e0uo0c66vbcspuy85sctp9t6au306b

Traangootfiller

Heeft u last van rimpels of volumeverlies onder de ogen? Dit kan zorgen voor een vermoeide uitstraling, zelfs wanneer u goed heeft geslapen. Deze traangoot ontstaat door volumeverlies. Traangoot fillers zijn dan een mooie oplossing.

Traangootfiller: de 0plossing voor een vermoeide blik

Een veelvoorkomend teken van veroudering manifesteert zich vaak onder onze ogen: de traangoot. Deze subtiele groef die zich vormt tussen het onderste ooglid en de wang, kan zorgen voor een vermoeide uitstraling, zelfs wanneer we uitgerust zijn. Gelukkig kan een traangootfiller oplossing bieden.

Hoe ontstaat het?

Een traangoot kan ​​door verschillende factoren ontstaan, waaronder verlies van huidelasticiteit, vetverlies en botverlies in het gezichtsgebied rond de ogen. Naarmate we ouder worden, vermindert het volume in deze regio, waardoor de huid gaat hangen en de traangoot meer uitgesproken wordt. Bovendien kan genetica, levensstijl en blootstelling aan de zon het proces versnellen.

Wat kun je eraan doen?

Gelukkig hoeven we niet machteloos toe te kijken terwijl de traangoot ons een vermoeide of verouderde uitstraling geeft. Een traangootfiller biedt een snelle en effectieve oplossing. Door gebruik te maken van veilige fillers, kan een ervaren cosmetisch arts (KNMG) de traangoot opvullen, waardoor de groef verzacht wordt en een jeugdiger, meer uitgeruste uitstraling wordt hersteld.

Het opvullen van de traangoot

De traangoot kan door een gespecialiseerde arts veilig behandeld worden. Er worden eerst foto’s gemaakt zodat het resultaat goed vastgelegd kan worden. De arts zal de filler onder de ogen injecteren met een hele dunne naald. Omdat er verdoving in de filler zit, zult u niks merken van de behandeling en is een verdoving niet noodzakelijk. Een behandeling met fillers duurt vaak een half uur. Na de behandeling kunt u gewoon weer verder gaan met uw werkzaamheden.

Lees meer over de behandeling

Traangootfiller behandeling voor en na

Een traangootfiller zorgt voor een mooi en natuurlijk resultaat. U ziet er weer fris uit en de rimpels onder uw ogen zijn verdwenen. Het resultaat van deze behandeling houdt tot twaalf maanden aan. Daarna kunt u de behandeling weer veilig herhalen.. Verschillende cliënten die u voor zijn gegaan met deze behandeling hebben voor- en na foto’s van de traangoot behandeling beschikbaar gesteld zodat u een goed beeld krijgt van de behandeling en het resultaat.

Traangoot opvullen met fillers
Voor
Traangoot opvullen met fillers - resultaat
Na
Voor Magnus - 28 jaar - Traangoot-wallen verwijderen
Voor
Na Magnus - 28 jaar - Traangoot-wallen verwijderen
Na
Rimpels onder de ogen en voorhoofd voor
Voor
Rimpels onder de ogen en voorhoofd na
Na
Fillers onder de ogen vrouw voor
Voor
Fillers onder de ogen vrouw na
Na
Wallen vrouw voor
Voor
Wallen vrouw na
Na

Traangootfiller prijzen

De kosten van traangoot fillers verschillen per persoon. De prijzen zijn afhankelijk van uw wensen en verwachtingen en de hoeveelheid filler die noodzakelijk is om het gewenste resultaat te bereiken. Een consultgesprek is dus noodzakelijk om de kosten vast te stellen.

BehandelingPrijs
ConsultGratis
Behandeling traangootvanaf€325,-
Meer prijzen
Loyaliteitskorting fillers (Restylane)

Bij ABC Clinic werken we uitsluitend met A-producten en A-merken, word je door zeer ervaren en gespecialiseerde cosmetisch artsen (KNMG) behandeld en hanteren we een goede prijs-kwaliteitsverhouding. Zo bieden we onze Botox, Skinboosters, Sculptra en Profhilo behandelingen altijd tegen een vaste scherpe prijs aan. Voor de fillers met Restylane en Aliaxin profiteer je van loyaliteitskortingen die oplopen tot 10%. Vaste cliënten worden dus beloond bij ABC Clinic.

Loyaliteitsprogramma fillersKorting
Tweede behandeling met fillers5%
Vanaf uw derde behandeling met fillers10%

Pakketprijzen

Wist je trouwens dat we voor de injectables mooie pakketprijzen hanteren? Vraag er ook naar tijdens het consult wat je hebt met jouw cosmetisch arts (KNMG).

Ervaringen Traangoot fillers

Van de cliënten die u voor zijn gegaan hebben al verschillende cliënten hun ervaring met de behandeling gedeeld. Voor traangoot filler ervaringen kunt u op deze pagina kijken of verder kijken op kliniekervaringen.nl of op de website van Zorgkaart Nederland.

