Ma t/m Zo
08h00 - 22h00
Teruggebeld worden? Bel mij terug
Tevredenheid (450+reviews) 8,8
Menu
ABC Clinic

Kincorrectie

Een kincorrectie voor een kin met contouren

Uw gezicht mooi in balans
Een kincorrectie kan uw kin weer mooi in vorm brengen. De vorm van uw kin is heel bepalend voor het profiel van uw gezicht. Heeft u last van een wat teruggetrokken of afgevlakte kin? Bij ABC Clinic kunnen we er heel goed wat aan doen. Met hulp van een kincorrectie met injectables kunnen we de grootte en vorm van uw kin uitstekend aanpassen.

Bij ABC Clinic voeren wij een kincorrectie enkel uit met injectables. Mocht u liever een chirurgische kincorrectie willen, dan zullen wij u doorverwijzen naar Maxillofaciaal chirurg Bart van de Ven (o2 Clinic) met wie we exclusief samenwerken voor de chirurgische kincorrecties.

Meer informatie

Resultaat van de kincorrectie

Voor Kinimplantaat, kincorrectie, injectables, cosmetisch arts, abc clinic, breda
Na Kinimplantaat, kincorrectie, injectables, cosmetisch arts, abc clinic, breda
Kinimplantaat, kincorrectie, injectables, cosmetisch arts, abc clinic, breda
VoorKinimplantaat, kincorrectie, injectables, cosmetisch arts, abc clinic, breda
NaKinimplantaat, kincorrectie, injectables, cosmetisch arts, abc clinic, breda
Kinimplantaat, kincorrectie, injectables, cosmetisch arts, abc clinic, breda
VoorKinimplantaat, kincorrectie, injectables, cosmetisch arts, abc clinic, breda
NaKinimplantaat, kincorrectie, injectables, cosmetisch arts, abc clinic, breda

Het resultaat van de behandeling met injectables is direct zichtbaar en houdt ongeveer twaalf maanden aan. Nadien kan de ingreep probleemloos herhaald worden. De gebruikte fillers zijn 100% veilig en worden na verloop van tijd door het lichaam zelf weer afgebroken.

Let op: Foto's geven een beeld van de werkelijkheid, maar resultaten kunnen per persoon verschillen. Elk gezicht en lichaam is uniek en vraagt om een persoonlijke benadering. Een consult met de behandelend arts of plastisch chirurg is dus altijd noodzakelijk.

Consultgesprek kincorrectie?

Voorafgaand aan uw injectable behandeling voor uw kincorrectie vindt altijd een kosteloos consult plaats. De cosmetisch arts bespreekt uw wensen en verwachtingen, legt uit hoe de behandeling eruitziet en beantwoordt graag al uw vragen. Bij de injectables bestaat de mogelijkheid om direct behandeld te worden aan de kin. Dit gebeurt in overleg met de arts. Heeft u toch liever een chirurgische kincorrectie? Dan verwijzen wij u door naar een kaakchirurg.

Wil je meer weten over de mogelijkheden van een kinimplantaat met injectables? Bel dan naar 076 - 542 31 54 voor een vrijblijvende afspraak of vul het contactformulier in. Wij zijn maandag t/m zondag van 8.00 tot 22.00 uur telefonisch bereikbaar voor het maken van een afspraak. Het consult vindt plaats in onze kliniek in Breda. Mocht u een chirurgische correctie wensen dan kunnen we u doorsturen naar de Maxillofaciaal chirurg.

Interesse in een vrijblijvend consult? Maak een afspraak!

Meer informatie

De mogelijkheden van een kincorrectie

De verhouding tussen uw neus en kin is bepalend voor het profiel van uw gezicht. Als gevolg van erfelijke factoren kan die balans verstoord zijn. Met hulp van een kinimplantaat met injectables kunnen we uw kin uitstekend vergroten of accentueren. Soms raden we u aan deze ingreep te combineren met een liposuctie behandeling van de kin. Onze ervaren cosmetisch artsen adviseren u graag over de juiste oplossing.

Kincorrectie 3d

De behandeling

Een kinimplantaat met injectables wordt bij voorkeur uitgevoerd met Radiesse of een hyaluronzuur als Restylane of Juvederm Voluma. Met hulp van een heel fijne naald injecteert de cosmetisch arts een van deze vloeistoffen onder de huid. Omdat er een verdovingsmiddel in de injectables zit zal u hier geen hinder van ondervinden. De behandeling neemt maximaal een half uur in beslag. Na afloop kunt uw wat last hebben van lichte zwellingen en blauwe plekken. Ze zijn slechts licht van aard en na enkele dagen weer verdwenen. Deze zwellingen en blauwe plekken kunt u eventueel koelen. Direct na de behandeling kunt u uw werkzaamheden weer oppakken, afhankelijk van het soort werk.

Waarom zou u voor ABC Clinic kiezen voor een kincorrectie?

Kosten kincorrectie

Behandeling   Prijs
Consult 'kincorrectie met fillers'   €0,-
Second opinion   €65,-
Kincorrectie met injectables of fillers 1 ml €495,-
  2 ml €795,-

ABC Clinic werkt bij de rimpelbehandelingen en lipvergrotingen met fillers met een loyaliteitsprogramma voor vaste cliënten. Voor een herhalingsbehandeling met hetzelfde product gelden dan gereduceerde prijzen. Voor een behandeling met Botuline toxine geldt deze regeling niet. Voor Botuline toxines werken we met een vaste scherpe prijs.

  Korting*
Tweede behandeling 5%
Derde behandeling en meer 10%

* Let op, er gelden geen combinatiekortingen. 

Bij ABC Clinic voeren we enkel kincorrecties uit met injectables. Mocht u een chirurgische kincorrectie willen ondergaan, dan zullen wij u doorverwijzen naar Maxillofaciaal chirurg dr. Bart van de Ven (o2 Clinic) met wie we exclusief samenwerken voor de chirurgische kincorrecties. Een consult is te allen tijde noodzakelijk om u zekerheid te kunnen geven over de prijs en het resultaat. Daarvoor moet de cosmetisch arts of chirurg u dus gezien hebben. Een consult is gratis en vrijblijvend. Bel 076 - 542 31 54 of klik hier voor een consultafspraak. De chirurgische kincorrecties worden geconsulteerd in o2 Clinic in Antwerpen bij Maxillofaciaal chirurg Bart van de Ven.

Cosmetisch artsen

A. Ludlage

A. Ludlage

Injectables

Breda
M. Wichers

M. Wichers

Injectables

Breda
E. Soares

E. Soares

Injectables

Breda

Ervaringen kincorrectie

Anoniem kincorrectie
‘Ik ben zo blij met mijn nieuwe 'kin'. ’
Anoniem kincorrectie, Kincorrectie bij ABC Clinic
Niet blij met uw platte kin?
‘Eindelijk balans in mijn gezicht!’
Niet blij met uw platte kin?, Anoniem
Fillers tegen een platte kin
‘Een mooie kin dat past bij mijn gezicht’
Fillers tegen een platte kin , Anoniem
Kincorrectie met fillers
‘Eindelijk weer zelfverzekerd over straat!’
Kincorrectie met fillers, Anoniem