e0uo0c66vbcspuy85sctp9t6au306b
dr. Michel Visser
De informatie op deze pagina is medisch getoetst door:
Michel Visser

Liposuctie onderkin

Vaak zie je pas op een foto van jezelf dat je een onderkin hebt. Liposuctie van de onderkin is dan een mooie en blijvende oplossing!

Wilt u van uw vervelende onderkin af?

Op foto’s stoort dit u het meest: uw onderkin. Het gaat hier vaak om hardnekkig vet. Sporten en gezond eten maken weinig indruk op het kussentje onder de kin. Vaak is het ontstaan hiervan een gevolg van overgewicht, maar ook erfelijke factoren en het natuurlijk verouderingsproces spelen een rol.

Dankzij onze moderne en verfijnde technieken is een liposuctie of liposculptuur-behandeling om de onderkin weg te halen een goede en definitieve oplossing. Het teveel aan vet wordt weggenomen en dankzij het liftende effect van de behandeling zal de huid aanspannen. Na het verwijderen van de onderkin heeft u een slanke kin met blijvend mooie contouren.

Liposuctie onderkin voor en na

Na de behandeling ziet u direct resultaat. Uw onderkin is verleden tijd, waardoor uw kaaklijn weer zichtbaar is. Het duurt nog ongeveer drie maanden voordat het definitieve resultaat zichtbaar is U zult versteld staan van de voor en na foto’s van de liposuctie van de kin.

Liposuctie van de onderkin voor
Voor
Liposuctie onderkin na
Na
Voor liposuctie kin - anoniem - Maarten Doornaert
Voor
Resultaat liposuctie kin - anoniem - Maarten Doornaert
Na
behandelingen - liposuctie - liposuctie onderkin Amsterdam voor
Voor
behandelingen - liposuctie - liposuctie onderkin Amsterdam na
Na
Liposuctie onderkin voor
Voor
Liposuctie onderkin na
Na
Onderkin voor liposuctie
Voor
Onderkin na liposuctie
Na

Onderkin liposuctie prijs

Bent u benieuwd wat het kost om uw onderkin te laten verwijderen? Deze kosten zijn afhankelijk van het aantal te behandelen zones. Hiervoor is het noodzakelijk dat de arts u gezien heeft. Dit consult is geheel vrijblijvend en kost €50,-.

De arts of chirurg bespreekt tijdens dit gesprek uw wensen en verwachtingen en legt uit hoe de behandeling in zijn werk gaat. U krijgt uitgebreid de mogelijkheid om al uw vragen te stellen.

LiposuctieKosten
Consult€50,-
Behandeling van één zone€1995,-
Liposuctie meerdere zones
Eerste zone€1295,-
Tweede zone€1195,-
Derde zone€1095,-
Vierde zone€995,-
Vijfde zone€895,-
Anesthesie
Roesje€250,-
Sedatie€700,-
Algehele anesthesie€600,-
Drukkleding na behandeling
Drukkleding lichaam€145,-
Drukkleding gezicht€100,-

Uw liposuctie financieren?
Heeft u niet het geld om uw behandeling in één keer te betalen? U kunt een lening afsluiten bij Cosmetic Finance. U kunt in termijnen uw lening afbetalen.

Liposuctie onderkin behandeling

Het vet weghalen bij een onderkin bestaat uit twee fases. In de eerste fase maakt de arts of chirurg enkele zeer fijne incisies waardoor een fysiologische oplossing met verdovingsvloeistof wordt ingespoten.

Na een wachttijd volgt het tweede deel van de ingreep. Via dezelfde incisies brengt de arts een vibrerende canule in. Met behulp van deze canule worden de vetcellen definitief verwijderd.

Voordat u de kliniek verlaat, ontvangt u enkele richtlijnen rondom de nazorg. We adviseren deze altijd goed op te volgen. Na de ingreep komt u meerdere keren naar de kliniek voor uw nacontroles. Hier maken we foto’s van de nieuwe gezichtscontouren. Daardoor is het resultaat goed te vergelijken met de foto’s van vóór de ingreep.

Liposuctie onderkin ervaringen

U bent natuurlijk benieuwd naar ervaringen van mensen die een kinliposuctie hebben ondergaan. Daarom is het van belang dat u voordat u een afspraak maakt ervaringen leest van cliënten die u voor zijn gegaan. ABC Clinic scoort hoge cijfers via kliniekervaringen en zorgkaartnederland. Onder aan deze pagina vindt u ook verschillende ervaringen. Onze cliënten vertellen hier hoe ze onze kliniek, de behandeling, de arts of chirurg en de nazorg hebben ervaren. Ook zijn er verschillende foto’s te vinden.