Kliniekervaringen ABC Clinic, traangootfiller

Zorgkaart Nederland ABC Clinic, traangootfiller

Bekijk meer filler ervaringen

Nazorg en risico’s van een traangootfiller

De nazorg na een behandeling

Na een filler-behandeling is het belangrijk om de huid rust te geven. Probeer contact met de behandelde plekken zoveel mogelijk te voorkomen, dus probeer ook wrijven te vermijden. Door het behandelde gebied te vermijden kan de filler op zijn plek blijven en is het resultaat het mooiste.

Daarnaast raden we aan de eerste zes uur na de behandeling géén make-up te dragen om het risico op infectie te verkleinen. Dit raden wij aan omdat er door het gebruik van de naald kleine gaatjes in de huid ontstaan.

De eerste twee weken na de behandeling worden overige gezichtsbehandelingen afgeraden. Het is belangrijk de huid even tot rust te laten komen. Ook doet u er verstandig aan de zon zoveel mogelijk te vermijden in de eerste twee weken na de behandeling om hyperpigmentatie te voorkomen. Mocht het noodzakelijk zijn de zon in te gaan, dan raden we een zonnebrandcrème met minimaal factor 30 aan om de huid te beschermen.

Risico’s bij het opvullen de traangoot

Complicaties kunnen zich altijd voordoen na een filler-behandeling. Wanneer u zich door een goede en ervaren arts laat behandelen wordt het risico op complicaties tot het minimum beperkt. De meest voorkomende complicaties die zich voor kunnen doen zijn een milde tot matige branderigheid of pijn na de behandeling of eventuele blauwe plekken na de traangoot filler behandeling. Deze bijwerkingen trekken binnen enkele dagen na de behandeling weg.

Complicaties komen bijna niet voor na een filler-behandeling.

Gratis consult met de cosmetisch arts?

Heeft u na het lezen van deze pagina nog vragen of wilt u graag een consultgesprek inplannen met een van de behandelend artsen? U kunt uw afspraak online inplannen of door te bellen naar 076 – 542 31 54. Tijdens dit consultgesprek beantwoordt de behandelend arts al uw vragen en legt hij u meer uit over de behandeling.

Afspraak inplannen

Veelgestelde vragen

Kunnen wallen behandeld worden met fillers?

In sommige gevallen kunnen wallen met fillers behandeld worden. Tijdens een gratis consult wordt dit bekeken door de cosmetisch arts.

Hoe lang houdt de werking van fillers aan?

De fillers die wij gebruiken blijven bij de meeste cliënten een jaar of langer zichtbaar. Lipfillers blijven vaak wat korter zitten omdat je de lippen veel gebruikt. De duur van het resultaat kan per persoon verschillen, afhankelijk van iemands leeftijd, huidtype, spieractiviteit en leefstijl. Sculptra blijft ongeveer twee jaar zichtbaar. Daarna kunnen behandelingen gewoon herhaald worden.

Met welke producten werken jullie bij ABC Clinic voor de fillers?

Voor de fillers werken wij enkel met de beste en veiligste producten die wereldwijd verkrijgbaar zijn. Dit zijn niet-permanente fillers, zoals Restylane. Deze hebben in Amerika een FDA-goedkeuring gekregen. Je weet dus zeker dat je met veilige vulmiddelen behandeld wordt.

Werken jullie met permanente fillers?

Nee, wij werken enkel met de veilige tijdelijke fillers. Dit zijn o.a. Restylane, Aliaxin, Profhilo, Radiesse en Sculptra.

Welke verschillende soorten fillers zijn er?

Er zijn vier soorten fillers. Hieronder kan je meer lezen over de vier soorten fillers.

 • Permanente fillers
  Deze kunnen niet door het lichaam worden afgebroken. In Nederland zijn permanente fillers voor cosmetische doeleinden verboden, omdat ze te veel risico’s met zich meebrengen.
 • Niet-permanente fillers met hyaluronzuur
  Dit zijn fillers met hyaluronzuur. Deze fillers worden door het lichaam afgebroken en zijn dus ook maar voor een bepaalde periode zichtbaar. Wanneer de filler is uitgewerkt, kan je de behandeling probleemloos herhalen. Wij gebruiken de hyaluronzuur fillers zoals Restylane en Aliaxin.
 • Collageen-aanmakende fillers
  Deze fillers zorgen voor volume in bijvoorbeeld je gezicht en stimuleren de aanmaak van eigen collageen. Door de verhoogde collageen-aanmaak blijft de filler langer zitten; gemiddeld blijft de filler twaalf tot 24 maanden zichtbaar. Voorbeelden zijn Radiesse en Sculptra.
 • Fillers van lichaamseigen materiaal.
  Deze fillers worden ook wel ‘Plaatjes Rijk Plasma (PRP)’ genoemd. De behandeling is een PRP Facelift, het wordt ook wel de ‘vampire facelift’ genoemd. Je kunt met deze filler meer eigen collageen aanmaken. Je huid krijgt hierdoor zijn stevigheid weer terug. En dit zorgt er weer voor dat je huid jonger lijkt. Wij maken geen gebruik van deze techniek, omdat onze artsen de voorkeur geven aan de tijdelijke of collageenstimulerende fillers.
076 - 542 31 54 WhatsApp Boek online