De kliniek

Donkere kringen onder de ogen

Weg met die schaduw of donkere kringen onder de ogen

Heeft u last van donkere kringen onder uw ogen? Wij vertellen u graag wat er tegen te doen is.

Donkere kringen – fillers of een onderooglidcorrectie

Bij ABC Clinic maken we onderscheid tussen een schaduw onder de ogen of donkere kringen onder de ogen. Afhankelijk van het probleem kunt u met fillers of een onderooglidcorrectie behandeld worden. Fillers kunnen de schaduwen onder uw ogen verhelpen. Heeft u echter last van donkere wallen onder de ogen dan kan een ooglidcorrectie wellicht voor een beter resultaat zorgen.

Donkere kringen kunnen met een onderooglidcorrectie behandeld worden als de donkere kring veroorzaakt wordt door huidoverschot met een donker pigment. Wanneer donkere kringen ontstaan door een dunne huid met weinig onderhuids vetweefsel (de onderliggende spier geeft de donkere kleur) is een behandeling niet mogelijk en is de enige oplossing camouflage.

 

De behandeling

Fillers

De behandeling van een schaduw onder de ogen is eenvoudig en veilig, mits uitgevoerd door een ervaren en gespecialiseerde arts. De arts zal beginnen met het maken van een aantal foto’s om het resultaat van de behandeling vast te kunnen leggen. De arts injecteert de filler (Restylane) voorzichtig onder uw ogen. Dit gebeurt met zeer fijn naaldje. Een verdovingsmiddel is ook niet nodig, ook omdat dit tegenwoordig ook al in de fillers zit.

De behandeling duurt maximaal een half uur. Na afloop van de behandeling kunt u direct uw bezigheden weer hervatten. Na de behandeling kunt u wel wat last hebben van een gevoelige huid. Dit ongemak houdt niet lang aan en zal in de loop van de dag alweer verdwenen zijn.

Onderooglidcorrectie

Een onderooglidcorrectie bij donkere kringen onder de ogen wordt bij ABC Clinic onder plaatselijke verdoving uitgevoerd door gespecialiseerde plastisch chirurgen. Voorafgaand aan de ingreep zal de plastisch chirurg het teveel aan huid zorgvuldig aftekenen onder uw ogen. Dan worden er foto’s gemaakt.

Aansluitend wordt u plaatselijk verdoofd en start de ingreep. Er wordt bij de onderooglidcorrectie een incisie gemaakt bij de wimperrand. Het litteken valt aan de binnenzijde van de ogen. U hoeft dus niet bang te zijn dat littekens zichtbaar blijven. Nadat de incisies gehecht zijn, kunt u al snel de kliniek weer verlaten. Na één week komt u naar de kliniek om de hechtingen te verwijderen. Na 3 maanden komt u terug voor de eindcontrole.

Het resultaat van de behandeling

Filler-behandeling

Het resultaat van een filler-behandeling bij schaduwen onder de ogen is direct zichtbaar en houdt ongeveer 9 tot 12 maanden aan, afhankelijk van het gebruikte product. Een filler-behandeling zorgt voor een natuurlijk resultaat, waardoor u er weer uitgerust uitziet.

Onderooglidcorrectie

Het eerste resultaat van een onderooglidcorrectie bij donkere wallen is na ongeveer een week zichtbaar. Na 3 maanden zijn uw ogen volledig hersteld en is het definitieve resultaat van de ingreep bereikt. Een onderooglidcorrectie zorgt voor een mooi en natuurlijk resultaat zonder zichtbare littekens.

Onderooglidcorrectie voor
Donkere kringen onder de ogen
Onderooglidcorrectie na
Resultaat ooglidcorrectie
Voor Magnus - 28 jaar - Traangoot-wallen verwijderen
Donkere kringen onder de ogen
Na Magnus - 28 jaar - Traangoot-wallen verwijderen
Resultaat fillers
onderooglid correctie voor - Anoniem Drs Fabre
Donkere kringen onder de ogen
Onderooglidcorrectie na - anoniem - Gerd Fabre
Resultaat ooglidcorrectie
Wallen onder de ogen verwijderen met fillers - voor
Donkere kringen onder de ogen
Wallen onder de ogen verwijderen met fillers - na
Fillers na
Onder ooglid correctie voor- Anoniem Drs Fabre
Donkere kringen onder de ogen
Onderooglidcorrectie na - anoniem - Gerd Fabre
Resultaat onderooglidcorrectie
Wallen onder de ogen Jeroen
Donkere kringen onder de ogen
Resultaat wallen verwijderen met een onderooglidcorrectie
Ooglidcorrectie na

Wat zijn de kosten van een behandeling van donkere kringen onder de ogen?

De kosten van een behandeling zijn afhankelijk van de behandeling die het beste past bij uw donkere kringen. We zullen u te allen tijde een consult aanbevelen bij de arts of plastisch chirurg voor een behandelplan, omdat een goede analyse zeer belangrijk is.

Tijdens een consult worden uw wensen en verwachtingen besproken en adviseren wij u graag. Ook heeft u tijdens dit consultgesprek alle tijd om vragen te stellen over de behandeling tegen donkere kringen onder de ogen.

Behandeling Prijs
Consult injectablesGratis
Consult ooglidcorrectieGratis
Filler-behandelingvanaf€325,-
Onderooglidcorrectie€1695,-

Vrijblijvend consult

Een consult is altijd noodzakelijk om zekerheid te kunnen geven over de prijs. Daarvoor moet de arts of plastisch chirurg u dus gezien hebben. Een consult is altijd vrijblijvend. Bel 076 – 542 31 54 of klik hier voor een consultafspraak.

Loyaliteitskorting fillers

Bij ABC Clinic werken we uitsluitend met A-producten (Restylane en Azzalure), wordt u door zeer ervaren en gespecialiseerde artsen behandeld én hanteren we een goede prijs-kwaliteitsverhouding. Zo bieden we onze Botox behandelingen altijd tegen een vaste scherpe prijs aan. Voor fillers profiteert u van loyaliteitskortingen die oplopen tot 10%.

Loyaliteitsprogramma FillersKorting
Tweede behandeling met fillers5%
Vanaf uw derde behandeling met fillers10%
Gratis consult