Waar vindt de liposuctie-behandeling plaats?

De locatie van uw behandeling is geheel afhankelijk van de arts die u behandelt. In onderstaand schema vindt u een overzicht van de behandellocaties.

Naam specialistLocatie consultLocatie behandeling
Cedric de MahieuBredaBrussel
Michel VisserBredaRotterdam
Voor lipofilling van de borstenBredaAmphia ziekenhuis
Voor lipofilling van de billenBredaBrussel of Rotterdam

Herstel na de liposuctie van de kin

Nadat u uw onderkin heeft laten verwijderen, zult u een week of twee moeten herstellen. U krijgt last van zwellingen, stijfheid en blauwe plekken. Soms voelt de behandelde plek wat verdoofd aan.

Dit zijn normale verschijnselen die vanzelf weer verdwijnen. Na een aantal dagen zijn de blauwe plekken minder en neemt de zwelling af. Het eerste effect is nu goed zichtbaar. Pas na twee tot drie maanden is het lichaam hersteld en is uw nieuwe kaaklijn blijvend gevormd. Na drie maanden komt u terug en maken we foto’s.

De eerste twaalf uur na de operatie kan er wondvocht uit de wondjes komen. Dit is normaal. Op dag twee kunt u weer douchen.  De eerste week moet u rust nemen. Na twee weken kunt u (afhankelijk van uw werk) uw werkzaamheden weer opvatten. Na zes weken mag u rustig beginnen met sporten. Liposuctie laat nauwelijks sporen achter. De littekens zijn klein en onopvallend.

Vrijblijvend consult met de specialist?

Een liposuctie-behandeling van de onderkin begint altijd met een vrijblijvend consult. De plastisch chirurg of cosmetisch arts bespreekt uw wensen en verwachtingen, analyseert de te behandelen zone en legt uit hoe de behandeling in zijn werk gaat. En natuurlijk kunt u ook al uw vragen stellen over een liposuctie van de onderkin.

Wilt u meer weten over de mogelijkheden? Bel 076 – 542 31 54 voor een vrijblijvende afspraak of vul het contactformulier in. U kunt ook eenvoudig online een afspraak inplannen.

Een consult inplannen?

Veelgestelde vragen

Kom ik in aanmerking voor een liposuctie van de onderkin?

Mensen waarbij de gezichtscontouren door de onderkin wordt verstoord komen in aanmerking voor een liposuctie-behandeling van de onderkin. Een liposuctie van de onderkin zorgt voor een mooiere gezichtsvorm en een slankere uitstraling.

Wanneer kan ik het resultaat van de liposuctie of liposculptuur van de onderkin zien?

In de dagen na de behandeling zullen de behandelde zones gezwollen zijn en zal je last hebben van bloeduitstortingen. Daarnaast kunnen ook plaatselijke verhardingen van het onderhuidse weefsel ontstaan en kan je last hebben van stijfheid. Zowel de zwellingen als de bloeduitstortingen en plaatselijke verhardingen zullen na enkele maanden verdwenen zijn. Circa twee maanden na de ingreep is 80% van het resultaat van de liposuctie-behandeling te zien. Het definitieve resultaat is pas na drie maanden bereikt.

Wanneer kan ik mijn werkzaamheden hervatten na een liposuctie van de onderkin?

Dit is afhankelijk van het werk dat je doet. In de eerste week na de liposuctie mag je geen zwaar lichamelijk werk verrichten. Meestal kan je een week na de operatie weer aan het werk.

Wat zijn de risico’s en complicaties bij een liposuctie van de onderkin?

Elke operatieve ingreep brengt risico’s met zich mee, al is de kans bij een plastisch chirurgische ingreep erg klein. Zo kan er een nabloeding, infectie of allergische reactie optreden. Daarnaast kunnen er restzwellingen of verhardingen achterblijven die niet of pas na enkele maanden wegtrekken. Ook kan de huid tijdelijk gevoelloos zijn en kunnen onderhuidse zenuwen, bloedvaten of organen tijdens de behandeling worden beschadigd. De kans dat de hierboven genoemde complicaties zich voordoen is minimaal. Bij ABC Clinic ondergaan mensen wekelijks een succesvolle liposuctie-behandeling van de onderkin.

Wie komt er voor een liposuctie in aanmerking?

Een liposuctie-behandeling is geschikt voor mensen die last hebben van ongewenste plaatselijke vetophopingen op het lichaam. Plaatselijke vetophopingen kunnen onder andere voorkomen bij de buik, benen, onderkin en rug. Wij behandelen niet wanneer je een BMI hebt hoger dan 35.

076 - 542 31 54 WhatsApp Boek online