e0uo0c66vbcspuy85sctp9t6au306b

Kincorrectie

De verhouding tussen uw neus en kin is bepalend voor het profiel van uw gezicht. Als gevolg van erfelijke factoren kan die balans verstoord zijn. Een kincorrectie kan oplossing bieden!

Een kincorrectie voor een kin met contouren

Met behulp van een kinimplantaat met injectables kunnen we uw kin uitstekend vergroten of accentueren. Soms raden we u aan deze behandeling te combineren met een liposuctie-behandeling van de kin. Onze ervaren artsen adviseren u graag over de juiste oplossing.

Bij ABC Clinic voeren wij een kincorrectie enkel uit met injectables. Mocht u liever een chirurgische kincorrectie willen, dan zullen wij u doorverwijzen naar een kaakchirurg.

Hoe verloopt een kincorrectie?

Een kincorrectie wordt enkel uitgevoerd met injectables. Een kinimplantaat met injectables wordt bij voorkeur uitgevoerd met Restylane . Met behulp van een heel fijne naald injecteert de arts een van deze vloeistoffen onder de huid. Omdat er een verdovingsmiddel in de injectables zit zult u hier geen hinder van ondervinden. De behandeling neemt maximaal een half uur in beslag.

Na afloop van de behandeling kunt u wat last hebben van lichte zwellingen en blauwe plekken. Ze zijn slechts licht van aard en na enkele dagen weer verdwenen. Koelen helpt hierbij. Direct na de behandeling kunt u uw werkzaamheden weer oppakken, afhankelijk van het soort werk dat u doet.

Hier vindt u enkele voor en na foto’s van een kincorrectie met fillers.

Kin-filler-Janka-voor
Voor
Kin filler Janka na
Na
Lippen en kin voor
Voor
Lippen en kin na
Na
Kin en lippen voor
Voor
Kin en lippen na
Na
Marie - Fillers kin - voor
Voor
Marie - Fillers kin - Na
Na
behandelingen - injectables - kinimplantaat met injectables - Kinimplantaat met injectables voor
Voor
behandelingen - injectables - kinimplantaat met injectables - Kinimplantaat met injectables na
Na

Hoe verloopt de nazorg bij een kincorrectie?

Na een filler-behandeling is het belangrijk om de huid rust te geven. Probeer contact met de behandelde plekken zoveel mogelijk te voorkomen, dus probeer ook wrijven te vermijden. Door het behandelde gebied te vermijden kan de filler op zijn plek blijven en is het resultaat het mooiste.

Daarnaast raden we aan de eerste zes uur na de behandeling géén make-up te dragen om het risico op infectie te verkleinen. Dit raden wij aan omdat er door het gebruik van de naald kleine gaatjes in de huid ontstaan.

De eerste twee weken na de behandeling worden overige gezichtsbehandelingen afgeraden. Het is belangrijk de huid even tot rust te laten komen. Ook doet u er verstandig aan de zon zoveel mogelijk te vermijden in de eerste twee weken na de behandeling om hyperpigmentatie te voorkomen. Mocht het noodzakelijk zijn de zon in te gaan, dan raden we een zonnebrandcrème met minimaal factor 30 aan om de huid te beschermen.

Wat zijn de risico’s en complicaties?

Complicaties kunnen zich altijd voordoen na een filler-behandeling. Wanneer u zich door een goede en ervaren arts laat behandelen wordt het risico op complicaties tot het minimum beperkt. De meest voorkomende complicaties die zich voor kunnen doen zijn een milde tot matige branderigheid of pijn na de behandeling of eventueel verkleuring (blauwe plekken) op de plaats van de injectie. Deze bijwerkingen trekken binnen enkele dagen na de behandeling weg.

Complicaties komen bijna niet voor na een filler-behandeling.

Wat kost een kincorrectie?

BehandelingPrijs
ConsultGratis
Kincorrectie met fillers1,0 ml€450,-
2,0 ml€850,-

Bij ABC Clinic voeren we alleen kincorrecties uit met injectables. Mocht u een chirurgische kincorrectie willen ondergaan, dan zullen wij u doorverwijzen naar een samenwerkende kaakchirurg.

Gratis consult?

Een consult is noodzakelijk om u zekerheid te kunnen geven over de prijs en het resultaat. Daarvoor moet de arts u dus gezien hebben. Een consult is gratis en vrijblijvend. Bel 076 – 542 31 54 of klik hier voor een afspraak.

Online inplannen
Loyaliteitskorting fillers (Restylane)

Bij ABC Clinic werken we uitsluitend met A-producten en A-merken, word je door zeer ervaren en gespecialiseerde cosmetisch artsen (KNMG) behandeld en hanteren we een goede prijs-kwaliteitsverhouding. Zo bieden we onze Botox, Skinboosters, Sculptra en Profhilo behandelingen altijd tegen een vaste scherpe prijs aan. Voor de fillers met Restylane en Aliaxin profiteer je van loyaliteitskortingen die oplopen tot 10%. Vaste cliënten worden dus beloond bij ABC Clinic.

Loyaliteitsprogramma fillersKorting
Tweede behandeling met fillers5%
Vanaf uw derde behandeling met fillers10%

Pakketprijzen

Wist je trouwens dat we voor de injectables mooie pakketprijzen hanteren? Vraag er ook naar tijdens het consult wat je hebt met jouw cosmetisch arts (KNMG).

076 - 542 31 54 WhatsApp Boek online