e0uo0c66vbcspuy85sctp9t6au306b

Plastische chirurgie

ABC Clinic is een kliniek voor plastische chirurgie in Breda. Wij werken sinds 2010 met een team van plastisch chirurgen, (cosmetisch) artsen en huidtherapeuten die ieder hun specialisme hebben binnen de kliniek.

Wat is plastische chirurgie?

Het specialisme plastische chirurgie bestaat voornamelijk uit de reconstructieve chirurgie en de esthetische chirurgie. Reconstructieve chirurgie omvat het herstel van aangeboren of opgelopen verminkingen van het lichaam en cosmetische of esthetische chirurgie bestaat uit cosmetische operaties zonder medische noodzaak, zoals borstvergrotingen, faceliften, liposucties, buikwandcorrecties en ooglidcorrecties.

Plastische chirurgie en injectables zijn de laatste jaren steeds populairder geworden. Wij ontvangen in onze kliniek in Breda veel aanvragen voor meer informatie of een vrijblijvend consult. Er zijn simpelweg twee redenen waarom mannen en vrouwen een cosmetische ingreep willen ondergaan. Enerzijds willen mensen een onzekerheid weg laten nemen, zoals wallen onder de ogen, te kleine borsten of een slappe buik. Anderzijds willen mensen mooi oud worden en dan zijn injectables of plastische chirurgie een mooie uitkomst, mits uitgevoerd door een bekwame arts of plastisch chirurg. Het creëren van natuurlijke resultaten vinden wij belangrijk.

Werkwijze ABC Clinic in Breda

Wij geloven als kliniek in specialisme, persoonlijke aandacht en het leveren van goede nazorg. Dat betekent dat we met artsen, plastisch chirurgen en huidtherapeuten werken die gespecialiseerd zijn in bijvoorbeeld liposucties, injectables (Botox en fillers), ooglidcorrecties, borstcorrecties, buikwandcorrecties en facelifts en dat de cliënt te allen tijde centraal staat.

Daarbij werken we enkel met de veiligste producten die er zijn en hanteren we een goede prijs-kwaliteitsverhouding. Ook geloven wij in een totaalaanpak. Doordat we cosmetisch artsen én plastisch chirurgen in huis hebben, weet u zeker dat u het beste advies krijgt. Duizenden mensen gingen u voor en zijn tevreden met het resultaat van hun plastisch of cosmetisch chirurgische ingreep.

Op het gebied van plastische chirurgie zijn wij in de kliniek dagelijks bezig met ooglidcorrecties. Voor de overige vormen werken wij samen met de plastisch chirurgen van het Amphia ziekenhuis in Breda. Op het gebied van liposuctie en lipofilling werken we samen met twee gespecialiseerde artsen en medisch specialisten

Plastische chirurgie prijzen

ABC Clinic werkt niet samen met verzekeringsmaatschappijen. Een behandeling bij ons dient dus altijd zelf betaald te worden. Een overzicht met de kosten voor een ingreep vindt u op deze pagina. Bij ABC Clinic heeft u de mogelijkheid om uw behandeling of ingreep in termijnen te betalen. Hiervoor werken wij samen met cosmetic finance.

Plastische chirurgie voor en na foto’s

Hieronder vindt u enkele voor- en na foto’s van cliënten die bij ABC Clinic behandeld zijn.

Let op dat de resultaten per persoon kunnen verschillen, iedere oogopslag is uniek. Daarom is het consultgesprek met de plastisch chirurg ook zo belangrijk.

Bovenooglidcorrectie voor
Voor
Bovenooglidcorrectie na
Na
Wallen onder de ogen verwijderen - ooglidcorrectie
Voor
Wallen onder de ogen verwijderen - resultaat ooglidcorrectie
Na
behandelingen - borstcorrectie - Borstvergroting voor
Voor
behandelingen - borstcorrectie - Borstvergroting na
Na
behandelingen - plastische chirurgie - Lipofilling Breda voor
Voor
behandelingen - plastische chirurgie - Lipofilling Breda na
Na
Liposuctie buik voor
Voor
Liposuctie buik na
Na
Buikwandcorrectie voor
Voor
Buikwandcorrectie na
Na

Consult met een plastisch chirurg?

Wilt u meer weten over de mogelijkheden? Ons team van ervaren plastisch chirurgen informeert u graag over de juiste behandeling en aanpak. Voor een ingreep wordt u geholpen door één van onze ervaren en erkende plastisch chirurgen.

Maak een afspraak

Veelgestelde vragen

Moet ik stoppen met roken als ik een plastische ingreep wil?

Wij raden altijd aan om voor een behandeling te stoppen met roken. Roken heeft namelijk een negatieve invloed op de herstelduur van de behandeling. Het beste is om twee weken voor de ingreep te stoppen. Nog beter is het om helemaal te stoppen met roken.

Wordt plastische chirurgie vergoed door de zorgverzekeraar?

