te worden. Een overzicht met de kosten voor een ingreep vindt u op deze pagina.

Bij ABC Clinic heeft u de mogelijkheid om uw behandeling of ingreep in termijnen te betalen. Hiervoor werken wij samen met cosmetic finance.

Plastische chirurgie voor en na foto’s

Hieronder vindt u enkele voor- en na foto’s van cliënten die bij ABC Clinic behandeld zijn.

Let op dat de resultaten per persoon kunnen verschillen, iedere oogopslag is uniek. Daarom is het consultgesprek met de plastisch chirurg ook zo belangrijk.

Bovenooglidcorrectie voor
Voor
Bovenooglidcorrectie na
Na
Wallen onder de ogen verwijderen - ooglidcorrectie
Voor
Wallen onder de ogen verwijderen - resultaat ooglidcorrectie
Na
behandelingen - borstcorrectie - Borstvergroting voor
Voor
behandelingen - borstcorrectie - Borstvergroting na
Na
behandelingen - plastische chirurgie - Lipofilling Breda voor
Voor
behandelingen - plastische chirurgie - Lipofilling Breda na
Na
Liposuctie buik voor
Voor
Liposuctie buik na
Na
Buikwandcorrectie voor
Voor
Buikwandcorrectie na
Na

Consult met een plastisch chirurg?

Wilt u meer weten over de mogelijkheden van plastische chirurgie? Ons team van ervaren plastisch chirurgen informeert u graag over de juiste behandeling en aanpak. Voor een ingreep wordt u geholpen door één van onze ervaren en erkende plastisch chirurgen.

Een afspraak inplannen?

Relevante blogs

Lees al onze blogs
Maak een afspraak
De kliniek