e0uo0c66vbcspuy85sctp9t6au306b

Botox prijzen

De prijzen van een Botox behandeling zijn afhankelijk van de behandeling die bij jou nodig is. Dit is weer afhankelijk van het aantal te behandelen zones.

Botox prijzen

In onderstaand schema vind je de Botox prijzen die wij hanteren. Let op: wij werken enkel met de A-producten Azzalure, Alluzience en Botox en je wordt altijd behandeld door een van de zeer ervaren cosmetisch artsen.

Wat kost Botox?

De Botox prijs per zone komt uit op 149 euro. Bij de behandeling van meerdere zones tegelijk zijn de kosten wat lager. De tweede en derde zone zijn dan 129 euro.

Botox prijslijst

BehandelingPrijs
ConsultGratis
Halve zone€95,-
1 zone€149,-
2e zone€129,-
3e zone€129,-
Fronsrimpelvanaf€149,-
Kraaienpootjes/lachrimpelsvanaf€149,-
Voorhoofdsrimpelsvanaf€149,-
Wenkbrauwlift met Botox€95,-
Baby Botoxvanaf€95,-
MigraineFronsvanaf€149,-
Temporaalvanaf€200,-
Achterhoofdvanaf€149,-
Nek en schoudersvanaf€200,-
Spanningshoofdpijn(min. 1 zone) vanaf €149,-
Tandenknarsen (bruxisme)vanaf€300,-
Overmatig zweten (hyperhidrosis oksels)250 eenheden €495,-
Neusrimpels (bunny lines)vanaf€95,-
Tandvleeslach (gummy smile)vanaf€95,-
Overactieve kinspier (putjes in kin)vanaf€95,-
Gratis consult inplannen

Botox zones gezicht

De zones waar Botox in het gezicht worden geplaatst, zijn: het voorhoofd, de fronsrimpel, rond de wenkbrauwen, de lachrimpels rondom de ogen en de bunnylines. De prijzen variëren tussen de €95,- en €149,-

Botox prijzen

Wordt een Botox behandeling vergoed?

Een Botox behandeling wordt in géén enkel geval vergoed omdat het als een cosmetische ingreep wordt gezien.

Waarom kiezen voor een Botox behandeling bij ABC Clinic?

Sinds 2010 is ABC Clinic gespecialiseerd in Botox-behandelingen. Dagelijks zijn er bij ons cosmetisch artsen aanwezig die zich 100% gespecialiseerd hebben in Botox en fillers (injectables). Door dit specialisme hebben wij de afgelopen jaren een zeer goede naam opgebouwd in Nederland en is ABC Clinic de meest ervaren kliniek in Breda en omstreken voor Botox-behandelingen. Daarbij zijn vrijwel al onze cosmetisch artsen lid van de NVCG, de Nederlandse Vereniging voor Cosmetische Geneeskunde.

Let op: tijdelijke kortingen op Botox zijn verboden

Wist je dat aanbiedingen met een tijdsdruk verboden zijn in Nederland? Wanneer je een Botox-behandeling overweegt, kies dan altijd voor een kliniek met artsen die aangesloten zijn bij de NVCG, de Nederlandse Vereniging Cosmetische Geneeskunde. Deze vereniging waarborgt een goede uitvoering van onder andere Botox-behandelingen. De vereniging verbiedt artsen bijvoorbeeld om aanbiedingen te doen met een tijdsdruk. Geen enkele kliniek met artsen, aangesloten bij de NVCG, zal dus met aanbiedingen werken. Op deze manier handhaaft de NVCG de betrouwbaarheid en veiligheid van behandelingen met Botox. Kortingen met tijdsdruk zijn overigens sowieso sinds 15 oktober 2018 verboden in Nederland. Reclames voor cosmetische ingrepen moeten sindsdien aan regels voldoen. De cosmetische branche heeft daarvoor met subsidie van het ministerie van Volksgezondheid een reclamecode opgesteld.

Vraag een gratis consult aan bij ABC Clinic

Om zekerheid te krijgen over de prijs van een Botox behandeling is een consult met een cosmetisch arts noodzakelijk. De behandelend arts bekijkt je gezicht en bespreekt jouw wensen en verwachtingen. Daarnaast heb je alle tijd om vragen te stelen. Je kunt jouw consult inplannen via ons contactformulier, online of door te bellen naar telefoonnummer 076 – 542 31 54.

Afspraak inplannen
076 - 542 31 54 WhatsApp Boek online