De kliniek

Liposuctie onderkin

Wil je van die vervelende onderkin af?

Vaak zie je pas op een foto van jezelf dat je een onderkin hebt. Liposuctie van de onderkin is dan een mooie en blijvende oplossing!

Een onderkin verwijder je definitief met liposculptuur

Veel mensen hebben er last van: een onderkin. Het gevolg is een verouderde uitstraling en mensen vinden het gewoon niet mooi. Hoeveel oefeningen je ook doet en hoe veel je ook afvalt, soms doet het niet veel. Gelukkig biedt een liposuctie een zeer mooie oplossing. De ingreep is geheel veilig en het resultaat is blijvend.

Wij gebruiken de termen liposuctie, liposculptuur en liposculpture door elkaar. Eigenlijk is liposculpture onze favoriete benaming, omdat onze artsen uw lichaam daadwerkelijk opnieuw sculpturen. Liposuctie betekent letterlijk vet weg zuigen. Liposculpture is dus veel meer dan alleen vet wegzuigen!

Liposuctie onderkin prijs

BehandelingPrijs
Consult€ 35,-
Tweede consult€ 0,-
Liposuctie onderkin€ 1.495,-
Liposuctie meerdere zones
Liposuctie eerste zone€ 1.195,-
Liposuctie tweede zone€ 1.095,-
Liposuctie derde zone€ 995,-
Liposuctie vierde zone€ 895,-
Liposuctie vijfde zone€ 795,-
Anesthesie
Roesje€ 250,-
Sedatie€ 600,-
Algehele anesthesie€ 600,-
Drukkleding na behandeling
Drukkleding lichaam€ 135,-
Drukkleding gezicht€ 50,-

Een consultgesprek is noodzakelijk om zekerheid te geven over de mogelijkheden van een liposuctie-behandeling. Tijdens het consult heeft u de mogelijkheid al uw vragen te stellen. Na het consult weet u precies wat de mogelijkheden zijn en wat u kunt verwachten en tegen welke prijs de onderkin liposuctie wordt uitgevoerd. De prijs is afhankelijk van het aantal te behandelen zones. Een consult is geheel vrijblijvend en kost € 35,-.

Uw liposuctie betalen in termijnen?
Heeft u nog niet voldoende gespaard voor uw behandeling? U heeft de mogelijkheid om een lening voor uw behandeling af te sluiten bij Cosmetic Finance

Liposuctie onderkin behandeling

Het vet weghalen bij onderkin bestaat uit twee fases. In de eerste fase maakt de medisch specialist enkele zeer fijne incisies waardoor een fysiologische oplossing met verdovingsvloeistof wordt ingespoten. Na een wachttijd volgt dan het tweede deel van de ingreep. Via dezelfde incisies brengt de arts een vibrerende canule in. Met behulp van deze canule worden de vetcellen definitief verwijderd.

Voordat u de kliniek verlaat, ontvangt u enkele richtlijnen rondom de nazorg. We adviseren deze altijd goed op te volgen. De nacontrole van de behandeling is ook belangrijk. Hier zullen we foto’s maken van de nieuwe gezichtscontouren en is het resultaat goed te vergelijken met de foto’s van voor de ingreep.

Onderkin weghalen

Het ontstaan van de onderkin is vaak een gevolg van overgewicht, maar ook erfelijke factoren en het natuurlijk verouderingsproces spelen een rol. Dankzij onze moderne en verfijnde technieken is een liposuctie-behandeling om de onderkin weg te halen een goede en definitieve oplossing. Het teveel aan vetcellen wordt weggenomen en dankzij het liftende effect van de behandeling zal de huid wat aanspannen. Na het verwijderen van de onderkin heeft u een slanke kin met blijvend mooie contouren.

 

Liposuctie onderkin ervaringen

Na enkele dagen is het eerste resultaat van de behandeling zichtbaar. Toch duurt het twee tot drie maanden voordat het definitieve resultaat is bereikt. Pas dan is het lichaam volledig hersteld en hebben de nieuwe contouren zich gevormd. Na de behandeling komt u na drie maanden op controle en worden er ook foto’s gemaakt.

