e0uo0c66vbcspuy85sctp9t6au306b

Onderooglidcorrectie kosten

Natuurlijk bent u benieuwd naar de kosten van een onderooglidcorrectie. We vertellen u op deze pagina alles over de prijs van een onderooglidcorrectie en of vergoedingen mogelijk zijn.

Onderooglidcorrectie kosten

De kosten van een onderooglidcorrectie kunnen per kliniek verschillen en zijn vaak afhankelijk van de behandelaar en locatie waar de ingreep wordt uitgevoerd. Bij ABC Clinic wordt u door een ervaren plastisch chirurg behandeld en deze behandeling vindt plaats in onze Poliklinische operatiekamer (POK). Ook is de prijs van de ingreep afhankelijk van uw situatie en de ingreep die voor u het beste geschikt is. Is dit een onderooglidcorrectie of is een tijdelijke oplossing met fillers ook mogelijk? Tijdens het consultgesprek met de plastisch chirurg wordt dit bekeken en met u besproken. Ook worden de verschillende plastisch chirurgische technieken met u besproken om een onderooglidcorrectie uit te voeren. Dit consultgesprek is geheel kosteloos en vrijblijvend.

In onderstaande tabel vindt u de prijzen van een onderooglidcorrectie. De weergegeven prijs is voor twee ogen, inclusief consult, behandeling door een ervaren plastisch chirurg en de nacontroles. Ook is het een vaste prijs, ongeacht welke technieken toegepast moeten worden door de plastisch chirurg.

Hoeveel kost een onderooglidcorrectie?

Voor een onderooglidcorrectie betaalt u €1695. De weergegeven prijs is voor twee ogen, inclusief consult, behandeling door een ervaren plastisch chirurg en de nacontroles.

BehandelingPrijs
Consult Gratis
Onderooglidcorrectie €1695,-

Wat kost het om wallen weg te halen?

Dit is afhankelijk van wat voor soort behandeling er uitgevoerd wordt. Een onderooglidcorrectie bedraagt dus €1.695 en wallen verwijderen met fillers kost tussen de €325,- en €450,-

Uw behandeling in termijnen betalen?

Wilt u graag een behandeling ondergaan, maar kunt u of wilt u de kosten niet in één keer betalen? Wij zijn een samenwerkingsverband aangegaan met Cosmetic Finance. Via hen is het mogelijk uw behandeling in termijnen te betalen. Zij gaan natuurlijk uiterst discreet met uw aanvraag om.

Wordt een onderooglidcorrectie vergoed?

Een onderooglidcorrectie wordt nóóit vergoed door de zorgverzekeraar. Een aanvraag indienen heeft dus ook geen zin.

Lees meer over de vergoedingen

Reviews en ervaringen

De meerderheid van onze cliënten komt naar onze kliniek via ervaringen van anderen die een onderooglidcorrectie bij ons hebben ondergaan. U bent vast benieuwd hoe het herstel van een ooglidcorrectie eruit ziet, of u zwellingen krijgt en of er een litteken zichtbaar is na de ooglidcorrectie. Lees de verschillende onderooglidcorrectie reviews op onafhankelijke websites zoals Kliniekervaringen en Zorgkaart Nederland.

Kliniekervaringen ABC Clinic, onderooglidcorrectie kosten

 

 

 

Zorgkaart Nederland ABC Clinic

FAQ’s onderooglidcorrectie

Meer FAQ video's

Prijsverschillen tussen klinieken

De prijs van een onderooglidcorrectie kan per kliniek verschillen. Dit komt voornamelijk door het verschil in behandelaar en de setting waar de ingreep wordt uitgevoerd. Wordt een ingreep uitgevoerd door een basisarts, huisarts of arts in opleiding of wordt u behandeld door een plastisch chirurg?

ABC Clinic wordt al sinds 2010 als een van de beste Nederlandse klinieken voor onderooglidcorrecties beoordeeld. Wij bieden onze behandelingen aan tegen een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding. Wij zijn niet de duurste kliniek van Nederland, maar zeker ook niet de goedkoopste kliniek.

