Ma t/m Zo
08h00 - 22h00
Teruggebeld worden? Bel mij terug
Tevredenheid (450+reviews) 8,8
Menu
ABC Clinic

Neuscorrectie

Een neuscorrectie voor een mooie neus

Een neus die bij u past!
Onze neus is heel bepalend voor ons uiterlijk. Niet zo gek dus dat veel mensen iets aan hun neus laten doen. Een neuscorrectie is een van de moeilijkste ingrepen in de plastische chirurgie en wordt niet door elke plastisch chirurg uitgevoerd. De meeste cliënten bij ABC Clinic die iets aan hun neus laten doen hebben een bobbel of deuk op de neus, een scheefstand van de neus, of de vorm of grootte van de neus is niet in verhouding met de rest van het gezicht. Een neuscorrectie is dan een goede oplossing!

Meer informatie

Resultaat van de neuscorrectie

Na afloop van de neuscorrectie kunt u last krijgen van zwellingen en blauwe plekken. Dit ongemak houdt maximaal twee weken aan. Als de spalk na een week verwijderd wordt, zal het eerste effect van de neuscorrectie al zichtbaar zijn. Wel moet u er rekening mee houden dat uw neus enkele maanden nodig heeft om zich volledig te herstellen. Pas dan zal de nieuwe vorm definitief bereikt zijn.

Let op: Resultaten kunnen per persoon verschillen. Elk gezicht is uniek en vraagt om een persoonlijke benadering. Een consult met de behandelend plastisch chirurg is dus altijd noodzakelijk. Tijdens het consult kan de plastisch chirurg u voor- en nafoto's tonen van vergelijkbare situaties en kan hij laten zien wat het resultaat zal worden van de neuscorrectie.

Consult neuscorrectie?

Omdat een goede analyse van uw neus heel belangrijk is, starten we een neuscorrectie altijd met een vrijblijvend consult. De plastisch chirurg staat stil bij uw wensen en verwachtingen, legt uit wat de mogelijkheden zijn van een neuscorrectie en beantwoordt uw vragen.

Wilt u meer weten over het uitvoeren van een neuscorrectie? Bel dan naar 076 - 542 31 54 voor een vrijblijvende afspraak of vul het contactformulier in. Wij zijn maandag t/m zondag van 8.00 tot 22.00 uur telefonisch bereikbaar voor het maken van een afspraak.

Interesse in een vrijblijvend consult? Maak een vrijblijvende afspraak!

Meer informatie

De mogelijkheden van een neuscorrectie

Erfelijke factoren maar ook (sport)ongelukken kunnen van invloed zijn op de vorm en stand van uw neus. Bent u niet tevreden? Een neuscorrectie biedt in veel gevallen een oplossing. Zo kunnen we de vorm en grootte van uw neus heel mooi aanpassen. Maar ook een bochel, een scheefstand en de vorm van de neustip kunnen heel goed gecorrigeerd worden. Wel is het belangrijk dat het uiteindelijke resultaat goed bij uw gezicht past. Onze ervaren plastisch chirurgen adviseren u graag.

3D animatie neuscorrectie

Neuscorrectie 3D animatie

De behandeling

De neuscorrectie vindt plaats onder algehele narcose. De ingreep wordt meestal uitgevoerd via de neusgaten om littekentjes aan de buitenkant van de neus te voorkomen. Alleen bij een neusversmalling en een correctie van het tussenschot is dit niet mogelijk. De plastisch chirurg zal de sneetjes dan echter zo maken dat zij naderhand nauwelijks zichtbaar meer zijn. Nadat de aanpassingen uitgevoerd zijn, brengt de plastisch chirurg (afhankelijk van de ingreep) een spalk over uw neus aan. Deze mag na een week weer verwijderd worden.

Waar word ik geopereerd?

De neuscorrectie wordt door de Nederlandse plastisch chirurgen uitgevoerd in het Amphia Ziekenhuis in Breda. Onze Belgische plastisch chirurgen opereren in de o2 kliniek in Antwerpen en in het AZ Delta ziekenhuis in Roeselare. U profiteert zo van de luxe, discrete en ongedwongen sfeer van een privékliniek (met gratis parkeren en verse koffie) en de veilige omgeving van een ziekenhuis.

Waarom zou u voor ABC Clinic kiezen voor een neuscorrectie?

Kosten neuscorrectie

    Prijs
Neuscorrectie               vanaf  €4700,-
Neuspuntcorrectie
( = enkel de neuspunt die gecorrigeerd wordt)
 vanaf €2000,-

Een consult is te allen tijde noodzakelijk om u zekerheid te kunnen geven over de prijs en het resultaat van de neuscorrectie. Daarvoor moet de plastisch chirurg u dus gezien hebben. Het consult is geheel vrijblijvend en kost €35,-. 

Wij zijn maandag t/m zondag van 8.00 tot 22.00 uur telefonisch bereikbaar voor het maken van een afspraak. Bel 076 - 542 31 54 of klik hier voor een consultafspraak.

Liposuctie in termijnen betalen
Uw neuscorrectie betalen in termijnen?

Wij werken voor termijnbetalingen of financieringen samen met Cosmetic Finance

Plastisch chirurgen

G. Fabre

G. Fabre

Medisch eerstverantwoordelijke, Ooglidcorrectie, Plastische chirurgie

Breda
M. Vandevoort

M. Vandevoort

Ooglidcorrectie, Plastische chirurgie

Breda
M. Doornaert

M. Doornaert

Liposuctie en lipofilling , Ooglidcorrectie, Plastische chirurgie

Breda
W. Kolkman

W. Kolkman

Plastische chirurgie

Breda

Ervaringen neuscorrectie

Sarena Neuscorrectie
‘Eindelijk een mooie neus!’
Sarena Neuscorrectie, Chirurgische neuscorrectie
Anouk  neuscorrectie
‘Ik ben ontzettend tevreden over de manier waarop ik ben behandeld! ’
Anouk neuscorrectie, Neuscorrectie ABC Clinic
Sebas neuscorrectie
‘Ik raad de kliniek zeker aan!’
Sebas neuscorrectie, Neuscorrectie bij ABC Clinic
Candice neuscorrectie
‘Ik ben heel blij met het eindresultaat!’
Candice neuscorrectie, Neuscorrectie bij ABC Clinic