e0uo0c66vbcspuy85sctp9t6au306b

Fillers fronsrimpel

Vaak wordt de fronsrimpel behandeld met Botox. Bij een diepe fronsrimpel, kan de behandeling worden gecombineerd met fillers om de rimpel op te vullen.

Diepe rimpels tussen de wenkbrauw opvullen met fillers

Wanneer u een kleine fronsrimpel heeft, voldoet een behandeling met Botox vaak om van deze rimpel af te komen. Echter, wanneer u last heeft van een diepe rimpel tussen de wenkbrauwen, biedt een filler behandeling een oplossing. De fronsrimpel ontstaat in eerste instantie door aanspanningen van de spieren tussen de wenkbrauwen. Wanneer we veel fronsen, zal de rimpel in de huid blijven staan. Op dat moment is Botox (spierverslapper) niet meer voldoende om van uw fronsrimpel af te komen.

Het resultaat na een filler behandeling

Na een behandeling met fillers bent u van uw fronsrimpel verlost. U heeft uw frisse blik terug en u zult niet meer de vraag krijgen waarom u zo boos kijkt. Het resultaat van de behandeling houdt ongeveer negen tot twaalf maanden aan. Daarna kan de behandeling veilig herhaald worden.

De behandeling

Een behandeling van de fronsrimpel start altijd met een gratis en vrijblijvend consult. Tijdens dit consult kijkt de behandelend arts hoe hij het beste resultaat kan behalen. Na het consult start de arts met het maken van foto’s. Dit doet hij of zij om achteraf goed te zien wat het resultaat van de behandeling is. Vervolgens injecteert de arts de filler voorzichtig onder de huid. Dankzij de verdoving die in de Restylane zit, zult u hier geen hinder van ondervinden.

Lees meer over de behandeling

De kosten om uw fronsrimpel te verwijderen met fillers

ABC Clinic krijgt vaak de vraag: “Wat kost het om een fronsrimpel met fillers te verwijderen?” Om de exacte prijs vast te stellen, is een consult met een van onze ervaren artsen noodzakelijk. Tijdens dit gesprek bespreekt de arts uw persoonlijke wensen en verwachtingen en legt uit hoe de behandeling eruitziet. Daarnaast heeft u natuurlijk alle gelegenheid om vragen te stellen. Een consult is gratis en vrijblijvend. Bel 076 – 542 31 54 of plan direct een afspraak in.

Bekijk alle prijzen
Loyaliteitskorting fillers (Restylane)

Bij ABC Clinic werken we uitsluitend met A-producten en A-merken, word je door zeer ervaren en gespecialiseerde cosmetisch artsen (KNMG) behandeld en hanteren we een goede prijs-kwaliteitsverhouding. Zo bieden we onze Botox, Skinboosters, Sculptra en Profhilo behandelingen altijd tegen een vaste scherpe prijs aan. Voor de fillers met Restylane en Aliaxin profiteer je van loyaliteitskortingen die oplopen tot 10%. Vaste cliënten worden dus beloond bij ABC Clinic.

Loyaliteitsprogramma fillersKorting
Tweede behandeling met fillers5%
Vanaf uw derde behandeling met fillers10%

Pakketprijzen

Wist je trouwens dat we voor de injectables mooie pakketprijzen hanteren? Vraag er ook naar tijdens het consult wat je hebt met jouw cosmetisch arts (KNMG).

Ervaringen met filler behandelingen

Al veel cliënten zijn u voorgegaan voor een filler behandeling tegen de fronsrimpel. Enkelen van hen hebben ook een ervaring achtergelaten. Bekijk de ervaringen met onze kliniek op kliniekervaringen.nl of Zorgkaart Nederland.

Fillers fronsrimpel

Fillers fronsrimpel

Bekijk meer ervaringen

De nazorg na een filler behandeling aan de fronsrimpel

Na een filler behandeling is het belangrijk om de huid rust te geven. Probeer contact met de behandelde plekken zoveel mogelijk te voorkomen, dus probeer ook wrijven te vermijden. Door het behandelde gebied te vermijden kan de filler op zijn plek blijven en is het resultaat het mooiste.

Daarnaast raden we aan de eerste zes uur na de behandeling géén make-up te dragen om het risico op infectie te verkleinen. Dit raden wij aan omdat er door het gebruik van de naald kleine gaatjes in de huid ontstaan.

De eerste twee weken na de behandeling worden overige gezichtsbehandelingen afgeraden. Het is belangrijk de huid even tot rust te laten komen. Ook doet u er verstandig aan de zon zoveel mogelijk te vermijden in de eerste twee weken na de behandeling om hyperpigmentatie te voorkomen. Mocht het noodzakelijk zijn de zon in te gaan, dan raden we een zonnebrandcrème met minimaal factor 30 aan om de huid te beschermen.

Risico’s van de behandeling

Complicaties kunnen zich altijd voordoen na een filler behandeling. Wanneer u zich door een goede en ervaren arts laat behandelen wordt het risico op complicaties tot het minimum beperkt. De meest voorkomende complicaties die zich voor kunnen doen zijn een milde tot matige branderigheid of pijn na de behandeling of eventueel verkleuring (blauwe plekken) op de plaats van de injectie. Deze bijwerkingen trekken binnen enkele dagen na de behandeling weg.

Complicaties komen bijna niet voor na een filler behandeling.

Een gratis consult aanvragen

Een behandeling start bij ABC Clinic altijd met een consult. Wanneer u met fillers of Botox behandeld wordt is dit consult geheel gratis en vrijblijvend. Tijdens het consult luistert de behandelend arts naar uw wensen en verwachtingen en kunt u al uw vragen stellen. Ook wordt er een persoonlijk behandelplan voor u opgesteld. Een afspraak inplannen kan online via onze website of door te bellen naar 076 – 542 31 54.

Gratis consult?
076 - 542 31 54 WhatsApp Boek online