e0uo0c66vbcspuy85sctp9t6au306b
Gerd Fabre Plastisch chirurg ABC Clinic
De informatie op deze pagina is medisch getoetst door:
Gerd Fabre

Onderooglidcorrectie voor en na

Veel mensen zijn benieuwd naar de voor en na foto’s van een bovenooglidcorrectie. Op deze pagina kunt u verschillende voor en na foto’s vinden.

Onderooglidcorrectie voor en na foto’s

Wij zijn sinds 2010 gespecialiseerd in ooglidcorrectie en dus ook in onderooglidcorrecties.  Veel mannen en vrouwen zijn u sinds 2010 voorgegaan in onze kliniek. Om u een goed beeld te geven van het resultaat van de ingreep hebben enkele cliënten hun voor- en na foto’s van de onderooglidcorrectie beschikbaar gesteld.

Let er wel op dat ieder persoon en ieder gezicht uniek is en dat resultaten daardoor per persoon verschillen. Een consult vooraf is noodzakelijk om het te verwachten resultaat met u te bespreken. Dit gratis en vrijblijvende consult is met de behandelend plastisch chirurg.

Boven en onderooglidcorrectie - ooglidcorrectie
Voor
Na boven en onderooglidcorrectie
Na
Ooglidcorrectie voor - onderooglidcorrectie
Voor
Ooglidcorrectie na - onderooglidcorrectie
Na
Onderooglidcorrectie Jeroen voorfoto
Voor
Onderooglidcorrectie Jeroen nafoto
Na
Onderooglidcorrectie voor Chantal vooraanzicht -ooglidcorrectie
Voor
Onderooglidcorrectie na Chantal vooraanzicht -cooglidcorrectie
Na
Wallen onder de ogen verwijderen - ooglidcorrectie
Voor
Wallen onder de ogen verwijderen - resultaat ooglidcorrectie
Na
Onderooglidcorrectie voor
Voor
Onderooglidcorrectie na - ooglidcorrectie
Na
Onderooglidcorrectie Ine - voor de ingreep
Voor
Resultaat onderooglidcorrectie
Na
onderooglid correctie voor - Anoniem Drs Fabre
Voor
Onderooglidcorrectie na - anoniem - Gerd Fabre
Na
Voor boven- en onderooglidcorrectie - Anoniem
Voor
Resultaat boven- en onderooglidcorrectie - Anoniem
Na
Hangende oogleden en wallen voor
Voor
Hangende oogleden en wallen na
Na
Onderooglidcorrectie voor Chantal
Voor
Onderooglidcorrectie na Chantal
Na
Onder ooglid correctie voor- Anoniem Drs Fabre
Voor
Onderooglidcorrectie na
Na

Situatie vóór de onderooglidcorrectie

Onderooglidcorrectie voor Chantal vooraanzicht -ooglidcorrectie

Wallen verwijderen met een onderooglidcorrectie - voor de ingreep

De situatie vóór de ingreep is eenvoudig. Zowel mannen als vrouwen komen naar onze kliniek omdat zij zich storen aan hun wallen of donkere kringen onder de ogen. De vochtzakjes, het huidoverschot of de donkere kringen onder de ogen zorgen voor een vermoeid en verouderd uiterlijk.

Deze wallen of donkere kringen kunnen helaas al op jonge leeftijd ontstaan. De meeste mensen die voor een onderooglidcorrectie bij ons komen zijn rond de 40 jaar of ouder, maar in veel gevallen ook al jonger. Zij zijn erfelijk belast en hebben op jonge leeftijd al last van wallen onder de ogen.

LET OP: Donkere kringen zijn niet altijd te behandelen. Dit is afhankelijk van de oorzaak van de donkere kringen onder de ogen.

Herstel van een onderooglidcorrectie

Wij begrijpen dat u benieuwd bent naar het herstel van een onderooglidcorrectie. Om u een goed beeld te geven schetsen wij het herstel van een onderooglidcorrectie van week tot week.

Meer over herstel

FAQ’s onderooglidcorrectie

Meer FAQ video's

Resultaat na 1 week

Een week na uw behandeling is het eerste resultaat al goed zichtbaar. Na zeven dagen mogen de hechtingen eruit, voor velen een opluchting. U kunt nog last hebben van wat zwelling en blauwverkleuring. Maakt u zich hier niet druk om. Dit trekt vanzelf weg.

Resultaat na 6 weken

Zes weken na de behandeling is de meeste zwelling en blauwverkleuring weggetrokken. Omdat iedereen anders herstelt kan het zijn dat u nog een klein beetje last heeft van een lichte zwelling. Deze trekt vanzelf weg.

Het resultaat van de behandeling is na 6 weken al zeer goed zichtbaar. Bij een onderooglidcorrectie gaat het eerste herstel erg snel en ziet u ook al veel van het resultaat terug. De laatste loodjes daarentegen wegen het zwaarst en nemen de meeste tijd in beslag. Daarmee bedoelen we te zeggen dat het laatste beetje zwelling, wat overigens voor anderen bijna niet meer zichtbaar is, pas na enkele weken helemaal verdwenen zal zijn.

Resultaat na 3 maanden

Drie maanden na de onderooglidcorrectie vindt de nacontrole plaats bij ons in de kliniek. Het resultaat van de behandeling is nu goed zichtbaar. Omdat voorafgaand aan de onderooglidcorrectie foto’s zijn gemaakt en we dit ná de ooglidcorrectie herhalen, kunt u de voor- en na situatie goed met elkaar vergelijken.

Reviews en ervaringen

De meerderheid van onze cliënten komt naar onze kliniek via ervaringen van anderen die een onderooglidcorrectie bij ABC Clinic hebben ondergaan. U bent vast benieuwd hoe het herstel van een onderooglidcorrectie eruit ziet, of u zwellingen krijgt en of er een litteken zichtbaar is na de ingreep. Lees de verschillende reviews op onafhankelijke websites zoals Kliniekervaringen en Zorgkaart Nederland.

Kliniekervaringen ABC Clinic, onderooglidcorrectie voor en na

 

 

 

Zorgkaart Nederland ABC Clinic

076 - 542 31 54 WhatsApp Gratis consult