e0uo0c66vbcspuy85sctp9t6au306b
photo-frame Hero Zijlker ABC Clinic
De informatie op deze pagina is medisch getoetst door:
Hero Zijlker

Filler ervaringen

Wij begrijpen dat het voor u belangrijk is om ervaringen te lezen van cliënten die u voor zijn gegaan. Op deze pagina vindt u een aantal voor- en na foto’s en ervaringen van andere cliënten.

Ervaringen met fillers

Veel cliënten die u voor zijn gegaan hebben hun ervaring met onze kliniek gedeeld. Een aantal ervaringen zijn gedeeld via onze website, maar meer ervaringen zijn te vinden via kliniekervaringen.nl, Google reviews en Zorgkaart Nederland.

Voor en na foto’s van een filler behandeling

Om u een goed beeld te geven van het resultaat dat onze artsen met een filler behandeling kunnen bereiken, vindt u hier enkele voor- en na foto’s van cliënten die u voor zijn gegaan. Deze cliënten hebben hun foto’s ter beschikking gesteld voor onze website

behandelingen - injectables - hangende mondhoeken - Behandeling aan hangende mondhoeken voor
Voor
behandelingen - injectables - hangende mondhoeken - Behandeling aan hangende mondhoeken na
Na
Fillers voor, injectables voor
Voor
Fillers na, injectables na
Na
Fillers wangen voor man Radiesse
Voor
Fillers wangen na man Radiesse
Na
Traangoot opvullen met injectables
Voor
Traangoot opvullen met injectables - resultaat
Na
Bekijk meer foto's

Zijn fillers pijnlijk?

Een filler behandeling wordt over het algemeen door onze cliënten ervaren als niet pijnlijk. Mocht u bang zijn voor pijn tijdens de behandeling, dan kunnen we u altijd lokaal verdoven met een emla crème. Omdat er verdoving in de injecties zit is het eigenlijk niet nodig om een verdovende crème te gebruiken voor uw behandeling.

Ervaringen over het herstel na een filler behandeling

Een filler behandeling heeft een kort herstel. De meeste cliënten krijgen enkel last van wat zwelling. In sommige gevallen kunnen er ook wat blauwe plekken ontstaan. Deze trekken vanzelf weg en kunt u verbergen met camouflage.

Een gratis consult met een filler specialist?

Een consult is noodzakelijk voor een behandeling met fillers. Tijdens dit gesprek bekijkt onze arts uw gezicht en luistert naar uw wensen en verwachtingen. Onze artsen geven u uitleg over de behandeling en het resultaat en u krijgt alle tijd om al uw vragen te stellen. U kunt uw consult online inplannen of via 076 – 542 31 54.

Online inplannen

Veelgestelde vragen

Kan ik met fillers behandeld worden tijdens het geven van borstvoeding?

Nee, er is geen onderzoek gedaan naar het gebruik van fillers tijdens het geven van borstvoeding. Omdat de gevolgen van een filler-behandeling tijdens het geven van borstvoeding onbekend zijn, zullen wij voor je eigen veiligheid en die van je baby niet behandelen tijdens het geven van borstvoeding.

Krijg ik littekens na een filler-behandeling?

Nee, er ontstaan geen littekens bij een filler-behandeling. De naaldjes zijn zo klein dat je wellicht enkel wat rode puntjes na de behandeling zult zien. Deze verdwijnen al binnen een half uur tot uur na de behandeling.

Wat is het verschil tussen een filler en een Skinbooster?

Een Skinbooster vermindert geen diepe rimpels zoals een filler wel doet. Wel helpt een Skinbooster om fijne lijntjes te verminderen of verwijderen. De Skinbooster is puur gemaakt om de huid te hydrateren en een mooie gloed te geven. De Skinbooster is vrij vloeibaar, waardoor er ook maar weinig van nodig is om goed resultaat te bereiken. Een filler is zo bewerkt dat deze geschikt is om ook diepere rimpels op te vullen.

Wat zijn fillers?

Fillers zijn rimpelvullers. Je kunt met fillers rimpels opvullen, de contouren van het gezicht versterken en lippen voller maken. Hierdoor krijg je het verloren volume weer terug. Tevens kunnen we met fillers handen en het decolleté verjongen.

Zijn eerdere behandelingen met andere fillers een probleem?

Het is soms niet verstandig om fillers te injecteren in gebieden waar andere fillers zijn ingespoten binnen 12 maanden. Echter, wanneer het veilige producten zijn geweest hoeft dat niets uit te maken. Als je eerder bent behandeld met permanente producten dan wordt er sowieso in hetzelfde gebied niet behandeld. Je kunt dit het best met de arts bepreken tijdens het consult.

076 - 542 31 54 WhatsApp Boek online