e0uo0c66vbcspuy85sctp9t6au306b

Plastische Chirurgie Breda

ABC Clinic is een kliniek voor plastische chirurgie in Breda. Wij werken sinds 2010 met een team van plastisch chirurgen, (cosmetisch) artsen en huidtherapeuten die ieder hun specialisme hebben binnen de kliniek.

Plastische chirurgie in Breda

Het specialisme plastische chirurgie bestaat voornamelijk uit de reconstructieve chirurgie en de esthetische chirurgie. Reconstructieve chirurgie omvat het herstel van aangeboren of opgelopen verminkingen van het lichaam en de cosmetische of esthetische chirurgie bestaat uit cosmetische operaties zonder medische noodzaak, zoals borstvergrotingen, faceliften, liposucties, buikwandcorrecties en ooglidcorrecties.

Plastische chirurgie en injectables zijn de laatste jaren steeds populairder geworden in Nederland. Wij ontvangen in onze kliniek in Breda veel aanvragen voor meer informatie over de verschillende procedures en veel mannen en vrouwen voor een vrijblijvend consult. En niet alleen uit Breda en omstreken, maar uit heel Nederland.

Onzekerheid wegnemen en mooi oud worden

Er zijn simpelweg twee redenen waarom mannen en vrouwen een cosmetische ingreep willen ondergaan. Enerzijds willen mensen een onzekerheid weg laten nemen, zoals wallen onder de ogen, te kleine borsten of een slappe buik. Anderzijds willen mensen mooi oud worden en dan zijn injectables of plastische chirurgie een mooie uitkomst, mits uitgevoerd door een bekwaam cosmetisch arts of plastisch chirurg natuurlijk. Het creëren van natuurlijke resultaten vinden wij belangrijk.

Werkwijze ABC Clinic in Breda

Wij geloven als kliniek in specialisme, persoonlijke aandacht en het leveren van goede nazorg. Dat betekent dat wij met cosmetisch artsen, plastisch chirurgen en huidtherapeuten werken die gespecialiseerd zijn in bijvoorbeeld Botox, fillers, skinboosters, borstcorrecties, oorcorrecties, oorlelcorrecties of schaamlipcorrecties en dat de cliënt te allen tijde centraal staat.

Daarbij werken we enkel met de veiligste producten die er zijn en hanteren we een goede prijs-kwaliteitsverhouding. Ook geloven wij in een totaalaanpak. Doordat we cosmetisch artsen én plastisch chirurgen in huis hebben, weet u zeker dat u het beste advies krijgt. Duizenden mensen gingen u voor en zijn tevreden met het resultaat van hun plastisch of cosmetisch chirurgische ingreep.

Op het gebied van plastische chirurgie zijn wij in de kliniek dagelijks bezig met ooglidcorrecties, oorcorrecties, oorlelcorrecties en schaamlipcorrecties. Voor de overige vormen werken wij samen met de plastisch chirurgen van het Amphia ziekenhuis in Breda. Op het gebied van liposuctie en lipofilling werken we samen met twee gespecialiseerde artsen en medisch specialisten

Plastische chirurgie Breda prijzen

Hieronder vindt u een overzicht met de kosten van onze behandelingen. Bij ABC Clinic heeft u de mogelijkheid om uw behandeling of ingreep in termijnen te betalen. Hiervoor werken wij samen met cosmetic finance.

GezichtPrijs
Full faceliftvanaf€5950,-*
MACS-lift vanaf€4500,-*
Neuscorrectievanaf€5500,-*
Voorhoofdsliftvanaf€3950,-*
Oorlelcorrectie€995,-
Oorlel gescheurd of uitgerekt1 zijde€500,-
Oorlel gescheurd of uitgerekt2 zijdes€850,-
Flapoorcorrectie1 zijde€1100,-
Flapoorcorrectie 2 zijdes€1800,-
* Het consult is bepalend voor een juiste prijsopgave
LichaamPrijs
Armlift€5250,-
Bilvergroting met eigen vetvanaf€5000,-
Bilvergroting met implantatenvanaf€6000,-
Borstvergroting met eigen veteerste ingreep€5100,-
evt. tweede ingreep€4700,-
Buikwandcorrectie grootvanaf€6400,-
Buikwandcorrectie groot met liposuctievanaf€6900,-
Dijbeenlift€6500,-
Lipofillingvanaf€5000,-
Mommy makeovervanaf€6000,-
Schaamlipcorrectievanaf€1850,-
Littekencorrectieklein€600,-
middel€900,-
groot, vanaf€1500,-
zeer groot€3000,-
BorstenPrijs
Borstvergroting met ronde implantaten€4500,-
Borstvergroting met anatomische implantaten€5100,-
Borstvergroting met eigen veteerste ingreep€5100,-
evt. tweede ingreep€4700,-
Borstlift€5500,-
Borstlift met ronde implantaten€6500,-
Borstlift met anatomische implantaten€7100,-
Correctie ingetrokken tepels / tepelcorrectie€1500,-
Gynaecomastievanaf€3500,-
Gynaecomastie met liposuctie€3900,-
OoglidcorrectiePrijs
Bovenooglidcorrectie€995,-
Onderooglidcorrectie €1695,-
Boven- en onderooglidcorrectie€2595,-
Bovenooglidcorrectie met interne wenkbrauwlift €1650,-
Bovenooglidcorrectie met chirurgische wenkbrauwlift volgens Fogli-techniek€2650,-
Wenkbrauwlift (chirurgisch volgens Fogli-techniek)€1850,-
Ooglidcorrecties worden bij ons uitgevoerd door plastisch chirurgen. Prijzen zijn voor beide ogen en zijn inclusief de nacontroles.
Consult
Gratis
Schaamlipcorrectievanaf €1850,-

