Totaal
9.0
1008 reviews

Wallen onder de ogen

‘Slecht geslapen?’, ‘Ben je moe?’ of ‘Waarom kijk je zo boos?’ Niet leuk om te horen. Wallen onder de ogen kunnen de oorzaak zijn en zorgen voor een vermoeide blik of bozig uiterlijk.

Weg met die vervelende wallen onder uw ogen

Wallen onder uw ogen kunnen verschillende oorzaken hebben. Het kan met uw leefstijl te maken hebben, maar wallen zijn in veel gevallen gewoon erfelijk bepaald. Daarbij is het heel normaal dat er wallen onder de ogen ontstaan naarmate we ouder worden. U krijgt dan te maken met:

  • Vetpockets of overtollig huid onder de ogen;
  • Volumeverlies of tekort aan volume onder de ogen;
  • Donkere kringen onder de ogen.

Klachten bij wallen onder de ogen

De grootste klacht die we horen is dat mensen balen van het vermoeide gezicht of verdrietige uitstraling die ze zien wanneer ze in de spiegel kijken. Ze willen hun frisse blik terug. Ook andere mensen kunnen soms opmerkingen maken over de wallen onder de ogen en dat is niet leuk. Afhankelijk van de oorzaak van uw wallen zijn er verschillende behandelingen die een oplossing voor uw probleem kunnen bieden.

Twijfelt u of een behandeling met fillers voldoende resultaat geeft of dat een ooglidcorrectie een betere oplossing biedt? Bekijk dan ook eens onze wallentest.

Oplossingen tegen wallen onder de ogen

Wallen kunt u verminderen door:

  • goed te slapen;
  • gezond te eten;
  • stressreductie;
  • veel water te drinken;
  • te stoppen met roken;
  • weinig tot geen alcohol te drinken.

Wanneer wallen ontstaan door erfelijke factoren of simpelweg door huidveroudering kunt u helemaal niets tegen de wallen doen. Dan is een onderooglidcorrectie of filler-behandeling de enige oplossing. Onze cosmetisch artsen en plastisch chirurgen kijken graag samen met u naar een oplossing.

De behandeling van wallen onder de ogen

Voor iedere oorzaak is een andere behandeling de juiste oplossing.

Vetpockets of overtollig huid onder de ogen

Wanneer u last heeft van vetpockets of overtollige huid onder de ogen kan een onderooglidcorrectie een mooi en natuurlijk resultaat geven. Voorafgaand aan de behandeling tekent de plastisch chirurg het teveel aan huid onder de ogen af. Na foto’s en een plaatselijke verdoving start de behandeling waarbij onze ervaren plastisch chirurgen het teveel aan huid, vocht en/of vet verwijderen bij de onderste oogleden.

Deze behandeling neemt ongeveer 70 tot 90 minuten in beslag. De plastisch chirurg plaatst de incisie bij de wimperrand waardoor het littekentje aan de binnenzijde van de ogen zit en dus niet zichtbaar is. Nadat de sneetjes gehecht zijn, kunt u de kliniek al snel verlaten. Na een week gaan de hechtingen eruit. Ongeveer drie maanden na de behandeling is het definitieve resultaat zichtbaar.

Volumeverlies of tekort aan volume onder de ogen

Volumeverlies onder de ogen of een tekort aan volume onder de ogen kan ervoor zorgen dat u in plaats van een bolling onder de ogen, een gootje onder de ogen heeft. Deze wallen noemen we een traangoot. Wanneer u last heeft van volumeverlies of een tekort aan volume onder de ogen kunt u een traangoot verzachten of verwijderen met fillers.

In overleg kan de cosmetisch arts direct na het consult overgaan tot het behandelen van uw wallen met fillers. De behandeling van wallen of een traangoot met fillers onder de ogen is eenvoudig en veilig, mits uitgevoerd door een ervaren arts natuurlijk. We beginnen met het maken van een aantal foto’s om het resultaat van de behandeling vast te leggen. De cosmetisch arts injecteert de vloeistof voorzichtig onder de ogen in. Dit gebeurt met hele fijne naald, een verdovingsmiddel is dus niet nodig.

