De kliniek
Informatie

Donkere kringen onder de ogen behandel je met fillers of een ooglidcorrectie!

De donkere kringen onder je ogen geven je een vermoeide uitstraling, welke zich maar moeilijk laat camoufleren. Wil je er toch weer fris en energiek uitzien? Verschillende behandelingen kunnen een oplossing bieden. Bij ABC Clinic maken we onderscheid tussen een schaduw onder de ogen of donkere kringen onder de ogen. Het hangt van het probleem af of je met fillers of met een ooglidcorrectie behandeld kan worden. Een filler-behandeling kan de schaduwen onder je ogen verhelpen.

Heb je last van donkere wallen onder je ogen? Dan zorgt een ooglidcorrectie voor een beter resultaat. Op welke manier dan ook, bij ABC Clinic kunnen we iets aan je schaduwen of donkere kringen onder de ogen doen.

Consult

Vrijblijvend consult in Breda?

Weet je niet of een filler-behandeling of een ooglidcorrectie voor jou geschikt is? Plan dan een vrijblijvend consult in de kliniek. Onze artsen en chirurgen adviseren je graag over de behandeling die voor jouw probleem geschikt is.

Wil je meer weten over een behandeling van schaduwen of donkere kringen onder de ogen? Bel dan naar 076 – 542 31 54 voor een gratis en vrijblijvende afspraak met de arts of plastisch chirurg. Je kunt ook het contactformulier invullen. Wij zijn maandag t/m vrijdag van 08.00 u tot 20.00 u en op zaterdag van 08.oo u tot 18.00 u telefonisch bereikbaar voor het maken van een afspraak.

De behandeling

De behandeling

Fillers

De behandeling van een schaduw onder de ogen is eenvoudig en veilig, mits uitgevoerd door een ervaren arts. De arts zal beginnen met het maken van een aantal foto’s om het resultaat van de behandeling vast te kunnen leggen. De arts injecteert de vloeistof voorzichtig onder je ogen in. Dit gebeurt met heel fijne naald, een verdovingsmiddel is dan ook niet nodig.

De behandeling duurt maximaal een half uur. Na afloop van de behandeling kun je direct je bezigheden weer hervatten. Na de behandeling kun je wel wat last hebben van een gevoelige huid. Dit ongemak houdt niet lang aan en zal in de loop van de dag alweer verdwenen zijn.

Ooglidcorrectie

Een onderooglidcorrectie bij donkere kringen onder de ogen wordt bij ABC Clinic onder plaatselijke verdoving uitgevoerd. Voorafgaand aan de behandeling zal de plastisch chirurg het teveel aan huid zorgvuldig aftekenen onder je ogen. Dan worden er foto’s gemaakt. Aansluitend word je plaatselijk verdoofd en start de ingreep.

Er wordt bij de onderooglidcorrectie een incisie gemaakt bij de wimperrand. Het litteken valt aan de binnenzijde van de ogen. Je hoeft dus niet bang te zijn dat littekens zichtbaar blijven. Nadat de incisies gehecht zijn, kan je al snel de kliniek weer verlaten. Drie maanden na de behandeling kom je terug naar de kliniek in Breda voor een eindcontrole.

Nazorg en herstel

Hoe verloopt de nazorg van de behandeling?

Nazorg fillers

Na een filler-behandeling is het belangrijk om de huid rust te geven. Probeer contact met de behandelde plekken zoveel mogelijk te voorkomen, dus probeer ook wrijven te vermijden. Door het behandelde gebied te vermijden kan de filler op zijn plek blijven en is het resultaat het mooiste.

Daarnaast raden we aan de eerste zes uur na de behandeling géén make-up te dragen om het risico op infectie te verkleinen. Dit raden wij aan omdat er door het gebruik van de naald kleine gaatjes in de huid ontstaan.

De eerste twee weken na de behandeling worden overige gezichtsbehandelingen afgeraden. Het is belangrijk de huid even tot rust te laten komen. Ook doe je er verstandig aan de zon zoveel mogelijk te vermijden in de eerste twee weken na de behandeling om hyperpigmentatie te voorkomen. Mocht het noodzakelijk zijn de zon in te gaan, dan raden we een zonnebrandcrème met minimaal factor 30 aan om de huid te beschermen.

Nazorg onderooglidcorrectie

Na afloop van de onderooglidcorrectie bij donkere kringen onder de ogen kun je last krijgen van zwellingen en blauwe plekken. Deze zullen in de loop van de week langzaam verdwijnen.  Dan zal het eerste resultaat ook zichtbaar zijn. Na zeven dagen worden de hechtingen verwijderd. Als je pijn hebt mag je Paracetamol gebruiken.

Na de ooglidcorrectie kom je na drie maanden naar ABC Clinic voor een eindcontrole.

Het is zeer belangrijk onze richtlijnen rond de nazorg goed in acht te nemen. Het bespoedigt je herstel en het komt het resultaat van de behandeling ten goede:

  • Vermijd druk op je hoofd gedurende de eerste twee weken.
  • Gebruik tot twee weken na de behandeling geen make-up.
  • Laat de wonden niet nat worden.
  • Geen lichamelijke inspanning gedurende de eerste twee weken.
Resultaat

Het resultaat van de behandeling

Filler-behandeling

Het resultaat van een filler-behandeling bij schaduwen onder de ogen is direct zichtbaar en houdt ongeveer twaalf maanden aan, afhankelijk van het gebruikte product. Een filler-behandeling zorgt voor een natuurlijk resultaat, waardoor je er weer uitgerust uitziet.

Onderooglidcorrectie

Het eerste resultaat van een onderooglidcorrectie bij donkere wallen is na ongeveer een week zichtbaar. Na twee tot drie maanden zijn je ogen volledig hersteld en is het definitieve resultaat van de ingreep bereikt. Een onderooglidcorrectie zorgt voor een mooi en natuurlijk resultaat waarbij de littekens niet zichtbaar zijn.

Prijzen

Wat zijn de kosten van een behandeling aan een schaduw of donkere kringen onder de ogen?

De kosten van een behandeling tegen een schaduw of donkere kringen onder de ogen zijn afhankelijk van de behandeling die het beste past bij je donkere kringen. We zullen je te allen tijde een consult aanbevelen bij de arts of plastisch chirurg voor een behandelplan, omdat een goede analyse zeer belangrijk is.

Tijdens een consult worden je wensen en verwachtingen besproken en adviseren wij je graag. Ook heb je tijdens dit consultgesprek alle tijd om vragen te stellen over de behandeling tegen donkere kringen onder de ogen.

Behandeling Prijs
Consult injectables€ 0,-
Consult plastisch€ 35,-
Filler-behandelingvanaf€ 350,-
Onderooglidcorrectie€ 1.495,-

ABC Clinic heeft voor de fillers een loyaliteitsprogramma. Voor een herhaalbehandeling met hetzelfde product gelden gereduceerde prijzen. Voor een behandeling met Botuline toxines (Botox) geldt deze regeling niet. Hiervoor hanteren we een vaste scherpe prijs.

 Korting
Tweede behandeling5%
Derde behandeling en meer10%

* Let op, er gelden geen combinatiekortingen.

Een consult is altijd noodzakelijk om je zekerheid te kunnen geven over de prijs. Daarvoor moet de arts of plastisch chirurg je dus gezien hebben. Een consult is altijd vrijblijvend. Bel 076 – 542 31 54 of klik hier voor een consultafspraak.

Gratis consult