Totaal
9.0
1008 reviews

Botox

Stoort u zich aan rimpels in uw gezicht of heeft u last van tandenknarsen, overmatig zweten of migraine? Botox is dan een mooie oplossing.

Botox kliniek

ABC Clinic is sinds 2010 de meest ervaren Botox-kliniek in Breda. Onze ervaren en gespecialiseerde cosmetisch artsen zijn dagelijks in de kliniek aanwezig voor behandelingen. Daarbij werken zij goed samen met de plastisch chirurgen om u een optimaal advies te kunnen geven.

Wat is Botox?

Wanneer we over Botox praten, dan wordt er eigenlijk Botuline toxine bedoeld. Botox is namelijk een merknaam. Het is een gezuiverde vorm van Botuline toxine. Net zoals de merken Azzalure en Alluzience. Het vermindert de activiteit van de spieren en wordt al sinds de jaren 90 zeer veilig en succesvol gebruikt om spiergerelateerde rimpels in het gezicht te behandelen. Voorbeelden van spiergerelateerde rimpels zijn de fronsrimpel, voorhoofdsrimpels en kraaienpootjes (lachrimpels). Botox zorgt er voor dat de spieren zich ontspannen, de huid gladder wordt en de rimpels in het gezicht tijdelijk verdwijnen of verzachten. Dit in tegenstelling tot fillers. Die zijn geschikt om statische rimpels en lijntjes op te vullen en volumeverlies tegen te gaan.

Medische behandelingen met Botox

Naast de cosmetische toepassingen kent Botox ook verschillende medische toepassingen. Zo kan het uitstekend gebruikt worden voor de medische behandeling van overmatig zweten (oksels of voorhoofd), migraine, spanningshoofdpijn, tandenknarsen, een overactieve kinspier of een tandvleeslach. Cosmetisch arts KNMG Arthur Ludlage legt het uit in onderstaande video.

Lees meer over Botox medisch

Wat houdt een behandeling in?

Afhankelijk van uw uitstraling en mimiek bepaalt de cosmetisch arts waar de Botox het beste geïnjecteerd kan worden. Dit lijkt eenvoudiger dan het is. Een kundig en ervaren arts weet precies waar hij of zij moet injecteren om een mooi en natuurlijk resultaat te verkrijgen. De arts injecteert de Botuline toxine met een heel dun naaldje in de spier. Een verdoving is hierbij niet nodig; de injecties voelen slechts kort licht prikkelend aan. Na de Botox behandeling kunt u direct weer naar huis of uw werkzaamheden hervatten.

Enkele dagen na de behandeling zal het resultaat zichtbaar worden. Uw huid zal gladder worden en de spieren ontspannen zich. Na 2 weken is het definitieve resultaat van de behandeling bereikt. Dan volgt er eventueel een controle in de kliniek. De spieractiviteit zal na enkele maanden weer langzaam op gang komen. Het resultaat van de behandeling zal ongeveer 3 tot 6 maanden aanhouden. Daarna kan de behandeling probleemloos herhaald worden.

Lees meer over de behandeling

Botox prijzen

De Botox prijs van één zone in het gezicht is €149,- . Met een zone wordt de fronsrimpel of worden de kraaienpootjes of voorhoofdsrimpels bedoeld. Voor een tweede en derde zone betaalt u €129,- in plaats van €149,-. Voor de medische indicaties gelden andere Botox prijzen. De uitgebreide prijslijst kunt u via onderstaande link vinden.

 

Complete Botox prijslijst

Botox voor en na

Wanneer Botox door een ervaren arts wordt geïnjecteerd leidt het tot zeer mooie en natuurlijke resultaten. Botox voor en na foto’s geven een beeld van de werkelijkheid, maar resultaten kunnen per persoon verschillen. Elk gezicht is namelijk uniek en vraagt om een persoonlijke benadering. Een (gratis) consult met de arts is daarom altijd noodzakelijk. Hieronder vindt u alvast wat voor en na foto’s van de behandeling.

Botoxbehandeling fronsrimpel Patricia
Voor
Resultaat Botox-behandeling fronsrimpel Patricia
Na
Voor- behandeling-Voorhoofdsrimpel-Bjorn-Elizia Soares
Voor
Na foto's voorhoofdsrimpel Bjorn Elizia Soares
Na
Behandeling kraaienpootjes bij Inge met Botox
Voor
Resultaat Botox-behandeling kraaienpootjes bij Inge met Azzalure
Na
behandelingen - injectables - kraaienpootjes - Kraaienpootjes man voor
Voor
behandelingen - injectables - kraaienpootjes - Kraaienpootjes man na
Na
Bekijk meer foto's

Waar wordt Botox voor gebruikt?