 

Plastische chirurgie voor en na foto’s

Hieronder vindt u enkele voor- en na foto’s van cliënten die bij ABC Clinic of het Amphia ziekenhuis in Breda zijn behandeld.

Let op dat de resultaten per persoon kunnen verschillen, iedere oogopslag is uniek. Daarom is het consultgesprek met de plastisch chirurg ook zo belangrijk. Tijdens het consult kunnen meer foto’s getoond worden van resultaten.

Bovenooglidcorrectie voor
Voor
Bovenooglidcorrectie na
Na
Wallen onder de ogen verwijderen - ooglidcorrectie
Voor
Wallen onder de ogen verwijderen - resultaat ooglidcorrectie
Na
behandelingen - borstcorrectie - Borstvergroting voor
Voor
behandelingen - borstcorrectie - Borstvergroting na
Na
behandelingen - plastische chirurgie - Lipofilling Breda voor
Voor
behandelingen - plastische chirurgie - Lipofilling Breda na
Na
Liposuctie buik voor
Voor
Liposuctie buik na
Na
Buikwandcorrectie voor
Voor
Buikwandcorrectie na
Na

Consult met een plastisch chirurg?

Wilt u meer weten over de mogelijkheden? Ons team van ervaren plastisch chirurgen informeert u graag over de juiste behandeling en aanpak. Voor een ingreep wordt u geholpen door één van onze ervaren en erkende plastisch chirurgen.

Maak een afspraak

Veelgestelde vragen plastische chirurgie

Moet ik stoppen met roken of vapen als ik een plastische ingreep wil?

Wij raden altijd aan om voor een behandeling te stoppen met roken of vapen. Roken/vapen heeft namelijk een negatieve invloed op de herstelduur van de behandeling. Het beste is om twee weken voor de ingreep te stoppen. Nog beter is het om helemaal te stoppen.

Wordt plastische chirurgie vergoed door de zorgverzekeraar?

Wij werken niet samen met verzekeringsmaatschappijen voor verzekerde zorg. Een plastisch chirurgische ingreep bij ABC Clinic wordt dus nooit vergoed. In sommige gevallen bestaat de mogelijkheid dat een plastisch chirurgische ingreep vergoed wordt door de zorgverzekering, vaak zijn dit uitzonderlijke gevallen. Veel ingrepen worden niet vergoed omdat de ingreep wordt uitgevoerd om esthetische redenen. Enkel bij bepaalde borstverkleiningen, buikwandcorrecties en transgenderoperaties zijn vergoedingen mogelijk.

Wat is de beste kliniek voor ooglidcorrecties?

Wij behoren tot de beste en meest ervaren klinieken voor ooglidcorrecties in Nederland en België. Kies altijd voor een kliniek met ervaren plastisch chirurgen wanneer je een ooglidcorrectie overweegt.

Wat zijn de risico’s van de mommy makeover?

De risico’s van de mommy makeover zijn hetzelfde als die van de ingrepen die afzonderlijk worden gedaan. De mommy makeover is een algemene term die verschillende ingrepen denkt. Hieronder kunnen vallen: de borstlift, borstvergroting, buikwandcorrectie en liposuctie. De risico’s van elk van deze ingrepen zijn hierop van toepassing.

Wat voor soort ingrepen zijn er bij een borstverkleining voor mannen?

Er zijn twee soorten ingrepen bij een borstverkleining voor mannen. Allereerst is er een cosmetische ingreep. Hierbij wordt het teveel aan vet in de borst(en)verwijderd. Je kan hiervoor in aanmerking komen als je alleen het vet in je borst(en) wilt laten verwijderen. Soms is er ook sprake van klierweefsel bij de mannenborst. Dan wordt niet alleen het teveel aan vet uit de borst(en) weggehaald, maar ook het klierweefsel. Deze operatie wordt in het Amphia ziekenhuis uitgevoerd en de operatie zal onder algehele verdoving zijn.

Relevante blogs

Lees al onze blogs
076 - 542 31 54 WhatsApp Boek online