e0uo0c66vbcspuy85sctp9t6au306b
photo-frame Marjolijn van Abeelen - Plastisch chirurg ABC Clinic
De informatie op deze pagina is medisch getoetst door:
Marjolijn van Abeelen

Schaamlipcorrectie kosten

De kosten van een schaamlipcorrectie zijn geheel afhankelijk van de behandeling die voor jou geschikt is. Op deze pagina lees je hier meer over.

Schaamlipcorrectie kosten

De prijs van een schaamlipcorrectie of schaamlipverkleining wordt vastgesteld tijdens een gratis en vrijblijvend consult met de behandelend (vrouwelijk) plastisch chirurg. Tijdens dit consult wordt er een persoonlijk behandelplan opgesteld, waarna je een offerte ontvangt van de behandeling. Een overzicht van de schaamlipcorrectie kosten vind je in onderstaand overzicht.

BehandelingPrijs
ConsultGratis
Schaamlipcorrectie
Lokale verdovingvanaf€1850,-
Algehele verdovingvanaf€2200,-
Alles over schaamlipcorrecties

Wordt een schaamlipcorrectie vergoed?

Schaamlipcorrectie kosten worden maar in enkele gevallen vergoed door de verzekering. Dit is het geval wanneer je last hebt van ernstige misvorming door bijvoorbeeld verminking, ziekte of een ongeval. Klachten zoals remmingen in het seksuele leven of fietsen vallen niet onder verminking. Je kunt contact opnemen met jouw verzekeraar voor meer informatie over de vergoeding vanuit de basisverzekering.

Soms kan de correctie vergoed worden vanuit de aanvullende verzekering. Hiervoor is vaak wel de meest uitgebreide en duurste verzekering noodzakelijk. Dit kun je controleren in de voorwaarden van de aanvullende verzekering.

schaamlipcorrectie kosten

Meer over vergoedingen

FAQ’s schaamlipcorrectie

 

Meer FAQ video's

Schaamlipcorrectie reviews

De meerderheid van onze cliënten komt naar onze kliniek via eerder behandelde cliënten. Wij begrijpen ook dat jij schaamlipcorrectie ervaringen van anderen wilt lezen of horen alvorens je besluit tot een ingreep. Je bent vast benieuwd hoe het herstel van een ingreep eruit ziet, of je zwellingen krijgt en of er een litteken zichtbaar is na een schaamlipcorrectie. Lees de verschillende ervaringen op onafhankelijke reviewsites zoals Kliniekervaringen, Google reviews en Zorgkaart Nederland.

schaamlipcorrectie kosten

 

 

 

Zorgkaart Nederland ABC Clinic, schaamlipcorrectie kosten

Een gratis consult met de (vrouwelijke) plastisch chirurg?

Wil je meer informatie over deze ingreep? Plan dan een gratis en vrijblijvend consult met één van onze (vrouwelijke) plastisch chirurgen. Tijdens het consult staat de plastisch chirurg stil bij jouw wensen en verwachtingen en wordt er een persoonlijk behandelplan opgesteld. Ook heb je alle tijd om al jouw vragen te stellen. Je kunt eenvoudig online een consult inplannen of je kunt bellen naar 076 – 542 31 54. Een mailtje sturen via ons contactformulier is ook mogelijk.

Gratis consult?

Veelgestelde vragen

Wat kost een schaamlipcorrectie?

Een schaamlipcorrectie kost €1850,-

Wie voert de schaamlipcorrectie, labiacorrectie of labiaplastie uit binnen ABC Clinic?

Bij ABC Clinic worden schaamlipcorrecties altijd uitgevoerd door ervaren plastisch chirurgen. Veel vrouwen hebben een voorkeur voor een vrouwelijke plastisch chirurg. Dit is geen probleem, daar wij twee vrouwelijke plastisch chirurgen hebben die deze ingreep uitvoeren.

076 - 542 31 54 WhatsApp Gratis consult