Ma t/m Zo
08h00 - 22h00
Teruggebeld worden? Bel mij terug
Tevredenheid (450+reviews) 8,8
Menu
ABC Clinic

Wenkbrauwlift

Een wenkbrauwlift voor een frisse blik

Weg met die vermoeide uitstraling
Bij sommige mensen drukken de wenkbrauwen zo zwaar op de ogen dat er huidoverschot ontstaat. En dat zorgt niet alleen voor een vermoeide uitstraling, ook het zicht raakt vaak belemmerd. Een wenkbrauwlift kan dan voor een goede en langdurige oplossing zorgen. 

Hieronder vindt u een overzicht van de mogelijke stand van de wenkbrauwen. Alle gradaties zijn te behandelen. Wenkbrauwlift

Meer informatie

Resultaat van een wenkbrauwlift

Een wenkbrauwlift zorgt voor een mooi en langdurig resultaat. Kort na de behandeling kunnen wel wat zwellingen en blauwe plekken ontstaan. Als deze in de loop van de week verdwijnen, zal het eerste resultaat zichtbaar worden. Na ongeveer twee maanden is het definitieve effect bereikt en heeft u weer een frisse blik.

Consult wenkbrauwlift?

Omdat een goede analyse van uw klachten belangrijk is, starten we een wenkbrauwlift altijd met een vrijblijvend consult. De plastisch chirurg staat stil bij uw wensen en verwachtingen, legt uit wat de mogelijkheden zijn en beantwoordt eventuele vragen.

Wilt u meer weten over het uitvoeren van een wenkbrauwlift? Bel dan naar 076 - 542 31 54 voor een vrijblijvende afspraak of vul het contactformulier in. Wij zijn maandag t/m zondag van 8.00 tot 22.00 uur telefonisch bereikbaar voor het maken van een afspraak.

Interesse in een vrijblijvend consult? Maak een afspraak

Meer informatie

De mogelijkheden van een wenkbrauwlift

Een lage stand van de wenkbrauwen wordt vaak veroorzaakt door erfelijke factoren. Als dan ook de zwaartekracht nog zijn werk doet, kunnen wenkbrauwen voor klachten gaan zorgen. Gelukkig kan een wenkbrauwlift uitkomst bieden. Wel is het belangrijk eerst naar de oorzaak van uw klachten te kijken. Soms wordt een wenkbrauwlift gecombineerd met een bovenooglidcorrectie. Onze ervaren plastisch chirurgen adviseren u graag over de juiste behandeling.

De behandeling

Een wenkbrauwlift wordt over het algemeen onder plaatselijke verdoving uitgevoerd. Afhankelijk van de situatie neemt de plastisch chirurg boven de wenkbrauw en/of tegen de haargrens een reepje huid weg. Aansluitend wordt de huid opgetrokken en worden de incisies gehecht. Na afloop van de wenkbrauwlift kunt u de kliniek weer verlaten. Wel zult u de eerste dagen na de behandeling wat rustig aan moeten doen.

Waarom zou u voor ABC Clinic kiezen voor de wenkbrauwlift?

Kosten wenkbrauwlift

  Prijs
Wenkbrauwlift €1850,-
Bovenooglidcorrectie €995,-
Onderooglidcorrectie €1495,-
Boven- en onderooglidcorrectie €2395,-
Bovenooglidcorrectie met wenkbrauwlift       €2650,-

Een consult is te allen tijde noodzakelijk om u zekerheid te kunnen geven over de prijs en het resultaat. Daarvoor moet de plastisch chirurg u dus gezien hebben. Het consult is geheel vrijblijvend en kost €35,-. 

Wij zijn maandag t/m zondag van 8.00 tot 22.00 uur telefonisch bereikbaar voor het maken van een afspraak. Bel 076 - 542 31 54 of klik hier voor een consultafspraak.

Liposuctie in termijnen betalen
Uw wenkbrauwlift betalen in termijnen?

Wij werken voor termijnbetalingen of financieringen samen met Cosmetic Finance

Plastisch chirurgen

G. Fabre

G. Fabre

Medisch eerstverantwoordelijke, Ooglidcorrectie, Plastische chirurgie

Breda
M. Vandevoort

M. Vandevoort

Ooglidcorrectie, Plastische chirurgie

Breda
S. Blom

S. Blom

OK-assistente / Verpleegkundige

Breda

Ervaringen wenkbrauwlift

Sanne
‘Met een frisse look kijk ik de toekomst tegemoet. ’
Sanne, Bovenooglidcorrectie met wenkbrauwlift bij ABC Clinic
Jelle wenkbrauwlift
‘Mijn wenkbrauwen heb ik ooit laten liften bij een andere kliniek in Breda’
Jelle wenkbrauwlift, Wenkbrauwlift met Botox en ooglidcorrectie
Mijn MACS-lift bij ABC Clinic
‘Ik voel me als herboren!’
Mijn MACS-lift bij ABC Clinic, Anoniem
Mijn wenkbrauwlift bij ABC Clinic
‘Nooit meer de vraag of ik boos ben!’
Mijn wenkbrauwlift bij ABC Clinic, Marleen