De kliniek

Plastische chirurgie Breda

ABC Clinic is een kliniek voor plastische chirurgie in Breda. Wij werken sinds 2010 met een team van plastisch chirurgen, (cosmetisch) artsen en huidtherapeuten die ieder hun specialisme hebben binnen de kliniek in Breda.

Informatie

Wat is plastische chirurgie

Het specialisme plastische chirurgie bestaat voornamelijk uit de reconstructieve chirurgie en de esthetische chirurgie. Reconstructieve chirurgie omvat het herstel van aangeboren of opgelopen verminkingen van het lichaam en cosmetische of esthetische chirurgie bestaat uit cosmetische operaties zonder medische noodzaak, zoals borstvergrotingen, facelifts, liposucties, buikwandcorrecties en ooglidcorrecties.

Plastische chirurgie en injectables zijn de laatste jaren steeds populairder geworden. Veel mensen vragen informatie aan. Er zijn twee redenen waarom zowel mannen en vrouwen plastische chirurgie ondergaan met cosmetische redenen. Enerzijds willen mensen een onzekerheid weg laten nemen, zoals wallen onder de ogen, te kleine borsten of een slappe buik. Anderzijds willen mensen mooi oud worden en dan zijn injectables of plastische chirurgie een mooie uitkomst, mits uitgevoerd door een bekwame arts of plastisch chirurg.

Werkwijze ABC Clinic: specialisme!

Wij geloven als kliniek in specialisme, persoonlijke aandacht en een goede nazorg. Dat betekent dat we met artsen, plastisch chirurgen en huidtherapeuten werken die gespecialiseerd zijn in bijvoorbeeld liposucties, injectables (Botox en fillers), ooglidcorrecties en facelifts en dat de cliënt te allen tijde centraal staat. Daarbij werken we enkel met de veiligste producten die er zijn en hanteren we een goede prijs-kwaliteitsverhouding. Ook geloven wij in een totaalaanpak. Wij werken bewust niet alleen met (cosmetisch) artsen of plastisch chirurgen. Doordat we beide specialismen in huis hebben, weet u zeker dat u het beste advies krijgt. Duizenden mensen gingen u voor en zijn tevreden met het resultaat van hun plastisch chirurgische ingreep.

Prijzen

Kosten plastische chirurgie

ABC Clinic werkt niet samen met verzekeringsmaatschappijen. Daarom wordt een behandeling bij ons niet vergoed door de zorgverzekeraar. Een behandeling bij ons dient altijd zelf betaald te worden. Overweegt u een ingreep en bent u benieuwd naar de kosten voor de behandeling? Via deze link vindt u een overzicht met de prijzen per ingreep. Een consult voor een plastisch chirurgische ingreep kost € 35,-.

Bij ABC Clinic heeft u de mogelijkheid om uw behandeling of ingreep in termijnen te betalen. Hiervoor werken wij samen met cosmetic finance.

Consult

Interesse in plastische chirurgie?

Wilt u meer weten over de mogelijkheden van plastische chirurgie? Ons team van ervaren plastisch chirurgen informeert u graag over de juiste behandeling en aanpak. Voor een ingreep wordt u geholpen door onze ervaren en erkende plastisch chirurgen. Onze (cosmetisch) artsen zijn gespecialiseerd in injectables. Heeft u vragen of wilt u een afspraak inplannen? Bel 076 – 542 31 54 of vul het contactformulier in voor een vrijblijvende afspraak. Ook kunt u online een afspraak inplannen!

Onze cliënten vertellen

Hier vertellen onze cliënten over de behandelingen, ervaringen met onze kliniek en de ervaringen met onze medisch specialisten.

Veelgestelde vragen

Wordt plastische chirurgie vergoed door de zorgverzekeraar?

Wij werken niet samen met verzekeringsmaatschappijen voor verzekerde zorg. Een plastisch chirurgische ingreep bij ABC Clinic wordt dus nooit vergoed. In sommige gevallen bestaat de mogelijkheid dat een plastisch chirurgische ingreep vergoed wordt door de zorgverzekering, vaak zijn dit uitzonderlijke gevallen. Veel ingrepen worden niet vergoed omdat de ingreep wordt uitgevoerd om esthetische redenen.

Wat kost een consult?

De kosten van een consult voor plastische chirurgie zijn €35,-. Mocht je een second opinion willen bij een van onze chirurgen, dan betaal je hier €65,- voor.

Hier vindt u de meest gestelde vragen. Heeft u het antwoord op uw vraag nog niet kunnen vinden? Neem dan contact met ons op door te bellen naar 076 – 542 31 54 of vul neem contact met ons op in.

Vrijblijvend consult