De kliniek

Liposuctie onderkin

Wil je van die vervelende onderkin af?

Vaak zie je pas op een foto van jezelf dat je een onderkin hebt. Liposuctie van de onderkin is dan een mooie en blijvende oplossing!

Wilt u van uw vervelende onderkin af?

Op foto’s stoort dit u het meest: uw onderkin. Het gaat hier vaak om hardnekkig vet. Sporten en gezond eten maken weinig indruk op het kussentje onder de kin. Vaak is het ontstaan hiervan een gevolg van overgewicht, maar ook erfelijke factoren en het natuurlijk verouderingsproces spelen een rol. Dankzij onze moderne en verfijnde technieken is een liposuctie-behandeling om de onderkin weg te halen een goede en definitieve oplossing. Het teveel aan vet wordt weggenomen en dankzij het liftende effect van de behandeling zal de huid aanspannen. Na het verwijderen van de onderkin heeft u een slanke kin met blijvend mooie contouren.

Liposuctie onderkin voor en na

Na de behandeling ziet u direct resultaat. Uw onderkin is verleden tijd, waardoor uw kaaklijn weer zichtbaar is. Het duurt nog ongeveer drie maanden voordat het definitieve resultaat zichtbaar is U zult versteld staan van de voor en na foto’s van de liposuctie van de kin.

Bekijk resultaten

Onderkin liposuctie prijs

Bent u benieuwd wat het kost om uw onderkin te laten verwijderen? Deze kosten zijn afhankelijk van het aantal te behandelen zones. Hiervoor is het noodzakelijk dat de arts u gezien heeft. Dit consult is geheel vrijblijvend en kost €35,-.

De arts of chirurg bespreekt tijdens dit gesprek uw wensen en verwachtingen en legt uit hoe de behandeling in zijn werk gaat. U krijgt uitgebreid de mogelijkheid om al uw vragen te stellen.

BehandelingPrijs
Consult€ 35,-
Tweede consult€ 0,-
Liposuctie onderkin€ 1.495,-
Liposuctie meerdere zones
Liposuctie eerste zone€ 1.195,-
Liposuctie tweede zone€ 1.095,-
Liposuctie derde zone€ 995,-
Liposuctie vierde zone€ 895,-
Liposuctie vijfde zone€ 795,-
Anesthesie
Roesje€ 250,-
Sedatie€ 600,-
Algehele anesthesie€ 600,-
Drukkleding na behandeling
Drukkleding lichaam€ 135,-
Drukkleding gezicht€ 100,-

Uw liposuctie financieren?
Heeft u niet het geld om uw behandeling in één keer te betalen? U kunt een lening afsluiten bij Cosmetic Finance. U kunt in termijnen uw lening afbetalen.

Liposuctie onderkin behandeling

Het vet weghalen bij een onderkin bestaat uit twee fases. In de eerste fase maakt de arts of chirurg enkele zeer fijne incisies waardoor een fysiologische oplossing met verdovingsvloeistof wordt ingespoten. Na een wachttijd volgt het tweede deel van de ingreep. Via dezelfde incisies brengt de arts een vibrerende canule in. Met behulp van deze canule worden de vetcellen definitief verwijderd.

Voordat u de kliniek verlaat, ontvangt u enkele richtlijnen rondom de nazorg. We adviseren deze altijd goed op te volgen. Na de ingreep komt u meerdere keren naar de kliniek voor uw nacontroles. Hier maken we foto’s van de nieuwe gezichtscontouren. Daardoor is het resultaat goed te vergelijken met de foto’s van vóór de ingreep.

Welke liposuctie-techniek wordt toegepast?

Voor de liposuctie of liposculptuur van de onderkin wordt de vibro-liposculpture toegepast. Onze arts en plastisch chirurg hebben verschillende technieken voorbij zien komen en zijn overtuigd van de vele voordelen van de vibro-liposculpture.

Liposuctie onderkin ervaringen

U bent natuurlijk benieuwd naar ervaringen van mensen die een kinliposuctie hebben ondergaan. Daarom is het van belang dat u voordat u een afspraak maakt ervaringen leest van cliënten die u voor zijn gegaan. ABC Clinic scoort hoge cijfers via kliniekervaringen, zorgkaartnederland en klantenvertellen.nl. Onder aan deze pagina vindt u ook verschillende ervaringen. Onze cliënten vertellen hier hoe ze onze kliniek, de behandeling, de arts of chirurg en de nazorg hebben ervaren. Ook zijn er verschillende foto’s te vinden.

Bekijk resultaten

Liposuctie onderkin

Waar vindt de behandeling plaats?

Op het gebied van liposuctie en lipofilling werken wij samen met esthetisch arts drs. Cedric de Mahieu (meer dan 25 jaar ervaring met liposuctie) en plastisch chirurg dr. Maarten Doornaert (gespecialiseerd in liposuctie en lipofilling). Wij faciliteren de consulten in onze kliniek in Breda. Consulten vinden plaats in onze kliniek in Breda, de eventuele behandeling wordt uitgevoerd in de kliniek in Antwerpen of Brussel.

Naam specialistLocatie consultLocatie behandeling
Cedric de MahieuBredaBrussel
Maarten DoornaertBredaAntwerpen

Herstel na de liposuctie van de kin

Nadat u uw onderkin heeft laten verwijderen, zult u een week of twee moeten herstellen. U krijgt last van zwellingen, stijfheid en blauwe plekken. Soms voelt de behandelde plek wat verdoofd aan. Dit zijn normale verschijnselen die vanzelf weer verdwijnen. Na een aantal dagen zijn de blauwe plekken minder en neemt de zwelling af. Het eerste effect is nu goed zichtbaar. Pas na twee tot drie maanden is het lichaam hersteld en is uw nieuwe kaaklijn blijvend gevormd. Na drie maanden komt u terug en maken we foto’s.

