e0uo0c66vbcspuy85sctp9t6au306b

Oogleden liften

Het liften van de oogleden zorgt voor een frisse en uitgeruste uitstraling. U komt zo snel van uw vermoeide blik af en u ziet er weer jonger uit.

Oogleden liften

Helaas kunnen we niet allemaal op natuurlijke wijze onze jonge uitstraling vasthouden. Iedereen zal op den duur last gaan krijgen van rimpels en hangende oogleden. Hoe snel dit gaat hangt vaak af van uw levensstijl en erfelijke factoren.

Heeft u last van een vermoeide of verdrietige uitstraling omdat uw oogleden zijn gaan hangen? Of wellicht heeft u hierdoor hoofdpijnklachten, verminderd zicht of een vermoeid gevoel. Door de ogen te laten liften door middel van een bovenooglidcorrectie krijgt u uw jonge en open uitstraling weer terug en bent u zo van uw klachten af.

Oogleden liften zonder operatie

Er zijn verschillende mogelijkheden om uw oogleden te liften zonder operatie. De meest bekende oplossingen zijn een Plexr-behandeling of een behandeling met fillers. Beide behandelingen zullen echter minimaal resultaat geven wanneer u last heeft van hangende oogleden.

Daarnaast hebben wij er bewust voor gekozen om de Plexr-behandeling niet aan te bieden omdat onze plastisch chirurgen er niet achter staan. De resultaten zijn minimaal, de herstelperiode is veel langer in vergelijking met een ooglidcorrectie en, niet onbelangrijk, de kans op complicaties is veel groter (verbrande en verkleurde huid). In vrijwel iedere situatie zal het chirurgisch  liften van het ooglid een veel mooier en langduriger resultaat geven dan het liften van de ogen zonder operatie.

Ogen liften kosten

De kosten van het liften van de ogen is voor beide ogen en inclusief de nazorg. Daarbij wordt u bij ons enkel behandeld door een gespecialiseerde en ervaren plastisch chirurg. De prijs voor het liften van de oogleden is bij ons € 995,-.

Om u zekerheid te geven is een consult met de plastisch chirurg noodzakelijk. Tijdens dit gratis consultgesprek bespreekt hij of zij uw wensen en verwachtingen, analyseert de oorzaak van het probleem en zal er bekeken worden of een ooglidcorrectie de beste oplossing biedt bij uw klachten. Een consultgesprek is altijd kosteloos en vrijblijvend.

Bekijk onze prijzen

Het herstel na het liften van de oogleden

Een week na uw ingreep is het eerste resultaat al goed zichtbaar. Deze eerste twee weken zult u al veel vooruitgang zien na de ingreep. Twee dagen na het liften van de ogen is de zwelling het grootst, dit zal daarna snel afnemen. Ook de blauwverkleuring zal deze periode het ergste zijn. Hoe u eruit komt te zien kan per persoon verschillen. Een week na de ingreep worden de hechtingen al verwijderd en zal de blauwverkleuring en zwelling al ver verdwenen zijn; het eerste resultaat is dan ook al goed zichtbaar. Ook hierna kunt u nog wat tijd last hebben van restzwelling, dit zal anderen vaak niet eens opvallen. Het eindresultaat is na 3 maanden zichtbaar.

Meer over het herstel

Ogen liften voor en na foto’s

Bent u benieuwd naar het resultaat van cliënten die u voor zijn gegaan met het liften van de ogen? Onderstaand tonen wij u enkele voor- en na foto’s van cliënten die behandeld zijn bij ons in de kliniek.

Bovenooglidcorrectie voor, oogleden liften
Voor
Bovenooglidcorrectie na
Na
Hangende oogleden voor
Voor
Hangende oogleden na
Na
Zij - Bovenooglidcorrectie met wenkbrauwlift voor
Voor
Zij - Bovenooglidcorrectie met wenkbrauwlift na
Na
Ooglidcorrectie - Corry voor
Voor
Ooglidcorrectie - Corry na
Na
Bekijk meer foto's

Oogleden liften reviews

Veel van onze cliënten komen naar ABC Clinic via eerder behandelde cliënten. Wij begrijpen ook dat u ervaringen van anderen wilt lezen of horen alvorens u besluit tot een ingreep. U bent vast benieuwd hoe het herstel van een ooglift eruit ziet, of u zwellingen krijgt en of er een litteken zichtbaar is na een ooglidcorrectie. Lees de verschillende ervaringen op reviewsites zoals Kliniekervaringen en Zorgkaart Nederland.

Kliniekervaringen ABC Clinic, oogleden liften

 

 

Zorgkaart Nederland ABC Clinic, oogleden liften

Gratis (video)consult met de plastisch chirurg?

Heeft u nog vragen over de ingreep of twijfelt u of u een ooglidcorrectie wilt ondergaan? Een consult is bij ons geheel gratis en vrijblijvend en in te plannen bij ons in de kliniek of als videoconsult. Tijdens uw consultgesprek staat de plastisch chirurg stil bij uw wensen en verwachtingen, legt uit wat de mogelijkheden zijn en beantwoordt eventuele vragen. U kunt uw (video)-consult online inplannen of door te bellen met ons secretariaat op telefoonnummer 076 – 542 31 54.

Gratis consult inplannen?

Veelgestelde vragen

Heb ik zichtbare littekens na een bovenooglidcorrectie?

De littekens na een bovenooglidcorrectie zijn niet zichtbaar. De incisie wordt gemaakt in de plooi van de oogleden. Hierdoor zal het litteken van de ingreep helemaal wegvallen.

Is het resultaat van mijn bovenooglidcorrectie blijvend?

Hoe lang het resultaat aanhoudt is verschillend per persoon. Het resultaat blijft lang na een bovenooglidcorrectie, maar zal niet blijvend zijn. Het  verouderingsproces blijft gewoon doorgaan. Wij raden u aan om goed voor uzelf en uw huid te zorgen om het proces te vertragen. Met een gezonde levensstijl heeft u zeker tien tot vijftien jaar plezier van het resultaat.

Wie voert de bovenooglidcorrectie uit?

Een bovenooglidcorrectie wordt bij ons altijd uitgevoerd door ervaren plastisch chirurgen. Zij hebben allen veel ervaring met de ooglidcorrectie en zijn gespecialiseerd in deze behandeling.

Hoe lang duurt genezing na ooglidcorrectie?

De genezingsduur varieert dus per persoon en hangt af van de soort ooglidcorrectie. Gemiddeld is de zwelling en verkleuring na een bovenooglidcorrectie na 1 à 2 weken verdwenen en bij een onderooglidcorrectie duurt dit 2 à 3 weken. Het uiteindelijke resultaat is na ongeveer 3 maanden te zien.

Bekijk meer veelgestelde vragen
076 - 542 31 54 WhatsApp Boek online