Voordat u een afspraak maakt bij de arts of plastisch chirurg is het belangrijk om ervaringen te lezen van cliënten die u voor zijn gegaan. ABC Clinic scoort hoge cijfers via kliniekervaringen, zorgkaartnederland en klantenvertellen.nl. Onder aan deze pagina vindt u ook verschillende ervaringen. Onze cliënten vertellen hier hoe ze onze kliniek, de behandeling, de arts of chirurg en de nazorg hebben ervaren. Ook zijn er verschillende foto’s te vinden.

Bekijk resultaten

Liposuctie onderkin

Waar vindt de liposuctie-behandeling plaats?

Op het gebied van liposuctie en lipofilling werken wij samen met esthetisch arts drs. Cedric de Mahieu (meer dan 25 jaar ervaring met liposuctie) en plastisch chirurg dr. Maarten Doornaert (gespecialiseerd in liposuctie en lipofilling). Wij faciliteren de consulten in onze kliniek in Breda. Consulten vinden plaats in onze kliniek in Breda, de eventuele behandeling wordt uitgevoerd in de kliniek in Antwerpen of Brussel.

Naam specialistLocatie consultLocatie behandeling
Cedric de MahieuBredaBrussel
Maarten DoornaertBredaAntwerpen

Foto's van behandeling

Anoniem
Voor
na
Dr Maarten Doornaert
Voor
na
Anoniem

Dr Maarten Doornaert

Onze cliënten vertellen

Hier vertellen onze cliënten over de behandelingen, ervaringen met onze kliniek en de ervaringen met onze medisch specialisten.

Veelgestelde vragen

Kom ik in aanmerking voor een liposuctie van de onderkin?

Mensen waarbij de gezichtscontouren door de onderkin wordt verstoord komen in aanmerking voor een liposuctie-behandeling van de onderkin. Een liposuctie van de onderkin zorgt voor een mooiere gezichtsvorm en een slankere uitstraling.

Wanneer kan ik het resultaat van de liposuctie van de onderkin zien?

In de dagen na de behandeling zullen de behandelde zones gezwollen zijn en zal je last hebben van bloeduitstortingen. Daarnaast kunnen ook plaatselijke verhardingen van het onderhuidse weefsel ontstaan en kan je last hebben van stijfheid. Zowel de zwellingen als de bloeduitstortingen en plaatselijke verhardingen zullen na enkele maanden verdwenen zijn. Circa twee maanden na de ingreep is 80% van het resultaat van de liposuctie-behandeling te zien. Het definitieve resultaat is pas na drie maanden bereikt.

Wanneer kan ik mijn werkzaamheden hervatten na een liposuctie van de onderkin?

Dit is afhankelijk van het werk dat je doet. In de eerste week mag je geen zwaar lichamelijk werk verrichten. Meestal kan je een week na de operatie weer aan het werk.

Wat zijn de risico’s en complicaties bij een liposuctie van de onderkin?

Elke operatieve ingreep brengt risico’s met zich mee, al is de kans bij een plastisch chirurgische ingreep erg klein. Zo kan er een nabloeding, infectie of allergische reactie optreden. Daarnaast kunnen er restzwellingen of verhardingen achterblijven die niet of pas na enkele maanden wegtrekken. Ook kan de huid tijdelijk gevoelloos zijn en kunnen onderhuidse zenuwen, bloedvaten of organen tijdens de behandeling worden beschadigd. De kans dat de hierboven genoemde complicaties zich voordoen is minimaal. Bij ABC Clinic ondergaan mensen wekelijks een succesvolle liposuctie-behandeling van de onderkin.

Zijn er littekens zichtbaar na de liposuctie van de onderkin?

De littekens na een liposuctie-behandeling van de onderkin zijn nauwelijks zichtbaar. Er hoeven tijdens de operatie maar hele kleine incisies te worden gemaakt van twee à drie millimeter. Daarnaast zal de plastisch chirurg of cosmetisch arts er alles aan doen om de littekens nauwelijks zichtbaar te laten zijn. Belangrijk om te weten is dat een litteken één tot anderhalf jaar nodig heeft om te herstellen.

Hier vindt u de meest gestelde vragen. Heeft u het antwoord op uw vraag nog niet kunnen vinden? Neem dan contact met ons op door te bellen naar 076 – 542 31 54 of vul neem contact met ons op in.

Vrijblijvend consult