Wij werken niet samen met verzekeringsmaatschappijen voor verzekerde zorg. Een plastisch chirurgische ingreep bij ABC Clinic wordt dus nooit vergoed. In sommige gevallen bestaat de mogelijkheid dat een plastisch chirurgische ingreep vergoed wordt door de zorgverzekering, vaak zijn dit uitzonderlijke gevallen. Veel ingrepen worden niet vergoed omdat de ingreep wordt uitgevoerd om esthetische redenen.

Wat is de beste kliniek voor ooglidcorrecties?

Kies altijd voor een kliniek met ervaren en gecertificeerde plastisch chirurgen wanneer je een ooglidcorrectie overweegt. Zorg er ook voor dat je het consultgesprek hebt met de behandelend plastisch chirurg (géén consulente) en vraag naar zijn of haar ervaringen. Recensies zijn veelal ook te lezen op internet. Daarnaast is het belangrijk om te controleren hoe de nazorg eruit ziet. Tenslotte zijn kortingen verboden, kies dus niet voor klinieken die met kortingen werken in een bepaalde periode. Maak hier ook melding van bij de Reclame Code Commissie of de beroepsvereniging waar de arts of plastisch chirurg lid van is. Dit is namelijk sinds 2018 verboden in Nederland.

Wie voert de ooglidcorrectie uit bij ABC Clinic?

Ooglidcorrecties of ooglifts worden bij ABC Clinic Breda altijd uitgevoerd door gespecialiseerde plastisch chirurgen. Al onze plastisch chirurgen zijn lid van de Nederlandse of Belgische Vereniging voor Plastische Chirurgie (NVPC of RBSPS) en hebben veel ervaring in de ooglidchirurgie. Door het specialisme van onze kliniek is de opgebouwde ervaring op het gebied van ooglidcorrecties en wenkbrauwliften enorm groot. Vandaar dat wij durven te stellen tot de beste klinieken te behoren voor ooglidcorrecties in Nederland en België.

Waarom een plastisch chirurg?

Een ooglidcorrectie lijkt een eenvoudige ingreep, maar is dit allerminst. Het is niet altijd een kwestie van een reepje huid wegsnijden. Er zijn diverse chirurgische technieken om het resultaat zo natuurlijk mogelijk te krijgen. Denk daarbij aan het verwijderen van een reepje huid, maar ook aan het verwijderen of verplaatsen van vet. Ook kan het noodzakelijk zijn om de spier deels te verwijderen of te fixeren. Tenslotte komt het regelmatig dat een wenkbrauwlift aanbevolen wordt in combinatie met een bovenooglidcorrectie. Veel basisartsen of cosmetisch artsen kunnen dit niet, omdat ze de opleiding nu eenmaal niet gehad hebben en de ervaring missen om dit structureel goed uit te kunnen voeren. Ieder mens is anders en ook de anatomie van ieder mens is nooit helemaal gelijk. Daarom is het zo belangrijk dat u behandeld wordt door een ervaren plastisch chirurg die de juiste opleiding heeft genoten. Bij ABC Clinic in Breda is dit het geval!

Waarom zou u voor ABC Clinic Breda kiezen voor een ooglidcorrectie?

Wij hebben een aantal redenen, vinden wij, om voor ons te kiezen wanneer u een ooglidcorrectie wenst:

  • Consult en behandeling door gespecialiseerde en ervaren plastisch chirurgen;
  • Persoonlijke aandacht;
  • Goede nazorg;
  • Zéér tevreden cliënten;
  • Samenwerking met het Amphia-ziekenhuis in Breda;
  • Wij zijn na een ingreep 24/7 bereikbaar;
  • Gratis & discreet parkeren voor de kliniek.

Wat zijn de risico’s van de mommy makeover?

De risico’s van de mommy makeover zijn hetzelfde als die van de ingrepen die afzonderlijk worden gedaan. De mommy makeover is een algemene term die verschillende ingrepen denkt. Hieronder kunnen vallen: de borstlift, borstvergroting, buikwandcorrectie en liposuctie. De risico’s van elk van deze ingrepen zijn hierop van toepassing.

Wat voor soort ingrepen zijn er bij een borstverkleining voor mannen?

Er zijn twee soorten ingrepen bij een borstverkleining voor mannen. Allereerst is er een cosmetische ingreep. Hierbij wordt het teveel aan vet in de borst(en)verwijderd. Je kan hiervoor in aanmerking komen als je alleen het vet in je borst(en) wilt laten verwijderen. Deze ingreep wordt onder plaatselijke verdoving bij ABC Clinic uitgevoerd. Nadien is er eventueel een plastische ingreep. Hierbij wordt niet alleen het teveel vet uit de borst(en) weggehaald, maar ook het klierweefsel wordt hier weggehaald. Deze operatie wordt in het Amphia ziekenhuis uitgevoerd en de operatie zal onder algehele verdoving zijn.

076 - 542 31 54 WhatsApp Boek online