Botox in de lippen?

Een groot misverstand! Vaak wordt ons de vraag gesteld of we Botox in de lippen (Botox lips) kunnen injecteren. Het antwoord is ‘Nee’. Dit kan niet gebruikt worden in de lippen. Hier bestaan nogal misverstanden over. Lippen kunnen wat voller gemaakt worden met een filler, een opvulmiddel. Botuline toxine is niet geschikt voor het opvullen van lippen. Het kan enkel de rimpels behandelen die ontstaan door spieractiviteit. De tandvleeslach, zichtbaar tandvlees bij het lachen, ofwel de gummy smile, kan wel behandeld worden met Botuline toxine.

Botox in het voorhoofd

Botuline toxine is het ideale middel om rimpels op het voorhoofd te verzachten. Deze voorhoofdsrimpels zorgen vaak voor een vermoeid uiterlijk. Ook helpt het bij een overmatig zwetend voorhoofd. Bij de behandeling van voorhoofdsrimpels is het de kunst om uw mimiek te behouden op het voorhoofd, dat zorgt voor een natuurlijke oplossing. Vandaar dat de keuze voor een kundige kliniek en arts zo belangrijk is.

Botox in de fronsrimpel

De populairste ingreep bij privéklinieken in Nederland en België is de behandeling met Botox van de fronsrimpel. Duizenden mensen komen jaarlijks naar de kliniek om die vervelende verticale rimpel tussen de wenkbrauwen te laten behandelen.

Beste kliniek in uw omgeving

ABC Clinic is sinds de oprichting in 2010 gespecialiseerd in Botox. Wij werken met ervaren en gespecialiseerde cosmetisch artsen (KNMG) die dagelijks in de kliniek aanwezig zijn voor behandelingen. Wij behoren hiermee tot de beste en meest ervaren klinieken in Nederland én België. Omdat wij als ervaren kliniek worden gezien ontvangen wij niet alleen mensen uit Breda. Dagelijks weten ook mensen uit Tilburg, Dordrecht, Den Bosch, Eindhoven, Rotterdam, Den Haag, Bergen op Zoom, Antwerpen, België en zelfs Hilversum en Utrecht onze kliniek te vinden waar ze gratis en discreet voor de deur kunnen parkeren.

Gratis consult bij ABC Clinic Breda?

Een consult bij ABC Clinic is altijd noodzakelijk om zekerheid te kunnen geven over de prijs van de behandeling. Daarvoor moet de cosmetisch arts u dus gezien hebben. Een consult is gratis en vrijblijvend. Bel 076 – 542 31 54 of klik hier voor een consultafspraak. U kunt ook eenvoudig online een afspraak inplannen.

Gratis consult inplannen?
Doet een behandeling met Botox pijn?

Nee, in principe hoef je bij een rimpelbehandeling met injectables geen pijn te ervaren. Aan de injectables wordt tegenwoordig al vaak een pijnstillende stof toegevoegd (lidocaine of xylocaine). De arts kan tevens een crème gebruiken (EMLA) als voorverdoving.

Hoe lang blijft Botox zichtbaar?

Botox en Azzalure blijven 3 tot 6 maanden zichtbaar. Nadien kan de behandeling probleemloos herhaald worden.

Hoe lang duurt een Botox-behandeling?

Een behandeling met een Botuline toxine (Azzalure) duurt ongeveer vijftien minuten. Wanneer je voor het eerst naar ABC Clinic komt of wanneer je voor het eerst een behandeling ondergaat duurt de Botox-behandeling wat langer, omdat er dan een consult aan vooraf gaat.

Kan ik met Botox behandeld worden tijdens het geven van borstvoeding?

Er is geen onderzoek gedaan naar het gebruik van Botox tijdens het geven van borstvoeding. Omdat de gevolgen van een Botox-behandeling tijdens het geven van borstvoeding onbekend zijn, zullen wij voor je eigen veiligheid en die van je baby niet behandelen tijdens het geven van borstvoeding.

Kan ik weer alles doen na een Botox-behandeling?

Na de Botox-behandeling heb je geen pijn en kan je je normale dagelijkse bezigheden hervatten. Er kan een klein bultje zichtbaar zijn na de behandeling, dit verdwijnt binnen een minuut of tien na de behandeling.

Bekijk al onze FAQ's
Gratis consult