Onderooglidcorrectie voor en na

Veel mensen zijn benieuwd naar de voor en na foto’s van een bovenooglidcorrectie. Op deze pagina kunt u verschillende voor en na foto’s vinden.

Onderooglidcorrectie voor en na foto’s

Wij zijn sinds 2010 gespecialiseerd in onderooglidcorrecties. Zeer velen zijn u voorgegaan in onze kliniek. Om u een goed beeld te geven van het resultaat van de ingreep hebben enkele cliënten hun voor- en na foto’s van de onderooglidcorrectie beschikbaar gesteld.

Let er wel op dat ieder persoon en ieder gezicht uniek is en dat resultaten daardoor per persoon verschillen. Een consult vooraf is noodzakelijk om het te verwachten resultaat met u te bespreken. Dit gratis en vrijblijvende consult is met de behandelend plastisch chirurg.

Onderooglidcorrectie voor de behandeling
Voor de ingreep
Resultaat onderooglidcorrectie
Na de ingreep
Wallen onder de ogen verwijderen - ooglidcorrectie
Voor de ingreep
Wallen onder de ogen verwijderen - resultaat ooglidcorrectie
Na de ingreep
Onderooglidcorrectie Jeroen voorfoto
Voor de ingreep
Onderooglidcorrectie Jeroen nafoto
Na de ingreep
Onderooglidcorrectie voor
Voor de ingreep
Onderooglidcorrectie na
Na de ingreep
Onder ooglid correctie voor- Anoniem Drs Fabre
Voor de ingreep
Onderooglidcorrectie na - anoniem - Gerd Fabre
Na de ingreep
onderooglid correctie voor - Anoniem Drs Fabre
Voor de ingreep
Onderooglidcorrectie na - anoniem - Gerd Fabre
Na de ingreep
Onderooglidcorrectie Ine - voor de ingreep
Voor de ingreep
Resultaat onderooglidcorrectie
Na de ingreep
Voor boven- en onderooglidcorrectie - Anoniem
Voor de ingreep
Resultaat boven- en onderooglidcorrectie - Anoniem
Na de ingreep
Hangende oogleden en wallen voor
Voor de ingreep
Hangende oogleden en wallen na
Na de ingreep

Situatie vóór de onderooglidcorrectie

De situatie vóór de ingreep is eenvoudig. Zowel mannen als vrouwen komen naar onze kliniek omdat zij zich storen aan hun wallen of donkere kringen onder de ogen. De vochtzakjes, het huidoverschot of de donkere kringen onder de ogen zorgen voor een vermoeid en verouderd uiterlijk.

Deze wallen of donkere kringen kunnen helaas al op jonge leeftijd ontstaan. De meeste mensen die voor een onderooglidcorrectie bij ons komen zijn rond de 40 jaar of ouder, maar in veel gevallen ook al jonger. Zij zijn erfelijk belast en hebben op jonge leeftijd al last van wallen onder de ogen.

LET OP: Donkere kringen zijn niet altijd te behandelen. Dit is afhankelijk van de oorzaak van de donkere kringen onder de ogen.

Onderooglidcorrectie Breda voor

Onderooglidcorrectie Jeroen voorfoto

Resultaat na 1 week

Een week na uw behandeling is het eerste resultaat al goed zichtbaar. Na zeven dagen mogen de hechtingen eruit, voor velen een opluchting. U kunt nog last hebben van wat zwelling en blauwverkleuring. Maakt u zich hier niet druk om. Dit trekt vanzelf weg.

Resultaat na 6 weken

Zes weken na de behandeling is de meeste zwelling en blauwverkleuring weggetrokken. Omdat iedereen anders herstelt kan het zijn dat u nog een klein beetje last heeft van een lichte zwelling. Deze trekt vanzelf weg.

Het resultaat van de behandeling is na 6 weken al zeer goed zichtbaar. Bij een onderooglidcorrectie gaat het eerste herstel erg snel en ziet u ook al veel van het resultaat terug. De laatste loodjes daarentegen wegen het zwaarst en nemen de meeste tijd in beslag. Daarmee bedoelen we te zeggen dat het laatste beetje zwelling, wat overigens voor anderen bijna niet meer zichtbaar is, pas na enkele weken helemaal verdwenen zal zijn.

Resultaat na 3 maanden

Drie maanden na de onderooglidcorrectie vindt de nacontrole plaats bij ons in de kliniek. Het resultaat van de behandeling is nu goed zichtbaar. Omdat voorafgaand aan de onderooglidcorrectie foto’s zijn gemaakt en we dit ná de ooglidcorrectie herhalen, kunt u de voor- en na situatie goed met elkaar vergelijken.

Ooglidcorrectie Breda na

Onderooglidcorrectie Jeroen nafoto

Herstel van een onderooglidcorrectie

Wij begrijpen dat u benieuwd bent naar het herstel van een onderooglidcorrectie. Om u een goed beeld te geven schetsen wij het herstel van een onderooglidcorrectie van week tot week.

Lees alles over het herstel

Gratis consult met de plastisch chirurg?

Wilt u meer informatie over uw onderooglidcorrectie? Plan dan uw gratis consultafspraak in bij ABC Clinic. De plastisch chirurg staat tijdens het consult stil bij uw wensen en verwachtingen, legt uit wat de mogelijkheden zijn en beantwoordt eventuele vragen. U kunt uw consult inplannen door ons contactformulier in te vullen, online in te plannen of door te bellen naar 076 – 542 31 54.

Ik wil een gratis consult inplannen
Gratis consult
De kliniek