Ma t/m Zo
08h00 - 22h00
Teruggebeld worden? Bel mij terug
Tevredenheid (450+reviews) 8,8
Menu
ABC Clinic
Donkere kringen onder de ogen

Donkere kringen onder de ogen behandel je met injectables of een ooglidcorrectie!

Donkere kringen onder ogen

Weg met die donkere kringen onder de ogen!

Heb je last van donkere kringen onder je ogen? Zie je vaak een moe gezicht in de spiegel terwijl je jezelf fris en uitgerust voelt? De donkere kringen onder je ogen geven je een vermoeide uitstraling, welke zich maar moeilijk laat camoufleren. Wil je er toch weer fris en energiek uitzien? Verschillende behandelingen kunnen een oplossing bieden. Zo kan een injectable behandeling van traangoot of wallen donkere kringen verhelpen. Echter, in sommige gevallen zorgt een ooglidcorrectie voor een beter resultaat. Op welke manier dan ook, bij ABC Clinic kunnen we iets aan je donkere kringen onder de ogen doen.

Het resultaat van de behandeling

Donkere kringen onder ogen Donkere kringen onder de ogen
Voor Na

Het effect van een behandeling met injectables tegen donkere kringen onder de ogen is direct zichtbaar en houdt ongeveer twaalf maanden aan, afhankelijk van het gebruikte product. Na afloop van de ingreep kan de huid rond je ogen enkele uren wat gevoelig zijn. Koelen kan helpen om dit ongemak te verlichten. 

Na afloop van een onderooglidcorrectie kun je last krijgen van zwellingen en blauwe plekken. Nadat deze zwellingen en blauwe plekken in de loop van de week verdwijnen, zal het eerste resultaat zichtbaar worden. Een week na de ingreep worden de hechtingen verwijderd. Na twee tot drie maanden zijn je ogen volledig hersteld van de onderooglidcorrectie en is het definitieve effect bereikt.

Let op: Foto's geven een beeld van de werkelijkheid, maar de resultaten van een behandeling tegen wallen onder de ogen kunnen per persoon verschillen. Elk gezicht en lichaam is uniek en vraagt om een persoonlijke benadering. Een consult met de behandelend arts of plastisch chirurg is dus altijd noodzakelijk.

Vrijblijvend consult in Breda?

Wil je meer weten over een behandeling van donkere kringen onder de ogen? Bel dan naar 076 - 542 31 54 voor een gratis en vrijblijvende afspraak met de cosmetisch arts of plastisch chirurg. Je kunt ook het contactformulier invullen. Je kunt ons maandag t/m zondag telefonisch bereiken voor het maken van een afspraak.

Waarom zou je voor ABC Clinic kiezen voor de behandeling van je donkere kringen?

  • Gecertificeerde cosmetisch artsen die zich gespecialiseerd hebben in Botuline toxines (Botox), Skinboosters en fillers;
  • Persoonlijke aandacht en goede nazorg;
  • Hoogste kwaliteit tegen een uitstekende prijs;
  • Cliënten waarderen ons gemiddeld met een 9.3 (meer dan 450 ervaringen);
  • Wij werken met veilige en bewezen producten;
  • Consultgesprek met de behandelend arts;
  • Gratis en discreet parkeren voor de kliniek en verse koffie;
  • Loyaliteit wordt bij ons beloond bij de behandelingen met fillers.

Video over donkere kringen onder de ogen

Prijzen 'behandeling donkere kringen onder de ogen'

De kosten van een behandeling tegen donkere kringen onder de ogen zijn afhankelijk van de behandeling die het beste past bij je donkere kringen. We zullen je te allen tijde een consult aanbevelen bij de cosmetisch arts of plastisch chirurg voor een behandelplan, omdat een goede analyse zeer belangrijk is. De specialist moet je namelijk gezien hebben voor een goed advies. Tijdens een consult worden je wensen en verwachtingen besproken en adviseren wij je graag. Ook heb je tijdens dit consultgesprek alle tijd om vragen te stellen over de behandeling tegen donkere kringen onder de ogen.    

Consult injectables €0,-
Consult plastisch chirurg €35,-
Second opinion €65,-

Behandeling 'donkere kringen'   Prijs
Injectables en fillers vanaf   €350,-
Onderooglidcorrectie   €1495,-

ABC Clinic heeft voor de fillers een loyaliteitsprogramma. Voor een herhaalbehandeling met hetzelfde product gelden gereduceerde prijzen. Voor een behandeling met Botuline toxines (Botox) geldt deze regeling niet. Hiervoor hanteren we een vaste scherpe prijs.

  Korting*
Tweede behandeling 5%
Derde behandeling en meer 10%
* Let op, er gelden geen combinatiekortingen. 

Een consult is altijd noodzakelijk om je zekerheid te kunnen geven over de prijs. Daarvoor moet de cosmetisch arts of plastisch chirurg je dus gezien hebben. Een consult is altijd vrijblijvend. Bel 076 - 542 31 54 of klik hier voor een consultafspraak.

Online afspraak maken? Klik hier!