Alléén plastisch chirurgen voor onderooglidcorrecties

Allereerst moet een onderooglidcorrectie, ooglift of ooglidcorrectie in zijn algemeen uitgevoerd worden in een privékliniek en wel op een goed uitgeruste zelfstandig behandelkamer of POK (poliklinische operatiekamer). Daarnaast kiezen wij er bewust voor om de onderooglidcorrecties te laten uitvoeren door plastisch chirurgen. Plastisch chirurgen hebben de juiste 12-jarige opleiding genoten voor het uitvoeren van onderooglidcorrecties. Zij beheersen ook alle technieken om de ingreep uit te voeren.

Wij werken dus niet met basisartsen, huisartsen of cosmetisch artsen die zich ook kunnen bezighouden met ooglidcorrecties. De goedkopere klinieken werken zelfs met artsen in opleiding. Geen verstandige keuze vinden wij. Wij werken alléén met gespecialiseerde plastisch chirurgen vanwege de 12-jarige chirurgische opleiding die zij hebben genoten. Daarbij is een onderooglidcorrectie een dusdanige complexe ingreep dat de plastisch chirurg de juiste medisch specialist is om deze behandeling succesvol uit te voeren.

Gratis consult met de plastisch chirurg?

Wilt u meer informatie over uw onderooglidcorrectie? Plan dan uw gratis consultafspraak in bij ABC Clinic. De plastisch chirurg staat tijdens het consult stil bij uw wensen en verwachtingen, legt uit wat de mogelijkheden zijn en beantwoordt eventuele vragen. U kunt uw consult inplannen door ons contactformulier in te vullen, online in te plannen of door te bellen naar 076 – 542 31 54.

Afspraak maken?

Veelgestelde vragen

Wat zit er allemaal inbegrepen bij de kosten van een onderooglidcorrectie?

De kosten van de onderooglidcorrectie bestaan uit het consult met de plastisch chirurg, de behandeling door de zeer ervaren plastisch chirurg en zijn team (van beide ogen). Ook de nazorg en (evt.) verschillende controlemomenten vallen binnen de kosten van de onderooglidcorrectie.

Wij raden iedereen aan om bij het kiezen van een kliniek verder te kijken dan alleen de kosten die voor de ooglidcorrectie in rekening wordt gebracht.

Waarom verschillen de prijzen zo van een onderooglidcorrectie?

De prijzen van een bovenooglid– of onderooglidcorrectie kunnen verschillen tussen klinieken. De prijs van een behandeling is zeker belangrijk, maar moet niet leidend zijn voor de keuze. Kijk bij het kiezen van een kliniek verder dan alleen de kosten die voor de ooglidcorrectie in rekening worden gebracht. Kwaliteit heeft nu eenmaal een prijs. Belangrijke zaken voor de keuze voor een kliniek zijn onder andere:

Wie voert de ingreep uit? Is dat een cosmetisch arts, huisarts of bedrijfsarts of een ervaren plastisch chirurg? Bij ABC Clinic wordt de behandeling altijd uitgevoerd door ervaren en gespecialiseerde plastisch chirurgen en OK-assistenten.

Wie doet het consult voorafgaand aan de ingreep? Is dat een consulente of doet de plastisch chirurg dit zelf. Bij ABC Clinic heeft u het consult met de behandelend plastisch chirurg, altijd!

Het specialisme van de chirurgen en zijn team, de persoonlijke aandacht en goede nazorg die u krijgt zijn voor u een garantie dat de ooglidcorrecties op het hoogst mogelijke niveau worden uitgevoerd. Waar u allemaal op moet letten bij de keuze voor een privékliniek kunt u lezen in een blog wat we hierover hebben geschreven.

Is de prijs voor een onderooglidcorrectie voor beide ogen?

Ja, de prijs van de onderooglidcorrectie geldt voor beide ogen. De kosten zijn inclusief het consult en de behandeling door de plastisch chirurg en de nazorg en verschillende controlemomenten.

Wanneer wordt een onderooglidcorrectie vergoed?

Een onderooglidcorrectie wordt nooit vergoed. De kosten zult u dus altijd zelf moeten betalen. Bij een onderooglidcorrectie is er geen sprake van een medische indicatie. De ingreep wordt altijd als een cosmetische ingreep beschouwd en dus komt u niet in aanmerking voor een vergoeding.

Hoeveel kost een onderooglidcorrectie?

Voor een onderooglidcorrectie betaalt u € 1.695. De weergegeven prijs is voor twee ogen, inclusief consult, behandeling door een ervaren plastisch chirurg en de nacontroles.

076 - 542 31 54 WhatsApp Gratis consult