De eerste twaalf uur na de operatie kan er wondvocht uit de wondjes komen. Dit is normaal. Op dag twee kunt u weer douchen.  De eerste week moet u rust nemen. Na twee weken kunt u (afhankelijk van uw werk) uw werkzaamheden weer opvatten. Na zes weken mag u rustig beginnen met sporten. Liposuctie laat nauwelijks sporen achter. De littekens zijn klein en onopvallend.

Risico’s van een liposuctie van de kin

Net als bij iedere operatie zijn ook bij een kinliposucties complicaties zoals een nabloeding of infectie mogelijk. De kans hierop is echter erg klein. Complicaties liggen wél op de loer als te grote gebieden ineens behandeld worden. Onze artsen adviseren u graag. Zo waarschuwen we u ook dat een kinliposuctie geen oplossing is om af te vallen. Deze behandeling is bedoeld voor mensen die last hebben van een onderkin of vetophopingen onder de kin die ondanks sport en juiste voeding niet verdwijnen.

Foto's van behandeling

Anoniem
Voor liposuctie kin - anoniem - Maarten Doornaert
Voor
Resultaat liposuctie kin - anoniem - Maarten Doornaert
na
Behandeling door Maarten Doornaert
Voor liposuctie kin - anoniem - Maarten Doornaert
Voor
Resultaat liposuctie kin - anoniem - Maarten Doornaert
na
Anoniem
Liposuctie onderkin
Voor
Liposuctie onderkin resultaat
na
Liposuctie van de onderkin
Liposuctie onderkin
Voor
Liposuctie onderkin resultaat
na
Anoniem
Liposuctie van de onderkin voor
Voor
Liposuctie onderkin na
na
Liposuctie van de onderkin
Liposuctie van de onderkin voor
Voor
Liposuctie onderkin na
na
Anoniem
Liposuctie onderkin voor
Voor
Liposuctie onderkin na
na
Liposuctie onderkin
Liposuctie onderkin voor
Voor
Liposuctie onderkin na
na
Voor liposuctie kin - anoniem - Maarten Doornaert
Resultaat liposuctie kin - anoniem - Maarten Doornaert
Anoniem

Behandeling door Maarten Doornaert

Liposuctie onderkin
Liposuctie onderkin resultaat
Anoniem

Liposuctie van de onderkin

Liposuctie van de onderkin voor
Liposuctie onderkin na
Anoniem

Liposuctie van de onderkin

Liposuctie onderkin voor
Liposuctie onderkin na
Anoniem

Liposuctie onderkin

Onze cliënten vertellen

Hier vertellen onze cliënten over de behandelingen, ervaringen met onze kliniek en de ervaringen met onze medisch specialisten.

Veelgestelde vragen

Kom ik in aanmerking voor een liposuctie van de onderkin?

Mensen waarbij de gezichtscontouren door de onderkin wordt verstoord komen in aanmerking voor een liposuctie-behandeling van de onderkin. Een liposuctie van de onderkin zorgt voor een mooiere gezichtsvorm en een slankere uitstraling.

Wanneer kan ik het resultaat van de liposuctie of liposculptuur van de onderkin zien?

In de dagen na de behandeling zullen de behandelde zones gezwollen zijn en zal je last hebben van bloeduitstortingen. Daarnaast kunnen ook plaatselijke verhardingen van het onderhuidse weefsel ontstaan en kan je last hebben van stijfheid. Zowel de zwellingen als de bloeduitstortingen en plaatselijke verhardingen zullen na enkele maanden verdwenen zijn. Circa twee maanden na de ingreep is 80% van het resultaat van de liposuctie-behandeling te zien. Het definitieve resultaat is pas na drie maanden bereikt.

Wanneer kan ik mijn werkzaamheden hervatten na een liposuctie van de onderkin?

Dit is afhankelijk van het werk dat je doet. In de eerste week mag je geen zwaar lichamelijk werk verrichten. Meestal kan je een week na de operatie weer aan het werk.

Wat zijn de risico’s en complicaties bij een liposuctie van de onderkin?

Elke operatieve ingreep brengt risico’s met zich mee, al is de kans bij een plastisch chirurgische ingreep erg klein. Zo kan er een nabloeding, infectie of allergische reactie optreden. Daarnaast kunnen er restzwellingen of verhardingen achterblijven die niet of pas na enkele maanden wegtrekken. Ook kan de huid tijdelijk gevoelloos zijn en kunnen onderhuidse zenuwen, bloedvaten of organen tijdens de behandeling worden beschadigd. De kans dat de hierboven genoemde complicaties zich voordoen is minimaal. Bij ABC Clinic ondergaan mensen wekelijks een succesvolle liposuctie-behandeling van de onderkin.

Zijn er littekens zichtbaar na de liposuctie of liposculptuur van de onderkin?

De littekens na een liposuctie-behandeling van de onderkin zijn nauwelijks zichtbaar. Er hoeven tijdens de operatie maar hele kleine incisies te worden gemaakt van twee à drie millimeter. Daarnaast zal de plastisch chirurg of cosmetisch arts er alles aan doen om de littekens nauwelijks zichtbaar te laten zijn. Belangrijk om te weten is dat een litteken één tot anderhalf jaar nodig heeft om te herstellen.

Hier vindt u de meest gestelde vragen. Heeft u het antwoord op uw vraag nog niet kunnen vinden? Neem dan contact met ons op door te bellen naar 076 – 542 31 54 of stuur ons een mailtje.

Vrijblijvend consult