De kliniek

Onderooglidcorrectie kosten

Voordat u besluit om een onderooglidcorrectie te ondergaan is het natuurlijk belangrijk om de onderooglidcorrectie kosten te weten. De vraag: ‘Wat zijn de kosten van een onderooglidcorrectie?’ is dus een hele logische vraag.

Tarieven onderooglidcorrectie behandeling

De prijs van een onderooglidcorrectie kunnen per kliniek verschillen en zijn vaak afhankelijk van de behandelaar en locatie. Bij ABC Clinic wordt u in een erkende privékliniek behandeld die voldoet aan alle voorwaarden en is de behandelaar een gespecialiseerde plastisch chirurg, die een 12-jarige opleiding heeft genoten. Wij hechten veel waarde aan kwaliteit, persoonlijke aandacht en nazorg. U betaalt daarom ook meer dan bij sommige andere klinieken die met (basis)artsen of cosmetisch artsen werken. Er zijn zelfs klinieken die met artsen in opleiding werken. Daar zijn de prijzen dan ook lager. Wij vertellen u graag vooraf tijdens het consult over de onderooglidcorrectie prijs. Zo komt u nooit voor verrassingen te staan.

In onderstaand schema sommen wij de tarieven voor een onderooglidcorrectie voor u op. Om de exacte prijs vast te stellen is het belangrijk dat u op consult komt. Tijdens dit gesprek kijkt de behandelend plastisch chirurg samen met u of een onderooglidcorrectie inderdaad de geschikte oplossing is voor uw probleem. Soms kunnen fillers namelijk ook een (tijdelijke) oplossing bieden.

Behandeling Prijs
Consult€ 35,-
Onderooglidcorrectie (mid-facelift)beide ogen€ 1.695,-
Boven- en onderooglidcorrectiebeide ogen€ 2.595,-

Uw onderooglidcorrectie in termijnen betalen?

Wilt u graag een onderooglidcorrectie ondergaan maar kunt u of wilt u de kosten niet in één keer betalen? Wij zijn een samenwerkingsverband aangegaan met Cosmetic Finance. Via hen is het mogelijk uw ooglidcorrectie in termijnen te betalen. Zij gaan uiterst discreet met uw aanvraag om.

Vergoeding onderooglidcorrectie

Een onderooglidcorrectie wordt nóóit vergoed door de zorgverzekeraar. Een aanvraag indienen heeft ook geen zin.

 

Lees meer over de vergoeding

Waarom werken wij met plastisch chirurgen?

Onderooglidcorrecties worden in Nederland voornamelijk door plastisch chirurgen uitgevoerd. Zij beheersen verschillende plastische chirurgische technieken om mooie en natuurlijke resultaten te behalen. Echter, afgelopen jaren zijn er ook meer huisartsen of basisartsen zich gaan bezighouden met onderooglidcorrecties en andere cosmetische behandelingen. De goedkopere klinieken werken zelfs met artsen die nog in opleiding zijn. Wij werken bewust alléén met gespecialiseerde plastisch chirurgen vanwege de 12-jarige opleiding die zij hebben genoten.

Wat is het verschil tussen een arts en een plastisch chirurg?

Het allerbelangrijkste verschil is dat een chirurg opgeleid is om chirurgische ingrepen te verrichten. Na het succesvol afronden van de opleiding geneeskunde (6 jaar) ben je basisarts. Daarna kun je als (basis)arts een specialisatie volgen tot plastisch chirurg, huisarts, oogarts, bedrijfsarts, of KNO-arts. Plastische chirurgie is de enige specialisatie waarbij ooglidchirurgie een vast onderdeel is van de 12-jarige opleiding. Bij de opleiding tot huisarts, kaakchirurg of KNO-arts is dit bijvoorbeeld niet het geval. Kies dus altijd voor een plastisch chirurg wanneer u een onderooglidcorrectie overweegt, ook om de kans op complicaties te minimaliseren. Kies daarnaast ook voor een betrouwbare privékliniek, daar zij goed uitgerust zijn om deze ingreep te kunnen uitvoeren.

Een consultafspraak bij ABC Clinic inplannen

Wilt u meer informatie over de mogelijkheden van een onderooglidcorrectie van een van onze plastisch chirurgen? Neem dan via telefoonnummer 076 – 542 31 54 contact met ons op of plan online een vrijblijvend consult in. Tijdens dit consult bespreekt de plastisch chirurg de mogelijkheden, vertelt hij u meer over de ingreep en heeft u alle tijd om uw vragen te stellen.

Maak een afspraak
Vrijblijvend consult