e0uo0c66vbcspuy85sctp9t6au306b

Botox fronsrimpel

‘Is er iets? U kijkt zo boos!’ Een diepe fronsrimpel tussen de wenkbrauwen geeft vaak een wat norse, bozige uitstraling. Met Botox is deze eenvoudig te verwijderen.

Botox tegen de fronsrimpel of denkrimpel

Wanneer u last heeft van een fronsrimpel tussen de wenkbrauwen is de kans groot dat uw vader of moeder ook zo’n rimpel tussen de wenkbrauwen heeft of had. Deze zogenoemde denkrimpel kan al op jonge leeftijd ontstaan, maar is gelukkig eenvoudig te behandelen met Botox. De behandeling zorgt ervoor dat de overactieve spiertjes tussen de wenkbrauwen tot rust komen. Een frissere en zachtere blik is het gevolg. In sommige gevallen is een aanvullende behandeling met fillers nodig om de fronsrimpel helemaal weg te krijgen.

Meer informatie over Botox

Een diepe fronsrimpel verwijderen

De behandeling van de fronsrimpel is eenvoudig en heeft een snel en langdurig resultaat. Echter, wanneer u last heeft van een diepe rimpel, dan is vaak een aanvullende behandeling met een filler noodzakelijk. Enkel een behandeling met Botox is dan niet voldoende. De behandeling met Botuline toxine zorgt er voor dat de spier zich ontspant en dat u tijdelijk niet meer kunt fronsen. Echter, om de rimpel daadwerkelijk te verwijderen zal de cosmetisch arts ook nog de filler Restylane injecteren. Op de lange termijn is er overigens steeds minder product nodig om hetzelfde resultaat te behalen. Onze ervaring is dat in veel gevallen een Botox-behandeling al vaak voldoende zal zijn voor een mooi resultaat.

De behandeling van de fronsrimpel met Botox

Voordat de cosmetisch arts start met de behandeling worden er foto’s gemaakt, zodat het verschil goed te zien is na de behandeling. Na het maken van de foto’s injecteert de arts de Botuline toxine (Azzalure, Alluzience of Botox) in de te behandelen zone. Omdat dit met een zeer dun naaldje gebeurt en de injecties slechts licht prikkelend aanvoelen, is een verdoving niet noodzakelijk. Wanneer u last heeft van een diepe fronsrimpel, is het mogelijk zijn om deze eventueel te behandelen met fillers.

Resultaten

Hier vindt u de voor en na foto’s van de fronsrimpel behandeling van cliënten die u voor zijn gegaan. Bij ons worden dagelijks, 7 dagen in de week, mannen en vrouwen behandeld met Botox.

Vrouw fronsen voor
Voor
Vrouw fronsen na
Na
Vrouw frons voor
Voor
Vrouw frons na
Na
Boze blik man voor
Voor
Boze blik man na
Na
Fronsende vrouw voor
Voor
Fronsende vrouw na
Na
Man frons voor
Voor
Man frons na
Na
Fronsrimpels voor
Voor
Fronsrimpels na
Na

Prijzen fronsrimpel behandeling

In onderstaand schema vindt u de prijzen voor de fronsrimpel-behandeling. Tijdens een gratis en vrijblijvend consultgesprek analyseert de cosmetisch arts uw klachten en wordt er bekeken of een Botox-behandeling voldoende resultaat geeft.

BehandelingPrijs
ConsultGratis
Fronsrimpel
Botox, Azzalure, Alluzience, Dysporteen zone€149,-
Een 2e zone tijdens dezelfde behandeling€129,-
Een 3e zone tijdens dezelfde behandeling€129,-

Ervaringen Botox fronsrimpel

Wij begrijpen dat een behandeling spannend kan zijn. Daarom delen wij graag een aantal ervaringen met de Botox-behandeling met u. Veel van onze cliënten vinden de behandeling achteraf meevallen en zijn blij met het resultaat.  Op Kliniekervaringen.nl, Google reviews en Zorgkaart Nederland leest u verschillende ervaringen van de behandeling.

Kliniekervaringen ABC Clinic, Botox fronsrimpel ervaringen

Zorgkaart Nederland ABC Clinic, Botox fronsrimpel ervaringen

Veelgestelde vragen

Hoe lang duurt het voordat Botox in de fronsrimpel werkt?

Het effect van de behandeling met Botox begint na enkele dagen, dit kan per persoon verschillen. Het volledige resultaat is zichtbaar 2 weken.

Hoelang blijft het effect van Botox in de fronsrimpel zichtbaar?

Het effect van Botox in de fronsrimpel blijft 3 tot 6 maanden. Na verloop van tijd zal de spieractiviteit geleidelijk weer terugkeren en zal de rimpel weer verschijnen Je kunt de behandeling gewoon veilig herhalen.

Hoeveel kost een behandeling met Botox in de fronsrimpel?

De prijs van een behandeling van Botox in de fronsrimpel is 149 euro. Een tweede zone die je gelijk laat behandelen kost 129 euro.

Is Botox in de fronsrimpel pijnlijk?

De behandeling met Botox van de frons bestaat uit 5-6 kleine prikjes die soms onaangenaam kunnen voelen. Dit zijn echter speldenprikjes. Een verdovende crème is mogelijk, maar niet noodzakelijk. Vrijwel iedereen vindt de behandeling weinig voorstellen.

Kan Botox in de fronsrimpel helpen bij het verminderen van hoofdpijn?

Jazeker, Botox kan zeer effectief zijn bij de behandeling van migraine en spanningshoofdpijn. Het kan helpen om de hoofdpijn te verminderen, ook als het wordt geïnjecteerd in de fronsrimpel.

Wat zijn de alternatieven voor Botox in de fronsrimpel?

De fronsrimpel die ontstaat door het fronsen en dus door het gebruik van spiertjes heeft geen alternatief. Wanneer de rimpel altijd aanwezig is, dus ook zonder spiercontractie, dan zijn er alternatieven voor Botox, te weten:

  • fillers
  • laserbehandelingen (wij werken samen met huidtherapeuten)
  • peelings

Deze methoden kunnen verschillende resultaten opleveren, dus het is belangrijk om met een ervaren cosmetisch arts te praten om te kijken welke behandeling het beste bij jou past.

Wat zijn de mogelijke bijwerkingen van Botox in de fronsrimpel?

Mogelijke bijwerkingen na een Botox-behandeling van de fronsrimpel zijn:

  • roodheid
  • zwelling
  • blauwe plekken
  • hoofdpijn
  • een licht hangend gevoel van de wenkbrauwen

Zeer zeldzame bijwerkingen kunnen zijn: asymmetrie, ptosis (hangend ooglid) of een allergische reacties. Het is van groot belang dat je een ervaren kliniek en arts kiest voor de behandeling.

076 - 542 31 54 WhatsApp Boek online