De behandeling duurt maximaal 30 minuten. Na afloop van de behandeling kunt u direct uw bezigheden weer hervatten. Na de behandeling kán een gevoelige huid voorkomen. Dit ongemak houdt niet lang aan en verdwijnt in de loop van de dag. Het effect is direct zichtbaar. U ziet er voor de komende 9 tot 12 maanden weer fris en uitgerust uit. Na deze periode kan de behandeling herhaald worden.

Donkere kringen onder de ogen

Donkere kringen onder de ogen kunnen met een onderooglidcorrectie behandeld worden als de donkere kring veroorzaakt wordt door huidoverschot met een donker pigment. Wanneer donkere kringen ontstaan door een dunne huid met weinig onderhuids vetweefsel (de onderliggende spier geeft de donkere kleur) is een behandeling niet mogelijk en is camouflage de enige oplossing. Fillers bieden een oplossing als de donkere kringen of schaduw onder de ogen ontstaan door verlies van volume. Door de traangootjes op te vullen met Restylane verdwijnt de schaduw onder de ogen.

Prijzen om wallen onder de ogen te verwijderen

We krijgen vaak de vraag: “Wat kost het om wallen onder de ogen te verwijderen?” De exacte prijs voor het verwijderen van wallen onder uw ogen is afhankelijk van de situatie van uw gelaat en de behandeling die het beste past bij de oorzaak van uw wallen.

BehandelingPrijs
Consult injectablesGratis
Consult ooglidcorrectieGratis
Wallen verwijderen met fillersRestylane 0,5 ml€325,-
Restylane 1,0 ml€450,-
Onderooglidcorrectie€1695,-

Wallen verwijderen voor en na

Ooglidcorrectie tegen wallen
Het eerste resultaat van een onderooglidcorrectie bij wallen is na ongeveer een week zichtbaar. Na 3 maanden zijn uw ogen volledig hersteld en is het definitieve resultaat van de ingreep bereikt. Een onderooglidcorrectie zorgt voor een mooi en natuurlijk resultaat waarbij de littekens niet zichtbaar zijn.

Wallen door volumeverlies onder de ogen
Het resultaat van de behandeling tegen wallen of een traangoot is direct zichtbaar. U ziet er voor de komende 9 tot 12 maanden weer fris en uitgerust uit. Na deze periode kan de behandeling weer veilig herhaald worden.

Onderooglidcorrectie voor
Ooglidcorrectie Voor
Onderooglidcorrectie na - ooglidcorrectie
Na
Rimpels onder de ogen man voor
Fillers voor
Rimpels onder de ogen man na
Na
behandelingen - ooglidcorrectie - Onderooglidcorrectie man Breda voor
Ooglidcorrectie voor
behandelingen- ooglidcorrectie - Onderooglidcorrectie man Breda na
Na
Voor Magnus - 28 jaar - Traangoot-wallen verwijderen
Fillers voor
Na Magnus - 28 jaar - Traangoot-wallen verwijderen
Na
Loyaliteitskorting fillers (Restylane)

Bij ABC Clinic werken we uitsluitend met A-producten en A-merken, word je door zeer ervaren en gespecialiseerde cosmetisch artsen (KNMG) behandeld en hanteren we een goede prijs-kwaliteitsverhouding. Zo bieden we onze Botox, Skinboosters, Sculptra en Profhilo behandelingen altijd tegen een vaste scherpe prijs aan. Voor de fillers met Restylane profiteer je van loyaliteitskortingen die oplopen tot 10%.

Loyaliteitsprogramma fillersKorting
Tweede behandeling met fillers5%
Vanaf uw derde behandeling met fillers10%

Gratis en vrijblijvend consult

Tijdens een gratis consult bespreekt de arts of plastisch chirurg uw wensen en verwachtingen en adviseren zij u graag. Ook heeft u tijdens dit consultgesprek alle tijd om vragen te stellen over de juiste behandeling tegen uw wallen onder de ogen. Een consult is altijd kosteloos en vrijblijvend. Bel 076 – 542 31 54 of plan direct online een consultafspraak in.

Online inplannen
Gratis consult