e0uo0c66vbcspuy85sctp9t6au306b

Fillers kin

Een wijkende of vlakke kin kan een grote frustratie vormen. U vindt uw gezicht minder mooi in verhouding. Als u hier in het verleden iets aan wilde doen, moest u onder het mes. Een operatie met alle risico’s en lange hersteltijden van dien. Een kin filler is een mooi alternatief!

Een kincorrectie met fillers

Wanneer u zich vroeger stoorde aan een teruggetrokken of vlakke kin, was een ingreep al snel noodzakelijk. Gelukkig is er tegenwoordig een minder ingrijpende oplossing voor uw probleem. Met behulp van afbreekbare fillers kunnen we uw kin opvullen en het profiel van uw gezicht versterken. Zo geeft u snel meer persoonlijkheid en karakter aan uw gezicht en kunt u eindelijk vol trots uw kin in de lucht steken.

Voor en na foto’s van kin fillers

Na uw behandeling wordt uw kin wat prominenter en strakker, zodat uw gezicht weer in balans is. De behandeling zorgt voor een natuurlijk resultaat, is direct zichtbaar en houdt ongeveer twaalf maanden aan. Dankzij de voor en na foto’s die na uw kin filler behandeling worden gemaakt, kunt u het verschil goed zien.

Kin-filler-Janka-voor
Voor
Kin filler Janka na
Na
Lippen en kin voor
Voor
Lippen en kin na
Na
Kin en lippen voor
Voor
Kin en lippen na
Na
behandelingen - injectables - kinimplantaat met injectables - Kinimplantaat met injectables voor
Voor
behandelingen - injectables - kinimplantaat met injectables - Kinimplantaat met injectables na
Na
Bekijk meer filler resultaten

Kin fillers prijzen

De prijs van uw behandeling met kin fillers is afhankelijk van de hoeveelheid filler die noodzakelijk is voor het gewenste resultaat. Tijdens het consultgesprek stelt de arts een persoonlijk behandelplan op en wordt de definitieve prijs van uw behandeling bekendgemaakt.

BehandelingPrijs
ConsultGratis
Kincorrectie met injectables1,0 ml€450,-
2,0 ml€850,-
Bekijk onze prijzen
Loyaliteitskorting fillers (Restylane)

Bij ABC Clinic werken we uitsluitend met A-producten en A-merken, word je door zeer ervaren en gespecialiseerde cosmetisch artsen (KNMG) behandeld en hanteren we een goede prijs-kwaliteitsverhouding. Zo bieden we onze Botox, Skinboosters, Sculptra en Profhilo behandelingen altijd tegen een vaste scherpe prijs aan. Voor de fillers met Restylane en Aliaxin profiteer je van loyaliteitskortingen die oplopen tot 10%. Vaste cliënten worden dus beloond bij ABC Clinic.

Loyaliteitsprogramma fillersKorting
Tweede behandeling met fillers5%
Vanaf uw derde behandeling met fillers10%

Pakketprijzen

Wist je trouwens dat we voor de injectables mooie pakketprijzen hanteren? Vraag er ook naar tijdens het consult wat je hebt met jouw cosmetisch arts (KNMG).

De behandeling

Deze behandeling wordt uitgevoerd met de filler Restylane. Met behulp van een fijne naald injecteert de arts de vloeistof onder uw huid. Omdat er een verdovingsmiddel aan de filler is toegevoegd, heeft u geen hinder van de injecties. De behandeling duurt maximaal een half uur.

Na uw behandeling kunt u wat last hebben van zwellingen en blauwe plekken. Deze zijn licht van aard en verdwijnen weer na enkele dagen. Koelen kan helpen om dit te verminderen.

Ervaringen met kin fillers

Al veel cliënten zijn u voorgegaan met deze behandeling. Velen hebben hun ervaring met een filler behandeling gedeeld via Kliniekervaringen of ZorgkaartNederland.

Bekijk meer ervaringen

Nazorg en herstel bij fillers in de kin

Na een filler-behandeling is het belangrijk om de huid rust te geven. Probeer contact met de behandelde plekken zoveel mogelijk te voorkomen, dus probeer ook wrijven te vermijden. Door het behandelde gebied te vermijden kan de filler op zijn plek blijven en is het resultaat het mooiste.

Daarnaast raden we aan de eerste zes uur na de behandeling géén make-up te dragen om het risico op infectie te verkleinen. Dit raden wij aan omdat er door het gebruik van de naald kleine gaatjes in de huid ontstaan.

De eerste twee weken na de behandeling worden overige gezichtsbehandelingen afgeraden. Het is belangrijk de huid even tot rust te laten komen. Ook doet u er verstandig aan de zon zoveel mogelijk te vermijden in de eerste twee weken na de behandeling om hyperpigmentatie te voorkomen. Mocht het noodzakelijk zijn de zon in te gaan, dan raden we een zonnebrandcrème met minimaal factor 30 aan om de huid te beschermen.

Risico’s van de behandeling

Complicaties kunnen zich altijd voordoen na een filler-behandeling. Wanneer u zich door een goede en ervaren arts laat behandelen wordt het risico op complicaties tot het minimum beperkt. De meest voorkomende complicaties die zich voor kunnen doen zijn een milde tot matige branderigheid of pijn na de behandeling of eventueel verkleuring (blauwe plekken) op de plaats van de injectie. Deze bijwerkingen trekken binnen enkele dagen na de behandeling weg.

Complicaties komen bijna niet voor na een filler-behandeling.

Een gratis consult bij ABC Clinic?

Een behandeling start bij ons altijd met een gratis en vrijblijvend consult. Tijdens dit consult bespreekt de arts uw wensen en verwachtingen, legt uit hoe de behandeling eruitziet en beantwoordt hij of zij graag al uw vragen. In overleg met de arts kunt u eventueel direct worden behandeld. U kunt een afspraak online inplannen of door te bellen naar 076-542 31 54.

Consult inplannen
076 - 542 31 54 WhatsApp Boek online