Filler ervaringen

Wij begrijpen dat het voor u belangrijk is om ervaringen te lezen van cliënten die u voor zijn gegaan. Op deze pagina vindt u een aantal voor- en na foto’s en ervaringen van andere cliënten.

Ervaringen met filler behandelingen

Veel cliënten die u voor zijn gegaan hebben hun ervaring met onze kliniek gedeeld. Een aantal ervaringen zijn gedeeld via onze website, maar meer ervaringen zijn te vinden via kliniekervaringen.nl en Zorgkaart Nederland.

Voor en na foto’s van een filler behandeling

Om u een goed beeld te geven van het resultaat dat onze artsen met een filler behandeling kunnen bereiken, vindt u hier enkele voor- en na foto’s van cliënten die u voor zijn gegaan. Deze cliënten hebben hun foto’s ter beschikking gesteld voor onze website

Teruggetrokken-kin-voor-Janka
Kaaklijn en kin voor
Teruggetrokken kin na Janka
Kaaklijn en kin na
Neuslippen plooi - nasolabiale plooi voor
Neus-lippenplooi voor
Neuslippen plooi - nasolabiale plooi voor en na
Neus-lippenplooi na
Carin Hangende mondhoeken voor de behandeling - Elizia Soares
Hangende mondhoeken voor
Resultaat Carin Hangende Mondhoeken - Elizia Soares
Hangende mondhoeken na
Bekijk meer foto's

Zijn fillers pijnlijk?

Een filler behandeling wordt over het algemeen door onze cliënten ervaren als niet pijnlijk. Mocht u bang zijn voor pijn tijdens de behandeling, dan kunnen we u altijd lokaal verdoven met een emla crème. Omdat er verdoving in de injecties zit is het eigenlijk niet nodig om een verdovende crème te gebruiken voor uw behandeling.

Ervaringen over het herstel na een filler behandeling

Een filler behandeling heeft een kort herstel. De meeste cliënten krijgen enkel last van wat zwelling. In sommige gevallen kunnen er ook wat blauwe plekken ontstaan. Deze trekken vanzelf weg en kunt u verbergen met camouflage.

Waarom kiezen voor ABC Clinic?

Wij werken enkel met ervaren artsen die al jarenlang ervaring hebben met filler behandelingen. Drs. Ludlage is internationaal trainer op het gebied van Botox en fillers. Hij heeft drs. Soares enkele jaren geleden aangedragen als opkomend talent. Op advies van drs. Ludlage hebben wij drs. Soares dan ook vol vertrouwen toegevoegd aan ons team. Ook drs. Merel Eefting heeft al meer dan 10 jaar ervaring met het gebruik van fillers.

Een consult met een fillerspecialist

Een consult is noodzakelijk voor een behandeling met fillers. Tijdens dit gesprek bekijkt onze arts uw gezicht en luistert naar uw wensen en verwachtingen. Onze artsen geven u uitleg over de behandeling en het resultaat en u krijgt alle tijd om al uw vragen te stellen. U kunt uw consult online inplannen of via 076 – 542 31 54.

Online inplannen
Maak een afspraak
De kliniek